در اصل توسط ampour پست شده است
View Post
پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )
Collapse
X
-
خبرهایی که همین الان به دست من رسید
دوستان به شایعات بازار توجه نکنید این سهم را از 1000 تا730 هر چه خواستند جمع کردند
بازگشایی به بعد از مجمع موکول شده منبع ما هم تایید کرد
درضمن قرار است بعد از مجمع مالیات برارزش افزوده هم حل بشه که شبندر تا ان زمان بسته خواهد ماند
سود تقسیمی در مجمع کمتر از 40تومان نیست
در صورت حذف مالیات برارزش افزوده شبندر 150 تومان به سودش اضافه میشه که با سود فعلی مبلغی بیش از 370 تومان میشود
فقط سهامداری کنید بهترین سهم بازار را در اختیار دارید
در صورت حذف مالیات برارزش افزوده شبندر بالای 2500 باز خواهد شد
این سهم با پتانسیل هایی که دارد در اینده بازار را شگفت زده خواهد کرد
پوشش سه ماهه هم بالای 100 تومان است
وهمچنین دوستان شترانی این سهم سال 92 تعدیل بالای 300 درصدی روانه ی بازار خواهد کرد
طبق شنیده ها سود سال 92 بالای 16000هزار تومان اعلام خواهد شد
موفق وپر سود باشید
نظر
-
در اصل توسط AMIR2000 پست شده است View Postظاهرا جناب کیانوش سرش شلوغه کمتر کامنت میده . شایدم داره سود ها رو میشماره . انشاالله همه پرسود و سلامت باشند.
شبندر هم که خيالمون راحت هست.با چشم اندازهاي خوبش.همه دوستان سايت بورسي نام شبندر را با کيانوش ميشناسند.
من افتخار مي کنم که هنوز با شبندر 110و 114توماني هستم.من به چشم اندازهاي زيبايي که ترسيم کرده ام فکر مي کنم.
ابتدا 2000تومان و سپس 4000تومان
قبلا گفته بودم با 1000تومان با شبندر به مجمع خواهيم رفت.
.................................................. ........
من افتخار مي کنم که با شصفهاي 380تومان هنوز هستم.من به شصفهاي 8000توماني فکر مي کنم.
و کليه سهامهاي خوبي که با دوستان تحليل کرديم و صبر کرديم و کم کم داريم از بودن باهاشون لذت ميبريم.حتي فباهنر وبکامي که کلي روش صبر کردم.
امسال فقط سهامداري کنيم.
در مجمع برويم.
ديگه به شبندر زير 1500تومان نبايد فکر کنيم.
......................
من را ببخشيد که زياد تو اين تايپيک سر نميزنم انشالله بعد از بازگشايي سهم بيشتر اينجا خواهم بود.
الان بيشتر فکرم را فولاي بخودش جلب کرده است.دوست دارم پيش بينيهام هم رو فولاي درست از اب دربياد.
خدا را شکر اوضاع خيلي عالي هست.و بهتر هم خواهد شد.
نظر
-
در اصل توسط کيانوش پست شده است View Postانقدر سهام خوب تو بازار هست که ادم نميتونه همه جا باشه.
شبندر هم که خيالمون راحت هست.با چشم اندازهاي خوبش.همه دوستان سايت بورسي نام شبندر را با کيانوش ميشناسند.
من افتخار مي کنم که هنوز با شبندر 110و 114توماني هستم.من به چشم اندازهاي زيبايي که ترسيم کرده ام فکر مي کنم.
من افتخار مي کنم که با شصفهاي 380تومان هنوز هستم.من به شصفهاي 8000توماني فکر مي کنم.
و کليه سهامهاي خوبي که با دوستان تحليل کرديم و صبر کرديم و کم کم داريم از بودن باهاشون لذت ميبريم.حتي فباهنر وبکامي که کلي روش صبر کردم.
امسال فقط سهامداري کنيم.
در مجمع برويم.
......................
من را ببخشيد که زياد تو اين تايپيک سر نميزنم انشالله بعد از بازگشايي سهم بيشتر اينجا خواهم بود.
