پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • rezatehrani
    عضو فعال
    • May 2013
    • 336

بخرییید بخریییید . لحظات رویایی رو دارید از دست میدیاااااااا
    از من گفتن

نظر

• rezatehrani
      عضو فعال
      • May 2013
      • 336

تمام
      از دست دادید
      برای همه اونایی که ریسک نکردن و نخریدند متاسفم.........

نظر

• mohsen ho
        ستاره دار(1)
        • Feb 2013
        • 11258

حمله امریکا به سوریه منتفی شده است!!!!!!
        راه حل سیاسی مد نظر است
        شبندر امروز فرصت خرید اخر بود
        این سهم بزودی روی این قیمت ها خاطره خواهد شد

نظر

• alireza51
          عضو فعال
          • Feb 2013
          • 1205

در اصل توسط rezatehrani پست شده است View Post
          تمام
          از دست دادید
          برای همه اونایی که ریسک نکردن و نخریدند متاسفم.........
          بازار قابل پیش بینی نیست، شاید شنبه اول وقت 11377 ریال توانستند بخرند.
          عمر خیلی کوتاه است.

نظر

• Sushiant
            عضو فعال
            • Jun 2011
            • 1391

دقایقی پیش باراک اوباما و دیوید کامرون در تماس تلفنی، در مورد اتهام کاربرد اسلحه شیمیایی توسط نیروهای دولتی سوریه علیه غیرنظامیان آن کشور و نحوه واکنش به این اقدام تبادل نظر کردند.دولتهای آمریکا و بریتانیا تاکید داشتهاند که هدف از عملیات مورد نظر، کاستن از توان ارتش سوریه در استفاده از تسلیحات شیمیایی است و مساله جهتگیری در جنگ داخلی یا تلاش برای سرنگونی رژیم بشار اسد مطرح نیست. آنان تاکید داشته اند که عملیات مورد نظر به درگیری مستقیم در سوریه منجر نخواهد شد.
            هر چیز که در جستن آنی، آنی

نظر

• ahmad_dayyer
              عضو عادی
              • Feb 2013
              • 138

اینم از بورس ایران دیگه خسته شدم از این مسخره بازیاش کی نوبت خوشی ما میرسه نمی دونم از برج یک تا حالا با این سهم بودم ولی فقط یک ماهش خوب بود 3 ماهش بسته بود توی این مدت بقول یکی از دوستان اگه پ ش ک ل هم گرفته بودیم رشد میکرد شبندر بسته بود حالا که باز شده گفتیم حالا نوبت ماست جبران میشه این طوری شد فقط منتظرم به اون تارگی که برای خودم مشخص کردم اگه برسه برم و دیگه پشت سرمم نگاه نمیکنم عطایش را به لقایش بخشیدم .

این از وضع ماشینای ایرانی ( در باغ شهادت باز باز است )
              این از وضع گرونیاش (بدون شرح)
              این از وضع بی انصافی ایرانیا (این همه دولار ارزون شد ولی جنساشون همون قیمت موند میگفتیم چرا ارزون نمی کنید میگفتن توی گرونی گرفتیم تا تقی به توقی نخورده حرفی از تحریم دوباره که میشد سریع گرونش میکردن ... )
              این از وضع بورس ایران (این قصه سر دراز دارد )

نظر

• ampour
                عضو فعال
                • May 2013
                • 1306

