**** موج شماری ****

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سيد ياسر شريعت
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 4944

محسن حان بی زحمت یه تحلیل بگذار ببینیم پایان این شب سیه کی قراره سپید بشه؟ ما که صبرمون زیاده اما لامصب این شبه بد شبیه!:d
    إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• khosrow
      عضو جدید
      • May 2012
      • 14

سلام جناب اقاری مختاری
      در تاریخ 27 خرداد تحلیلی در مورد پسهند داشتید که گفته بودید .
      برای این سهم هم به مانند گروه لاستیک آینده ی خوبی رو متصورم)

abc یه در نمایی کوتاه مدت به نظر میرسه اصلاح به صورت

به پایان رسیده باشه
      ولی الان کاملا برعکس شده و بنظر میرسه حداقل تا حمایت 1376 نزول داشته باشه .

حالا بنظر شما وضعیت بهم ریخته بازار سهام باعث این نزوله یا تحلیل شما قال میشه و میخواهید تحلیل جدیدی داشت باشید .

موفق باشید.
      .
      تملق و چاپلوسی از رذایل اخلاقی است. تملق، راهی کوتاه و بی هزینه برای کسب منزلت دروغین در اجتماع است..
      khosrow

نظر

• راشین
        عضو فعال
        • Mar 2011
        • 903

در اصل توسط محسن مختاری پست شده است View Post
        وپترو هم طبق موج شماری ای که در پست 142 همین تاپیک قرار دادم فردا به آخرین هدفی که برا موج 2 متصورم میرسه

و علاوه بر این به خط روند صعودی 14 ساله ش هم برخورد میکنه
        که عکس العملش نسبت به اون بیانگر این خواهد بود که حرکت صعودی اخیرش از جنس امواج حرکتی بوده (چنان که بنده همچنان معتقدم) و یا اصلاحی..

ممنون از تحلیل های قشنگتون
        در مورد وپترو من متوجه شمارش زیر موج 5 از 1 نشدم میشه لطف کنید و زیر موج های موج 5 از 1 رو هم بگذارید چون من نمی تونم زیر موج 3 از 5 از 1 را ببینم
        به نظرم اگر بخواهیم این موج را ایمپالسیو بشمریم باید موج 3 را کوتاه و موج 5 را اکستند در نظر بگیریم به موج 1 سبز رنگ دقت کنید میشه از داخلش موج 1 و 3 را بیرون کشید و بقیه هم موج 5 ،فقط کمی غیر عادیه

نظر

• محسن مختاری
          عضو فعال
          • Oct 2011
          • 663

در اصل توسط راشین پست شده است View Post
          ممنون از تحلیل های قشنگتون
          در مورد وپترو من متوجه شمارش زیر موج 5 از 1 نشدم میشه لطف کنید و زیر موج های موج 5 از 1 رو هم بگذارید چون من نمی تونم زیر موج 3 از 5 از 1 را ببینم
          به نظرم اگر بخواهیم این موج را ایمپالسیو بشمریم باید موج 3 را کوتاه و موج 5 را اکستند در نظر بگیریم به موج 1 سبز رنگ دقت کنید میشه از داخلش موج 1 و 3 را بیرون کشید و بقیه هم موج 5 ،فقط کمی غیر عادیه
          ممنونم از مشارکتتون راشین خانم(بازم ازین کارا بکنید:) )
          در مورد وپترو و زیر موج های موج 5 ، راستش حق با شماست در چارت روزانه قابل رویت نیستند،اما در چارت 15 دقیقه ای کاملا 3-3-3-3-3 هست
          در مورد شمارش آلترناتیوتون هم ممنونم ،کاملا میپذیرم ،البته با توجه به الگوهای عجیب تر از اینی که توو این بازار دیدم اصلا الگوی بعید و غیر عادی ای هم نمیدونمش

نظر

• محسن مختاری
            عضو فعال
            • Oct 2011
            • 663

حفاری

5 فروردین 91 تاپیک "حفاری" :

سعی بسیاری کردم#:-S ولی نتونستم حرکت صعودی 2 ماه اخیر این سهمو 5 تایی بشمرم:(
            انتظار دارم صعود سهم حوالی 274 تموم بشه و طی یه zigzag قیمت به حوالی 190 برگرده :

