کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
واقعا باید به صبر و استقامت شما آفرین گفت.
سهامداری رو این نماد خیلی سخته چه برسه به تک سهم شدن!
راستش تک سهم شدن رو سبد شخصی خودم استراژدیه که حدود 12 ساله در پیش گرفتم قبول دارم رو بعضی سهم ها از جمله همین خکاوه اذیت شدم ولی وقتی همین بازدهی را با سبدهایی که دستم بود و بنا به درخواست اون افراد سبد تشکیل میدادم و استراژدی کوتاه مدت داشتم مقایسه میکنم از انتخاب خودم پشیمون نمیشم . خکاوه هم متاسفانه افتاده دست یه مشت آدم فاسد مفعت طلب ولی من صبرم زیاده همچنان با سهم هستم ان شالله این سهم به جایگاه واقعیش میرسه
آغاز بررسی مجدد لوایح FATF در مجمع تشخیص مصلحت نظام
جماران : آملی لاریجانی رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام از آغاز بررسی مجدد لوایح FATF در مجمع تشخیص خبر داد و تاکید کرد: «اعضای مجمع فارغ از فضا سازی های مختلف از سوی گروهها و جریانهای سیاسی و در جهت مصالح و منافع مردم و کشور آن را بررسی خواهند کرد».
۲۰ درصد خکاوه نمایندگی انحصاری ولو در ایران فقط ۲۵۰ میلیارد تومن!!!! ۱ میلیون دلار!!!!!!
گزارش عجیب قریب آذر ماه!!! تولید فوتون ۶ در آذر به اندازه ۸ ماهه اول بوده و قیمت هر دستگاه فوتون در آذر ۷ برابر قیمت ۸ ماهه اول سال بوده!!!
فروش آذر حدودا بیش از ۶۰ درصد کل ۸ ماهه اول بوده!!!
ظاهرا شرکت با هدف خروج از شمولیت ماده ۱۴۱ همراه با افزایش تولید افزایش سرمایه مازاد تجدید دلرایی سنگینی خواهد داشت! هنوز ولو برنگشته!!!
گزارش عجیب قریب آذر ماه!!! تولید فوتون ۶ در آذر به اندازه ۸ ماهه اول بوده و قیمت هر دستگاه فوتون در آذر ۷ برابر قیمت ۸ ماهه اول سال بوده!!!
فروش آذر حدودا بیش از ۶۰ درصد کل ۸ ماهه اول بوده!!!
ظاهرا شرکت با هدف خروج از شمولیت ماده ۱۴۱ همراه با افزایش تولید افزایش سرمایه مازاد تجدید دلرایی سنگینی خواهد داشت! هنوز ولو برنگشته!!!
در ارتباط با افزایش سرمایش چه اطلاعات بیشتری دارین؟
درصدش حدودا چه عددی باید باشه و تو چه مرحله ای هست؟
شرکت یا مدیرانش چیزی اعلام کردن؟
[B]هم بگو تو هم تو بشنو هم تو باش--- ما همه لاشیم با چندین تلاش[/B]
در ارتباط با افزایش سرمایش چه اطلاعات بیشتری دارین؟
درصدش حدودا چه عددی باید باشه و تو چه مرحله ای هست؟
شرکت یا مدیرانش چیزی اعلام کردن؟
طبق اطلاعیه مرداد ماه شرکت در کدال ؛ شرکت چندین دستور کار جهت خروج از زیان دارد
در این اطلاعیه زیان شرکت ۷ برابر سرمایه بوده که با گزارش ۹ ماهه این عدد به بیش از ۸ برابر سرمایه رسیده! یعنی حداقل بایست شرکت مازاد تحدیدش را ۸۰۰ درصد بایست اعلام کند!
