در اصل توسط مسعود اب پست شده است
View Post
پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )
Collapse
X
-
با عرض سلام و صبح بخير- 1392/07/08
شبندر با قدرت مقاومت 1280 را شكست. كاملا" مشخصه كه ديگه حقوقي دست ها را به نشانه تسليم بالا برده....
روند شبندر تا پايان سال كاملا" منطقي، محكم و صعودي خواهد بود. شايد بعضي مواقع اصلاح اندكي بكنه كه صد البته اصلاح لازم و حياتيه . ولي تا پايان سال 2000 براي شبندر مثل راه رفتن عادي محسوب ميشه و نه دويدن. به راحتي دست خواهد يافت.....
.................................................. .....
عرضه حقوقي به خيال خودش براي اين بود كه براي فردا صف نباشه....
در آخر وقت با وجود عرضه 12.7 ميليون سهم از طرف حقوقي و سپس حقيقي هاي متزلزل، شبندر مجددا" 4.5 ميليون صف شد..
اين نشان ميدهد كه پول عظيمي پشت سهم آمده.....
4.5 ميليون صف مجدد در 5 دقيقه آخر يعني 6 ميليارد تومان...يعني عطش جمع آوري سهم
شبندر در عرض يكماه چنان فشرده و آماده رشد شد كه با اين حجم ها نميشه جلوي سهم رو گرفت.
شبندر در روزي در مثبت كامل معامله و حجم زد كه بيش از 60% بازار منفي بود.....
سلامت و سربلند باشيد- عليزادهhttps://telegram.me/alizadeh_farzad
نظر
-
در اصل توسط رضاخان پست شده است View Postاز آنجاییکه که من تا 17 مهر بیشتر وقت ندارم سود سهاممو از شبندر بگیرم یکی دقیقا راهنمایی میکنه که چجوری باید سود سهاممو دریافت کنم؟لطفا دقیق جواب بدین و از کلی گویی پرهیز کنین.
حالا این فورس 17 مهر واسه چی هست نمیدونم !!!!هر چیز که در جستن آنی، آنی
نظر
-
در اصل توسط Sushiant پست شده است View Postشما کلا میری به یکی از شعب بانک تجارت و کلا یه کپی از شناسنامت و کارت ملیت دست احتیاط میبری و کلا میگی سود شبندرمو میخوام!!!!با ناطق بلند و همچین قوی میگی !!! فکر کنم کد سهامداری هم بخوان !!!!!
حالا این فورس 17 مهر واسه چی هست نمیدونم !!!![B]از یک یورو شروع و به میلیاردها یورو خواهم رسید[/B]
نظر
-
آخرین ویرایش توسط Sushiant؛ 2013/10/01, 09:36.هر چیز که در جستن آنی، آنی
نظر
-
من واقعا" تو كار تو سهامداران حقيقي موندم.....!!!!
ابتداي روند صعودي براي حقيقي چه معنا و مفهومي داره كه سريع متزلزل ميشن و حرف هاي....
بارها گفتم شروع معاملات شبندر از پايين و صف خريد را بسيار مي پسندم......
شروع معاملات شبندر از پايين و سپس رنج مثبت بسيار دلنشينه.........
معاملاتي دلنشين و قدرتمند......https://telegram.me/alizadeh_farzad
نظر
-
در اصل توسط alizadeh.f پست شده است View Postمن واقعا" تو كار تو سهامداران حقيقي موندم.....!!!!
ابتداي روند صعودي براي حقيقي چه معنا و مفهومي داره كه سريع متزلزل ميشن و حرف هاي....
بارها گفتم شروع معاملات شبندر از پايين و صف خريد را بسيار مي پسندم......
شروع معاملات شبندر از پايين و سپس رنج مثبت بسيار دلنشينه.........
معاملاتي دلنشين و قدرتمند......هر چیز که در جستن آنی، آنی
نظر
-
در اصل توسط Sushiant پست شده است View Postشما کلا میری به یکی از شعب بانک تجارت و کلا یه کپی از شناسنامت و کارت ملیت دست احتیاط میبری و کلا میگی سود شبندرمو میخوام!!!!با ناطق بلند و همچین قوی میگی !!! فکر کنم کد سهامداری هم بخوان !!!!!
حالا این فورس 17 مهر واسه چی هست نمیدونم !!!!چو عضوی به درد آورد روزگار - L-)دگرعضوهارانماندقرار
نظر
نظر