پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Alidadash
    عضو فعال
    • Jun 2013
    • 959

در اصل توسط ampour پست شده است View Post
    با 200 تومن میتونی یکی و نصفی نون لواش یا یک چهارم نون سنگگ بخری
    منظورم دویست میلیون بود دوست گرامی، نون لواشم اینجا تو شهر ما دونه ای 225 تومنه، سنگک 500، سنگک کنجدی 600، سهام نونوایی نمیدن بخریم؟ :) :) خوبه ها
    سهامداری کنید تا رستگار شوید...

شدیدا به سرمایه گزاران عزیز انجام ورزش های استقامتی رو توصیه میکنم.

نظر

• mohsen ho
      ستاره دار(1)
      • Feb 2013
      • 11257

خبرهایی که همین الان به دست من رسید
      دوستان به شایعات بازار توجه نکنید این سهم را از 1000 تا730 هر چه خواستند جمع کردند
      بازگشایی به بعد از مجمع موکول شده منبع ما هم تایید کرد
      درضمن قرار است بعد از مجمع مالیات برارزش افزوده هم حل بشه که شبندر تا ان زمان بسته خواهد ماند
      سود تقسیمی در مجمع کمتر از 40تومان نیست
      در صورت حذف مالیات برارزش افزوده شبندر 150 تومان به سودش اضافه میشه که با سود فعلی مبلغی بیش از 370 تومان میشود
      فقط سهامداری کنید بهترین سهم بازار را در اختیار دارید
      در صورت حذف مالیات برارزش افزوده شبندر بالای 2500 باز خواهد شد
      این سهم با پتانسیل هایی که دارد در اینده بازار را شگفت زده خواهد کرد
      پوشش سه ماهه هم بالای 100 تومان است
      وهمچنین دوستان شترانی این سهم سال 92 تعدیل بالای 300 درصدی روانه ی بازار خواهد کرد
      طبق شنیده ها سود سال 92 بالای 16000هزار تومان اعلام خواهد شد
      موفق وپر سود باشید

نظر

• امید سود
        عضو عادی
        • May 2013
        • 27

سلام خبر راجع به شتران و شبندر چقدر موثقه؟
        من سر شتران که دارم بدبخت میشم

نظر

• کيانوش
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 6613

در اصل توسط AMIR2000 پست شده است View Post
          ظاهرا جناب کیانوش سرش شلوغه کمتر کامنت میده . شایدم داره سود ها رو میشماره . انشاالله همه پرسود و سلامت باشند.
          انقدر سهام خوب تو بازار هست که ادم نميتونه همه جا باشه.
          شبندر هم که خيالمون راحت هست.با چشم اندازهاي خوبش.همه دوستان سايت بورسي نام شبندر را با کيانوش ميشناسند.
          من افتخار مي کنم که هنوز با شبندر 110و 114توماني هستم.من به چشم اندازهاي زيبايي که ترسيم کرده ام فکر مي کنم.
          ابتدا 2000تومان و سپس 4000تومان
          قبلا گفته بودم با 1000تومان با شبندر به مجمع خواهيم رفت.
          .................................................. ........
          من افتخار مي کنم که با شصفهاي 380تومان هنوز هستم.من به شصفهاي 8000توماني فکر مي کنم.
          و کليه سهامهاي خوبي که با دوستان تحليل کرديم و صبر کرديم و کم کم داريم از بودن باهاشون لذت ميبريم.حتي فباهنر وبکامي که کلي روش صبر کردم.
          امسال فقط سهامداري کنيم.
          در مجمع برويم.
          ديگه به شبندر زير 1500تومان نبايد فکر کنيم.

......................
          من را ببخشيد که زياد تو اين تايپيک سر نميزنم انشالله بعد از بازگشايي سهم بيشتر اينجا خواهم بود.
          الان بيشتر فکرم را فولاي بخودش جلب کرده است.دوست دارم پيش بينيهام هم رو فولاي درست از اب دربياد.
          خدا را شکر اوضاع خيلي عالي هست.و بهتر هم خواهد شد.

