سايپا ديزل‌ (خكاوه)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mahyar1357
    عضو عادی
    • Jul 2011
    • 233

پاسخ : سايپا ديزل‌ (خكاوه)

در اصل توسط bourse پست شده است View Post

خکاوه مثل اون زمینی میمونه که توی ده پونزده سال گذشته تمام زمین های اطرافش قیمتشون سر به فلک گذاشته و این ثابت مونده . فروشنده اصرار داره زمینشو زیر قیمت منطقه و مفت بفروشه ولی خریدار اصلا حواسش به این زمین نقلی نیس !!!
    سلام
    آقا اون جدولی که گذاشته بودی و بازدهی خکاوه رو با بقیه گروه در 15 سال اخیر مقایسه کردی عجب جدول راهگشا و کلیدی بود.اون جدول به اندازه چند پاراگراف مطلب تحلیلی و مفصل واسه من مفید بود.خکاوه در 15 سال اخیر! فقط 350 درصد بازدهی داشته شاید از این نظر ارزونترین سهم بازار باشه ما که خریدامون تقریبا کامل شد طی 15 روز قبل.
    قرارداد با ولوو نشه قرارداد 25 ساله با چین که قطعی بنظر میاد
    مارکت فنر سازی زر 3040 همت تجاری ساز با این عظمت 1400 همت!
    من تا خکاوه مارکت 15 همت نگیره اصلا به فکر فروشش نیستم
    چه حالی داد معاملات امروزش
    [B]هم بگو تو هم تو بشنو هم تو باش--- ما همه لاشیم با چندین تلاش[/B]

نظر

• mahyar1357
      عضو عادی
      • Jul 2011
      • 233

در اصل توسط TARGET پست شده است View Post
      امروز کل سهام بازارگردان رو میتونه بازار بخره
      خخخخ بازارگردان درپیتی، خود خساپا هم که سهمی نداره
      این سهم ۵۰۰۰ تومان می ارزد
      خیلی خشکیده خیلی
      شناوری در حد چند ده میلیون
      تمام
      سهامداران حقیقی و درصدی خاور دارن مرتب میخرن
      بنظرتون میشه راه یافتن سهامدار حقیقی در هیئت مدیره خکاوه رو متصور شد؟
      اصلا در این خصوص خبر یا گمانه زنی ای وجود داره؟

نظر

• mahyar1357
        عضو عادی
        • Jul 2011
        • 233

افزایش سرمایه خکاوه مطرحه یا کلا کنسل شده؟
        در صورتیکه کنسل نشده الان تو چه مرحله ای هست؟
        چند ساله این افزایش مطرحه در صورت وقوع حدودا چند درصد تخمین زده میشه؟

نظر

• TARGET
          عضو فعال
          • Nov 2014
          • 2282

در اصل توسط mahyar1357 پست شده است View Post
          سهامداران حقیقی و درصدی خاور دارن مرتب میخرن
          بنظرتون میشه راه یافتن سهامدار حقیقی در هیئت مدیره خکاوه رو متصور شد؟
          اصلا در این خصوص خبر یا گمانه زنی ای وجود داره؟
          نکته بسیار بسیار مهمی رو اشاره فرمودید نه به جهت کنترل احتمالی هییت مدیره بلکه کنترل روند قیمتی سهم؛
          سهم بشدت کوچک هست و سهامدار عمده و بازار گردانش خیلی درصد پایینی دارند ۳۸ درصد!! دیروز پس از معامله ۱/۳ درصدی کل سهام خکاوه برای کل سهام بازار گردان صف خرید شده بود که میدادند دوباره صف میشد یعنی براحتی مثل بعضی روزها ۳ درصد کل شرکت یه روزه میرفت!!!!
          نکته اینجاست شرکت بسیار کوچک کوچک هست و بشدت پر معامله! میانگین معاملات روزانه شرکت چندین هفته هست میانگین روزانه ۱/۲ درصد یا حدود ۳۰ ملیون سهمه! و نکته مهمتر اینکه از خیلی وقته بازیگرانش دارند تتمه سهم رو با حیله و نیرنگ صف فروش صوری حتی صف خرید رنج منفی مثبت جمع میکنند!!! همه این اتفاقات در کف قیمتی شرکت رخ داده! از ۴۳۰ تا ۵۳۰ و بهمین دلیل اختلاف قیمتی شدیدی با خاور پیدا کرده بالای ۷۰ درصد!!! در حالیکه بدلیل نصف بودن سرمایه اش همواره قیمتش ۲۰ تا ۳۰ درصد بیشتر از خاور بوده!
          بنابراین فارغ از موضوعاتی چون؛
          ۱- افزایش سرمایه سنگین مازاد تجدید دارایی و سایر موارد خروج از شمولیت ماده ۱۴۱
          ۲- رفع تحریم ها و بازگشت ولوو به سایپا دیزل
          ۳- نیاز شدید به نوسازی ناوگان حمل و نقل بدلیل آلودگی شدید و مصرف وحشتناک سوخت
          ۴- خصوصی سازی و واگذاری سایپا دیزل

ورای همه این چهار آیتم کلیدی خکاوه بدلیل کوچکی و جمع شدن سهام شناوریش چنان بیت کوین خواهد شد و رشد خیره کننده بی دلیلی!:.thumbsupsmileyanim خواهد داشت ورای تصور همگان!!!

