**** موج شماری ****

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • محسن مختاری
    عضو فعال
    • Oct 2011
    • 663

شاخص سرمایه گذاری

انتظار مثبت شدن این گروه رو از فردا-پس فردا دارم
    به نظرم موج ((4)) این شاخص داره تموم میشه:

نظر

• VM511
      تحلیلگر
      • Jan 2012
      • 109

سلام و عرض ادب خدمت دوستان گرامی و بااجازه از جناب مختاری گرامی

تحلیل تکنیکال کچینی
      تحلیل کچینی در تاریخ 91/01/27
      تحلیل کچینی در تاریخ 91/02/19

طبق تحلیل بالا احتمالات رو در تحلیل جدید بررسی میکینم

اول از همه چارت رو در قالب الگوی هارمونیک قرار میدیم که طبق تصویر زیر منطقه ایده ال برای بدست آوردن نقطه برگشت در هارمونیک گارتلی ؛ میتونه در حوالی 4400 تا 4450 در 100 درصد پروجکشن ab , و 127% ext موج bc , و 127% ret موج xa که مطابق با الگوی ab=bc 1. 27 میباشد.
      از منظر اسیلاتور ها ؛ در دی تی اسیلاتور شاهد ایجاد کراس در منتطه اشباع فروش هستیم که همراه با کراس انتظار تغییر روند حجم معاملات میباشد
      که امروز اولیت تغییر روند حجم رو شاهد بودیم
      در حوالی قیمت های مدنظر انتظار تغییر مکدی که در فاز منفی میباشد را دارم که با برگشت اون واگرایی HD+ تایید میگردد.
      خط کانال پایین و نزدیک قیمت هم میتونه نقش حمایت رو ایفا بکنه
      البته از نگاه فیبوهای گن فردا نیز میتونه در منفی مورد حمایت قرار بگیره اما محل انطباق 2 فیبوی گن 50% و 62% میتونه 3440 و 3380 باشه

تصویز بزرگتر : http://axgig.com/images/07028619448557536945.png

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

از نگاه امواج الیوت (بلند مدت)
      بنده کماکان همان تحلیل قبل رو با توجه به روند معاملات و زمان محتمل میدانم که چند نکته حائز اهمیت است :
      اگر قیمت از منطقه 3440 برگشت کند و به بالای موج B تثبیت گردد این موج کارکشن رو میشه آخرین موج اصلاحی تصور کرد
      اما به توجه به طول موج ترند و همچنین موج کارکشن یا کانتر ترند حال حاضر و احتمال برگشت از این محدوده میتوان انتظار ریزش مجدد قیمت تا محدوده 2650 تا 2850 را در بلند مدت داشت که با تثبیت زیر موج های موج اصلاحی بهتر میشه در مورد اون نظر داد.

تصویر بزرگتر : http://axgig.com/images/68437247737344340909.png

با تشکر
      [URL="http://tahlilbors.blogfa.com/"][CENTER][FONT=Arial][SIZE=4][COLOR="#008000"]هدف درستی و راستی در کار است ؛ زمان آن را گواهی میکند[/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER][/URL]

[URL="http://tahlilbors.blogfa.com/"][B][FONT=Arial][CENTER][COLOR="#0000FF"][SIZE=3]وبلاگ تحلیل تکنیکال سهام در بورس[/SIZE][/COLOR][/CENTER][/FONT][/B][/URL]

نظر

• محسن مختاری
        عضو فعال
        • Oct 2011
        • 663

سغرب

سهم رو در موج (5) از ((3)) میدونم:

و انتظار دارم موج ((3)) حدود یک ماه و نیم دیگه در 293 تومن تموم بشه:

پ.ن.1: شرکت یه تقسیم سود داشته اخیرا ولی دیتای من مال تا قبل از مجمع اخیر هست،لذا همه ی اعداد نمودار های فوق باید تقسیم بر 1.33 بشه(تعدیل بشه)(واسه همینه که در نمودار هدف براوردی برا پایان موج ((3)) 390 نشون داده شده ولی اونچه در متن نوشتم 293 هست
        پ.ن.2:الگوی Leading Diagonal در موج 1 رخ میده و میتونه زیر موجهاش به صورت 5-3-5-3-5 باشه و یا 3-3-3-3-3
        این الگو معمولا اکثر راه رفته شو اصلاح میکنه اما فقط معمولا و نه همیشه(اینجا نکرده)

آخرین ویرایش توسط محسن مختاری؛ 2012/05/15, 02:38.