الان بيشتر فکرم را فولاي بخودش جلب کرده است.دوست دارم پيش بينيهام هم رو فولاي درست از اب دربياد.
خدا را شکر اوضاع خيلي عالي هست.و بهتر هم خواهد شد.چو عضوی به درد آورد روزگار - L-)دگرعضوهارانماندقرار
نظر
-
داراب خان چه عجب یه سری به ما زدی - آخه اکثر دوستان تا بعداز مجمع سیستم هاشون رو stanby - یادته ونفت با ما چه کرد ؟ 9 سال پیش درست مرداد 83 رو 850 تومان - سرآن گارد آهنین اینقدر تبلیغ کردند که هیچکس جرات فروشش نداشت - حالا که یه چند روزیه چندرغاز رفته بالا (از 110 رسیده به 150 تومان ) همه n.....ها دارن با دمشون گردو میشکنن - سیاست پدر مادر نداره والله - امروز رو کدال هم که دیدی - وزمین میگم - از پارسال تا حالا خورده زمین کمرش شکسته با پول های ما میخوان دیسک شو عمل کنن غافل از اینکه همه میدونن از مهره یک تا پنجش خرد شده نه یکی !!!!!!! - تا قبل از مجمع به همه دوستان گفتم مواظب باشن بازی گذشته سرشون درنیاد - شبندر با چیزی تو حدواندازه خودش قابل معاوضه اس - شپنایی شبریزی .............. به این تاپیکو نمیشه فعلاً دل بست - باید بزاریم از شیر خوردن گرفته بشه - تاتی تاتی که کرد بعد روش نظر بدیم - موفق باشی داش :-sچو عضوی به درد آورد روزگار - L-)دگرعضوهارانماندقرار
نظر
-
این سهم سال اینده به اندازه ی قیمت فعلی سود خواهد داشت
شبندر بیشترین بازدهی سال 92 را خواهد داشت
فقط سهامداری کنید
دیگه با شبندر زیر 1500 خداحافظی کنید
موفق وپرسود باشید
فعلا بیشترین تعدیل سال 91 مربوط به این سهم است
سال 92 هم شاوان بیشترین تعدیل را در این گروه خواهد داشت
نظر
-
در اصل توسط zereshkkk پست شده است View Post2[B] ماه توقف برای صعودی باور نکردنی !!!!
بعد از بازگشایی ها بازار دوباره به گروه پالایشی رو میاره چون 92 سودای خوبی ساختن
[/B]چو عضوی به درد آورد روزگار - L-)دگرعضوهارانماندقرار
نظر
-
در اصل توسط ampour پست شده است View Postداراب خان چه عجب یه سری به ما زدی - آخه اکثر دوستان تا بعداز مجمع سیستم هاشون رو stanby - یادته ونفت با ما چه کرد ؟ 9 سال پیش درست مرداد 83 رو 850 تومان - سرآن گارد آهنین اینقدر تبلیغ کردند که هیچکس جرات فروشش نداشت - حالا که یه چند روزیه چندرغاز رفته بالا (از 110 رسیده به 150 تومان ) همه n.....ها دارن با دمشون گردو میشکنن - سیاست پدر مادر نداره والله - امروز رو کدال هم که دیدی - وزمین میگم - از پارسال تا حالا خورده زمین کمرش شکسته با پول های ما میخوان دیسک شو عمل کنن غافل از اینکه همه میدونن از مهره یک تا پنجش خرد شده نه یکی !!!!!!! - تا قبل از مجمع به همه دوستان گفتم مواظب باشن بازی گذشته سرشون درنیاد - شبندر با چیزی تو حدواندازه خودش قابل معاوضه اس - شپنایی شبریزی .............. به این تاپیکو نمیشه فعلاً دل بست - باید بزاریم از شیر خوردن گرفته بشه - تاتی تاتی که کرد بعد روش نظر بدیم - موفق باشی داش :-sشاهکار مولانا:[B]چون نباشد عشق را پروای او[/B]........... [B]او چو مرغی ماند بی پر وای او[/B]/:.Heart.:/
نظر
-
در اصل توسط کيانوش پست شده است View Postانقدر سهام خوب تو بازار هست که ادم نميتونه همه جا باشه.