پاینده باشید

نظر

• TARGET
            عضو فعال
            • Nov 2014
            • 2282

تمام نوشته های من در این فروم در خصوص خکاوه تصورات ، توهمات و بعضا رویاهای من صرفا براساس تابلوخوانی و بدون رانت اطلاعاتی است لطفا مبنای خرید و فروش و سرمایه گزاری قرار نگیرد!

نظر

• TARGET
              عضو فعال
              • Nov 2014
              • 2282

در ۳۵ روز کاری حجم معاملات خکاوه معادل ۱ میلیارد و سیصد میلیون سهم هست بعبارتی نصف کل شرکت!!!! بازار گردان ۲۵ میلیونی خخخخ
              حالا از این تعداد فعلا دو تا حقیقی بالای ۱ درصدی فقط اومدند بالا یا بعبارتی فعلا فقط ۵۵ میلیون از اون تعداد!!!
              در بازه ۳۵ روزه کف و سقف قیمتی : ۴۵۰-۵۵۰ بوده!!!!!
              چه قصدی دارند کنترلر های شرکت! اکر بیایند تو لیست سایپا با ۳۹ درصد عملا شرکتش را از دست میدهد!!!!

من جای سایپا بودم از شنبه هر روز سر خطی میزدم لااقل ریسک از دست دادن شرکت رو کم میکردم! من خودم حجم خوب دارم دوستان سایپایی خواستید میتونید تماس بگیرید!/:.yead.:/
              شما از سهمتون حمایت نمی کنید دهنتون سرویسه سرویس اساسی
              یادم میاد یه بار جنگ قدرت تو بترانس بود هر روز ۳۰۰ میلیون صف می چیدند!!!

چه توهمی میده با خکاوه موندن، از رو نوشته های من خرید و فروش نکنید! متوهم میشید مثل من!!!

نظر

• bourse
                عضو فعال
                • Sep 2011
                • 1346

در اصل توسط mahyar1357 پست شده است View Post
                سلام
                آقا اون جدولی که گذاشته بودی و بازدهی خکاوه رو با بقیه گروه در 15 سال اخیر مقایسه کردی عجب جدول راهگشا و کلیدی بود.اون جدول به اندازه چند پاراگراف مطلب تحلیلی و مفصل واسه من مفید بود.خکاوه در 15 سال اخیر! فقط 350 درصد بازدهی داشته شاید از این نظر ارزونترین سهم بازار باشه ما که خریدامون تقریبا کامل شد طی 15 روز قبل.
                قرارداد با ولوو نشه قرارداد 25 ساله با چین که قطعی بنظر میاد
                مارکت فنر سازی زر 3040 همت تجاری ساز با این عظمت 1400 همت!
                من تا خکاوه مارکت 15 همت نگیره اصلا به فکر فروشش نیستم
                چه حالی داد معاملات امروزش
                سپاسگذارم دوست عزیز . متاسفانه مشکلی که یسری از ما سهامدارا داریم وقتی قیمت یه سهمی مفته بهش توجهی نمیکنیم و قیمتش که چندین برابر میشه تازه صف های میلیاردی براش میبندیم . در مورد قرارداد با ولوو بنظرم با رای اوردن دموکراتها تو کنگره باید قطعی بدونیم . ولوو بیاد دیگه نه حقوقی و نه بازیگر کوچکترین خللی نمیتونن توی روند ایجاد کنن چون حجم عظیم نقدینگی سرازیر میشه به سهم . همچنان با خکاوه 50 تومانی سهامداری میکنیم ان شالله با یه سود 200-400 برابری سیو سود میکنیم

نظر

• TARGET
                  عضو فعال
                  • Nov 2014
                  • 2282

نمودار از این خوشگلتر داریم تو کل بورس؟

نظر

• خوش نیت
                    عضو عادی
                    • May 2013
                    • 237

سلام تارگت جان

اقا این فایل هایی که لطف می کنید می زارید هیچ کدوم باز نمی شه

نه تواین پست نه تو پست های بالایی

یک لطفی کن فرمت پیوست ها رو تغییر بده

نظر

• TARGET
                      عضو فعال
                      • Nov 2014
                      • 2282

در اصل توسط خوش نیت پست شده است View Post
                      سلام تارگت جان

اقا این فایل هایی که لطف می کنید می زارید هیچ کدوم باز نمی شه

نه تواین پست نه تو پست های بالایی

یک لطفی کن فرمت پیوست ها رو تغییر بده
                      اخیرا اینجوری شده! با موبایل چه شکلی میشه عکسها رو پیوست کرد؟

نظر

• TARGET
                        عضو فعال
                        • Nov 2014
                        • 2282