نظر

• کیوان
          ستاره دار (1)
          • Jun 2011
          • 5094

شاخص کاشی ها

مدتی پیش گفته بودم که با تشکیل این پرچم باید شاهد ریزش کاشی ها باشیم

خب این اتفاق افتاد و کاشیها ریزش کردند.

سرانجام امروز در خط حمایتی بلند مدت همانگونه که انتظار داشتم یک پولبک مثبت زده شد. با توجه به حمایت rsi قرارگیری در ناحیه خرید اینرا نشانه آغاز موج بزرگ 5 میدانم.
          (البته احتمال یک موج نزولی کوچک بعد از چند پله صعود تا باند حمایتی پایینتر (صورتی) وجود دارد. در عین حال خرید در این محدوده ها مناسب میباشد)
          آخرین ویرایش توسط کیوان؛ 2012/05/15, 21:58.
          ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• rajabnejad
            عضو فعال
            • Jan 2012
            • 4331

در اصل توسط محسن مختاری پست شده است View Post
            سهم رو در موج (5) از ((3)) میدونم:

و انتظار دارم موج ((3)) حدود یک ماه و نیم دیگه در 293 تومن تموم بشه:

پ.ن.1: شرکت یه تقسیم سود داشته اخیرا ولی دیتای من مال تا قبل از مجمع اخیر هست،لذا همه ی اعداد نمودار های فوق باید تقسیم بر 1.33 بشه(تعدیل بشه)(واسه همینه که در نمودار هدف براوردی برا پایان موج ((3)) 390 نشون داده شده ولی اونچه در متن نوشتم 293 هست
            پ.ن.2:الگوی leading diagonal در موج 1 رخ میده و میتونه زیر موجهاش به صورت 5-3-5-3-5 باشه و یا 3-3-3-3-3
            این الگو معمولا اکثر راه رفته شو اصلاح میکنه اما فقط معمولا و نه همیشه(اینجا نکرده)

دست شما درد نکنه آقای مختاری مثل همیشه کارتون حرف نداشت ......در تصمیم گیری خیلی کمکم کردید ......بازم تشکرl-)
            هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....

نظر

• حامد24
              عضو فعال
              • Mar 2011
              • 2532

محسن جان سلام خسته نباشی

آقا شما چطور به این زیبایی میتونید روند بازار رو تشخیص بدین واقعا خیلی از تحلیهای شما میشه گفت اصلا صد درصده
              حقیقتش من خودم ادم پرتلاشی هستم چه در بورس و چه در بیرون از بورس همیشه هم اخبار و حواشی مرتبط با بورس رو دنبال میکنم و موقع خرید هم در بیشتر مواقع به بنیادی سهم نگاه میکنم ولی باز با این همه حتی یک دهم شما هم نمیتونم بازارو پیش بینی کنم که به کدام سو خواهد رفت
              البته من با تکنیکال چندان اشنایی ندارم و دلیلش هم به این خاطره که قبلا اصلا به این روش اهمیت نمیدادم و اعتقادی به این روش نداشتم ولی از وقتی که جناب سپهبد در تالار بورس فرمودن که بعد از سال 85 -86 که بورس به کما رفت تعداد تکنیکالیسیت ها زیاد شد و روند بازار بصورت تکنیکی برسی شد به این فکر افتادم که نکنه واقعا تکنیکال در بازار بورس جواب میده از طرفی وقتی میام میبینم که شما به این زیبایی تحلیل میکنید و روند بازارو تشخیص میدین بیشتر به تکنیکال ترغیب میشم
              البته ناگفته نمونه که جدیدا فهمیدم که خود جناب باگات (بازیگردان فعال فدک در قثابت و ثامان ) هم فقط از تکنیکال استفاده میکنند
              کلا از این همه پرحرفی خواستم بدونم که شما واقعا از چه روشی استفاده میکنید که به این زیبایی پیشی میکنید

ممنون
              یل یاتار ، طوفان یاتار
              یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .

