پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • adibshv
    عضو عادی
    • Aug 2011
    • 21

خوب، به نظر می رسه بازیشون دیگه تموم شد
    پالایشگاههای خصوصی از پرداخت سهم صندوق توسعه معافاند

چهارشنبه, 25 اردیبهشت 1392 ساعت 15:40
    ايستانيوز: اعضای کمیسیون تلفیق لایحه بودجه 92 عصر روز سهشنبه پساز پایان جلسه علنی مجلس تشکیل جلسه دادند و در دو مصوبه خود پالایشگاههای خصوصی را از پرداخت سهم صندوق توسعه معاف و فروش 30 هزار میلیارد تومان از سهام پتروشیمیهای خلیج فارس را تصویب کردند.

به گزارش پایگاه اطلاعرسانی بازارهاي مالي ( ايستانيوز) ، جعفر قادری سخنگوی کمیسیون تلفیق لایحه بودجه 92 ضمن اعلام این خبر گفت: پالایشگاههای خصوصی که نفت خامشان را با قیمت 95 درصد فوب خلیج فارس دریافت میکنند و مبلغ آن را به خزانه واریز میکنند از پرداخت سهم 26 درصدی صندوق توسعه ملی معاف شدند.
    وی افزود: در جلسه کمیسیون تلفیق، فروش 50 درصد از سهام هلدینگ خلیج فارس تعیین تکلیف و مقرر شد سهام پتروشیمیهای خلیج فارس تا سقف 30 هزار میلیارد تومان به فروش برسد و به خزانه واریز شود.
    همچنین نمایندگان مجلس در دومین روز از بررسی جزییات لایحه بودجه، حکم مربوط به مستثنی شدن شرکتها و پالایشگاههای غیردولتی از پرداخت سهم 26 درصدی صندوق توسعه را از متن لایحه بودجه حذف کرده بودند؛ چرا که گفته شده بود این پالایشگاهها خوراک خود را با قیمت 17 تا 34 دلار دریافت میکنند و بر این اساس مقرر شده بود که این شرکتها نیز باید همانند بخش دولتی، سهم 26 درصدی صندوق توسعه ملی را پرداخت کنند، اما با اعلام وزیر نفت و مدیرعامل شرکت پالایش و پخش مبنی بر اینکه نفت و فرآوردههای آن به قیمت 95 درصد فوب خلیج فارس به پالایشگاههای خصوصی فروخته میشود، کمیسیون تلفیق درباره مصوبه دیروز مجلس تجدیدنظر کرد و شرکتها و پالایشگاههای غیردولتی را از پرداخت سهم 26 درصدی صندوق توسعه مستثنی کرد.
    گفتنیاست مدیر عامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی ایران دوشنبه شب درگفت گوی ویژه خبری با تاکید بر لزوم همسنگ سازی خوراکهای گازی و مایع گفت: این کار باید صورت گیرد تا توسعه پتروشیمی به صورت همسطح صورت گیرد.
    عبدالحسین بیات با تاکید بر لزوم منطقی شدن قیمت خوراک گفت: خوراک مایع از سال 86 به قیمت 5درصد زیر قیمت فوب به پتروشیمی ها تحویل داده می شد و برای ارزش آن محاسبات فنی و اقتصادی صورت می گرفت.

نظر

• anji-47
      عضو فعال
      • Nov 2012
      • 455

تلاش برای نجات پالایشگاه های خصوصی

بعد از ظهر روز گذشته بعد از اتمام جلسه علنی مجلس کمیسون تلفیق جلسه داشت.اعضای کمیسیون تلفیق به همراه وزیر اقتصاد و مسئولان سازمان در تلاشند که این موضوع هر چه زودتر ختم به خیر شود و پالایشگاه های خصوصی از پرداخت سهم 26 درصد سهم صندوق توسعه ملی معاف شوند.

