**** موج شماری ****

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سلطان زمان
    کاربر فعال
    • Jan 2011
    • 176

در اصل توسط محسن مختاری پست شده است View Post
    بارها دیده شده که وقتی سهمی توو موجهای نزولی قرار میگیره (در واقع از موجشماری سهم میشه نزول رو پیش بینی کرد) سیل خبرهای منفیه که سرازیر میشه
    و وقتی نزول تموم میشه و نوبت صعود میرسه ، آهسته آهسته خبرها و پتانسیل های مثبت سهم شروع به خودنمایی میکنن
    فکر میکنم در مورد ایران خودرو و نیز سایر خودرویی ها چنین پروسه ای طی شده و خواهد شد و قطعیت در معامله ی پارسیان رو اولین خبر مثبت از این دست میدونم و منتظر انتشار خبرهای مثبت مشابهی راجع به خودرویی هایی که پارسیان ندارند هم هستم
    پیرو پست 224 و پست 259 این تاپیک نزول موج (4) در شاخص گروه خودرو و سایپا رو تموم شده میدونم و انتظار روزهای خوبی رو برای کل این گروه دارم(سایپا هم از کانال مذکور خارج شد و انتظار دارم یه پولبک بهش بکنه و سپس صعود کنه)

و شمارش ایران خودرو رو بدین صورت می دونم :

زیر موجهای موج (4) :

انتظار دارم قیمت جهت تکمیل موج (5) طی 14 ماه آتی ابتدا به 270 و سپس به 330 برسه
    يك دنيا شادي و رضايت براي شما
    @};- هميشه 20 درصد نقد جهت نوسان و كنترل قيمت سبد
    پر سود باشيد و سالم @};-

نظر

• nima_1
      عضو عادی
      • Jun 2011
      • 31

با سلام آقا محسن عزيز مي خواستم بونم اين ديتاي تعديل شده را از كجا مي شه بدست آورد ممنون مي شم راهنمايي كنيد

نظر

• m.nouri
        عضو عادی
        • Mar 2011
        • 61

آقاي مختاري اگر فرصت داد ،زحمت موج شماري كاذر را هم بكشيد ممنون مي شوم

نظر

• حبیب
          عضو عادی
          • Jan 2011
          • 252

محسن جان ضمن تشکر از تحلیلهای بسیار عالی و بی نقص شما

میدونم که معاملات وپترو را دنبال میکنی خواستم اگر زحمتی نیست یک موج شماری و تحلیل هم از وپترو بفرمایید

پ.ن :یادمه یک ماه پیش بین دوسه جور موجشماری شک داشتی امیدوارم شکت برطرف شده باشد و به یقین رسیده باشی . با تشکر

نظر

• علیرضا1
            عضو فعال
            • Feb 2011
            • 853

سبام اقا محسن ممنون از زحماتی که میکشین در اردیبهشت ماه موج شماری از چکاوه داشتین و فرمودین چکاوه میتونه روند صعودی تا 900 تومان داشته باشه اگه براتون مقدوره موج شماری چکاوه را دوباره نگاه میکنین.هنوز هم به روند صعودی تا 900 تومان اعتقاد دارین؟ با توجه به معاملات روزهای اخیر میشه براورد کرد که رالی سهم شروع شده؟ممنون از راهنمایی ارزندتون
            "ايجادو ساخت ارتباطات با انسانهاي بيشتر،اوج بلوغ يك انسان است"

نظر

• shadi
              کاربر فعال
              • Jul 2011
              • 914

آقاي مختاري اگر فرصت داد ،زحمت موج شماري كاذر را هم بكشيد ممنون مي شوم
              جناب مختاری سپاسگزار می شوم لطف کرده و راهنمایی فرمایید .

نظر

• محسن مختاری
                عضو فعال
                • Oct 2011
                • 663

فاذر

انتظار دارم سهم در بازه ی 161-157 نزول خودش_موج (2) _رو تموم کنه و وارد موج (3) بشه:

نظر

• neekandish
                  عضو عادی
                  • Feb 2012
                  • 36

با اجازه صاحب تاپیک
                  در روند بلند مدت وتوشه موج 4خود را به اتمام رسانیده وبرای یک صعود خوب آماده شده است.

آخرین ویرایش توسط محسن مختاری؛ 2012/09/18, 21:43.

نظر

• نادری
                    عضو فعال
                    • Nov 2010
                    • 519

با سلام به محسن خان عزیز.مومن اله یک نگاهی به نمودارهای ولصنم میکنید نظرتان رابیان فرمایید.با تشکر

نظر

• محسن مختاری
                      عضو فعال
                      • Oct 2011
                      • 663

کاذر

شمارش سهم رو بدین شکل میدونم :

انتظار دارم از همین حوالی(محدوده ی 901 تا 862 ریال) روند برگرده(موج (2) تموم بشه) ، شکست سقف مثلث صورتی (1000 ریال ) رو تاییدی بر صحت شمارش میدونم
                      و در صورت رخداد این امر در بازه ی 2 ساله قیمتهای فراتر از 3000 ریال رو برای سهم متصورم

نظر

• علیرضا1
                        عضو فعال
                        • Feb 2011
                        • 853

