صنايع پتروشيمي خليج فارس (فارس)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Nasser Rahmani
    عضو عادی
    • Aug 2011
    • 23

در اصل توسط AVIN 8861 پست شده است View Post
    (اين قرار بود در تاپيك بيل گيتس باشه كه تاپيك بسته شد.....)

سلام....

بنده در مواقعي مواضع صاحب اين تاپيك را به حق ديده ام اما انصافا اين داستان امروز كاملا ناحقي توش بود....

شما چندروز گذشته مدام و مدام برطبل اين سهم كوبيديد...نه درقيمتهاي 750 بلكه در 970 و 980 و حتي 1000 ....آن را بسياربسيار

ارزنده دانستيد(همچنان كه هنوزهم هست) ..از خريدهاي افسانه اي حقوقي ها گفتيد..پيش بيني صف صدميليوني كرديد و در آخر

اين سهم را امروز ناياب اعلام كرديد....و بعد الان احتمالا همه آن حرفها و توصيه ها پوشالي است و لابد شرايط عوض شده!!! اين كه بندر

عباس در بازار تاثيرگزارهست همين امروز ساعت 9وده دقيقه براي شما مشخص شد؟ و يعني همين هشت ميليون سهم شما عمارت فارس باعظمتي

كه ساخته بوديد را به يكباره ويرانه كرد؟ كه ملت هراسان در منفي پس فردا مسابقه فروش گذاشته بودند!!!!

اين كه كسي شما را مسئول سود و زيان خود بداند از اصل و ريشه غلط اندر غلط است اما اين كه اعتماد افراد ديگر را بايد و بايد

قدربدانيم و احترام بگذاريم قطعا درست ترين است....

هشت تقسیم بر هزار و چهارصد میشه کمتر از شش دهم درصد

چه تاثیری میتونه بزاره؟

خیلی مبالغه آمیزه.

این سهم فاند قوی داره و از بهترین سهمهاست. اون کسایی که توی این چند روز این سهمرو با این حجمهای بالا خریدند و خصوصا امروز

حتی نگذاشتند کف رو ببینه به ارزش اون واقفند.
    آخرین ویرایش توسط Nasser Rahmani؛ 2013/05/15, 19:39.

نظر

• h00mi
      عضو فعال
      • Aug 2012
      • 504

در اصل توسط homework پست شده است View Post
      سلام دوست عزیز
      چرا ناراحت ؟
      بله بنده هر نیمه ماه عملکرد اون ماه رو بررسی می کنم
      و در اخر حسابرسی ماهانه و بعد فصلانه و در کل سالیانه دارم.

حالا چطور از حرف من، شما این سوالو کردین؟
      خوشحال میشم بدونم
      سلام رفیق...
      من مدت هاست خرید و فروش هایت را دنبال می کنم...
      متاسفانه خرید و فروش هایت اصلا "عاقلانه" نیست...
      آخریش رو که من یادمه فکر کنم شرانول بود و در آخر امروز واتی !!
      امیدوارم برای مدتی هم که شده کلا نقد کنی و از بازار برای 1 ماه هم که شده فقط نظاره گر باشی و یه تجدید نظر در خرید و فروش هایت و نحوه ی معاملاتت و کنترل احساست در ترید...
      بعد از 1 ماه دوری از بازار و تجدید نظر در رفتار معاملاتیت مشاهده خواهی کرد که عملکردت پیشرفت شگرفی نسبت به الان خواهد داشت...
      فقط یک نصیحت بود ...
      امیدوارم گوش بدهید به حرفم...
      برای خودت می گویم...
      کمک هم خواستی خودم کوچیکتم...
      یا علی...

هر لحظه ی با تو بودنم محبوب است.. دور از تو همیشه در دلم آشوب است...
      هر وقت قرار است به من سر بزنی.. "اهواز" برای راه رفتن خوب است...

نظر

• امیر303
        عضو عادی
        • Sep 2012
        • 279

دوستانی که فارس دارن به نظرم باید با این سهم سهامداری کرد شناور این سهم فکر می کنم 400 میلیونی حدودا باشه ولی امروز 10 درصد آن دست به دست شد پس بدانید خیلی ها این سهمو خریدن و به آن اعتماد دارن و در این قیمتا فروشنده نیستند.این سهم بسیار بزرگ است و عملکرد یه شخص حقیقی هیچ وقت نمی تواند روی آن اثر گذارد.ببینید تو این دو روزی که نتوانسته بالای 1000 تثبیت بشه کدوم سهم رشد کرده!ذوب؟ومعادن؟مپنا؟نوشته های من توصیه ای به خرید و فروش نیست.

