**** موج شماری ****
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
-
محسن جان یعنی احتمال پولبک سشرق وجود داره؟وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
سلام و عرض ادب به دوستان عزیز
تحلیل کوتاه مدت کچینی
تحلیل کچینی در تاریخ 91/01/29 -- تحلیل کچینی در تاریخ 91/02/19 -- تحلیل کچینی در تاریخ 91/02/25 -- تحلیل کچینی در تاریخ 91/02/28
تحلیل حال حاضر و کوتاه مدت کچینی از دید بنده طبق تصویر به شرح زیر میباشد :
طبق تصویر زیر و آخرین تحلیل اشاره شده ؛ به حرکت قیمت بروی خط کانال اشاره و تصور میشد که با توجه به اسیلاتور های حجم و دی تی اسیلاتور انتظار حرکت صعودی قیمت در کوتاه مدت به درازا کشیده شد.
در صورتیکه قیمت در دو روز آتی در مثبت معامله نگردد انتظار تصحیح قیمت با توجه به روند حجم در قیمت های پایین تر میرد
1- شکستن خط رگرسیون به پایین
2- دی تی اسیلاتور کوتاه مدت در اشباع خرید
3- برگشت همزمان mfi و volume و تشکیل حالت fade
تصویر بزرگتر : http://axgig.com/images/16169541126224863135.png
ارادتمند _ حسینیآخرین ویرایش توسط VM511؛ 2012/05/29, 13:20.[URL="http://tahlilbors.blogfa.com/"][CENTER][FONT=Arial][SIZE=4][COLOR="#008000"]هدف درستی و راستی در کار است ؛ زمان آن را گواهی میکند[/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER][/URL]
[URL="http://tahlilbors.blogfa.com/"][B][FONT=Arial][CENTER][COLOR="#0000FF"][SIZE=3]وبلاگ تحلیل تکنیکال سهام در بورس[/SIZE][/COLOR][/CENTER][/FONT][/B][/URL]
نظر
-
وصنا
به نظرم در 6 سال اخیر یه 5 موجی تموم کرده و در بلند مدت نزولیه (مثل وبشهر که در پست 47 همین تاپیک موجشماریشو گذاشتم)
هرچند با توجه به اینکه برا شاخص گروه عذایی ادامه ی صعود برا تکمیل موج 5 رو متصورم(پست 34 ) انتظار دارم در کوتاه مدت یه نوسان صعودی بکنه
=========
راستی یادم رفت بگم سشرق حتی اگه برگشت داشته باشه بعیده زیر 1026 بیادآخرین ویرایش توسط محسن مختاری؛ 2012/05/29, 22:30.
نظر
-
گروه لاستیک
شاخص گروه لاستیک در نمایی 8 ساله:
فردا و پس فردا اگه مثبت بمونه خط روند نزولی رو میشکونه و >:D<
اگر هم ناکام بمونه باز هم موج شماریشو به نحوی که در شکل قرار دادم میدونم و اهداف بالایی رو برا این گروه طی 1 سال آتی متصورم
نظر
-
سلام
سلام
اٌقا خیلی تحلیل زیبایی در مورد سیمانینها کردی مخصوصا سشرق خیلی زحمت کشیدی دسدت درد نکنه
یه خواهش دارم در مورد دجابر یه نظری بدهید من سهمشو دارم میخوام ببینم ایندش چیه
بازم بخاطر این تحلیل زیبا تشکر میکنم khosrowآخرین ویرایش توسط مدیر نظارت؛ 2012/05/30, 12:24..
تملق و چاپلوسی از رذایل اخلاقی است. تملق، راهی کوتاه و بی هزینه برای کسب منزلت دروغین در اجتماع است..
khosrow
نظر
-
سلام
تحلیل خوبیه ولی باورش خیلی سخته
ویترو کی به 1550 رسیده بوده که دوباره برسه
تحلیل حاتون همیشه درست بوده ولی این بار شک تو دل ادم میندازه
نکنه نسبت بهش تعصب دارین یه دوستی میگفت با هیچ سهمی ازدواج نکنید
ممنون از زحماتی میکشید khosrow.
تملق و چاپلوسی از رذایل اخلاقی است. تملق، راهی کوتاه و بی هزینه برای کسب منزلت دروغین در اجتماع است..