اقای مختاری اگه وقت کردین یه نگاهی به نمودار چکاوه بندازین ممنون
                        "ايجادو ساخت ارتباطات با انسانهاي بيشتر،اوج بلوغ يك انسان است"

نظر

• majid
                          عضو عادی
                          • Apr 2011
                          • 151

جناب مختاري ضمن تشكر از زحمات جنابعالي سوالي داشتم
                          براي موج شماري از چه ديتائي استفاده ميفرمائيد؟ (تعديل با سود و يا تعديل سود و سرمايه)
                          آيا ديتا ها از روز اول ورود به بورس شركتها ميباشد يا همانند اطلاعات tse از يك سال خاص به بعد ميباشد.
                          منبع اخذ ديتا كجا ميباشد.
                          با تشكر فراوان از تحليلهاي زيباي جنابعالي

نظر

• محسن مختاری
                            عضو فعال
                            • Oct 2011
                            • 663

توضیحم رو با این گزاره شروع میکنم که تنها چیزی که ذهن معامله گر رو با نوسانات قیمت در بازار پیوند میده "بازده" هست
                            و تنها روش تعدیلی که برآورد کاملی از بازده سرمایه گزار در اختیار ما میذاره تعدیلی هست که علاوه برا اعمال افزایش سرمایه ، تقسیم سود نقدی رو هم لحاظ کنه
                            در تاپیک "طریقه ی تعدیل نمودار" توضیح فرمول تعدیل اومده
                            اما طبیعتا من نمیرسم تک تک نمودارهایی که میخوام بررسی کنم رو با این روش تعدیل کنم، لذا اومدم بین نموودارهای حاصل از تعدیل به روش ذکر شده در تاپیک فوق و نمدار های تعدیلی ارایه شده توسط شرکت رهاورد نوین و مفید تریدر مقایسه انجام دادم(تا اونی که کمترین اختلاف رو داره استفاده کنم)
                            سابقا از نمودار متااستوک رهاورد(که گویا دیگه ارایه نمیشه) استفاده میکردم و اخیرا از نمودارهای تعدیلی مفید استفاده میکنم(نمودار های "سود نقدی و افزایش سرمایه با احتساب آورده" ی رهاورد رو استفاده نکردم تا حالا هرچند از فرمول تعدیلش میشه حدس زد تفاوت چندانی نکن)
                            *.دیتایی که مفید ارایه میده از سال 80 هست (در صورتی که پذیرش و شروع فعالیت برخی شرکتها به سال 74 میرسه و این باعث میشه توو دیتای مفید معمولا ما یه موج صعودی رو که توو نمودار بسیاری شرکتها در فاصله ی 75 تا 77 رخ داده نبینیم)
                            آخرین ویرایش توسط محسن مختاری؛ 2012/09/20, 15:54.

نظر

• rzy
                              عضو جدید
                              • Jun 2012
                              • 13

در اصل توسط محسن مختاری پست شده است View Post
                              توضیحم رو با این گزاره شروع میکنم که تنها چیزی که ذهن معامله گر رو با نوسانات قیمت در بازار پیوند میده "بازده" هست
                              و تنها روش تعدیلی که برآورد کاملی از بازده سرمایه گزار در اختیار ما میذاره تعدیلی هست که علاوه برا اعمال افزایش سرمایه ، تقسیم سود نقدی رو هم لحاظ کنه
                              در تاپیک "طریقه ی تعدیل نمودار" توضیح فرمول تعدیل اومده
                              اما طبیعتا من نمیرسم تک تک نمودارهایی که میخوام بررسی کنم رو با این روش تعدیل کنم، لذا اومدم بین نموودارهای حاصل از تعدیل به روش ذکر شده در تاپیک فوق و نمدار های تعدیلی ارایه شده توسط شرکت رهاورد نوین و مفید تریدر مقایسه انجام دادم(تا اونی که کمترین اختلاف رو داره استفاده کنم)
                              سابقا از نمودار متااستوک رهاورد(که گویا دیگه ارایه نمیشه) استفاده میکردم و اخیرا از نمودارهای تعدیلی مفید استفاده میکنم(نمودار های "سود نقدی و افزایش سرمایه با احتساب آورده" ی رهاورد رو استفاده نکردم تا حالا هرچند از فرمول تعدیلش میشه حدس زد تفاوت چندانی نکن)
                              *.دیتایی که مفید ارایه میده از سال 80 هست (در صورتی که پذیرش و شروع فعالیت برخی شرکتها به سال 74 میرسه و این باعث میشه توو دیتای مفید معمولا ما یه موج صعودی رو که توو نمودار بسیاری شرکتها در فاصله ی 75 تا 77 رخ داده نبینیم)
                              جناب مختاري چطوري بايد از ديتاي مفيد تريدر براي ساير نرم افزارها خروجي گرفت؟
                              از بس فرار کرده ام از خویش خویشتن **** گاهی دلم برای خودم تنگ می شود

نظر

• bari
                                عضو عادی
                                • Jan 2012
                                • 193

آقای مختاری عزیز موج شماری از غاذر هم بزارید ممنون میشم.

نظر

در حال کار...
                                X