نظر

• محمد راد
          عضو عادی
          • Mar 2013
          • 53

دوستان کسی از خرید و فروشهای امروز سهم اطلاعاتی داره؟؟

نظر

• امیر علی
            عضو عادی
            • Sep 2012
            • 120

نقل قول از سایت همسایه :

عرضه های زیاد امروز جدا از موارد سیاسی, بخاطر تسویه اعتباریها نیز بود بخصوص تو شبندر که باید تسویه میشد اما به دلیل عرضه زیاد, این سهم تو صف فروش قفل شد و مجبور شدن از سهام دیگه مایه بزارن. تو فارس هم عده ای از حقیقی ها, بخصوص بخصوص اونایی که اعتباری خریده بودند (حتی به بعضیاشون میلیاردی اعتبار داده بودند) اقدام به شناسایی اجباری (یعنی بی برو برگرد باید امروز تسویه می کردند) سود کردند.

نظر

• homework
              عضو فعال
              • May 2012
              • 747

در اصل توسط h00mi پست شده است View Post
              سلام رفیق...
              من مدت هاست خرید و فروش هایت را دنبال می کنم...
              متاسفانه خرید و فروش هایت اصلا "عاقلانه" نیست...
              آخریش رو که من یادمه فکر کنم شرانول بود و در آخر امروز واتی !!
              امیدوارم برای مدتی هم که شده کلا نقد کنی و از بازار برای 1 ماه هم که شده فقط نظاره گر باشی و یه تجدید نظر در خرید و فروش هایت و نحوه ی معاملاتت و کنترل احساست در ترید...
              بعد از 1 ماه دوری از بازار و تجدید نظر در رفتار معاملاتیت مشاهده خواهی کرد که عملکردت پیشرفت شگرفی نسبت به الان خواهد داشت...
              فقط یک نصیحت بود ...
              امیدوارم گوش بدهید به حرفم...
              برای خودت می گویم...
              کمک هم خواستی خودم کوچیکتم...
              یا علی...
              سلام و عرض ادب خدمت دوست خودم ...
              اولا ممنونم بخاطر لطفی که به بنده دارین
              من به جهت مشغله ی درسی نمیتوانم روزی بیشتر از یک ساعت
              بازار رو رصد کنم بخاطر همین سعی میکنم از سهام بنیادی استفاده کنم
              و هراز گاهی که خیلی کم هست نوسانگیری !با این کلام شما موافقم که گاهی ممکنه تصمیم عجولانه ی گرفته شه
              اما بدین بخاطر است که من همیشه در بازار نیستم و سریع ترید خودم رو انجام میدم . و درسته شاید هیچ وقت در کف خرید نکنم
              و د راوج نفروشم ... اما خوب این فقط بخاطر اینه که همیشه سر بازار نیستم که رصد کنم . و تقریبا به سود کم قانعم.. چون بیش از این از دستم بر نمیاد
              مثلا بقول شما شرانول رو 1083خالی کردم ! وواتی سهم قوی هست و 20 تومن پایین بالا گرچه خیلی تاثیر توی سود نوسان داره اما برای من نه ،! چونکه دیدمن میان و بلند مدت هست
              در هر صورت از لطف و دلسوزی شما بینهایت سپاسگذارم.
              سبد پرتفوی خودم رو در اختیارتون قرار میدم که اگر جایی ایرادی دیدین بهم بفرماین.

شپاس 22% میانگین 2750
              کرمانشا 13% .... 945
              کهمدا 10% .... 315
              واتی 7% .... 351
              *** و این بخش از سبدمم که بسته ست :
              زاگرس 10%.... 2050
              غمارگ 12%....420
              غبشهر 25%...1372
              دنیا دو روز است ... روزی برای تو ، روزی علیه تو

نظر

• امیر2309
                عضو فعال
                • Apr 2011
                • 2127

در اصل توسط امیر علی پست شده است View Post
                نقل قول از سایت همسایه :

عرضه های زیاد امروز جدا از موارد سیاسی, بخاطر تسویه اعتباریها نیز بود بخصوص تو شبندر که باید تسویه میشد اما به دلیل عرضه زیاد, این سهم تو صف فروش قفل شد و مجبور شدن از سهام دیگه مایه بزارن. تو فارس هم عده ای از حقیقی ها, بخصوص بخصوص اونایی که اعتباری خریده بودند (حتی به بعضیاشون میلیاردی اعتبار داده بودند) اقدام به شناسایی اجباری (یعنی بی برو برگرد باید امروز تسویه می کردند) سود کردند.
                قطعا اينهم يكي از دلايل مهم فشار فروش بود كه اگه شبندر راه نمي داد واويلا مي شد
                www.mahak-charity.org

