**** موج شماری ****

جمع کردن
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست‌های جدید
  • یونس گرامی
    عضو عادی
    • مرداد ۱۴۰۵
    • ۲۰

با سلام

لطفا" در صورت امکان ، نظرتون را راجع به گروه قندی بفرمایید .

ضمنا" با عرض شرمندگی اگر فرصت شد در خصوص قپیرا هم نمودارهایش را بررسی فرمایید که تا کجا صعود خواهد داشت

با تشکر فراوان از زحمات شما و آرزوی موفقیت برای شما

نظر

• محسن مختاری
      عضو فعال
      • مهر ۱۳۹۰
      • ۶۶۳

در اصل توسط کيانوش پست شده است مشاهده پست
      نظرتان در مورد شاخص کل چيست.ايا هفته اينده بلحاظ روانشناسي بازار شاخص مقاومت ۲۵۹۰۰ الي ۲۶۰۵۰ را مي تواند بشکند و عبور کند.
      لطفا با توجه به ليدري شبندر در بازار يک موج شماري هم از شاخص پالايشگاهها برايمان رسم کنيد ايا مقاومت اين شاخص به بالا شکسته شده است يا نه.
      کیانوش جان ، در مورد شاخص کل و آینده ی کوتاه مدتش طی هفته ی آتی ،مستندات کافی برای اظهار نظر در اختیار ندارم ، اما یه نکته رو میتونم ذکر کنم و اون اینکه حتی اگه شاخص طی یکی دو هفته ی آتی مثبت بخوره ، باز هم به نقطه ی فعلیش بر میگرده
      شاخص فرآورده های نفتی رو اینطور میبینم :

رسیدن قیمت به سقف کانال رو پایان بخش موج (۳) میدونم
      انتظار دارم پس از یه استراحت کوتاه مدت حرکت به سمت سقف کانال رو شروع کنه و حدود ۱۵ نوامبر (۲ ماه دیگه) به ۶۳۹۰۰ واحد برسه

در اصل توسط mohammad. پست شده است مشاهده پست
      با سلام خدمت جناب مختاری
      لطف کنید و نظرتون رو در مورد شاخص گروه دارویی و موج شماری آن ذکر بفرمایید . در ضمن به نظرتون در این گروه کدوم سهم جای رشد بیشتری داره ؟
      شاخص گروه دارویی در موج (۴) خودش قرار داره و برا تکمیل اون انتظار دارم اقلا به کف کانال و سپس به ۱۲۰۰ واحد برسه:

در اصل توسط javad۶۰ پست شده است مشاهده پست
      نظرتون راجع به بانک انصار چیه؟
      دیتای کافی برا شمارش در اختیار ندارم

نظر

• کیوان
        ستاره دار (۱)
        • خرداد ۱۳۹۰
        • ۵۳۲۱

در اصل توسط محسن مختاری پست شده است مشاهده پست
        ...شاخص فرآورده های نفتی رو اینطور میبینم :

رسیدن قیمت به سقف کانال رو پایان بخش موج (۳) میدونم
        انتظار دارم پس از یه استراحت کوتاه مدت حرکت به سمت سقف کانال رو شروع کنه و حدود ۱۵ نوامبر (۲ ماه دیگه) به ۶۳۹۰۰ واحد برسه

...
        محسن جان ، به نظرت این احتمال را میتوانیم در نظر بگیریم که موج ۵ از (۳) فعلی اکستند باشد و الان در ۱ از ۵ از (۳) باشیم ؟
        اتفاقا اگر دقت کنیم میبینیم موج ۳ نسبت به ۱ و موج ۴ نسبت به ۲ به شدت اکستند شده اند!
        اگر میتوان چنین احتمالی را داد چه شرایطی به نظرت باید برای رسیدن به چنین فرضی برقرار باشد ؟
        ;)
        ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• محسن مختاری
          عضو فعال
          • مهر ۱۳۹۰
          • ۶۶۳

کیوان جان فکر نمیکنم
          زیر موج شماری قسمت انتهایی نمودار رو قرار میدم تا بگم چرا:

طبق این شمارش در ۵ از ۵ از ۵ از (۳)هستیم، لذا نمیتونم به کش اومدن این صعود امیدوار باشم
          فکر میکردم یه استراحت کوتاه برا موج ۴ داشته باشیم(درون صورت موج (۳) دیر تر و با سقف بالاتری تموم میشد) که با صعود امروز منتفی شد
          فکر میکنم برخورد ،طی روزهای آتی، به سقف کانال سبز پایان بخش موج (۳) باشه

نظر

• محسن مختاری
            عضو فعال
            • مهر ۱۳۹۰
            • ۶۶۳

گروه سیمان

پیرو پست ۴۱ همین تاپیک که در اون تارگت حداقلی موج صعودی شاخص سیمان ۴۰۰ واحد اعلام شده بود
            موج شماری این شاخص رو بدین صورت میبینم و انتظار دارم سقف کانال سبز طی موج ۳ از (۵) شکسته بشه:

همون کانال در نمایی نزدیک:

*.ابطال این شمارش رو شکست کانال از پایین میدونم!
            ========
            سیمان غرب هم علی رغم انتظاری که در پست ۲۶۷ این تاپیک برا نزولش بیان کردم ،کانال مذکور در اون پست رو رو به بالا شکوند و راهشو برا صعود بیشتر هموار کرد، اما پنهان نمیکنم که سهمای مهجور این گروه رو که با سقف موج ((۳)) بزرگ خودشون در سال ۲۰۰۴ فاصله ی زیادی دارن (چنان که در پست ۴۱ اشاره شد) همچنان بیشتر میپسندم

نظر

• محسن مختاری
              عضو فعال
              • مهر ۱۳۹۰
              • ۶۶۳

سرود

موج شماری سهم رو بدین صورت میدونم :

انتظار دارم قیمت جهت تکمیل موج ۵ تا سقف کانال سبز رشد کنه
              تارگت موج ۵ رو ۳۶۰ تومن برآورد میکنم و انتظار دارم تا اواسط دی بهش برسه

*.شکست کف کانال رو نشانه ی ابطال شمارش میدونم

*.شمارش شاخص گروه سیمان در پست قبلی

نظر

• محسن مختاری
                عضو فعال
                • مهر ۱۳۹۰
                • ۶۶۳

سدور

پیرو پست ۷۹ این تاپیک به نظرم الان در (۵) از ((۳)) هستیم:

انتظار دارم جهت تکمیل این موج، قیمت به سقف کانال آبی برسه

*.سابقه ی سدور نشون داده معمولا وقتایی که سایر سیمانیها خوب حجم مبنا پر نمیکنن ، این پر میکنه(منتظر میمونیم)

نظر

• سلطان زمان
                  کاربر فعال
                  • دی ۱۳۸۹
                  • ۱۷۶

سلام
                  جناب مختاري زحمت موج شماري ايران خودرو رو ميكشين
                  با توجه به قطعيت در معامله پارسيان ببينيم كجاي اين موج هستيم
                  ممنون
                  @};- هميشه ۲۰ درصد نقد جهت نوسان و كنترل قيمت سبد
                  پر سود باشيد و سالم @};-

نظر

• آریو
                    عضو فعال
                    • اسفند ۱۳۸۹
                    • ۴۸۴۵

پیرو پست ۴۱ همین تاپیک که در اون تارگت حداقلی موج صعودی شاخص سیمان ۴۰۰ واحد اعلام شده بود
                    موج شماری این شاخص رو بدین صورت میبینم و انتظار دارم سقف کانال سبز طی موج ۳ از (۵) شکسته بشه:

همون کانال در نمایی نزدیک:

*.ابطال این شمارش رو شکست کانال از پایین میدونم!
                    ========
                    سیمان غرب هم علی رغم انتظاری که در پست ۲۶۷ این تاپیک برا نزولش بیان کردم ،کانال مذکور در اون پست رو رو به بالا شکوند و راهشو برا صعود بیشتر هموار کرد، اما پنهان نمیکنم که سهمای مهجور این گروه رو که با سقف موج ((۳)) بزرگ خودشون در سال ۲۰۰۴ فاصله ی زیادی دارن (چنان که در پست ۴۱ اشاره شد) همچنان بیشتر میپسندم
                    سلام محسن جان ...ممنون از تحلیل های خوبت ...محسن جان نمودار جدیدی از سغرب میذاری داداش ...
                    از سیمانی ها کدوم رو در پورتفوی دارید ؟؟
                    میدونم که خیلی وقته رو سیمانی ها کار میکنید

محسن جان این حرکت سیمانی ها رو کمی متفاوت تر از سری های قبل میبینم ... امیدوارم اشتباه نکنم ...

ممنون از نمودار سرود و شاخص سیمانی ها
                    ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• یونس گرامی
                      عضو عادی
                      • مرداد ۱۴۰۵
                      • ۲۰

در اصل توسط یونس گرامی پست شده است مشاهده پست
                      با سلام

لطفا" در صورت امکان ، نظرتون را راجع به گروه قندی بفرمایید .

