**** موج شماری ****

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مات
    عضو فعال
    • Aug 2011
    • 5650

با عرضه سلام و خسته نباشید خدمته محسن خان
    به نظرم تحلیله جنابعالی در مورده غمارگ 100 در 100 اشتباه میباشد
    چون تحته هیچ شرایطی بنیادیه سهم با تکنیکاله حضرت عالی نمیخونه
    الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
    اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
    اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

• بابک 52
      ستاره‌دار (27)
      • Mar 2011
      • 17028

در اصل توسط پرستو پست شده است View Post
      با عرضه سلام و خسته نباشید خدمته محسن خان
      به نظرم تحلیله جنابعالی در مورده غمارگ 100 در 100 اشتباه میباشد
      چون تحته هیچ شرایطی بنیادیه سهم با تکنیکاله حضرت عالی نمیخونه
      این هم از موج شماری غمارگ :D

فعلا" که 2 میلیون صف فروشه

بابا این داش محسن ما یه دونه است :x
      The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• مات
        عضو فعال
        • Aug 2011
        • 5650

در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Post
        این هم از موج شماری غمارگ :D

فعلا" که 2 میلیون صف فروشه

بابا این داش محسن ما یه دونه است :x
        گر صبر کنی ز غوره حلوا سازی
        با ی منفی شدن نباید ترسید گذشته زمان همه چیز رو ثابت خواهد کرد روزی رو میبینم که عده ای برای 700 تومنه این سهم صفای میلیونی تشکیل میدن
        الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
        اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
        اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

• علیرضا1
          عضو فعال
          • Feb 2011
          • 853

سلام اقا محسن گل خسته نباشيد اگه براتون مقدوره حمايتها و مقاومتهاي چكاوه رابررسي بفرمايين ممنون
          "ايجادو ساخت ارتباطات با انسانهاي بيشتر،اوج بلوغ يك انسان است"

نظر

• محسن مختاری
            عضو فعال
            • Oct 2011
            • 663

کروی - فرآور

در ادامه ی شمارش های قبلی از سهم های این گروه وضعیت فعلیشون رو بدین شکل میدونم:

فرآور 10 مرداد :

در اصل توسط محسن مختاری پست شده است View Post
            موج شماری سهم رو بدین صورت میبینم:

و انتظار صعود خوبی رو برا اتمام موج (5) ازش دارم (به نظرم میتونه تا 1010 رشد کنه )
            به سهمای این گروه خوشبینم و به جز فاسمین که هنوز از موج شماریش سر در نیاوردم و کروی که صعودی در قالب امواج اصلاحی براش متصورم ، انتظار دارم فسرب و کاما و کبافق صعود های خوبی برا موج پنج بکنن
            شمارش حرکت صعودی اخیر رو بدین شکل میدونم و انتظار دارم یه صعود (در قالب اصلاح) داشته باشیم:

کروی 20 شهریور:

شمارش کروی رو بدین شکل میدونم:

انتظار دارم طی 10 ماه آتی ،سقف تاریخی 441 تومنی (که در سال 2006 شکل گرفته) شکسته بشه و قیمت به 537 تومن برای تکمیل موج (5) برسه

*.شمارش کبافق رو در پست 284 این تاپیک ارایه کرده بودم و هرچند زیر موجهای پایانی اصلاح تغییر میکنن ولی نظرم همونه
            در مورد این سهم انتظار دارم یه صعود دیگه تا اتمام 5 موجی صعودی داشته باشیم (از فردا - پس فردا) و سپس استراحتی یکی دو ماهه : (وضعیت فاسمین هم شبیه کروی هست)

*.البته لازم به توضیحه که صعود های رخ داده فقط زیر موج اول از موج پنج رویی ها بوده و دو صعود دیگه (ازین قسم) هم - در ادامه -خواهیم داشت

*. آینده ی کلیت بازار ( و شاخص کل رو هم ) مشابه گروه روی میدونم (در کوتاه مدت و میان مدت) ;)
            آخرین ویرایش توسط محسن مختاری؛ 2012/10/14, 01:38.

نظر

• سلطان زمان
              کاربر فعال
              • Jan 2011
              • 176

جناب مختاري سلام
              زحمت ميكشين خودرو و خاور رو هم بروز رساني كنيد
              @};- هميشه 20 درصد نقد جهت نوسان و كنترل قيمت سبد
              پر سود باشيد و سالم @};-

نظر

• Ehsan Am
                کاربر فعال
                • Feb 2011
                • 177

در ادامه ی شمارش های قبلی از سهم های این گروه وضعیت فعلیشون رو بدین شکل میدونم:

فرآور 10 مرداد :

شمارش حرکت صعودی اخیر رو بدین شکل میدونم و انتظار دارم یه صعود (در قالب اصلاح) داشته باشیم:

کروی 20 شهریور:

در مورد این سهم انتظار دارم یه صعود دیگه تا اتمام 5 موجی صعودی داشته باشیم (از فردا - پس فردا) و سپس استراحتی یکی دو ماهه : (وضعیت فاسمین هم شبیه کروی هست)

*.البته لازم به توضیحه که صعود های رخ داده فقط زیر موج اول از موج پنج رویی ها بوده و دو صعود دیگه (ازین قسم) هم - در ادامه -خواهیم داشت

*. آینده ی کلیت بازار ( و شاخص کل رو هم ) مشابه گروه روی میدونم (در کوتاه مدت و میان مدت) ;)

محسن خان عزیزم
                دیروز با نحوه باز شدن باما تو تایپیک باما دیدم همه دوستان دلسرد هستن از اینکه این هم با این گزارش باز اینجوری باز شد که اونجا برای دوستان ذکر کردم که تو بورسی که عوامل غیر تحلیل حاکمه بهترین کار سهامداریه و این تجربه رو خودم داشتم که از این شاخه به اون شاخه پریدن جز هزینه کارگزاری و جا موندن از سهمهای تحلیلی توسط دوستان حاصلی در بر نخواهد داشت
                هیچکدوم از ما نیومدیم 1 شبه ره 100 ساله بریم و بیشتر از اینکه به سود کردن بیاندیشیم بهتره یک الگوی استراتژی برای رسیدن به هدف رو واسه خودمون ترسیم کنیم که در نهایت اون هم همراه با سود و لذت از موفقیت بدست آمده خواهد بود
                من دیروز به دوستان گفتم بهتره ما انسانها در همه مراحل نیمه پر لیوان رو نگاه کنیم و به این نگاه کنیم که باما دیروز شاید یک فرصت خرید بود چون مطمئنا باما و بافق دو همگروه به هم گره خورده هستند که البته بافق از نظر من لیدر هست بدلیل شرایط رویایی شرکت و با اومدن گزارش اون به بازار (با توجه به تعدیل اعلامی به بازار که از باما هم پیشی گرفته ) شوک بزرگی به این دو سهم با این حجم کم معاملاتی وارد خواهد کرد
                از نظرات محسن عزیزم بنده نهایت استفاده رو میبرم و همینجا از شما بزرگوار تشکر میکنم:x

نظر

• محسن مختاری
                  عضو فعال
                  • Oct 2011
                  • 663

در اصل توسط سلطان زمان پست شده است View Post
                  ...
                  زحمت ميكشين خودرو و خاور رو هم بروز رساني كنيد
                  دوست گرامی
                  البته تا حالا تحلیلی از خاور نداشتم که بخوام بروز رسانیش کنم :d ولی اونچه راجع به سهمای این گروه به نظرم میرسه رو (اگه استثناء ن بدون رسم نمودار-به علت کمبود وقت- ازم بپذیرید) میگم
                  راستش فکر میکنم شاخص گروه خودرو یه صعود تا اقلا 6678 واحد طی 7 تا 10 روز آتی داشته باشه تا یه سیکل پنج تایی که از 3 سپتامبر شروع شده تموم بشه
                  البته تفاوتی که از نظر تکنیکی میون سهمای گروه هست اینه که خساپا و خاور و خکاوه و خزامیا و خپارس صعودی که درین چند روز میکنن موج اصلیشونه و خودرو صعودی که میکنه(حتی اگه بالاتر از سقف کوتاه مدت بره) موج اصلاحیه (چون موج یک صعودی رو توو سقف کوتاه مدت قبلی تموم کرده)
                  اما از میون این گروه به دیزلی هاش (خاور و خکاوه) امید بیشتری دارم (حتی در کوتاه مدت) و با توجه به نمودارشون این پتانسیل رو دارن که رشد بیشتری از میانگین گروه داشته باشن
                  آخرین ویرایش توسط محسن مختاری؛ 2012/10/14, 22:14.

نظر

• سلطان زمان
                    کاربر فعال
                    • Jan 2011
                    • 176

دوست گرامی
                    البته تا حالا تحلیلی از خاور نداشتم که بخوام بروز رسانیش کنم :d ولی اونچه راجع به سهمای این گروه به نظرم میرسه رو (اگه استثناء ن بدون رسم نمودار-به علت کمبود وقت- ازم بپذیرید) میگم
                    راستش فکر میکنم شاخص گروه خودرو یه صعود تا اقلا 6678 واحد طی 7 تا 10 روز آتی داشته باشه تا یه سیکل پنج تایی که از 3 سپتامبر شروع شده تموم بشه
                    البته تفاوتی که از نظر تکنیکی میون سهمای گروه هست اینه که خساپا و خاور و خکاوه و خزامیا و خپارس صعودی که درین چند روز میکنن موج اصلیشونه و خودرو صعودی که میکنه(حتی اگه بالاتر از سقف کوتاه مدت بره) موج اصلاحیه (چون موج یک صعودی رو توو سقف کوتاه مدت قبلی تموم کرده)
                    اما از میون این گروه به دیزلی هاش (خاور و خکاوه) امید بیشتری دارم (حتی در کوتاه مدت) و با توجه به نمودارشون این پتانسیل رو دارن که رشد بیشتری از میانگین گروه داشته باشن
                    جناب مختاري ممنون
                    شما ميگي نمودار
                    بنده ميگم يك كلمه از استاد علم مارا غنيمت است
                    @};- هميشه 20 درصد نقد جهت نوسان و كنترل قيمت سبد
                    پر سود باشيد و سالم @};-

