Kazem Naderali سازمان بورس داره به حقوقیها و یکسری کارگزاریهای پرگردش فشار میاره که رو فلان سهام پر حجم و رو به بالا نخرید و قصد خرید دارید رو منفی خردی کنید اینا باز دنبال کنترل بازار و شاخص هستند در این وضعیت بهتره روی سهامی که بنیادی خوبی دارند فقط پله ای رو منفی خرید کرد
پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )
Collapse
X
-
امروز هم به بهانه ارائه بوجه 93 که فردا قراره تقدیم مجلس بشه ... منفیش کردن
فردا تکلیف این گروه هم مشخص میشه و ایشالا روند صعودی اغاز میشه
دلار 2750-2700 یا همون 2600 که رسانه ها گفتنه!
چون گفته بودند دلار بوجه 93 با نرخ ازاد تفاوت زیادی نداره!!!!!به هرحال جای نگرانی از این بابت برای این گروه نیست
نظر
-
در اصل توسط zereshkkk پست شده است View Postامروز هم به بهانه ارائه بوجه 93 که فردا قراره تقدیم مجلس بشه ... منفیش کردن
فردا تکلیف این گروه هم مشخص میشه و ایشالا روند صعودی اغاز میشه
دلار 2750-2700 یا همون 2600 که رسانه ها گفتنه!
چون گفته بودند دلار بوجه 93 با نرخ ازاد تفاوت زیادی نداره!!!!!به هرحال جای نگرانی از این بابت برای این گروه نیست
دلار رو 2500 یا 2550 اعلام کنن!!!!
اون موقع صف های فروش دیدن داره
نظر
-
در اصل توسط memr پست شده است View Postآخه بازم اتفاق خاصی نمیوفته شبندر دلارو تو 2475 بسته....
نظر
-
=============
امروز یکی از بدترین روزهای بورسی من بود. واقعا جا موندم از بازار / سرمایه ام تقریبا 40% ریخت !!! تو چه بازاری ؟؟ بازاری که پشمک سازی قزوین و به قول یکی از دوستان " سوهان حاج حسین و پسران " هم بالای 30 درصد رشد کرد. ما نشستیم پای پلایشی ها!!! به هرحال دیگه بالاتر از سیاهی رنگی نیست.! شاوان 4300 تومنی رو 2600 فروختن نداره! شراز 2200 فروختن نداره. اما نمی دونم این همه درجا زدن اخرش کجا میره !!! فقط میدونم فردا برای من لب مرز هست. یا اینوری ! یا اونوری ...
===========
نظر
-
در اصل توسط parshamed پست شده است View Post=============
امروز یکی از بدترین روزهای بورسی من بود. واقعا جا موندم از بازار / سرمایه ام تقریبا 40% ریخت !!! تو چه بازاری ؟؟ بازاری که پشمک سازی قزوین و به قول یکی از دوستان " سوهان حاج حسین و پسران " هم بالای 30 درصد رشد کرد. ما نشستیم پای پلایشی ها!!! به هرحال دیگه بالاتر از سیاهی رنگی نیست.! شاوان 4300 تومنی رو 2600 فروختن نداره! شراز 2200 فروختن نداره. اما نمی دونم این همه درجا زدن اخرش کجا میره !!! فقط میدونم فردا برای من لب مرز هست. یا اینوری ! یا اونوری ...
===========
نظر
-
در اصل توسط parshamed پست شده است View Post=============
===========
نظر
-
-
نظر