امسال فقط سهامداري کنيم.
در مجمع برويم.
......................
خدا را شکر اوضاع خيلي عالي هست.و بهتر هم خواهد شد.
بعداز مجمع و باز شدن شاه لیدر میخوام از تک سهمی در بیام - انشاءالله یه کمکی بما بکنی و با راهنمایی هات سهم هایی رو انتخاب کنم که بقول شما با سهامداریش لذت ببرم موفق باشی=D>چو عضوی به درد آورد روزگار - L-)دگرعضوهارانماندقرار
نظر
-
در اصل توسط darab پست شده است View Postسلام مهندس خوشبختانه سال 83من توسيستم نفت نبودم كه همچين كلاه گشادي سرم بذارند. اگر پرتفوي ونفت رو نگاه كني سهمهاي بدي هم نداره . ولي كلا من از سهام بانكي و سرمايه گذاري خوشم نمياد. اين ايران زمين رو هم قبل statement زدند .اوضاعش مثل اينكه خوب نيست . به نظرت اميدي بهش نيست؟چو عضوی به درد آورد روزگار - L-)دگرعضوهارانماندقرار
نظر
-
مطلب از استاد عزیز alirezaboors
در تماسي تلفني با مسئولين پالايشگاه نفت تهران چنين اعلام شد :
يکي از مسئولين شتران در پاسخ به سئوالات متعدد سهامداران عنوان کرد که بحث افزايش سرمايه شرکت به بعد از مجمع عمومي موکول شده است و طي يک مجمع فوق العاده به آن رسيدگي ميشود.
همچنين وي اعلام نمود که نماد شتران بعد از مجمع بازگشايي نخواهد شد و بازگشايي نماد به بعد از ارايه صورت هاي مالي 3 ماهه 92 موکول شده است که بر مبناي گزارش 3 ماهه پيش بيني سال 92 تجديد و ارائه خواهد شد.
وي اذعان داشت که صورت هاي مالي 92 شرکت در حال آماده شدن است و همچنين نرخ هاي آن با نرخ هاي اعلامي در گزارش پيشين متفاوت خواهد بود و از احتمال افزايش قابل توجهي در سود سال 92 شرکت خبر داد.
با اين حساب براي بازگشايي شتران بايد صبور بود .
ما همچنان براي رسيدن به شتران با اهداف گفته شده صبوري مي کنيم !!!
بورس تحليل
احتمالا تاریخی ترین روز های بورس رو به عینه خواهیم دید و برای آیندگان با آب و تاب تعریف میکنیم و کلی بلف که آره شبندر داشتم و استرس ناداشتمو بهشم مطمئن بودمو نگهش داشتم تا از صد تومن شد اینی که الان میبینید!
زیاد اهل تارگت نیستم نمیدونم چرا اعداد 1800 و 2400 افتادن تو دلم!
نظر
-
خیالا راحت راحت راحت. وقتی خرید ها توسط افراد ذینفع تکمیل بشه فقط باید منتظر اعلام اعداد و ارقام عویج (بقول کودک فامیل) بود طوری که فقط باید حسابی آب هویج خورده باشی که به چشماتون شک نکنید.
نمونه اش پاکسان-شتران-بترانس-فایرا-....
شبندر کلی سرمایه غیر بورسی(با رانت) جذب کرده. با توجه به اتمام کار اتوبوسی ها عدد های خوبی رو میبینیم فقط کافیه .... حسادتشون به هم کمتر بشه.
نهایتا حسابرسی 91 کاهشی باشه که قبلا %20 هم کاهش رو داشته.از حدود 17 تومن به 14 تومن. که دوستی هم از کاهش اون به من خبر دادن.
سه ماهه رو منم شنیدم عالی داده.امیدوارم اینطور باشه.
جدا بهترین خاطره بورسی من بوده بر خلاف بترانس!
نظر
نظر