کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
یکی از دوستان یک حرفی زد واقعا تعجب کردم
گویا سازمان تا تکلیف نتیجه مذاکرات نماد را باز نمیکنه . گفتن در این بازار هیجانی بالا باز میشه و ممکنه توافق نشه و بعد سهم صف فروش سنگین ببینده و روند گروه به طبع اون بازار را خراب کنه
در بازاری سرمایه گذاری کردیم که بازگشایی سهام ها اختیاری هست
خکاوه دقیقا روزی بست که شاخص 500 واحد منفی خورد .
امروز اگر باز میکردن 112تا 116 قیمت میخورد
پارسال همین موقع بود بلافاصله بازش کردن بعد اون مجمع پر از ابهام....جالبه همون موقع فرصت افزایش سرمایش رو هم با مهلت توافقات هماهنگ کردن
فرستاده شده از HUAWEI G700-U10ِ من با Tapatalk
[COLOR=#008000][I][B][SIZE=3][FONT=arial][SIZE=4][FONT=arial black]امیرالمومنین[/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=arial][/FONT][FONT=arial][/FONT][/SIZE][/B][/I][/COLOR][COLOR=#0099ff][I][B][SIZE=3][FONT=arial]:[/FONT][/SIZE][/B][/I][/COLOR][COLOR=#ff0000][I][B][SIZE=3][FONT=arial]شخص صبور هیچ وقت پیروزی را از دست نخواهد داد اگرچه طول بکشد.[/FONT][/SIZE][/B][/I][/COLOR][COLOR=#0099ff][I][B][SIZE=3][FONT=arial][/FONT][/SIZE][/B][/I][/COLOR]
دوستان خکاوه یک شفاف سازی راجب سود سال 93 داده .
لینک مورد نظر برای من باز نمیکنه
لطفا یک نفر خلاصه گزارش را بگه
(احمالا دلایل تغییر زیان شرکت هست که افزایش پیدا کرده )
دوستان خکاوه یک شفاف سازی راجب سود سال 93 داده .
لینک مورد نظر برای من باز نمیکنه
لطفا یک نفر خلاصه گزارش را بگه
(احمالا دلایل تغییر زیان شرکت هست که افزایش پیدا کرده )
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
[COLOR=#008000][I][B][SIZE=3][FONT=arial][SIZE=4][FONT=arial black]امیرالمومنین[/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=arial][/FONT][FONT=arial][/FONT][/SIZE][/B][/I][/COLOR][COLOR=#0099ff][I][B][SIZE=3][FONT=arial]:[/FONT][/SIZE][/B][/I][/COLOR][COLOR=#ff0000][I][B][SIZE=3][FONT=arial]شخص صبور هیچ وقت پیروزی را از دست نخواهد داد اگرچه طول بکشد.[/FONT][/SIZE][/B][/I][/COLOR][COLOR=#0099ff][I][B][SIZE=3][FONT=arial][/FONT][/SIZE][/B][/I][/COLOR]
بازار بورس کلا رانت و شانس هست
حالا سهامداران خکاوه رانت ندارن باید امید به شانس داشته باشن
متاسفانه برای همین کارهای سازمان هست که اکثرا به مجمع نمیرن .
اکثر سهام هایی که نزدیک بسته شدن هستن فشار فروش سنگینی دارن .
نظر شخصی من بازگشایی در بازار فردا هست
بازار بورس کلا رانت و شانس هست
حالا سهامداران خکاوه رانت ندارن باید امید به شانس داشته باشن
متاسفانه برای همین کارهای سازمان هست که اکثرا به مجمع نمیرن .
اکثر سهام هایی که نزدیک بسته شدن هستن فشار فروش سنگینی دارن .
نظر شخصی من بازگشایی در بازار فردا هست
امشب براش دعا میکنیم....خوب باز شه...[emoji6]
فرستاده شده از HUAWEI G700-U10ِ من با Tapatalk
الان با مسئول بورس صحبت کردم . دیروز گزارشات شرکت را برسی کردن و هیچ مشکلی نیست .
فقط بازگشایی دست سازمان هست که هر موقع دوست داشته باشه باز میشه .