نظر

• mohsen ho
            ستاره دار(1)
            • Feb 2013
            • 11257

در اصل توسط امید سود پست شده است View Post
            سلام خبر راجع به شتران و شبندر چقدر موثقه؟
            من سر شتران که دارم بدبخت میشم

موثقه فقط صبر کنید شتران وشبندر بازار را شگفت زده خواهند کرد

نظر

• ampour
              عضو فعال
              • May 2013
              • 1306

در اصل توسط کيانوش پست شده است View Post
              شبندر هم که خيالمون راحت هست.با چشم اندازهاي خوبش.همه دوستان سايت بورسي نام شبندر را با کيانوش ميشناسند.
              من افتخار مي کنم که هنوز با شبندر 110و 114توماني هستم.من به چشم اندازهاي زيبايي که ترسيم کرده ام فکر مي کنم.
              من افتخار مي کنم که با شصفهاي 380تومان هنوز هستم.من به شصفهاي 8000توماني فکر مي کنم.
              و کليه سهامهاي خوبي که با دوستان تحليل کرديم و صبر کرديم و کم کم داريم از بودن باهاشون لذت ميبريم.حتي فباهنر وبکامي که کلي روش صبر کردم.
              امسال فقط سهامداري کنيم.
              در مجمع برويم.

......................
              من را ببخشيد که زياد تو اين تايپيک سر نميزنم انشالله بعد از بازگشايي سهم بيشتر اينجا خواهم بود.
              الان بيشتر فکرم را فولاي بخودش جلب کرده است.دوست دارم پيش بينيهام هم رو فولاي درست از اب دربياد.
              انشاءالله پیش بینی هات مثل قبل درست ازآب دربیاد - تحلیل فولادیزدکار هرکسی نیست - پی به ای پنج داره اما پی به ای گروهش 24 (5 برابر) واو - این دیگه چه سهمیه آقا کیانوش از علیزاده خبر نداری؟ فکر میکنم اونم تا بعد از مجمع راحت رفته گرفته خوابیده و خیالش راحت راحته - برای هردوی شما آرزوی موفقیت میکنم
              چو عضوی به درد آورد روزگار - L-)دگرعضوهارانماندقرار

نظر

• ampour
                عضو فعال
                • May 2013
                • 1306

داراب خان چه عجب یه سری به ما زدی - آخه اکثر دوستان تا بعداز مجمع سیستم هاشون رو stanby - یادته ونفت با ما چه کرد ؟ 9 سال پیش درست مرداد 83 رو 850 تومان - سرآن گارد آهنین اینقدر تبلیغ کردند که هیچکس جرات فروشش نداشت - حالا که یه چند روزیه چندرغاز رفته بالا (از 110 رسیده به 150 تومان ) همه n.....ها دارن با دمشون گردو میشکنن - سیاست پدر مادر نداره والله - امروز رو کدال هم که دیدی - وزمین میگم - از پارسال تا حالا خورده زمین کمرش شکسته با پول های ما میخوان دیسک شو عمل کنن غافل از اینکه همه میدونن از مهره یک تا پنجش خرد شده نه یکی !!!!!!! - تا قبل از مجمع به همه دوستان گفتم مواظب باشن بازی گذشته سرشون درنیاد - شبندر با چیزی تو حدواندازه خودش قابل معاوضه اس - شپنایی شبریزی .............. به این تاپیکو نمیشه فعلاً دل بست - باید بزاریم از شیر خوردن گرفته بشه - تاتی تاتی که کرد بعد روش نظر بدیم - موفق باشی داش :-s

نظر

• zereshkkk
                  عضو فعال
                  • Nov 2011
                  • 3474

2[B] ماه توقف برای صعودی باور نکردنی !!!!
                  بعد از بازگشایی ها بازار دوباره به گروه پالایشی رو میاره چون 92 سودای خوبی ساختن

[/B]

نظر

• mohsen ho
                    ستاره دار(1)
                    • Feb 2013
                    • 11257

این سهم سال اینده به اندازه ی قیمت فعلی سود خواهد داشت
                    شبندر بیشترین بازدهی سال 92 را خواهد داشت
                    فقط سهامداری کنید
                    دیگه با شبندر زیر 1500 خداحافظی کنید
                    موفق وپرسود باشید
                    فعلا بیشترین تعدیل سال 91 مربوط به این سهم است
                    سال 92 هم شاوان بیشترین تعدیل را در این گروه خواهد داشت

نظر

• ampour
                      عضو فعال
                      • May 2013
                      • 1306

