شبندر داره جاشو به فارس میده
پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )
Collapse
X
-
در اصل توسط Sushiant پست شده است View Postکامنتی از روی جوگیر شدن:
فکر کنم مثل این مسابقات رالی شبندر داره با فارس مساوی میکنه (برمیگرده رو قیمت فارس) تا صفر تا صد و شتاب ثانویشو به فارس نشون بده !!!!! ولی تو این رالی شبندر بوگاتیه .....!!!!!
شبندر سهم کل کلی بازاره.......
حتم دارم کسی که معاملاتشو مدیریت میکنه علاوه بر مدیر بودن یه مهندسه ! چون دیدگاه مهندسی کاملا به چشم میخوره>:D<>:D<هر چیز که در جستن آنی، آنی
نظر
-
[QUOTE=Sushiant;310998]قیمت پایانی 4 ریال با فارس فرق داره :D
شبندر سهم کل کلی بازاره.......
حتم دارم کسی که معاملاتشو مدیریت میکنه علاوه بر مدیر بودن یه مهندسه ! چون دیدگاه مهندسی کاملا به چشم میخوره>:D<>:D<[/QUO
شبندر از 110 تومان رسیده به 800 تومان پس اگر از روز بازگشایی حساب کنیم باید ببینیم فارس توی 8 ماه می تونه از 750 تومان برسه به 5500 تومان اگه تونست برسه تازه بازی صفر صفر میشه اینم در صورتیکه شبندر روی همین 800 تومان بمونه:D
ولی دوست دارم هر کسی فارس هم داره مثل شبندر و بیشتر سود ببره اینو از ته دلم میگم:xآخرین ویرایش توسط بچه کف بازار؛ 2013/04/22, 11:19.
نظر
-
سلام بازار به فارس و خداحافظ بازار به شبندر. شبندر تمام شد . پیشخور شده رفت . دیگه با این قیمت ارزش ریسک سرمایه گذاری نداره . حداکثر 30% در بلند مدت سود میده نسبت به الان اما فارس داره آماده میشه که بیاد روی نقطه ای که شبندر 300 تومنی بود .
خداحافظ شبندر .*** هرچه در جستن آنی ، آنی ***
نظر
-
شبندر از 110 تومان رسیده به 800 تومان پس اگر از روز بازگشایی حساب کنیم باید ببینیم فارس توی 8 ماه می تونه از 750 تومان برسه به 5500 تومان اگه تونست برسه تازه بازی صفر صفر میشه اینم در صورتیکه شبندر روی همین 800 تومان بمونه:D[/COLOR][/SIZE][/B]
ولی دوست دارم هر کسی فارس هم داره مثل شبندر و بیشتر سود ببره اینو از ته دلم میگم:x[/QUOTE]
افرین چونمن هم فارس دارم هم شبندر
- - - Updated - - -
در اصل توسط anahita پست شده است View Postسلام بازار به فارس و خداحافظ بازار به شبندر. شبندر تمام شد . پیشخور شده رفت . دیگه با این قیمت ارزش ریسک سرمایه گذاری نداره . حداکثر 30% در بلند مدت سود میده نسبت به الان اما فارس داره آماده میشه که بیاد روی نقطه ای که شبندر 300 تومنی بود .
خداحافظ شبندر .
نظر
-
-
دیروز
در اصل توسط anahita پست شده است View Postتجربه نشون داده هر وقت اعرابی ناگهانی شروع به تعریف از سهمی میکنه یهنی اینکه میخواد جو بده که سهم رو بتونه بالاتر بفروشه و خالی کنه. در ضمن سهمی مثل شندر نیاز به تعریف و تمجید هیچ فردی نداره ، خودش راهش رو بلده.
در اصل توسط anahita پست شده است View Postسلام بازار به فارس و خداحافظ بازار به شبندر. شبندر تمام شد . پیشخور شده رفت . دیگه با این قیمت ارزش ریسک سرمایه گذاری نداره . حداکثر 30% در بلند مدت سود میده نسبت به الان اما فارس داره آماده میشه که بیاد روی نقطه ای که شبندر 300 تومنی بود .
خداحافظ شبندر .
عجب. دوستان خودشان قضاوت کنند.
نظر
-
در اصل توسط jasmith پست شده است View Postدیروز
امروز
عجب. دوستان خودشان قضاوت کنند.
هر چیز که در جستن آنی، آنی
نظر
نظر