بنظرم امروز باز بشه
شماره تماس 6375
تولید انواع کامیون در کشور پنج درصد کاهش یافته است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، براساس جدیدترین آمار وزارت صنعت، معدن و تجارت تولید انواع کامیون در خرداد ماه امسال با افت پنج درصدی از 1111 دستگاه در خرداد 1393 به 1056 دستگاه کاهش یافته است.
خرداد ماه امسال تولید انواع کامیون در ارس خودرو دیزل با افت صد درصدی از 201 دستگاه در خرداد 1393 به صفر کاهش یافت. در این مدت تولید انواع کامیون در کاریزان خودرو با کاهش 23.5 درصدی از 98 دستگاه در خرداد 1393 به 75 دستگاه کاهش یافته است.
تولید انواع کامیون در گروه بهمن با رشد 82.4 درصدی از 199 دستگاه در خرداد 1393 به 363 دستگاه افزایش یافته است. خرداد ماه امسال تولید انواع کامیون در آذهایتکس با افت 21.4 درصدی از 14 دستگاه در خرداد 1393 به 11 دستگاه کاهش یافته است.
خرداد ماه امسال تولید انواع کامیون در رایان فن گستر دیزل با کاهش صد درصدی از پنج دستگاه در خرداد 1393 به صفر رسید. در این مدت تولید انواع کامیون در تیراژه دیزل از صفر دستگاه در خرداد 1393 به 24 دستگاه افزایش یافته است. تولید انواع کامیون در ماموت نیز با افزایش 87.9 درصدی از 33 دستگاه در خرداد 1393 به 62 دستگاه افزایش یافته است.
در این مدت تولید انواع کامیون در سایپا دیزل با رشد 13.3 درصدی از 286 دستگاه در خرداد 1393 به 324 دستگاه افزایش یافته است. تولید انواع کامیون در ایران خودرو دیزل نیز با افت 28.4 درصدی از 275 دستگاه در خرداد 1393 به 197 دستگاه کاهش یافته است.
انتهای پیام
كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.
ظاهراً صاحب تاپیک جناب مسلم که از سه سال پیش تا همین یه ماه پیش در پست های پیاپی بر موج شماری خکاوه اصرار داشتند و آخرین بار در قیمت 140 تومان معتقد بودند خکاوه راه خودش را پیدا کرده از خکاوه قطع امید کرده و در پست های جدید خود در تالار بورکس سراغ وپترو و چند سهم دیگه رفته و گفته فقط اینا قابل اعتمادند یعنی تو کل بورس فقط این چهار تا سهم ؟؟؟......خدا به خیر کنه
ظاهراً صاحب تاپیک جناب مسلم که از سه سال پیش تا همین یه ماه پیش در پست های پیاپی بر موج شماری خکاوه اصرار داشتند و آخرین بار در قیمت 140 تومان معتقد بودند خکاوه راه خودش را پیدا کرده از خکاوه قطع امید کرده و در پست های جدید خود در تالار بورکس سراغ وپترو و چند سهم دیگه رفته و گفته فقط اینا قابل اعتمادند یعنی تو کل بورس فقط این چهار تا سهم ؟؟؟......خدا به خیر کنه
نمیشه صد در صد اعتماد کردکه تحلیل درست انجام شده یا نه با اینکه آقای مسلم را تحلیلگر قوی می دانم نمیشه روند اصلی آینده را دقیق مشخص کرد دقیقا یادم هست که سال گذشته یک تحلیل تکنیکال از بترانس از آقای مسلم درخواست کردم زمانی که قیمت سهم 500 تومان بود از مدا صعودی خارج شده بود که قیمت 380 تومان هم رسید نظر ایشان بر عدم رشد مجدد سهم بود که دیگه 5 موج صعودی زده شده و جایی برای رشد ندارد سهم از 380 دوباره به دلیل انتخاب اعضای هیت مدیره و گزارش خوب سال 93 توانست تا مرز 900 تومان هم رشد کند !!!
هر لحظه ممکنه روندی ایجاد بشه که موجب تغییر مسیر سهم بشه با تشکر
كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.
نظر