در اصل توسط Sushiant پست شده است View Post
                دقایقی پیش باراک اوباما و دیوید کامرون در تماس تلفنی، در مورد اتهام کاربرد اسلحه شیمیایی توسط نیروهای دولتی سوریه علیه غیرنظامیان آن کشور و نحوه واکنش به این اقدام تبادل نظر کردند.دولتهای آمریکا و بریتانیا تاکید داشتهاند که هدف از عملیات مورد نظر، کاستن از توان ارتش سوریه در استفاده از تسلیحات شیمیایی است و مساله جهتگیری در جنگ داخلی یا تلاش برای سرنگونی رژیم بشار اسد مطرح نیست. آنان تاکید داشته اند که عملیات مورد نظر به درگیری مستقیم در سوریه منجر نخواهد شد.
                والله چه بگم
                من فقط یکساله با بورس آشنا شدم و تجربه ندارم ولی پارسال از این جور خبرها ضرر کردم
                مردم هم تقصیری ندارند . سرمایه زندگی شون گذاشتن تو این بازار
                حالا هی داد بزنیم و بگیم بابا سوریه به ماچه ؟ دولت تدبیرررررررررررررررررررررررررر؟
                امروز خیلی فروختند . بعضی ها واقعاً پول لازم بودند . بعضی ها ادعای پول لازمی میکردن ولی ترس ...................................
                از فروش سهام همکارام ناراحتم ولی زور که نمیشه . حداقل خیلی هاشون به حرفم گوش دادند و کامل خالی نکردن
                چو عضوی به درد آورد روزگار - L-)دگرعضوهارانماندقرار

نظر

• کيانوش
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 6613

عرض کردم مسله سوريه -لبنان-فلسطين با همه کشورها فرق ميکنه.
                  اسراايليها از موشکهاي سوريه-لبنان-فلسطين ميترسند.
                  در 3جنگ گذشته به همه ثابت شد دوبار لبنان و يک بار فلسطين بر اسراييل پيروز شد.
                  موشکهاي سوريه حداقل 10برابر قويتر از موشکهاي حماس و حزب الله هست.سوريه ظرف مدت کمتر از 1ساعت قادر خواهد بود اسراييل را به جنهنمي خونبار تبديل کند.شايد در اين نبرد ...................
                  مشکل اسراييل در فرهنگ ترسوي انها هست انها اگر قطره خوني ببينند تسليم خواهند شد انها اگر اين مشکل را نداشتند الان دنيا را تسخير کرده بودند.
                  100موشک سوريه تو خاک اسراييل بشينه به امريکا دستور خواهد داد عقب نشيني کن و اين بدترين ذلت و خاري هست که براي امريکا رخ خواهد داد.سوريه گردن کلفت امريکا را به خاک خواهد ماليد.
                  در چند سال گذشته تمام پيش بيني هاي من در خصوص جنگ اسراييل با لبنان و فلسطين درست از اب درامد.چون راز ضعف اسراييل را فهميده ام.
                  .................................................. ...........
                  شنبه شبندر وبازار صف خريده.چون امريکا بهانه خواهد اورد و به سوريه حمله نخواهد کرد.
                  هيچوقت حمله نخواهد کرد.بريد اخر هفته رو خوش باشيد و به حرفهاي کيانوش اعتماد کنيد.
                  تا شنبه بدرود.

نظر

• Arash007
                    عضو فعال
                    • Jul 2013
                    • 541

در اصل توسط ampour پست شده است View Post
                    والله چه بگم
                    من فقط یکساله با بورس آشنا شدم و تجربه ندارم ولی پارسال از این جور خبرها ضرر کردم
                    حالا هی داد بزنیم و بگیم بابا سوریه به ماچه ؟ دولت تدبیرررررررررررررررررررررررررر؟
                    امروز خیلی فروختند . بعضی ها واقعاً پول لازم بودند . بعضی ها ادعای پول لازمی میکردن ولی ترس ...................................
                    از فروش سهام همکارام ناراحتم ولی زور که نمیشه . حداقل خیلی هاشون به حرفم گوش دادند و کامل خالی نکردن
                    امروز آمریکا بودم منا

نظر

• Sushiant
                      عضو فعال
                      • Jun 2011
                      • 1391