در اصل توسط zereshkkk پست شده است View Post
                      2[B] ماه توقف برای صعودی باور نکردنی !!!!
                      بعد از بازگشایی ها بازار دوباره به گروه پالایشی رو میاره چون 92 سودای خوبی ساختن

[/B]
                      زرشک جون عیار پالایشی ها مشخصه - در رابطه با پتروشیمی ها چه نظری داری ؟ امسال میگم یعنی تا پایان 92

نظر

• darab
                        عضو عادی
                        • Dec 2012
                        • 215

در اصل توسط ampour پست شده است View Post
                        داراب خان چه عجب یه سری به ما زدی - آخه اکثر دوستان تا بعداز مجمع سیستم هاشون رو stanby - یادته ونفت با ما چه کرد ؟ 9 سال پیش درست مرداد 83 رو 850 تومان - سرآن گارد آهنین اینقدر تبلیغ کردند که هیچکس جرات فروشش نداشت - حالا که یه چند روزیه چندرغاز رفته بالا (از 110 رسیده به 150 تومان ) همه n.....ها دارن با دمشون گردو میشکنن - سیاست پدر مادر نداره والله - امروز رو کدال هم که دیدی - وزمین میگم - از پارسال تا حالا خورده زمین کمرش شکسته با پول های ما میخوان دیسک شو عمل کنن غافل از اینکه همه میدونن از مهره یک تا پنجش خرد شده نه یکی !!!!!!! - تا قبل از مجمع به همه دوستان گفتم مواظب باشن بازی گذشته سرشون درنیاد - شبندر با چیزی تو حدواندازه خودش قابل معاوضه اس - شپنایی شبریزی .............. به این تاپیکو نمیشه فعلاً دل بست - باید بزاریم از شیر خوردن گرفته بشه - تاتی تاتی که کرد بعد روش نظر بدیم - موفق باشی داش :-s
                        سلام مهندس خوشبختانه سال 83من توسيستم نفت نبودم كه همچين كلاه گشادي سرم بذارند. اگر پرتفوي ونفت رو نگاه كني سهمهاي بدي هم نداره . ولي كلا من از سهام بانكي و سرمايه گذاري خوشم نمياد. اين ايران زمين رو هم قبل statement زدند .اوضاعش مثل اينكه خوب نيست . به نظرت اميدي بهش نيست؟
                        شاهکار مولانا:[B]چون نباشد عشق را پروای او[/B]........... [B]او چو مرغی ماند بی پر وای او[/B]/:.Heart.:/

نظر

• ampour
                          عضو فعال
                          • May 2013
                          • 1306

در اصل توسط کيانوش پست شده است View Post
                          امسال فقط سهامداري کنيم.
                          در مجمع برويم.

......................
                          سلام استاد - مخلص چشم اندازهات هم هستیم - چه صبری داری شما ! ایول - ما که توی این دو ماه که شاه مون برده بودن CCU داشتیم دق میکردیم - این سهم هایی که ازشون نام بردی سهامداراهایی میخواد با استخون فیل و صبر ایوب - مثلاً این پتروشیمی اصفهانو که گفتی دیماه 90 توی رنج 400 متوقف و خرداد 91 روی 1100 باز شد (رشد سه برابری قیمت توی 5 ماه ) بعدشم که از 91/04/21 تا حالا روی 9367 (یکسال تمام) بسته است - من بودم سکته میزدم - مگر امسال برسه به قیمت هایی (مثلاً نزدیک اونیکه که خودت گفتی یعنی هشتهزار) - ما که نداریم ولی انشاءالله سود خوبی کنی - ولی این مس باهنری که گفتی خیلی عجیب و غریبه - چه سهم هایی انتخاب میکنی استاد - سال 1380(12 سال پیش) تو رنج 600 الی 700 بازی میکرد - توی سالهای 86 تا 1387 توی رنج های 70 الی 80 تومان (حدود یک دهم قیمت های سال 80) - سال 88 تا 91 توی رنج 100 تا 150 تومان و حالا هم که روی 2966 بسته شده - واو - عجب عجب - بگذریم
                          بعداز مجمع و باز شدن شاه لیدر میخوام از تک سهمی در بیام - انشاءالله یه کمکی بما بکنی و با راهنمایی هات سهم هایی رو انتخاب کنم که بقول شما با سهامداریش لذت ببرم موفق باشی=D>

نظر

• ampour
                            عضو فعال
                            • May 2013
                            • 1306