نظر

• سلطان بورس
                  كاربر فعال
                  • Aug 2011
                  • 3373

وقتی شبندر صف فروش میشه فارس در مرز صفر تابلو و یک تا دو درصد منفی میشه
                  وقتی شبندر مثبت میشه فارس صف خرید میشه
                  شنبه با به تعادل رسیدن شبندر فارس نشون میده چند چنده

نظر

• امیر2309
                    عضو فعال
                    • Apr 2011
                    • 2127

و هراز گاهی که خیلی کم هست نوسانگیری !با این کلام شما موافقم که گاهی ممکنه تصمیم عجولانه ی گرفته شه
                    اما بدین بخاطر است که من همیشه در بازار نیستم و سریع ترید خودم رو انجام میدم . و درسته شاید هیچ وقت در کف خرید نکنم
                    و د راوج نفروشم ... اما خوب این فقط بخاطر اینه که همیشه سر بازار نیستم که رصد کنم . و تقریبا به سود کم قانعم.. چون بیش از این از دستم بر نمیاد
                    مثلا بقول شما شرانول رو 1083خالی کردم ! وواتی سهم قوی هست و 20 تومن پایین بالا گرچه خیلی تاثیر توی سود نوسان داره اما برای من نه ،! چونکه دیدمن میان و بلند مدت هست

شپاس 22% میانگین 2750
                    کرمانشا 13% .... 945
                    کهمدا 10% .... 315
                    واتی 7% .... 351
                    زاگرس 10%.... 2050
                    غمارگ 12%....420
                    غبشهر 25%...1372
                    دوست عزيز بابت انتخاب سهام بنيادي و قانع بودن به سود كم نمرتون بيسته و كارتون حرف نداره
                    ولي در عجولانه بودن فكر نكنيد فقط شما اينطوري هستيد ما هم كه 10 چشمي بازارو مي پايم اشتباهاتي مي كنيم كه خودمونم بعدا كه بهش فكر مي كنيم شاخ درمياريم
                    www.mahak-charity.org

نظر

• h00mi
                      عضو فعال
                      • Aug 2012
                      • 504

شپاس 22% میانگین 2750
                      کرمانشا 13% .... 945
                      کهمدا 10% .... 315
                      واتی 7% .... 351
                      زاگرس 10%.... 2050
                      غمارگ 12%....420
                      غبشهر 25%...1372
                      امیدوارم دکتر با انصافی شوید...
                      در خصوص سبد باید عرض کنم که..
                      از گروه ش به شخصه اگر خودم بودم به صورت پله ای به جای شپاس .. من شرانول 950-900 خرید می کردم(به دید مجمع)
                      یا با شپنا در رنج 2200-2400 عوض می کردم...
                      با کرمانشا به مجمع برو.. سهم خوبیه...(می توانی به جای کرمانشا با شخارک به مجمع بری)
                      کهمدا در صورت دیدن 280-285 یک پله "حتما" اضافه کن...(اخبار مجلس رو حتما دنبال کن ببین تکلیف شرکت هایی که تسهبلات گرفتن چه می شود 1226 یا 2450... اگر شد 2450 اضافه نکن...)
                      واتی رو خیلی زود گرفتی.._خدا به خیر کنه... (در میانمدت سود خوبی بهت می ده با همین قیمت خرید) در رنج 290-300 یک پله "حتما" سنگین اضافه کن...(شاید این قیمت هم نبیند...)
                      من هم درس می خونم... ولی درسا رو بپیچون!!!
                      مشروطی حق مسلم ماست... :D

هر لحظه ی با تو بودنم محبوب است.. دور از تو همیشه در دلم آشوب است...
                      هر وقت قرار است به من سر بزنی.. "اهواز" برای راه رفتن خوب است...

