**** موج شماری ****
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
-
نظر
-
نظر
-
فاراک
اونچه در مورد فاذر و شاخص محصولات فلزی گفتم مقدمه ای بود بر موج شماری فاراک
ابتدا زیر موجهای حرکتهای صعودی ای که طی 3 سال اخیر داشته رو میشمرم
*.در صورتی که سر جمع تعداد زیر موجها 5 به علاوه ی مضربی از 4 باشه آنگاه موجی که باهاش سر و کار داریم ایمپالس(5 تایی) هست
و در صورتی که سر جمع تعداد زیر موجها 3 به علاوه ی مضربی از 4 باشه آنگاه موجی که باهاش سر و کار داریم اصلاحی(3 تایی) هست:
با توجه به اینکه تعداد زیر موجها در موج اول 15 تا (15=3+12) و در موج دوم 11 تا (11=3+8) ست هر دوی این امواج صعودی رو از جنس Corrective (اصلاحی) میدونم
اما با توجه به موج شماری شاخص این گروه، این امواج رو جزیی از یک Ending Diagonal به شمار میارم که زیر موجهاش 3 تایی اند (والبته زیر موجهای 1 و 4 درون مجاز به تداخل اند)
لذا موج شماری فاراک رو اینطور میبینم و انتظار دارم جهت تکمیل موج (4) قیمت تا کف 7 ماه پیش در نمودار تعدیل شده(107 تومان) نزول کنه:
آخرین ویرایش توسط محسن مختاری؛ 2012/06/04, 22:59.
نظر
-
در اصل توسط محسن مختاری پست شده است View Postبه نظرم در 6 سال اخیر یه 5 موجی تموم کرده و در بلند مدت نزولیه (مثل وبشهر که در پست 47 همین تاپیک موجشماریشو گذاشتم)
هرچند با توجه به اینکه برا شاخص گروه عذایی ادامه ی صعود برا تکمیل موج 5 رو متصورم(پست 34 ) انتظار دارم در کوتاه مدت یه نوسان صعودی بکنه
=========
راستی یادم رفت بگم سشرق حتی اگه برگشت داشته باشه بعیده زیر 1026 بیاد
وصنا علی رغم اینکه سهم بسیار ارزنده ایه در کنار سود عالی و ان ای وی بالا اما مثل بقیه سهام ارزنده بازار در روند نزولی قرار گرفته ...
و تنها دلیل که میشه براش آورد
چشم انداز منفی بازار به دلیل افزایش ریسک های سیستماتیک و اقتصاد کلان در کنار افت پی به ای بازار هست ...
بازم تشکر میکنم از تحلیل خودبت
ممنونریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
-
آقای مختاری سمت جدید مدیریت رو بهتون تبریک می گم ومبارکتون باشه .
انشاالله شاهد موفقیت روز افزون شما باشیم .<:-p<:-pهرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....
نظر
-
-
منم تبریک میگم محسن جان موفق باشید...............جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...
نظر
-
-
من هم به نوبه خودم به جناب مختاری تبریک میگم .
امیدوارم که در سمت مدیریت موفق باشند.
جناب مختاری اگر امکان داره براتون تحلیلی از کچاد داشته باشید همراه با نمودار ممنون میشم.
نظر
-
ویترو
سلام خدمت اٌقای مختاری و همه دوستان
اول از اینکه نمودار نداره منو میبخشید چون نه اجازشو داشتم نه پا تو کفش بزرگترها میکنم
اما ویترو که باعث یک بحث جنجالی هم شد
بنظر من اگر یک خط روی قیمت 845 بکشیم میبینیم که از اردیبهشت سال 89 این خط بارها
جای خودشو بین خط حمایت و مقاومت عوض کرده
در حال حاضر خط حمایت است اگر ویترو رشد خودشو شروع کنه در نقطه 925 به یک مقاومت
برخورد میکنه ودر همن حوالی همراه میشه با خرید هیجانی ویترو قدرت عبور از خط رو داره و در ادامه به
قیمت 1130 برخورد میکنه که خط مقاومت بسیار قویی است و ویترو از نظر تکنیکال توان عبور
از این قیمت رو نداره و بعد از مدت کمی شروع به کاهش میکنه تا قیمت 845 که منطقه حمایت
این سهمه .
و افزایش دوباره اون باز به قیمت 1130 ختم میشه و دو خط حمایت و مقاومت کلاسیک بین
قیمت 845 و 1130 شکل میگیره.
ازعزیزانی که این مطلب رو میخونن خواهشمندم نظرشونو بخصوص نظر انتقادی رو خیلی صریح
و رک ابراز کنند .
موفق باشید.
تملق و چاپلوسی از رذایل اخلاقی است. تملق، راهی کوتاه و بی هزینه برای کسب منزلت دروغین در اجتماع است..
khosrow
نظر
نظر