نظر

• محسن مختاری
                      عضو فعال
                      • Oct 2011
                      • 663

نمودار و خفناور

دوست من
                      راستش تاکیدم برا نمودار گذاشتن به این خاطره که تکنیکالیست بدون نمودار رو مثل پیامبر کذّاب بدون کتاب میدونم

======
                      خفناور رو این طور میبینم:

به نظرم یه رشد اقلا تا سقف کانال قرمز طی 2 ماه آینده داشته باشیم:

اونجا باید دوباره نمودار رو بررسی کرد (تا یکی از دو شمارش مطرح در حال حاضر رو رد کنیم -برگشت به فاز نزول با موج Z و یا ادامه ی صعود )
                      آخرین ویرایش توسط محسن مختاری؛ 2013/02/01, 19:01. دلیل: عکس پاک شده بود

نظر

• محسن مختاری
                        عضو فعال
                        • Oct 2011
                        • 663

وپترو

پیرو شمارش اخیر از وپترو :

انتظار دارم طی سه ماه آتی سهم بتونه سقف کانال رو بشکونه:

آخرین ویرایش توسط محسن مختاری؛ 2012/11/14, 00:34. دلیل: پاک شدن عکس

نظر

• ali 20
                          عضو عادی
                          • Sep 2011
                          • 56

جناب مختاری عزیز سلام
                          نظرتون در مورد خرید فراور - فاسمین و ومعادن چیه؟
                          ممنون

نظر

• آرش و نوید
                            ستاره دار(16)
                            • Oct 2011
                            • 778

درود بر جناب مختاری عزیز
                            دوست گرامی ،حرکت وتوکا با حجم قابل قبولی که امروز شرکت فولاد مبارکه به عنوان سهامدار اول (خرید امروز8/000/000)داشت را ،
                            شما به عنوان موج 5 صعودی ، میبینید؟؟؟
                            برگشتش هم برابر تراز بین 38/2 و 50% فیبو بود.
                            ممنون از توجهتون
                            دستهایی که کمک میکنند مقدّستر از لبهایی هستند که دعا میخوانند

نظر

• محسن مختاری
                              عضو فعال
                              • Oct 2011
                              • 663

در اصل توسط آرش و نوید پست شده است View Post
                              درود بر جناب مختاری عزیز
                              دوست گرامی ،حرکت وتوکا با حجم قابل قبولی که امروز شرکت فولاد مبارکه به عنوان سهامدار اول (خرید امروز8/000/000)داشت را ،
                              شما به عنوان موج 5 صعودی ، میبینید؟؟؟
                              برگشتش هم برابر تراز بین 38/2 و 50% فیبو بود.
                              ممنون از توجهتون
                              در مورد وتوکا راستش شمارشم رو توو پست 272 این تاپیک ارایه کرده بودم و بیان کرده بودم که انتظار دارم قیمت به 177 برسه و سپس صعود شروع بشه
                              اما بر خلاف انتظارم سهم ازون موقع 30 درصد رشد کرد(از 206 تا 260 رفت)
                              علی رغم این قضیه هنوز از شمارشم دست بر نمیدارم و منتظر 177 میمونم (البته در چارت تعدیل شده ، نه با افت به خاطر تقسیم سود)(در واقع رسیدن به کف 8 اگوست)مگه اینکه قیمت به بالاتر از 260 برسه
                              البته ذکر این نکته لازمه که در صورتی که شمارش من اشتباه باشه و سهم موج پنجش رو شروع کرده باشه از همین قیمتها باید تا 280 رشد کنه(در گام اول)

در اصل توسط ali 20 پست شده است View Post
                              جناب مختاری عزیز سلام
                              نظرتون در مورد خرید فراور - فاسمین و ومعادن چیه؟
                              ممنون
                              در مورد فاسمین و فرآور اونچه میدونستم رو توو پست 350 بیان کردم، اما تصمیمگیری برای خرید به دید سرمایه گذاری شما بستگی داره
                              در مورد ومعادن تا حالا بررسی ای نداشتم
                              آخرین ویرایش توسط محسن مختاری؛ 2012/10/15, 21:11.

نظر

• amini
                                عضو عادی
                                • Dec 2011
                                • 93

جناب مختاری بکام را چگونه می بینید

نظر

در حال کار...
                                X