سايپا ديزل‌ (خكاوه)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • خوش نیت
    عضو عادی
    • May 2013
    • 237

پاسخ : سايپا ديزل‌ (خكاوه)

در اصل توسط bourse پست شده است View Post
    جناب خوش نیت عزیز با توجه به تاریخ عضویت جنابعالی مشخصه از قدیمی های بازار هستید . ببنید همون طور که احتمالا خودتون هم میدونید معمولا وقتی سهم ها از یه محدوده خنثی رهایی پیدا میکنن دوره رشد رو تو سریع ترین زمان ممکن طی میکنن . سهام خکاوه قریب به 15 سال تو یه محدوده رنج در نوسان بوده و تازه از قفس آزاد شده راستش اینکه دقیقا بخوام زمان بدم نمیدونم ولی با توجه به اینکه تو موج 3 سهم هستیم نباید زمان خیلی طولانی سپری بشه ( بخاطر شارپ بودن موج 3 عرض میکنم ) . جدای از چارت فوق العاده سهم اگه به ارزش بازار سهم هم نگاه کنیم به شدت از گروه جا مانده . بنده رو یه سرمایه گذاری بلند مدت روی این سهم خیلی خوشبینم

ممنون جناب اقای bourse

حقیقتش من زیاد از تکنیکال سر درنمیارم البته یک چیزای اولیه رو می دونم من بیشتر مثل خود حضرت عالی بلند مدتی هستم

الانم که از شما پرسیدم چقدر طول میکشه برای این بود که 3 سال هست که تک سهم شلرد هستم از زمان 2تا افزایش سرمایه قبلتر زمانی که پیشرفت کارخانه به 60درصد رسید من تک سهم شدم الان هم میبینم شلرد هنوز نصف راه رو نرفته
    اگر چه راهی که باید تو 3سال می رفت رو تو 3ماه رفت ولی هنوز وسط های راه هم نرسیده وچون خبر موثق دارم که از فروردین تا الان 3بار با اقای روحانی هماهنگ شده برای افتتاح ولی لحظه اخر از طرف اقای روحانی به هم خورده هر دفعه به یک دلیل والان 5 ماه طرح اماده افتتاح هست وتمام تیزرهای تبلیغاتی رادیو وتلوزیونی اماده هست ( این اطلاعات رو به خاطر حضور هفت وهشت باره در مجمع واشنا شدن با هییت مدیره به دست اوردم طوری بود که مجامع اولیه تو شهر کرد فقط 5نفر هییت مدیره بود وففقط من )

الان هر روز که از خواب پا میشم میگم امروز دیگه سهم رو می بندن برای افشای الف وشروع تبلیغات عظیم واسه همین امروز بعد 3 سال دلم نیومد نصفه نیمه سر سهم رو ببرم گرچه باید اعتراف کنم فشار بسیار زیادی رو تحمل کردم

امروز نمی دونم دقت کردید یا نه شلر رو 2 روز صف فروش کردند امروز کامل صف جمع شد وسهمی که روزانه 3درصد می خوره امروز اخر وقت تو7درصد مثبت فردا 200میلیون حجم زدند از این ور هم می دیدم خکاوه منفی 5 راحت میشد حجم خرید پاک قاطی کرده بودم ولی هر طور بور با ته مونده های سبدام وخنزر پنزر های ته سبد هر طور بود 4میلیون گرفتم

حالا منتظرم ببینم شلرد این هفته الف می خوره تا سوییچ کنم رو خکاوه

ببخشید پرحرفی کردم

نظر

• aminian
      كاربر فعال
      • Oct 2012
      • 663

من حجم زیادی خکاوه دارم یعنی بیشترین سهم سبدم است
      ولی مشکلم اینه زیاد از داراییهای شرکت اطلاعی ندارم
      فقط میدونم زمینش داخل جاده مخصوص 10 هکتاره اگه اشتباه نکنم
      اگه دوستان از امکانات و تجهیزات شرکت آگاهی دارن ما رو مطلع کنن

