کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سی ان ان گفته پنجشنبه به سوریه حمله میکنه
اره منم باور کردم
کسی که قصد حمله داره بوق و کرنا راه نمیندازه فلان روز فلان ساعت حمله میکنیم حواستون جمع باشه !!!! فقط جنگ روانیست
دوستانی که انجام معاملات بعد از ساعت 12 براشون سوال پیش اومده بود باید بگم معامله ای انجام نشده بلکه ناظر تعداد 14 معامله را باطل و حذف کرد.
شما فرآیند ابطال و کاهش حجم معاملات را مشاهده کردید.
دستت درد نکنه
فکرمو مشغول کرده بود - ممنون
چو عضوی به درد آورد روزگار - L-)دگرعضوهارانماندقرار
اره منم باور کردم
کسی که قصد حمله داره بوق و کرنا راه نمیندازه فلان روز فلان ساعت حمله میکنیم حواستون جمع باشه !!!! فقط جنگ روانیست
یادمه چندباری هم قرار بود چهارشنبه ها به ما حمله کنه ! جالب اینه که مثلا قرار بود به خود ما حمله کنه ! ولی بورس ما فقط خنده اش میگرفت و سبزشو به رخ دنیا می کشید ! اون وقت برای یک کشور عربی بیگانه با فاصله زیاد از ما بورس و اقتصاد ما بیاد اینطور واکنش نشون بده !!! دست پخت جمهوری اسلامیه برای اقتصاد و سیاست کشور ما با این پینه دوزیش !
ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
بازار نیاز به اصلاح داره واصلاح ذات بازار است
سهم هایی که با جو بازار رشد گرده اند تا 30 درصد افت خواهند کرد
سهم های بنیادی تا 10 درصد افت خواهند داشت
وسهم هایی که صف خرید هستند بین 0تا5 درصد
کلیت بازار با دید بلند مدت مشکلی ندارد
با شبندر فقط سهامداری کنید قیمت های این سهم در پایان سال 92و93 دیدنی است
بازار وقتی بخواد اصلاح کنه میکنه
فقط دنبال بهانه میگرده که الان بهانه شده سوریه
قضیه سوریه یک هفته هست که اتفاق افتاده حالا من موندم چطور بازار یک دفعه وسط تایم دوزاریش افتاده که قراره جنگ بشه
الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
راستش من 35 تا شتران بیشتر نداشتم بقیه برای پدر مادر و خواهرم بود چون من براشون خریده بودم گفتم تا تو سود هستن بفروشم میام ثواب کنم کباب میشم میانگینم 61 بود 72420 دادم
بازار نیاز به اصلاح داره واصلاح ذات بازار است
سهم هایی که با جو بازار رشد گرده اند تا 30 درصد افت خواهند کرد
سهم های بنیادی تا 10 درصد افت خواهند داشت
وسهم هایی که صف خرید هستند بین 0تا5 درصد
کلیت بازار با دید بلند مدت مشکلی ندارد
با شبندر فقط سهامداری کنید قیمت های این سهم در پایان سال 92و93 دیدنی است
الان بی بی سی زنده از کاخ سفید گفت....اگر هم حمله تی باشد....تنبیهی است...چند روزه...و پرونده شیمییایی است...و قصد مداخله در تغییر حکومت سوریه را ندارد. ..با اسد ندارند!!!!!!!!! و محدود است
علناً گفتن با دولت سوریه کاری ندارند...جالب شد.....گفتن فقط پرونده شیمیایی رو میخوان ببندن...و داستان تنبیهی است.
مواظب سهامهای ارزندتون باشید. دیدی امروز خیلیهاشون که منفی وصف فروش شدند چند دقیقه بعد مثبت وحتی صف خرید شدند.
اره منم باور کردم
شاید منظورش این بوده که یادآوری کنه شب جمعه شب امواته - تا یادمون باشه فاتحه ای بخونیم
مگه فردا روز خدا نیست . روزش عیب داره؟ عجب
زرشک جون شرط میبندم فردا کل گروه پالایشی سبز سبز سبزه
انشاءالله میره برای 1500
چو عضوی به درد آورد روزگار - L-)دگرعضوهارانماندقرار
نظر