عصر روز گذشته رييس و مديران ارشد سازمان بورس و اوراق بهادار به همراه مدير عامل شرکت بورس تهران در نشستي مشترک با اعضاي کميسيون اقتصادي و کميسيون تلفيق مجلس شوراي اسلامي خواستار بازنگري در مصوبه اخير نمايندگان و صرفه نظر از مشموليت شرکت هاي پالايشي غير دولتي از پرداخت سهم 26 درصدي صندوق توسعه ملي شده بودند که نهایتا کمیسون تلفیق رای به معافیت پالایشگاه های خصوصی از پرداخت این مبلغ به صندوق توسعه شدند

گفته می شود با اعلام وزیر نفت و مدیرعامل شرکت پالایش و پخش مبنی بر اینکه نفت و فرآوردههای آن به قیمت 95 درصد فوب خلیج فارس به پالایشگاههای خصوصی فروخته میشود، پالایشگاه های خصوصی از پرداخت این سهم معاف شده اند. قبلا نايب رييس مجلس در اين رابطه گفته بود:" در حال حاضر پالايشگاههاي خوراک را به قيمت داخل و قيمت يارانهاي دريافت ميکنند، اما مستثني کردن آنها از پرداخت سهم توسعه به اين معناست که آنها ميتوانند هرچه فرآورده اضافي دارند ،صادر کنند".

البته شنیده می شود و گفته می شود این مصوبه بار دیگر باید در صحن علنی مجلس به رای گذاشته شود و برای تصویب نیز دو سوم آرا را نیاز خواهد داشت.به هر حال امیدواری ها به تصویب این مصوبه زیاد می باشد و در صوت تصویب موجی مثبت در گروه پالایشگاهی و کل بازار به راه خواهد افتاد ضمن اینکه در خبر خوب دیگری روز گذشته پس از کش و قوس فراوان ميان فعالان سنگ آهن و نمايندگان دولت، ابلاغيه اخير گمرک مبني بر اخذ عوارض 40 درصدي از صادرات سنگ آهن دانه بندي شده ملغي و به حالت سابق بازگردانده شد.

پرشین تحلیل-

نظر

• jasmith
        عضو عادی
        • Sep 2012
        • 189

اگه برای کسی تسکینی هست من اینجا اعلام میکنم که الان تو ضرر هستم.

نظر

• sasa
          عضو عادی
          • May 2013
          • 182

آقا من دیگه این خبرهارو قبول ندارم همش چرت و پرته هر شب میبینیم که زدن اینا معافند بازم داره میاد پایین ما که تو ضرریم ولی اگر شبندر 100 تومان هم بشه من نمیفروشم لج کردم کلا با بورس ببینیم کی روش کم میشه

نظر

• Captain Nemo
            مدیر
            • Dec 2010
            • 2934

در اصل توسط m_r_anari پست شده است View Post
            ممنون دوست عزیز. تهران تشریف آوردید بفرمائید در خدمت باشیم از زیارت جنابعالی خوشحال خواهیم شد. متاسفانه بخت یاری نکرد در نمایشگاه زیارتتان کنیم.
            ببخشید دیشب سرعت سایت خیلی پایین بود ... نشد جواب را ارسال کنم .
            بنده ساکن تهران هستم ... این اسم آبادان بیشتر سمبولبک هست به خاطر عشق به وطن و موطن ..
            امیدوارم فرصتی دست بده و شما و دیگر دوستان را زیارت کنیم .
            ارادتمند ...
            یاری اندر کس نمی​بینیم یاران را چه شد
            دوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد

شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیار
            مهربانی کی سر آمد شهریاران را چه شد

نظر

• Zebelkhan
              عضو عادی
              • Dec 2012
              • 40

در اصل توسط sasa پست شده است View Post
              آقا من دیگه این خبرهارو قبول ندارم همش چرت و پرته هر شب میبینیم که زدن اینا معافند بازم داره میاد پایین ما که تو ضرریم ولی اگر شبندر 100 تومان هم بشه من نمیفروشم لج کردم کلا با بورس ببینیم کی روش کم میشه
              دوست عزیز اولین قانون معامله این است که بر خلاف روند معامله نکنید.
              لجبازی شما ممکن است باعث زیان خودتان شود.
              سعی کنید با روند دوست باشید.
              من خودم هم شبندر دارم ولی هنوز در زیان نرفته است ولی فکر می کنم اشتباه کردم که خارج نشدم.

نظر

• shimab
                عضو فعال
                • Apr 2012
                • 422

شبندر بیشتر از اینکه تحت تأثیر 26% صندوق قرار بگیره تحت تأثیر تسویه حساب اعتباری آخر ماه و همچنین رد صلاحیت برخی نامزدهای انتخاباتی و عکس العمل های احتمالی ا.ن می باشد. به نظرم بازار فعلا بالایی چندانی ندارد و در حال اصلاح و خروج سرمایه هاست تا زمان انتخابات.