khosrow
نظر
-
در اصل توسط khosrow پست شده است View Postسلام
اٌقا خیلی تحلیل زیبایی در مورد سیمانینها کردی مخصوصا سشرق خیلی زحمت کشیدی دسدت درد نکنه
یه خواهش دارم در مورد دجابر یه نظری بدهید من سهمشو دارم میخوام ببینم ایندش چیه
بازم بخاطر این تحلیل زیبا تشکر میکنم khosrowدر اصل توسط khosrow پست شده است View Postسلام
تحلیل خوبیه ولی باورش خیلی سخته
ویترو کی به 1550 رسیده بوده که دوباره برسه
تحلیل حاتون همیشه درست بوده ولی این بار شک تو دل ادم میندازه
نکنه نسبت بهش تعصب دارین یه دوستی میگفت با هیچ سهمی ازدواج نکنید
ممنون از زحماتی میکشید khosrow
دوست عزیز یه بار دیگه نوشته هات رو بخون ؛ یه جا تشکر میکنی از جناب مختاری و یه جا متهم میکنی به تعصب
شما اگر جناب مختاری رو نمی شناسی یه نگاه به تشکر های زیر پست های ایشان بنداز ؛ یه نگاه به تاپیک مسابقات هفته ای و ماهانه بکن و درصد پیش بینی های ایشون رو با بقیه مقایسه کن
متاسفانه ما ایرونی ها فرهنگ فروم نویسی نداریم . با اینکه هیچ شناختی از روند قیمتها در معاملات علم تکنیکال سر رشته نداریم میایم و اینجوری اظهار نظر میکنیم
شما اگر وقت نداری و تحلیل های ایشون رو نمیتونی ببینی یه نگاه به درصد های هفته ای و ماهانه ایشون بنداز
----------------------------------------
متاسفانه اینجا اگر کسی هم بخواد با دانش خودش به کسی هم کمک کنه بازم باید جاهایی بهش تهمت وارد بشه : اینم از خصوصیات ما ایرونی ها
عذر خواهی میکنم از بحث اصلی تاپیک خارج شدم
باتشکر[URL="http://tahlilbors.blogfa.com/"][CENTER][FONT=Arial][SIZE=4][COLOR="#008000"]هدف درستی و راستی در کار است ؛ زمان آن را گواهی میکند[/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER][/URL]
[URL="http://tahlilbors.blogfa.com/"][B][FONT=Arial][CENTER][COLOR="#0000FF"][SIZE=3]وبلاگ تحلیل تکنیکال سهام در بورس[/SIZE][/COLOR][/CENTER][/FONT][/B][/URL]
نظر
-
-
در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Postبا سلام و احترام خدمت جناب آقای محسن مختاری
بدینوسیله از طرف مدیریت و کلیه اعضاء از زحمات بی دریغ جنابعالی که خالصانه برای این سایت زحمت می کشید کمال تشکر را دارد
انشاء الله همانند مسابقات که مدام برنده هستید در زنگی خویش نیز برنده باشید
آرزوی سلامتی و تندرستی برایتان می نماییم
خواستم مجددا" این تشکر رو برای قدردانی از جناب آقای محسن مختاری نشون بدم
واقعا" ایشان بسیار بسیار متواضع هستند و همه ما اعضاء سایت بورسی از تحلیلهای خوبشون ممنونیم
دوستتون داریم محسن مختاری عزیزThe greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
نظر
-
نظر
-
سلام vm511
سلام vm511
من از شما و بقیه خیلی عذر خواهی میکنم که ایرانی هستم
تا حالا نمیدونستم که این سایت مال خارجی های با فرهنگه نه من ایرانی بی فرهنگ
اما بعد من تمام تحلیلهای اقای مختاری را با دقت میبنم و دنبال میکنم یک مدتی که ایشان گرفتار بودند و تحلیلی ندادند من از ایشان خواهش کردم که باز هم تو سایت تحلیل بزارن هر چند باعث زحمتشونه
البته لازم به گفتن نیست که همیشه یکی از تشکر کنندگان من بودم که جای هزار تشکر داشت
اگر من با دقت تحلیلهای جناب مختاری را دنبال نمی کردم اصلا توجهم به قیمت 1550 جلب نمیشد
ضمنا شما لازم نیست به جای اقای مختاری صحبت کنید ایشان برای بالا رفتن قیمت ویترو تا 1550 حتما دلیلی دارند که اعلام میکنند
وسلام.
khosrow
نظر
-
نظر
-
تعدیل دیتا
لازم دیدم حالا که فصل مجامع هست و با پدیده ی تقسیم سود بسیار سرو کار داریم و خواهیم داشت نکته ای رو تذکر بدم
در تمام تحلیلهایی که من درین تاپیک انجام میدم از نمودار های تعدیل شده با سود نقدی و افزایش سرمایه استفاده شده
حالا این تعدیل با سود نقدی و افزایش سرمایه یعنی چی؟
یعنی اگر مثلا برای سغرب (توو پست 63 این تاپیک) وقتی هنوز مجمع نرفته بود ،انتظار داشتم تا 390 بره ،وقتی رفت مجمع و سود تقسیم کرد، مقداری از سود مورد انتظار من رو با تقسیم سود داده، لذا دیگه انتظار ندارم تا 390 بره بلکه انتظار دارم تا 293 بره،در واقع حالا با رفتن تا 293 همون مقدار بازدهی رو نصیبم میکنه که اگه سود تقسیم نمیکرد و تا 390 میرفت
مثال دیگه ولصنمه( پست 52): اونجا صحبت ازین کرده بودم که سهم ماکسیمم تا 152 صعود میکنه و بعد جهت تکمیل موج 4 به 115 میرسه
ولی این اعداد به خاطر تقسیم سودی که این سهم در مجمع اخیر داشته به ترتیب میشن: 110 (جایی که تصور میکنم صعود متوقف بشه) و 83 (پایان موج (4) )
در نهایت برا اینکه دوستان زین پس بتونن نمودارها رو خودشون تعدیل کنن مطالعه تاپیک زیر (طریقه تعدیل کردن نمودار ناشی از افزایش سرمایه و سود تقسیمی)که حاصل زحمت دوست عزیزم جناب پناهی هست توصیه میشه:
http://forums.boursy.com/showthread....8C%D9%85%DB%8C
نظر
نظر