در نمایی بلند مدت تر موجشماری (و اهداف) سهمو این طور میبینم:
            موج شماری فوق در صورتی که قیمت پایینتر از 1842 بیاد بی اعتبار میشه(هرچند با توجه به اینکه موج شماری جایگزینش اهداف بالاتری رو در بلند مدت برا سهم پیش روو میاره تصور میکنم بی اعتبار شدن پر برکتی باشه)
            موج شماری حفاری رو اینطور میبینم:

انتظار دارم این موج نزولی(که پایان بخش اصلاح 2.5 ساله ی حفاری هست) در 174( و بلکه زودتر;) ) تموم بشه و روزهای خوش این سهم و همگروهی هاش شروع بشن
            آخرین ویرایش توسط محسن مختاری؛ 2012/11/30, 05:11. دلیل: عکسا پاک شدن

نظر

• مات
              عضو فعال
              • Aug 2011
              • 5650

با عرض سلام خدمت محسن خان ي نيم نگاهي اگر وقت كردي به اين ا اس پ ما بنداز ببينيم كجاي نمودار شما هست با تشكر از حضرت عالي
              الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
              اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
              اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

• bolinger
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 459

سلام جناب مختاری اگر ممکن است موج شماری از وملت بگذارید. موج نزولی موج 2 است یا موج 4؟
                به ما فرمود طیب ، ده دلاری می شود صدرا
                چرا پس می فروشند مفت ، سهم ده دلاری را ؟

نظر

• محسن مختاری
                  عضو فعال
                  • Oct 2011
                  • 663

وغدیر

31 فروردین 91 تاپیک "غدیر" :

موجشماری حرکت صعودی 3 سال اخیر غدیر رو در قالب یه Expanding Diagonal میبینم که در موجهای 5 رخ میده(در مورد این سهم در 5 بزرگ رخ داده)
                  الان هم در موج (4) از این الگو به سر میبریم که خودش به نظرم یه فلت (ABC) باشه که موج B ش تموم شده و
                  انتظار یه C رو میکشم که قیمت رو برگردونه به کف A:

موجشماری زیر موجهای (4) رو اینطور میبینم:
                  *. موج (B) خودش یه دابل زیگزاگه(WXY) که به نظرم تموم شده

*. البته نمودار تعدیل شده با افزایش سرمایه و سود نقدیه ولی اعمال آخرین سود نقدی جا افتاده، اعمال شدشو تو شکل زیر گذاشتم:

انتظار دارم قیمت توو 4-5 ماه آینده به کف ((A))(حدودا 320 تومان) و خط قرمزی که توو شکل اول و آخر نشون دادم برسه
                  *. در صورتی که قیمت بالاتر از 464 بره این موجشماری رو ابطال شده میدونم
                  *. پنهان نمیکنم که داشتن چنین دیدگاه نزولی ای راجع به غدیر همراستا با دیدگاه مشابهم نسبت به شاخص کل هست

غدیر در زیر موج های انتهایی اصلاحش به سر میبره:

انتظار دارم موج (4) سهم حدود 28 تیر با رسیدن قیمت به 320 تموم بشه

نظر

• ata007
                    عضو فعال
                    • Nov 2011
                    • 6291

سلام بر استاد مختاری عزیز
                    محسن جان زحمت نباشه یه موج شماری از کالسیمین بفرمایید ببینیم با این بازار چند چندیم
                    ممنون از تحلیلهای زیبایتان

نظر

• mousavi53
                      عضو جدید
                      • Feb 2011
                      • 17

31 فروردین 91 تاپیک "غدیر" :

[/B][/COLOR]

غدیر در زیر موج های انتهایی اصلاحش به سر میبره:

