سايپا ديزل‌ (خكاوه)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • milad97
    عضو فعال
    • Aug 2012
    • 2520

پاسخ : سايپا ديزل‌ (خكاوه)

در اصل توسط bourse پست شده است View Post

ایشالله امسال چند تا افشای الف بده عقب موندگیشو جبران میکنه . رو حساب قیمت باقی خودرویی ها قیمت خکاوه و خاور الان باید حداقل بالای 5 هزار باشه
    علاوه بر افشای الف این دو سهم افزایش سرمایه های سنگین هم دارن

من تا زمانی که افزایش سرمایه شون نیاد نمیفروشم

اتفاقا خیلی ها این بازی ها رو دارن در میارن تا سهام از دست مردم در بیارن
    لا اله الا انت سبحانک انى کنت من الظالمین

نظر

• negarminavi
      عضو فعال
      • May 2013
      • 35705

ثبت قوی ترین کندل ماهانه در سالهای اخیر !!

نظر

• رادین1
        عضو فعال
        • Dec 2018
        • 4718

این هم از شفافسازی و اشاره به افزایش سرمایه از تجدید ارزیابی دارایی!
        به نظرم هر مثبت و منفی که اجازه ورود بدهد در قیمتهای حتی 100 درصد بالاتر از قیمت کنونی فقط فرصت خرید است !
        شاید من اشتباه بکنم ولی در روزهای آتی حداقل 50 درصد دارایی ام را تبدیل خواهم کرد و حداقل 6 ماه به آن دست نخواهم زد .
        سهمی کوچک ، جامانده از بازار و گروه خودرو ! با پتانسیلهای بسیار بالا.

شرکت سايپا ديزل - نماد: خکاوه
        موضوع: شفاف سازی در خصوص شایعه، خبر یا گزارش منتشر شده
        به استناد ماده 2 مکرر 3 دستورالعمل اجرایی افشای اطلاعات شرکت های ثبت شده نزد سازمان به اطلاع مي‌رساند پیرو شایعه منتشر شده در فضای مجازی مبنی بر افزايش سرمايه ، و تسهيلات دريافتي از بانکها به استحضار می رساند 1- درخصوص افزايش نرخ محصولات لازم به توضيح ميباشد در مقاطعي از سال با افزايش نهاده هاي توليد و نرخ ارز و متعاقب آن افزايش بهاي تمام شده اين شرکت اقدام به افزايش نرخ فروش متناسب با افزايش بهاي تمام شده نموده که در گزارش عملکرد ماهانه که در سامانه کدال به صورت ماهانه ارائه ميگردد تعداد توليد و فروش و همچنين نرخ فروش محصولات درج و به اطلاع سهامداران رسيده است. 2- بدهي ارزي بانک صنعت معدن بابت تسهيلات دريافتي در سال 1390 با نرخ 7 درصد بوده که مطابق ماده 20 رفع موانع توليد تسويه تسهيلات با نرخ زمان گشايش مي بايست تسويه گردد که با طرح دعوي حقوقي در چندين مرحله در نهايت در تاريخ 13/08/1398 راي ديوان عدالت اداري در دادگاه تجديد نظر به نفع شرکت صادرو از اين بابت تعديلات لازم در حسابها اعمال گرديده و در مورخ 07/02/1399 به صورت افشاي اطلاعات با اهميت به اطلاع سهامداران رسيده همچنين درخصوص اختلاف نرخ و جرائم تسهيلات دريافتي از بانک پارسيان اين شرکت در حال پيگيري در محاکم قضايي بوده تا از اين طريق مبالغي که در سنوات گذشته هزينه نموده است به حساب شرکت عودت داده شود لذا در حال حاضر نتيجه اي حاصل نگرديده است. 3- برنامه هيات مديره در خصوص استفاده از تمام ظرفيتهاي قانوني براي اصلاح ساختار مالي و خروج از زيان عملياتي و شموليت ماده 141 لايحه قانوني اصلاح قسمتي از قانون تجارت، افزايش سرمايه (( از محل تجديد ‌ارزيابي و ساير ‌روشها )) و افزايش فروش و سودآوري و کاهش جرائم بانکي مي باشد لذا در اين خصوص راهکارهاي برون رفت از ماده 141 اصلاحيه قانون تجارت در سال 1398 جهت طرح و تصويب به سهامداران عمده ارائه گرديده است لذا به جهت زيانهاي وارده طي ساليان گذشته و افزايش 7 برابري زيان انباشته نسبت به سرمايه اين مهم با کسب مجوز از ظرفيتهاي سهامدار عمده امکان پذير و زمانبر مي باشد.
        بدیهی است در صورت وقوع هرگونه رویداد با اهمیت، مراتب مطابق مفاد ماده 13 دستورالعمل اجرایی افشای اطلاعات شرکت های ثبت شده نزد سازمان افشا می شود.
        آخرین ویرایش توسط رادین1؛ 2020/07/27, 16:06.

