در اصل توسط محسن مختاری پست شده است
View Post
**** موج شماری ****
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
@};- هميشه 20 درصد نقد جهت نوسان و كنترل قيمت سبد
پر سود باشيد و سالم @};-
-
محسن جان ضمن تشکر از تحلیلهای بسیار عالی و بی نقص شما
میدونم که معاملات وپترو را دنبال میکنی خواستم اگر زحمتی نیست یک موج شماری و تحلیل هم از وپترو بفرمایید
پ.ن :یادمه یک ماه پیش بین دوسه جور موجشماری شک داشتی امیدوارم شکت برطرف شده باشد و به یقین رسیده باشی . با تشکر
نظر
-
سبام اقا محسن ممنون از زحماتی که میکشین در اردیبهشت ماه موج شماری از چکاوه داشتین و فرمودین چکاوه میتونه روند صعودی تا 900 تومان داشته باشه اگه براتون مقدوره موج شماری چکاوه را دوباره نگاه میکنین.هنوز هم به روند صعودی تا 900 تومان اعتقاد دارین؟ با توجه به معاملات روزهای اخیر میشه براورد کرد که رالی سهم شروع شده؟ممنون از راهنمایی ارزندتون"ايجادو ساخت ارتباطات با انسانهاي بيشتر،اوج بلوغ يك انسان است"
نظر
-
-
با اجازه صاحب تاپیک
در روند بلند مدت وتوشه موج 4خود را به اتمام رسانیده وبرای یک صعود خوب آماده شده است.
آخرین ویرایش توسط محسن مختاری؛ 2012/09/18, 21:43.
نظر
-
نظر
-
جناب مختاري ضمن تشكر از زحمات جنابعالي سوالي داشتم
براي موج شماري از چه ديتائي استفاده ميفرمائيد؟ (تعديل با سود و يا تعديل سود و سرمايه)
آيا ديتا ها از روز اول ورود به بورس شركتها ميباشد يا همانند اطلاعات tse از يك سال خاص به بعد ميباشد.
منبع اخذ ديتا كجا ميباشد.
با تشكر فراوان از تحليلهاي زيباي جنابعالي
نظر
-
توضیحم رو با این گزاره شروع میکنم که تنها چیزی که ذهن معامله گر رو با نوسانات قیمت در بازار پیوند میده "بازده" هست
و تنها روش تعدیلی که برآورد کاملی از بازده سرمایه گزار در اختیار ما میذاره تعدیلی هست که علاوه برا اعمال افزایش سرمایه ، تقسیم سود نقدی رو هم لحاظ کنه
در تاپیک "طریقه ی تعدیل نمودار" توضیح فرمول تعدیل اومده
اما طبیعتا من نمیرسم تک تک نمودارهایی که میخوام بررسی کنم رو با این روش تعدیل کنم، لذا اومدم بین نموودارهای حاصل از تعدیل به روش ذکر شده در تاپیک فوق و نمدار های تعدیلی ارایه شده توسط شرکت رهاورد نوین و مفید تریدر مقایسه انجام دادم(تا اونی که کمترین اختلاف رو داره استفاده کنم)
سابقا از نمودار متااستوک رهاورد(که گویا دیگه ارایه نمیشه) استفاده میکردم و اخیرا از نمودارهای تعدیلی مفید استفاده میکنم(نمودار های "سود نقدی و افزایش سرمایه با احتساب آورده" ی رهاورد رو استفاده نکردم تا حالا هرچند از فرمول تعدیلش میشه حدس زد تفاوت چندانی نکن)
*.دیتایی که مفید ارایه میده از سال 80 هست (در صورتی که پذیرش و شروع فعالیت برخی شرکتها به سال 74 میرسه و این باعث میشه توو دیتای مفید معمولا ما یه موج صعودی رو که توو نمودار بسیاری شرکتها در فاصله ی 75 تا 77 رخ داده نبینیم)آخرین ویرایش توسط محسن مختاری؛ 2012/09/20, 15:54.
نظر
-
در اصل توسط محسن مختاری پست شده است View Postتوضیحم رو با این گزاره شروع میکنم که تنها چیزی که ذهن معامله گر رو با نوسانات قیمت در بازار پیوند میده "بازده" هست
و تنها روش تعدیلی که برآورد کاملی از بازده سرمایه گزار در اختیار ما میذاره تعدیلی هست که علاوه برا اعمال افزایش سرمایه ، تقسیم سود نقدی رو هم لحاظ کنه
در تاپیک "طریقه ی تعدیل نمودار" توضیح فرمول تعدیل اومده
اما طبیعتا من نمیرسم تک تک نمودارهایی که میخوام بررسی کنم رو با این روش تعدیل کنم، لذا اومدم بین نموودارهای حاصل از تعدیل به روش ذکر شده در تاپیک فوق و نمدار های تعدیلی ارایه شده توسط شرکت رهاورد نوین و مفید تریدر مقایسه انجام دادم(تا اونی که کمترین اختلاف رو داره استفاده کنم)
سابقا از نمودار متااستوک رهاورد(که گویا دیگه ارایه نمیشه) استفاده میکردم و اخیرا از نمودارهای تعدیلی مفید استفاده میکنم(نمودار های "سود نقدی و افزایش سرمایه با احتساب آورده" ی رهاورد رو استفاده نکردم تا حالا هرچند از فرمول تعدیلش میشه حدس زد تفاوت چندانی نکن)
*.دیتایی که مفید ارایه میده از سال 80 هست (در صورتی که پذیرش و شروع فعالیت برخی شرکتها به سال 74 میرسه و این باعث میشه توو دیتای مفید معمولا ما یه موج صعودی رو که توو نمودار بسیاری شرکتها در فاصله ی 75 تا 77 رخ داده نبینیم)از بس فرار کرده ام از خویش خویشتن **** گاهی دلم برای خودم تنگ می شود
نظر
نظر