ضمنا" با عرض شرمندگی اگر فرصت شد در خصوص قپیرا هم نمودارهایش را بررسی فرمایید که تا کجا صعود خواهد داشت

با تشکر فراوان از زحمات شما و آرزوی موفقیت برای شما
                      این هم بیاد اینور ;)

نظر

• محسن مختاری
                        عضو فعال
                        • مهر ۱۳۹۰
                        • ۶۶۳

خودرو

بارها دیده شده که وقتی سهمی توو موجهای نزولی قرار میگیره (در واقع از موجشماری سهم میشه نزول رو پیش بینی کرد) سیل خبرهای منفیه که سرازیر میشه
                        و وقتی نزول تموم میشه و نوبت صعود میرسه ، آهسته آهسته خبرها و پتانسیل های مثبت سهم شروع به خودنمایی میکنن
                        فکر میکنم در مورد ایران خودرو و نیز سایر خودرویی ها چنین پروسه ای طی شده و خواهد شد و قطعیت در معامله ی پارسیان رو اولین خبر مثبت از این دست میدونم و منتظر انتشار خبرهای مثبت مشابهی راجع به خودرویی هایی که پارسیان ندارند هم هستم
                        پیرو پست ۲۲۴ و پست ۲۵۹ این تاپیک نزول موج (۴) در شاخص گروه خودرو و سایپا رو تموم شده میدونم و انتظار روزهای خوبی رو برای کل این گروه دارم(سایپا هم از کانال مذکور خارج شد و انتظار دارم یه پولبک بهش بکنه و سپس صعود کنه)

و شمارش ایران خودرو رو بدین صورت می دونم :

زیر موجهای موج (۴) :

انتظار دارم قیمت جهت تکمیل موج (۵) طی ۱۴ ماه آتی ابتدا به ۲۷۰ و سپس به ۳۳۰ برسه
                        آخرین ویرایش توسط محسن مختاری؛ ۱۳۹۱/۰۸/۱۳، ۲۲:۱۶. دلیل: پاک شدن عکس

نظر

• مصطفی مصری پور
                          عضو فعال
                          • اسفند ۱۳۹۰
                          • ۶۹۵۱

محسن جان سلام
                          خسته نباشی

یه موج شماری از کسعدی داشتی که اتمام اصلاح میشد ۲۶ سپتامبر.
                          الان داریم به اون تاریخ نزدیک میشیم.

میخواستم آخرین نظرت در مورد کسعدی رو بدونم.
                          وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• محسن مختاری
                            عضو فعال
                            • مهر ۱۳۹۰
                            • ۶۶۳

در مورد هر دوی این سهمها یه نکته وجود داره :
                            اونم اینه که شاخص این گروه هنوز تعداد زیر موجهای کافی رو برا اینکه بگیم اصلاحش تموم شده نزده

ببینید! برا اینکه بگیم زیگزاکی که باعث اصلاح کاشیها شده تموم شده، موج C مون باید ۵ تایی بشه (یا به عبارتی تعداد زیر موجهاش پنج به علاوه ضریبی از چهار بشه) که خب هنوز نشده (خودم وقتی زیرموج نهم تشکیل شده بود فکر میکردم اصلاح تمومه(۵+۴=۹)،که نشد:( )
                            فلذا یه جو منفی دیگه بر این گروه حاکم خواهد شد(انتظار دارم آخرین نزولش رو تا حدود ۲۰ سپتامبر تموم کنه)

در مورد کسعدی هم موج شماری رو بدین شکل میدونم :

صعود فعلی به نظرم حدود ۱۷۸ تموم میشه و سپس آخرین زیر موج نزولی رو انتظار دارم ،که میتونه قیمت رو تا ۱۲۶ ببره (زمان پایان اصلاح این سهم رو هم حوالی ۲۰ سپتامبر میدونم(چه به ۱۲۶ برسه و چه نرسه))
                            سلام مصطفای عزیز
                            نزولی که انتظار داشتم (و دارم) توو محدوده ی زمانیه پیش بینی شده رخ نداد ، اما همچنان منتظرم کسعدی کف ۱۴۱ تومنی و شاخص گروه کف ۵۹۰ واحدی رو مجدد ببینن و نزول پیش رو رو آخرین نزول میدونم

نظر

• کیوان
                              ستاره دار (۱)
                              • خرداد ۱۳۹۰
                              • ۵۳۲۱

سلام مصطفای عزیز
                              نزولی که انتظار داشتم (و دارم) توو محدوده ی زمانیه پیش بینی شده رخ نداد ، اما همچنان منتظرم کسعدی کف ۱۴۱ تومنی و شاخص گروه کف ۵۹۰ واحدی رو مجدد ببینن و نزول پیش رو رو آخرین نزول میدونم
                              محسن جان .من همین موج شماری را دارم اما آنجا که b تمام میشود یک موج کوچک عقبتر است. با آن یک موج کوچک بالایی ۱۳ تای من کامل میشود و آنگاه موج شماری من به این صورت در می آید که جایی که شما زدید ۱۱ موج ۴ من به پایان میرسد پس الان باید در حال تکمیل موج ۲ از (۵) باشیم. من هرجور به بقیه کاشیها هم نگاه میکنم همین مدلی میبینم!
                              به نظرت اینطوری میتونه باشه ؟
                              ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• جواد1979
                                عضو عادی
                                • دی ۱۳۹۰
                                • ۱۳۸

سلام محسن جان اگه میشه یه نگاهی به فاذر مام بندازی ممنون میشم ازت .

نظر

در حال کار...