نظر

• vdtjn
                        كاربر فعال
                        • Feb 2012
                        • 151

دقت کنید دوستان
                        35 میلیون از حجم معاملات فارس بالای 985 تومن بوده
                        بعد از اون سهامدارانی که ترس بهشون غالب شد در قیمتهای پایین تر فروختند و تا 940 پایین اومد با رنج 2 میلیونی دوباره فارس به مرز 970 برگشت
                        هر کی زیر 960 فروخت نتونست جایگزین کنه چون ی لحظه اومد روی 940 و برگشت
                        حجم خرید حقوقی دوبرابر فروشش بوده
                        اونم در روزی که کل بازار منفی بوده شدیدا
                        برای من سهم تو بازار منفی مهمه چیکاره مرد باشه و در این زمانه که سهم قابلیت خودشو نشون میده
                        تا برداشت دوستان چی باشه
                        من هم مترصد جایگزینی فارس در قیمت پایین هستم ولی فکر میکنم صبر برای خرید زیر 930 بیفایدس
                        چون برگشت شبندر نزدیکه بقیه سهام هم به حمایت خوبی رسیدن
                        مگر اینکه اوضاع سیاسی دوباره متشنج بشه و....
                        امیدوارم حس من در مورد این سهم مشابه حسم نسبت به شبندر 400 تومنی صحیح باشه نه شبندر 120 تومنی

نظر

• shahram99
                          عضو عادی
                          • Mar 2011
                          • 24

نکته مهم دیگری که من در این سهم دیدم.اینست که وقتی برای ساعاتی از روز صف فروش شد صف فروش بسیار ضعیفی داشت و فکر میکنم حدود یک ساعت دوام آورد و همش جمع شد.این یعنی بازار بدنبال این سهم هست وهرگز در این قیمتها برنخواهد گشت.روزهایی که پالایشگاهیها که در حال حاضر کل بازار رو حرکت میدن مثبت بودن این سهم صف خرید بود و گیر نمی امد وروزهایی که صف سنگین فروش بودن این سهم متعادل معامله میشد.روزهای منفی بازار فرصتی برای تعویض سهام خود با این سهم هست.بنده سهام خود را با این سهم تعویض کردم.بمحض مثبت شدن بازار صف خرید سنگین این سهم را نظاره گر باشید.آنچه را که با چشمانتان میبینید باور کنید نه آنچه با گوشهایتان میشنوید.بدرود.

نظر

• shahram99
                            عضو عادی
                            • Mar 2011
                            • 24

نظرات جناب نادرعلی

فارس بنظرم 1050-1100فعلا خونه پرش خواهد بود ولی از تیرماه به بعد بطرف1500انتظار دارم رشد کنه درباره پی برایی پالایشیها باید بگم صنایعی که ابهامات توشون هست وقتی با اخبار و شایعات مثبت مواجه میشوند رشد میکنند و بازار بخاطر ابهامات چندان به پی برایی گروه توجه نمیکنه ولی با شفاف شدن سود پی برایی گروه شکسته میشه و باید به متوسط پی برایی بازار حرکت کنند

نظر

• کیوان
                              ستاره دار (1)
                              • Jun 2011
                              • 5094

در اصل توسط h00mi پست شده است View Post
                              امیدوارم دکتر با انصافی شوید...
                              در خصوص سبد باید عرض کنم که..
                              از گروه ش به شخصه اگر خودم بودم به صورت پله ای به جای شپاس .. من شرانول 950-900 خرید می کردم(به دید مجمع)
                              یا با شپنا در رنج 2200-2400 عوض می کردم...
                              با کرمانشا به مجمع برو.. سهم خوبیه...(می توانی به جای کرمانشا با شخارک به مجمع بری)
                              کهمدا در صورت دیدن 280-285 یک پله "حتما" اضافه کن...(اخبار مجلس رو حتما دنبال کن ببین تکلیف شرکت هایی که تسهبلات گرفتن چه می شود 1226 یا 2450... اگر شد 2450 اضافه نکن...)
                              واتی رو خیلی زود گرفتی.._خدا به خیر کنه... (در میانمدت سود خوبی بهت می ده با همین قیمت خرید) در رنج 290-300 یک پله "حتما" سنگین اضافه کن...(شاید این قیمت هم نبیند...)
                              من هم درس می خونم... ولی درسا رو بپیچون!!!
                              مشروطی حق مسلم ماست... :D
                              اگر واتی از 320 پایینتر نیاد و ظرف چند روز این کفو به سمت بالا هل بده ، این دوستمون میتونه سهمشو 410 تا 420 هم بفروشه ...
                              ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• AAbas
                                عضو عادی
                                • Sep 2012
                                • 165

آیدی نوظهوری تو بورکس به اسم خبرچین از خالی کردن مهندس عزیزی تو فارس نوشته.......
                                جهت اطلاع دوستان میگم که ایشون یک عدد سهم هم نفروختن!

نظر

در حال کار...
                                X