نظر

• mahyar1357
        عضو عادی
        • Jul 2011
        • 233

در اصل توسط aminian پست شده است View Post
        من حجم زیادی خکاوه دارم یعنی بیشترین سهم سبدم است
        ولی مشکلم اینه زیاد از داراییهای شرکت اطلاعی ندارم
        فقط میدونم زمینش داخل جاده مخصوص 10 هکتاره اگه اشتباه نکنم
        اگه دوستان از امکانات و تجهیزات شرکت آگاهی دارن ما رو مطلع کنن
        سلام
        خکاوه امسال افزایش سرمایه از تجدید تو برنامه داره؟
        جایی اطلاع رسانی یا شفاف سازی شده؟
        منم دیروز و روز بازگشایی سنگین خریدم
        [B]هم بگو تو هم تو بشنو هم تو باش--- ما همه لاشیم با چندین تلاش[/B]

نظر

• bourse
          عضو فعال
          • Sep 2011
          • 1346

در اصل توسط خوش نیت پست شده است View Post
          ممنون جناب اقای bourse

حقیقتش من زیاد از تکنیکال سر درنمیارم البته یک چیزای اولیه رو می دونم من بیشتر مثل خود حضرت عالی بلند مدتی هستم

الانم که از شما پرسیدم چقدر طول میکشه برای این بود که 3 سال هست که تک سهم شلرد هستم از زمان 2تا افزایش سرمایه قبلتر زمانی که پیشرفت کارخانه به 60درصد رسید من تک سهم شدم الان هم میبینم شلرد هنوز نصف راه رو نرفته
          اگر چه راهی که باید تو 3سال می رفت رو تو 3ماه رفت ولی هنوز وسط های راه هم نرسیده وچون خبر موثق دارم که از فروردین تا الان 3بار با اقای روحانی هماهنگ شده برای افتتاح ولی لحظه اخر از طرف اقای روحانی به هم خورده هر دفعه به یک دلیل والان 5 ماه طرح اماده افتتاح هست وتمام تیزرهای تبلیغاتی رادیو وتلوزیونی اماده هست ( این اطلاعات رو به خاطر حضور هفت وهشت باره در مجمع واشنا شدن با هییت مدیره به دست اوردم طوری بود که مجامع اولیه تو شهر کرد فقط 5نفر هییت مدیره بود وففقط من )

الان هر روز که از خواب پا میشم میگم امروز دیگه سهم رو می بندن برای افشای الف وشروع تبلیغات عظیم واسه همین امروز بعد 3 سال دلم نیومد نصفه نیمه سر سهم رو ببرم گرچه باید اعتراف کنم فشار بسیار زیادی رو تحمل کردم

امروز نمی دونم دقت کردید یا نه شلر رو 2 روز صف فروش کردند امروز کامل صف جمع شد وسهمی که روزانه 3درصد می خوره امروز اخر وقت تو7درصد مثبت فردا 200میلیون حجم زدند از این ور هم می دیدم خکاوه منفی 5 راحت میشد حجم خرید پاک قاطی کرده بودم ولی هر طور بور با ته مونده های سبدام وخنزر پنزر های ته سبد هر طور بود 4میلیون گرفتم

حالا منتظرم ببینم شلرد این هفته الف می خوره تا سوییچ کنم رو خکاوه

ببخشید پرحرفی کردم
          شلرد هم سهم خیلی خوبیه من واسه یکی از پرتفوهاهم رو 700 خرید کردم و متاسفانه رو 1900 خروج کامل زدم که فکر میکم اشتباه کردم ( البته اینو بگم سبد شخصی خودم تک سهم خکاوه ) . در مورد خکاوه فکر نمیکنم اصلاح زیادی بخوره و احتمال میدم هفته اینده مجدد بیفته تو صعود . یسری تحلیل های نسبیتی دارم روش انجام میدم کامل شد میزارم تاپیک

نظر

• bourse
            عضو فعال
            • Sep 2011
            • 1346

.......................
            آخرین ویرایش توسط bourse؛ 2020/08/07, 15:25.