نظر

• jasmith
                  عضو عادی
                  • Sep 2012
                  • 189

شرکت به جای اینکه منتظر بقیه باشه باید خودش وارد بشه و به یه بهانه ای نماد رو متوقف کند تا بقیه بازار هم نفسی بکشند هم نفس شبندر سر جاش بیاد. بدترین کار باز کردن دکان تو این آشفته بازار است.

نظر

• zereshkkk
                    عضو فعال
                    • Nov 2011
                    • 3474

خبر ها درسته اما باید دوباره بره صحن علنی تصویب بشه برای همین هنوز منفین

نظر

• Hamid Broker
                      عضو فعال
                      • Mar 2013
                      • 460

بعضی از دوستان گرامی اخبار سوخته ای رو که قبلاً دو سه بار اینجا اعلام شده مجدداً اعلام میکنن. لطفاً تو درج خبر دقت کنید.
                      ~~~~~~~~~~~~~~~~
                      در حال حاضر چشم اسفندیار شبندر رای 2/3 مجلس نشینان هستش. تا اون رای گیری صورت نگیره هیچ حرف و اظهار نظری که از طرف مسئولان انجام میشه اعتبار نداره.
                      در بورس نداشتن تحلیل و دنباله روی کورکورانه قطعاً شکست سنگین به ارمغان خواهد آورد.

نظر

• mehdi9990
                        عضو عادی
                        • Jul 2011
                        • 150

بگذارید مجلس نشینان خودشان هم بعد از افت شبندر وارد بشوند بعدش تصویب میکنند ، اگر غیر از این بود باید نماد سریعا بسته میشد تا تصمیم نهایی گرفته شود ، باز بودن شبندر و منفی خوردن آن و منتظر ماندن آن برای تصویب جز این نیست که قصد دارند در پایین ترین قیمت عده ای وارد شوند و سپس با تصویب آن حداقل 30-40 درصد به جیب بزنند .

نظر

• sasa
                          عضو عادی
                          • May 2013
                          • 182

ولی خدایی همتون دلتون میخواد یه فس این باهنر رو کتک بزنید :))

نظر

• AMIR2000
                            عضو عادی
                            • Apr 2013
                            • 180

در اصل توسط jasmith پست شده است View Post
                            اگه برای کسی تسکینی هست من اینجا اعلام میکنم که الان تو ضرر هستم.
                            نگران نباش دوست عزیز درست میشه انشااله من هم حدود 30 هزار سهم تو 980 خریدم . خدا بزرگه غصه نخور

نظر

• sasa
                              عضو عادی
                              • May 2013
                              • 182

پنجشنبه 26 اردیبهشت
                              فارس گزارش میدهد
                              شاخص به ۴۴ هزار واحد بازگشت/ تداوم صعود هلدینگ خلیج فارس
                              در معاملات دیروز بورس تهران به دلیل مصوبه مجلس سهام شرکتهای پالایشگاهی با افت مواجه شد که این مساله کاهش ۵۴۹ واحدی شاخص کل را در پی داشت.

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، در پایان معاملات امروز بورس تهران شاخص کل با 549 واحد کاهش 44 هزار و 963 واحد و ارزش بازار به 219 هزار و 701 میلیارد تومان رسید.

علت اصلی تغییر روند بازار و کاهش شاخص کل و سایر شاخصها تصویب الزام پالایشگاهها به پرداخت سهم 26 درصدی صندوق توسعه ملی بوده است. این اقدام در حالی صورت گرفت که کمیسیون تلفیق در مصوبه خود این الزام را حذف کرد و همین عامل موجب افزایش قیمت سهام پالایشگاهها شد.

بر اساس این گزارش در صورتی که اصلاحات بعدی صورت گرفته در کمیسیون تلفیق از جمله نرخ بهره مالکانه و اظهار ارز صادراتی به مرکز مبادلات ارزی در صحن علنی دچار تغییراتی شود، باید منتظر افت و خیزهای مجدد بازار سرمایه بود.

نظر

• hamedsh
                                عضو عادی
                                • May 2013
                                • 160

حوالی 700 سهام رو جمع می کنند.

نظر

در حال کار...
                                X