در اصل توسط کيانوش پست شده است View Post
                      موشکهاي سوريه حداقل 10برابر قويتر از موشکهاي حماس و حزب الله هست.سوريه ظرف مدت کمتر از 1ساعت قادر خواهد بود اسراييل را به جنهنمي خونبار تبديل کند.شايد در اين نبرد ...................
                      مشکل اسراييل در فرهنگ ترسوي انها هست انها اگر قطره خوني ببينند تسليم خواهند شد انها اگر اين مشکل را نداشتند الان دنيا را تسخير کرده بودند.
                      100موشک سوريه تو خاک اسراييل بشينه به امريکا دستور خواهد داد عقب نشيني کن و اين بدترين ذلت و خاري هست که براي امريکا رخ خواهد داد.سوريه گردن کلفت امريکا را به خاک خواهد ماليد.
                      در چند سال گذشته تمام پيش بيني هاي من در خصوص جنگ اسراييل با لبنان و فلسطين درست از اب درامد.چون راز ضعف اسراييل را فهميده ام.
                      شنبه شبندر وبازار صف خريده.چون امريکا بهانه خواهد اورد و به سوريه حمله نخواهد کرد.
                      هيچوقت حمله نخواهد کرد.بريد اخر هفته رو خوش باشيد و به حرفهاي کيانوش اعتماد کنيد.
                      تا شنبه بدرود.
                      کیانوش خودمونی......!!!!!!
                      بزن زنگو .....!!!!>:D<

نظر

• Sushiant
                        عضو فعال
                        • Jun 2011
                        • 1391

در اصل توسط ampour پست شده است View Post
                        والله چه بگم
                        رفتار انسانها تحلیل بردار نیست !!! پس ناراحتی نداره !!!! من به خودم میگم جهنم ضرر فوقش اگرم قیمتش بیاد پایین تر از این سال دیگه توی مجمع با همین سود 226 تومنی 70 میل سود میگیرم بازم نوش جونم !!!!! اگرم جنگ به ایران کشیده شد که سرمایمو فول از هر جایی که دارم (ملک ساختمان دلار طلا و....)بر میدارم و میرم از این کشور !!چون به اندازه کافی به این کشور و مردمش خدمت کردم!! جنگ بین قدرتها فقط به مردم آسیب میرسونه و دیگر هیچ !! تصمیم هر کس هم به خودش مربوطه !!! هر کاری به واسطه انجامش یه سری تبعات داره چه خوب چه بد !!! ما مسئول مستقیم تاثیر این تصمیمات بر زندگیمون هستیم !!!!

یه سوال :

یه تصمیم درست چه شرایطی داره ؟

هروقت شرایط جواب این سوال رو رعایت کردیم و توکل کردیم بر خدایی که بدان معتقدیم ! نتیجه بی اهمیت ترین عنصر خواهد بود زیرا قطعا چیزی که به صلاح ماست اتفاق می افتد.

نظر

• mehrdad89
                          عضو عادی
                          • Dec 2012
                          • 104

در اصل توسط کيانوش پست شده است View Post
                          تا شنبه بدرود.
                          بهترین تحلیل بود با اجازت شیر میکنم .

نظر

• AMIR2000
                            عضو عادی
                            • Apr 2013
                            • 180

در اصل توسط Arash007 پست شده است View Post
                            امروز آمریکا بودم منا
                            آقا آرش خيلي ايول داري حتما با جت اختصاصي رفتي ديگه !

نظر

• yosef
                              عضو فعال
                              • Dec 2012
                              • 440

ایرانی جماعت کلا" زود جوگیر میشن , ۳۵ سال پیش ما هم جوگیر شدیم رفتیم تو صف تظاهرات و حالا ......
                              آخه آدم عاقل , برای شبندر با p\e 5 اونهم با این حجم معاملات باید بره تو صف فروش , واقعا" که !!! /.:blinksmiley.:/
                              آنچه هستیم، نتیجه چیزی است که بدان اندیشیده ایم.

نظر

• m_r_anari
                                عضو فعال
                                • Aug 2012
                                • 881

سلام دوستان
                                میگم شانس اوردیم این تنش جدید تو این دوره ایجاد شده و اگر زمان ا.ن بود تا الان جوگیر شده بود و خودشو کاسه داغ تر از آش کرده بود و چند تا موشک روانه اسرائیل کرده بود و الکی الکی یه جنگ را میانداخت. یعنی نمیخواست قبول کنه که بابا اینا بلوف های نظامی سیاسی هست و موضوع رو از خود امریکائی ها جدی تر میگرفت.
                                آخرین ویرایش توسط m_r_anari؛ 2013/08/28, 14:17.
                                اگر فقیر به دنیا آمدی تقصیر خودت نیست ولی اگر فقیر از دنیا رفتی خودت مقصر هستی

نظر

در حال کار...
                                X