نظر

• bourse
          عضو فعال
          • Sep 2011
          • 1346

ارزش بازار خودرو حدود 300 هزار میلیارد و ارزش خکاوه 2500 میلیارد یعنی حدودا یکصدم!!!! من نه کاری به چارت فوق العاده سهم دارم و نه به اخباری که قراره واسه سهم بیاد همین امروز بدون هیچ خبری قیمت سهم باید چند برابر محدوده فعلی باشه . بازار یادش رفته تا همین چند ماه پیش قیمت خکاوه سه برابر زامیاد و خپارس و ... بود و الان حدودا شده یک سوم اونها !!! خکاوه رو هر قیمتی باز شد فقط باید خرید . سوپر مفت سهم بازار

نظر

• bourse
            عضو فعال
            • Sep 2011
            • 1346

هر جوره به این چارت نگاه میکنم تارگت ها عجیب و غریبی توش میبینم . من حداقل روزی چهل و پنجاه تا سهمو نموداری بررسی میکنم به جرات میتونم بگم هیچ سهمی مثل خکاوه از نظر نموداری مستعد رشد چند برابری نمیبینم . از نظر عقب موندگی سهم تو 15 سال اخیر اگه کسی سهمی بهم معرفی کرد که جامانده تر از خکاوه باشه من بهش جایزه میدم! حداقل من تا حالا موفق نشدم سهمی پیدا کنم

نظر

• bourse
              عضو فعال
              • Sep 2011
              • 1346

هر جوره به این چارت نگاه میکنم تارگت ها عجیب و غریبی توش میبینم . من حداقل روزی چهل و پنجاه تا سهمو نموداری بررسی میکنم به جرات میتونم بگم هیچ سهمی مثل خکاوه از نظر نموداری مستعد رشد چند برابری نمیبینم . از نظر عقب موندگی سهم تو 15 سال اخیر اگه کسی سهمی بهم معرفی کرد که جامانده تر از خکاوه باشه من بهش جایزه میدم! حداقل من تا حالا موفق نشدم سهمی پیدا کنم
              امروز سهم باز میشه من بشخصه صد درصد مثبت هم باز بشه یه برگه سهمم فروشنده نیستم . اون هایی که با این سهم سهامداری کردن تا اخر سال نتیجه صبرشونو میگیرن

نظر

• رادین1
                عضو فعال
                • Dec 2018
                • 4718

این هم از شانس سهامداران خکاوه! که باید در چنین روزی بازگشایی بشه! من که فروشنده نیستم و فعلا تا 6 ماه کاری باهاش ندارم!
                در این قیمتها سوپر مفته!

نظر

• رادین1
                  عضو فعال
                  • Dec 2018
                  • 4718

انصافا ناظر جفا کرد! و البته دستهای پشت پرده که می توانستند حداقل 50 درصد بالاتر باز بشه ! خکاوه از گروهش خیلی عقب است با این درصدها فعلا باید بتازد !

نظر

• داروساز
                    عضو فعال
                    • Mar 2012
                    • 603

در اصل توسط رادین1 پست شده است View Post
                    انصافا ناظر جفا کرد! و البته دستهای پشت پرده که می توانستند حداقل 50 درصد بالاتر باز بشه ! خکاوه از گروهش خیلی عقب است با این درصدها فعلا باید بتازد !
                    چه عیبی داره دوست من... فرصت اضافه کردن داد ولی بازم نشد اونی که می خواستم/:.negaran.:/

نظر

• bourse
                      عضو فعال
                      • Sep 2011
                      • 1346

چارت نسبیتی سهم از سال 89 نشون میده بازدهی شاخص کل گروه خودرویی از ده سال پیش تا الان 25 برابر خکاوه و بازدهی شاخص کل بورس 7 برابر خکاوه بوده . امروز بازم شاهد شیرین کاری ناظر بودیم و اجازه ندادن سهم بالا باز بشه که مهم نیس سهم راه خودشو پیدا میکنه با روند نمیشه جنگید

نظر

• bourse
                        عضو فعال
                        • Sep 2011
                        • 1346

یه اطلاعات الف بابت افزایش نرخ کامیونت فوتون از 130 میلیون به 600 میلیون باید به زودی روانه کدال بشه هر عرضه احتمالی تو این سهم فقط و فقط فرصت خریده

نظر

• aminian
                          كاربر فعال
                          • Oct 2012
                          • 663

من که سنگین خریدم
                          موندم خکرمان هم تبدیل به خکاوه بکنم یا خیر؟؟؟؟؟

نظر

• bourse
                            عضو فعال
                            • Sep 2011
                            • 1346

وقتی قیمت هر سهم خکاوه تا 50 تومان افت کرده بود پیش بینی خکاوه 1200 تومانی کردیم اون روز هنوز بازار استارت رشد نزده بود و این تارگت برای بسیاری غیر قابل تصور بود . امروز میخوام پیش بینی بزرگتری کنم و تارگت 21 هزار تومانی سهمو تا چند ماه آتی بدم . طبق چارت سهم تو ابر موج 3 خودشه و میتونه به عنوان اولین تارگت تا فیبو 1.61 محدوده قیمتی 21 هزار رشد کنه

نظر

• roya123
                              ستاره‌دار(3)
                              • Apr 2014
                              • 5587

وقتی قیمت هر سهم خکاوه تا 50 تومان افت کرده بود پیش بینی خکاوه 1200 تومانی کردیم اون روز هنوز بازار استارت رشد نزده بود و این تارگت برای بسیاری غیر قابل تصور بود . امروز میخوام پیش بینی بزرگتری کنم و تارگت 21 هزار تومانی سهمو تا چند ماه آتی بدم . طبق چارت سهم تو ابر موج 3 خودشه و میتونه به عنوان اولین تارگت تا فیبو 1.61 محدوده قیمتی 21 هزار رشد کنه

سلام. ببخشید من یه کم ابهام برام به وجود اومد.
                              اولین تارگتی که دادین هزار و دویست تومان بود؟؟؟
                              و الان بیست و یک هزار تومان؟؟؟
                              منظورتون با احتساب افزایش سرمایه است؟؟؟
                              اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
                              شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• Elyk
                                عضو عادی
                                • May 2020
                                • 102

خکاوه من ۲۰۰ تومن داشتم ۴۰۰ فروختم واقعا که چرا

نظر

در حال کار...
                                X