انتظار دارم موج (4) سهم حدود 28 تیر با رسیدن قیمت به 320 تموم بشه
                      ضمن تشکر از تحلیل ارزشمند شما استاد عزیز
                      با توجه به نمودار لگاریتمی اصلاح شده وغدیر مشاهده میشود که در طول 3 سال گذشته و دقیقاً از تاریخ2009/3/10تاکنون خط روند مشخصی بر روند قیمتی این سهم قابل رسم است که بارها روند قیمتی با برخورد به این خط عکس العمل نشان داده است.
                      طی دو روز کاری گذشته نیز با وجود بازار کاملاً منفی سهم با این خط روند برخورد نمود و در معاملات چهارشنبه واکنش نسبت به خط قابل مشاهده بود.
                      لذا ضمن احترام به نظر ارزشمند شما میخواستم بدونم آلترناتیوی برای عدد 320 دارین که در اون صورت این خط روند هم پابرجا بمونه؟
                      http://datingsidorsingel.com/

نظر

• محسن مختاری
                        عضو فعال
                        • Oct 2011
                        • 663

پایان شب سیه!

وضعیت نزولی فعلی بازار رو فقط و فقط در راستای تکمیل موج (4) میتونم در نظر بگیرم و وقتی سهمای بزرگ بازار مثل مخابرات ، فولاد ، غدیر و یا خیلی از سهمای ریز و درشت دیگه به وضوح موج های صعودی دیگری در پیش دارن ،صحبت کردن از تکمیل 5 موج صعودی(از اسفند 87 تا حال) و نزولی شدن روند غالب بازار رو بر طریق صواب نمیدونم
                        موج شماری شاخص بازار اول رو از 3.5 سال پیش تا کنون اینطور میبینم :
                        *.البته نمودارش از نظر موج شماری هیچ تفاوتی با نمودار شاخص کل نداره و فقط چون این نمودار رو آماده داشتم ،اینجا قرارش میدم

در نمایی نزدیک موج شماری زیر موج ها رو بدین صورت میبینم :

انتظار دارم در بازه ی 28 تیر - 17 مرداد موج (4) شاخص های زیر با رسیدن به اهدافی که در کنار نام شاخص درج شده تموم بشه

شاخص کل: 23390
                        شاخص بازار اول: 19800
                        شاخص صنعت: 18270
                        شاخص 50 شرکت فعالتر: 1060

نظر

• ستاره بورس
                          عضو عادی
                          • Aug 2011
                          • 80

آقای مختاری اگه امکانش هست یک تحلیل وموج شماری در مورد شاخص گروه قندی وچندتا از قندیهای معروف ویا به اصطلاح لیدر مثل قشکر وقثابت و....انجام بدهید .با تشکر از زحماتتون

نظر

• سلطان زمان
                            کاربر فعال
                            • Jan 2011
                            • 176

[quote=راشین;173761]ممنون از تحلیل های قشنگتون
                            به نظرم اگر بخواهیم این موج را ایمپالسیو بشمریم باید موج 3 را کوتاه و موج 5 را اکستند در نظر بگیریم به موج 1 سبز رنگ دقت کنید میشه از داخلش موج 1 و 3 را بیرون کشید و بقیه هم موج 5 ،فقط کمی غیر عادیه[/quote
                            سلام جناب محسن
                            وپترو
                            در چه صورت موج دو بودنش فيلد ميشه؟
                            @};- هميشه 20 درصد نقد جهت نوسان و كنترل قيمت سبد
                            پر سود باشيد و سالم @};-

نظر

• meysam_sh_2020
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 20665

سلام محسن جان : در صورت امکان یه موج شماری از قیمت جهانی شکر بزنید ممنون میشیم .
                              بازم ممنون;) راستی فاراک رو خوب پیش بینی کردی و من میگفتم بعیده اون قیمت ولی داره نزدیک میشه و چیزی نمونده تا اون قیمت (یه 4 درصد دیگه :d)............;)
                              ///

نظر

• شاهین محلوجی
                                عضو فعال
                                • Jun 2011
                                • 2050

کاذر

بنظرم کاذر در موج (3) صعودی میباشد و در حال حاضر 2 از 1 از (3) تکمیل شده و در ابتدای 3 از (3) هستیم
                                بنابراین در صورت شکست خط روند نزولی(خط قرمز چین چین) در 120 انتظار رشد سریعتری از سهم دارم...............

موفق باشید............
                                آخرین ویرایش توسط شاهین محلوجی؛ 2012/07/02, 11:02.
                                جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...

نظر

در حال کار...
                                X