در اصل توسط darab پست شده است View Post
                            سلام مهندس خوشبختانه سال 83من توسيستم نفت نبودم كه همچين كلاه گشادي سرم بذارند. اگر پرتفوي ونفت رو نگاه كني سهمهاي بدي هم نداره . ولي كلا من از سهام بانكي و سرمايه گذاري خوشم نمياد. اين ايران زمين رو هم قبل statement زدند .اوضاعش مثل اينكه خوب نيست . به نظرت اميدي بهش نيست؟
                            سلام داداش گلم - کلاً نظر من اینه که چرا باید این بانک رو برامون انتخاب میکردن - وقتی ماه قبل اومدم statement باز کنم دیدمش شوکه شدم - همون موقع موضوع خارج شدن بانک ملت از تحریم مطرح شده بود - خوب هیچکس از سهام بانکی و سرمایه گذاری خوشش نمیاد و اگر قرار باشه اجباراً بین بد و بدتر یکی رو انتخاب کنیم فکر میکنم بانکی ها بهترن اما نه این سهم که از پارسال تا حالا رفته تو کما و همچین خورده زمین که با جرثقیل های 500 تن کوماتسو شبریز هم نمیشه بلندش کرد حداقل ملت یا بانک خودموت تجارت بهتر بود اینطورفکرنمیکنی . در هرحال برای شما و تموم دوستان و همکاران عزیزم در تبریز آرزوی موفقیت و کامیابی میکنم - پرسودباشی

نظر

• zagros59
                              عضو عادی
                              • May 2012
                              • 78

مطلب از استاد عزیز alirezaboors
                              در تماسي تلفني با مسئولين پالايشگاه نفت تهران چنين اعلام شد :

يکي از مسئولين شتران در پاسخ به سئوالات متعدد سهامداران عنوان کرد که بحث افزايش سرمايه شرکت به بعد از مجمع عمومي موکول شده است و طي يک مجمع فوق العاده به آن رسيدگي ميشود.

همچنين وي اعلام نمود که نماد شتران بعد از مجمع بازگشايي نخواهد شد و بازگشايي نماد به بعد از ارايه صورت هاي مالي 3 ماهه 92 موکول شده است که بر مبناي گزارش 3 ماهه پيش بيني سال 92 تجديد و ارائه خواهد شد.
                              وي اذعان داشت که صورت هاي مالي 92 شرکت در حال آماده شدن است و همچنين نرخ هاي آن با نرخ هاي اعلامي در گزارش پيشين متفاوت خواهد بود و از احتمال افزايش قابل توجهي در سود سال 92 شرکت خبر داد.
                              با اين حساب براي بازگشايي شتران بايد صبور بود .

ما همچنان براي رسيدن به شتران با اهداف گفته شده صبوري مي کنيم !!!

بورس تحليل

احتمالا تاریخی ترین روز های بورس رو به عینه خواهیم دید و برای آیندگان با آب و تاب تعریف میکنیم و کلی بلف که آره شبندر داشتم و استرس ناداشتمو بهشم مطمئن بودمو نگهش داشتم تا از صد تومن شد اینی که الان میبینید!
                              زیاد اهل تارگت نیستم نمیدونم چرا اعداد 1800 و 2400 افتادن تو دلم!

نظر

• zagros59
                                عضو عادی
                                • May 2012
                                • 78

خیالا راحت راحت راحت. وقتی خرید ها توسط افراد ذینفع تکمیل بشه فقط باید منتظر اعلام اعداد و ارقام عویج (بقول کودک فامیل) بود طوری که فقط باید حسابی آب هویج خورده باشی که به چشماتون شک نکنید.
                                نمونه اش پاکسان-شتران-بترانس-فایرا-....
                                شبندر کلی سرمایه غیر بورسی(با رانت) جذب کرده. با توجه به اتمام کار اتوبوسی ها عدد های خوبی رو میبینیم فقط کافیه .... حسادتشون به هم کمتر بشه.
                                نهایتا حسابرسی 91 کاهشی باشه که قبلا %20 هم کاهش رو داشته.از حدود 17 تومن به 14 تومن. که دوستی هم از کاهش اون به من خبر دادن.
                                سه ماهه رو منم شنیدم عالی داده.امیدوارم اینطور باشه.
                                جدا بهترین خاطره بورسی من بوده بر خلاف بترانس!

نظر

در حال کار...
                                X