نظر

• bourse
              عضو فعال
              • Sep 2011
              • 1346

اینم یه آلترناتیو دیگه از سهم . واکنش جالب قیمت به فیبوهای قیمتی و زمانی

نظر

• خوش نیت
                عضو عادی
                • May 2013
                • 237

اینم یه آلترناتیو دیگه از سهم . واکنش جالب قیمت به فیبوهای قیمتی و زمانی

ممنون جناب اقای bourse

جسارتا چون تصویر خوانا نیست چند سوال از خدمتتون دارم

1-نمودار تایم روزانه هست ؟
                2-موج 1وموج 2 هرکدام از چند کندل تشکیل شده است

ممنون از توضیحات شما

نظر

• bourse
                  عضو فعال
                  • Sep 2011
                  • 1346

در اصل توسط خوش نیت پست شده است View Post
                  ممنون جناب اقای bourse

جسارتا چون تصویر خوانا نیست چند سوال از خدمتتون دارم

1-نمودار تایم روزانه هست ؟
                  2-موج 1وموج 2 هرکدام از چند کندل تشکیل شده است

ممنون از توضیحات شما

خیر جناب خوش نیت . نمودار تو تایم ماهیانه رسم شده از ابتدای ورود سهم به بورس تا الان . موج 1 با 38 کندل ماهیانه یه ترند 5 موجی ایمپالس تکمیل کرده و موج 2 طی یه اصلاح پیچنده ترکیبی و فرسایشی با 155 کندل ماهیانه اصلاح بلند مدت خودش به اتمام رسانده

نظر

• لولی بربط زن
                    عضو فعال
                    • Nov 2013
                    • 1862

سلام. امروز پله اول خرید شد. ببینیم چیکار میکنه
                    ای لولی بربط زن ! تو مست تری یا من ................ ای پیش چو تو مستی، افسون من افسانه ( مولانا )

نظر

• bourse
                      عضو فعال
                      • Sep 2011
                      • 1346

این روز های یادتون باشه کجا و رو چه قیمتی دارید چوب حراج میزنید به سهمتون !!!! قیمت سهم 850 12 میلیون صف فروش!

نظر

• لولی بربط زن
                        عضو فعال
                        • Nov 2013
                        • 1862

همیشه افراد نا آگاه، ولی نعمت افراد آگاه بوده اند. ;)

این روز های یادتون باشه کجا و رو چه قیمتی دارید چوب حراج میزنید به سهمتون !!!! قیمت سهم 850 12 میلیون صف فروش!
                        ای لولی بربط زن ! تو مست تری یا من ................ ای پیش چو تو مستی، افسون من افسانه ( مولانا )

نظر

• لولی بربط زن
                          عضو فعال
                          • Nov 2013
                          • 1862

پله دوم امروز خرید شد. دوشنبه هم آخرین پله خرید خواهد شد. بمونه یه گوشه سبد، سال بعد ببینیم :->

نظر

• mafmaf
                            ستاره دار (3)
                            • Dec 2013
                            • 364

در اصل توسط mafmaf پست شده است View Post

30 اکتبر معکوس شدن روند با احتمال بالا

یکی از سهمهایی که خیلی دوست دارم خکاوه است ولی یک سهم هم ازش ندارم چون از نظر تاریخ برگشت روند خیلی به من کمک کرده است.در هر صورت 26 اوت یعنی 5 شهریور تاریخ بسیار مهمی است برای بازار. حد ضرر هم شکست خط روند داخلی یا تثبیت پر قدرت زیر 700 تومان.

نظر

• bourse
                              عضو فعال
                              • Sep 2011
                              • 1346

نظر

• bourse
                                عضو فعال
                                • Sep 2011
                                • 1346

نماد: خکاوه

?موضوع:گزارش فعالیت ماهانه 1 ماهه منتهی به 1399/05/31

?شرکت: سایپا دیزل

⭕️میزان فروش ماهیانه شرکت در مرداد ماه امسال ۱,۰۲۰,۵۵۸ میلیون ریال بوده است که نسبت به تیر ماه 99 رشد 898 درصدی را نشان می دهد.

⭕️مقایسه فروش شرکت در مرداد ماه 99 با ماه مشابه در سال 98 نشان می دهد میزان فروش شرکت 9000 درصد افزایش یافته است.

▪️ بیشترین میزان فروش داخلی شرکت در مرداد ماه امسال، کامیونت فوتون ۸.۵ تن به مبلغ ۹۱۵,۱۹۷ میلیون ریال بوده است.

?شرکت در مرداد ماه امسال هیچ فروشی از صادرات نداشته است.

✅ شرکت از ابتدای سال مالی تا انتهای مرداد ماه99 در مجموع مبلغ ۱,۴۹۴,۸۸۵ میلیون ریال فروش داشته است.که نسبت به فروش شرکت در مدت مشابه سال98 رشد 224 درصدی داشته است.

نظر

در حال کار...
                                X