خاور دیروز برای مجمع بست باید یه چشم به خاور که رقیب خکاوه هست داشت مضافا بر اینکه سرمایه خکاوه نصف خاوره! و قیمتش ۵۰ درصد بیشتر از خکاوه
اگه گذشته سهمو بررسی کنید یه نکته عجیب میرسید حقوقی تو اکثر روزها تقریبا فروشنده بوده یا حداقل اینجور میشه گفت وزنه فروش حقوقی خیلی سنگین تر از وزنه خرید بوده . خوب از دید دوستانی که تازه وارد بورس شدن ممکنه این زیاد چیزی خوبی بنظر نرسه ولی من اینجور فکر نمیکنم . من پشت پرده تمام این فروش ها را فقط پر شدن کد خودی ها میدونم . یه روزی تو این سهم چنان آتش بازی راه بیفته تو کل دوران بورس بی سابقه باشه
سفیر سوئد در ایران با اشاره به آمادگی سرمایهگذاران سوئدی برای همکاری در صنعت حملونقل ایران گفت: این موضوع به تمایل و موافقت ایران بستگی دارد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم، ماتیاس لنتز با بیان اینکه شرکتهای سوئدی از دیرباز در بخشهای مختلف حملونقل ایران حضور جدی داشتهاند، افزود: ایران بازار مهمی برای شرکتهای اسکانیا و ولو بهشمار میرود و این شرکتهای بزرگ نقش مهمی در نوسازی ناوگان تجاری و حملونقل مسافری ایران ایفا میکنند.وی گفت: این شرکتها تمایل بسیار زیادی برای ازسرگیری فعالیتهای خود در ایران دارند؛ اما باید توجه داشت که حضور در پروژههای راهسازی یا احداث راهآهن بهدلیل عظیم بودن این پروژهها نیازمند تشکیل کنسرسیومی از شرکتهای مختلف است و شرکتهای سوئدی نیز میتوانند بهعنوان بخشی از این کنسرسیوم فعالیت کنند.وی تصریح کرد: در سالهای گذشته شرکتهای سوئدی در کنسرسیومی به این منظور حضور داشتند؛ اما بهدلیل تأخیر در تصمیمگیری قرارداد مذکور لغو شد و آنها مجبور به ترک ایران شدند.سفیر سوئد در ایران تأکید کرد: آنچه سفارت سوئد در این زمینه قادر به انجام آن است تا اندازه زیادی تابع سیاستهای دولت ایران است. در صورت تمایل ایران به بهینهسازی و افزایش ایمنی جادهها، برنامهریزی در راستای تولید و جایگزینی سوختهای سبز، سوئد آمادگی و توان لازم برای فعالیت و همکاری در این بخشها را داراست.لنتز یادآور شد: بهعنوان مثال اخیراً سمیناری در زمینه ایمنی جادهای برگزار کردیم که ایران نیز در آن حضور داشت و در صورتیکه سیاست دولت ایران در این زمینه مبتنی بر همکاری با سوئد و شرکتهای سوئدی باشد، ما بهعنوان سفارت، آماده فراهم کردن زمینه همکاری فیمابین هستیم.وی با بیان اینکه با برگزاری سمینار یا کنفرانس و حضور در آن اقدام خاصی صورت نخواهد گرفت، افزود: اگر این اجلاسها یا سمینارها به صورت واقعگرایانه و با توجه به شرایط واقعی تشکیل و امکان فعالیت و همکاری میان شرکتهای سوئدی و ایرانی در آن فراهم شود میتوان با حضور در این رویدادها زمینه را برای سرمایهگذاری و فعالیت مشترک فراهم ساخت.سفیر سوئد گفت: در مورد تمایل شرکتهای سوئدی به فعالیت در ایران باید تأکید کرد که این شرکتها بهخوبی از زیرساختها و تواناییهای صنعتی ایران آگاهی و علاقه زیادی نیز برای فعالیت در این کشور دارند.لنتز در پاسخ به این سؤال که "با توجه به پیشتازی سوئد در انرژیهای سبز و پایدار به ویژه در انرژیهای نو در حوزه حملونقل، چرا ارتباط چندانی بین دوکشور در این زمینه وجود ندارد؟"، اظهار کرد: همکاری در این زمینهها مستلزم درخواست و تمایل طرف ایرانی است و در صورت ابراز موافقت، تمایل و درخواست ایران، سفارت سوئد از آمادگی کامل برای فراهم کردن حضور هیئتهای تخصصی سوئدی در این حوزهها برخوردار است.وی یادآور: همانطور که گفته شد اقتصاد سوئد یک اقتصاد مبتنی بر بازار آزاد است و دولت سوئد نمیتواند شرکتهای سوئدی را مجبور به حضور و فعالیت در ایران کند؛ اما با توجه به آشنایی شرکتهای سوئدی با زیرساختها و فضای مناسب فعالیت صنعتی در بخشهای مختلف ایران و علاقه زیاد آنها برای حضور در ایران، در صورت تمایل، سفارت میتواند زمینه و شرایط آشنایی، دیدار و همکاری طرفین را فراهم کند
فقط یه دقیقه فکر کنید اگر ولوو بیاد و ناوگان شدیدا فرسوده ایی مع منتظر تحول است
چه شود خکاوه ۱۴۰۰ میلیارد تومانی
حالا فرض بر این بزارید با برگشت ولوو و تامین قطعه دوباره تولید شرکت برگرده به سال 83 و با تمام ظرفیتش بخواد کار کنه ! ببنیند شرکتی با این سرمایه اندک چه تحول عظیمی میتونه پیدا کنه . حقوقی بی شرف میدونه تو شرکت چه خبره و چه اتفاقاتی قراره بیفته که میاد دقیقه آخر 9 میلیون کد به کد میکنه
نظر