نظر

• سيد ياسر شريعت
                عضو فعال
                • Jun 2011
                • 4944

من یک روش اعتبارسنجی برای اساتید تکنیکالیت موجود در سایت ها برای خودم انجام می دم که با تجه به اون میزان تایید و اطمینان به تحلیل های هر فرد رو مشخص می کنم. باید بگم قطعا محسن خان مختاری یکی از 3 نفر اول هست. واقعا به تحلیل ها و موج شماریش ایمان پیدا کردم. از بزرگی شخصیتش هم هست که چراغ خاموش و بی ادعا کار می کنه واقعا ممنونم از وقتی که در این سایت برای بچه ها می گذاری محسن عزیز:x
                إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• کیوان
                  ستاره دار (1)
                  • Jun 2011
                  • 5094

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
                  من یک روش اعتبارسنجی برای اساتید تکنیکالیت موجود در سایت ها برای خودم انجام می دم که با تجه به اون میزان تایید و اطمینان به تحلیل های هر فرد رو مشخص می کنم. باید بگم قطعا محسن خان مختاری یکی از 3 نفر اول هست. واقعا به تحلیل ها و موج شماریش ایمان پیدا کردم. از بزرگی شخصیتش هم هست که چراغ خاموش و بی ادعا کار می کنه واقعا ممنونم از وقتی که در این سایت برای بچه ها می گذاری محسن عزیز:x
                  من فقط یک کلمه در مورد محسن عزیز میتونم بگم :

بی نظیره
                  >:d<
                  محسن جان بابت اون زحمتی هم که در پی ام کشیدید ممنونم :*

نظر

• کیوان
                    ستاره دار (1)
                    • Jun 2011
                    • 5094

وملت

یکی از دوستانم وضعیت وملت را پرس و جو میکرد. این نظر بنده است که اینجا جهت نقد و بررسی می گذارم.

از حدود 10 ماه پیش که روند صعودی سهم آغاز شده آنرا به صورت Diagonal triangle میبینم و وضعیت فعلی را درحال تکمیل موج b از موج 4.
                    پس با این فرض پس از عبور از 534 سهم را حداکثر تا 569 صعودی میبینم و پس از آن اصلاح سهم تا محدوده 450 و یا حداکثر تا 437

موج 5 بزرگ سه موجی باید پس از ان محدوده قیمتی آغاز شود.
                    آخرین ویرایش توسط کیوان؛ 2012/05/16, 22:15.

نظر

• شاهین محلوجی
                      عضو فعال
                      • Jun 2011
                      • 2050

موج شماری
                      اونس

جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...

نظر

• VM511
                        تحلیلگر
                        • Jan 2012
                        • 109

با سلام ؛ ضمن تبریک به دوست و سرور عزیزم جناب مختاری بابت مسابقه ماهانه که نشان از دید بالا و قوی تکنواندامنتال شماست

تحلیل زیر مربوط به چند روز گذشته میباشد که با تحلیل جدید اونو آپدیت میکنم

تحلیل کچینی در تاریخ 91/01/27 91/02/19 91/02/25

طبق تصویر زیر قیمت به منطقه مورد نظر واکنش نشون داده هر چند احتمال داره در روزای آینده بروی کانال پایین حرکتشو ادامه بده
                        مهمترین مطلب از نگاه هارمونیک در مورد کچینی این است که قیمت نباید در کمتر از 3350 وارد بشه چون تحلیل FAIL خواهد شد.
                        کلاستر قیمتی برای کچینی رو از چند منظر بررسی میکنم تا تاییدی برای برگشت قیمت باشه
                        در دی تی اسیلاتور شاهد کراس در منطقه اشباع شده هستیم که همین نکته در تایم هفته ای نیز شکل گرفته است که همراه اون انتظار میره مکدی نیز کراس خودشو انجام بده
                        حجم معاملات رو از سه نظر مورد بررسی قرار میدم
                        کراس در اسیلاتور MFI که یه اسیلاتور تایید حجم قبل از شروع ترند جدید میباشد که همانطور که مشخصه این کراس رو به بالا انجام گرفته
                        در اسیلاتور volume انتظار تایید روند mfi میره که اگر این دو با هم تایید گردند سیگنال قوی تری برای برگشت قیمت محسوب میشه ایجاد وضعیت گرین جناب بیل ویلیامز

در صورتیکه قیمت 3350 ریال رو به پایین بشکنه و شاهد کراس در اسیلاتور های حجم باشیم تحلیل فوق fail میشه

مهمترین اهدافی که قیمت میتونه از نظر هارمونیک داشته باشه قیمت 4190 ریال برابر با 68% ریترس موج کارکشن که مقاومت 4050 ریال که منظقه کلاستر 2 فیبوی 68% پروجکشن و 50% ریترس موج کارکشن است متونه از ادامه روند جلوگیری کنه

تصویر بزرگتر : http://www.shiaupload.ir/images/2704...3839042265.png

در پست های بعد سعی میشه از نظر موج شماری مورد بررسی قرار بگیره

ارادتمند - حسینی
                        آخرین ویرایش توسط VM511؛ 2012/05/17, 02:40.
                        [URL="http://tahlilbors.blogfa.com/"][CENTER][FONT=Arial][SIZE=4][COLOR="#008000"]هدف درستی و راستی در کار است ؛ زمان آن را گواهی میکند[/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER][/URL]

[URL="http://tahlilbors.blogfa.com/"][B][FONT=Arial][CENTER][COLOR="#0000FF"][SIZE=3]وبلاگ تحلیل تکنیکال سهام در بورس[/SIZE][/COLOR][/CENTER][/FONT][/B][/URL]

نظر

• VM511
                          تحلیلگر
                          • Jan 2012
                          • 109

با سلام ؛ تحلیل تکنیکال شاخص خودرو (تایم هفتگی ) توسط دوست عزیزم احسان

خب مطلع شدیم که جناب وارن بافت کبیر رفتن و سهام جنرال موتور را به میزان زیادی خریداری کرده اند و دوستان هم پیشنهاد دادند که شاخص این گروه بررسی بشه که در زیر به اون می پردازم

تحلیل تکنیکال شاخص خودرو (تایم هفتگی )

متاسفانه دیتا را از سال 81 دارم و نمی توانم نظر دقیقی روی امواج الیوت بدهم اما همان طور که در نمودار مشاهده می فرمایید سطح بسیار مهم 6600 در سطح سقف موج قبلی شکسته شده است (خط قرمز ) و الگو را وارد فاز کارکشن عمیقی نموده است .

چنانچه موج شماری را از کف کانال و موج آخر مورد بررسی قرار دهیم با یک الگوی شتابدار 5 موجی روبرو هستیم که در در حال حاضر در موج c قرار داریم با توجه به شکسته شدن حمایت های قبلی شاخص ( مستطیل زرد ) ناحیه prz بین 5400 - 5150 (مستطیل سبز ) می تواند به عنوان یک ناحیه حمایتی بسیار قبلی جلوی ریزش بیشتر را بگیرد ( این ناحیه محل انطباق فیبو ریتریسمنت 61.8% موج ایمپالس قبلی - فیبو اکستنشن 161% موج a و پروجکشن 100% موج ab می باشد و بسیار مهم است )

موفق و پیروز باشید

نظر

• khosrow
                            عضو جدید
                            • May 2012
                            • 14

سلام
                            لطفا در مرد کاما و وتوکا هم تحلیل و موج شماری کنید خیلی ممنون میشم

با تشکر khosrow
                            .
                            تملق و چاپلوسی از رذایل اخلاقی است. تملق، راهی کوتاه و بی هزینه برای کسب منزلت دروغین در اجتماع است..
                            khosrow

نظر

• کیوان
                              ستاره دار (1)
                              • Jun 2011
                              • 5094

محسن جان وقت کردی یک موج شماری از فسرب بدی ممنون میشم.
                              با این اصلاح عمیق اخیر موج شماری من فیل شد ! :(

نظر

• محسن مختاری
                                عضو فعال
                                • Oct 2011
                                • 663

تپمپی

در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Post
                                سلام محسن جان
                                این پمپسازیو هرجور نگاه میکنم کف کف میبینم.
                                موج شماری چی میگه؟
                                مصطفی جان باز هم بابت تاخیر شرمنده
                                به نظر من هم تپمپی اصلاحشو تموم کرده و موج ((5)) بزرگشو شروع کرده که انتظار دارم در نه ماه آتی فیمت رو به 465 برسونه

در نمایی نزدیک:

نظر

در حال کار...
                                X