گروه خودروسازی سایپا در خودروهای تجاری پروژه‌های بزرگ و ملی دارد

کدخبر:۷۹۴۳۹ جمعه، ۱۹ دی ۱۳۹۹ - ۱۳:۰۸:۰۰ ۱۴۵۵ بازدید

مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا گفت: از آنجا که گروه خودروسازی سایپا می تواند سالانه 3 هزار دستگاه اتوبوس تولید کند وزرات کشور می تواند ...
                        مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا گفت: از آنجا که گروه خودروسازی سایپا می تواند سالانه 3 هزار دستگاه اتوبوس تولید کند وزرات کشور می تواند برای نوسازی ناوگان حمل و نقل عمومی به ظرفیت این مجموعه صنعتی اتکا کند.
                        سید جواد سلیمانی در مراسم امضای تفاهم نامه تامین ۱۰۰۰ دستگاه اتوبوس درون شهری بین اتحادیه اتوبوسرانی شهری کشور و گروه خودروسازی سایپا، گفت: گروه خودروسازی سایپا در تولید خودرو تجاری رتبه اول کشور را دارد بدین جهت پتانسیل خوبی در نوسازی ناوگان حمل و نقل عمومی وجود دارد که وزارت کشور و سایر نهادها می توانند از آن بهره ببرند.
                        مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا اظهارداشت: تفاهم نامه تامین ۱۰۰۰ دستگاه اتوبوس درون شهری بین دو مجموعه سایپا است که ۵۰۰ دستگاه آن قرار است توسط سایپا دیزل و ۵۰۰ دستگاه دیگر توسط زامیاد تولید شود، اما قطعا ظرفیت مجموعه های یاد شده بیشتر از این است که در صورت سفارش وزارت کشور می توان در راستای تامین آن اقدامات لازم را انجام داد.
                        وی با اشاره به اینکه گروه خودروسازی سایپا توانایی این را دارد که اتوبوس های سفارش داده شده را در سه مدل دیزلی، گازسوز و برقی تامین کند، گفت: محصولات گروه خودروسازی سایپا مطابق با استانداردهای جاری کشور و ضوابط محیط‌ زیست است.
                        سلیمانی تصریح کرد: برنامه ریزی ما این است که تا سه ماه آینده حداقل ۲۰ درصد سفارش کلی را به وزارت کشور تحویل دهیم تا بتوان در مسیر نوسازی ناوگان حمل و نقل کشور گام برداشت.
                        وی با بیان اینکه گروه خودروسازی سایپا در خودروهای تجاری پروژه های بزرگ و ملی دارد، گفت: به زودی وانت جدید سه محوره سایپا رونمایی خواهد شد و این آمادگی وجود دارد که به درخواست تمام ارگان ها در راستای نوسازی وتامین ناوگان پاسخ دهیم.
                        مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا افزود: این گروه خودروسازی (سایپا دیزل، زامیاد و ایران‌کاوه) سالانه ظرفیت تولید ۳ هزار دستگاه اتوبوس را دارد از این رو وزارت کشور می تواند سهم سایپا را در نوسازی ناوگان فرسوده حمل و نقل عمومی افزایش دهد

نظر

• bourse
                          عضو فعال
                          • Sep 2011
                          • 1346

بدون شرح

نظر

• Dexterous
                            ستاره‌دار(35)
                            • May 2012
                            • 694

مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا افزود: این گروه خودروسازی (سایپا دیزل، زامیاد و ایران‌کاوه) سالانه ظرفیت تولید ۳ هزار دستگاه اتوبوس را دارد از این رو وزارت کشور می تواند سهم سایپا را در نوسازی ناوگان فرسوده حمل و نقل عمومی افزایش دهد
                            آقا مگه سایپا دیزل همون ایران کاوه سابق نبودش؟؟:-?
                            قبلاها که سهامدارش بودم یادمه توی معرفی شرکت اینطور مینوشت! اما الان گویا دو شرکت جدان، آره؟ و سایپا دیزل صاحب ایران کاوه هست؟
                            Dexter is to kill killers
                            DEXTEROUS too
                            من خار به چشمان یک عده قرمساقم

نظر

• پروواز
                              ستاره‌دار(6)
                              • Sep 2020
                              • 5236

در اصل توسط Dexterous پست شده است View Post
                              آقا مگه سایپا دیزل همون ایران کاوه سابق نبودش؟؟:-?
                              قبلاها که سهامدارش بودم یادمه توی معرفی شرکت اینطور مینوشت! اما الان گویا دو شرکت جدان، آره؟ و سایپا دیزل صاحب ایران کاوه هست؟
                              سایپا دیزل صاحب ایران کاوه (کاوه آهنگر) سابق هست، نماد را ببینید خکاوه

نظر

• TARGET
                                عضو فعال
                                • Nov 2014
                                • 2282

در ۳۵ روز کاری حجم معاملات خکاوه معادل ۱ میلیارد و سیصد میلیون سهم هست بعبارتی نصف کل شرکت!!!! بازار گردان ۲۵ میلیونی خخخخ
                                حالا از این تعداد فعلا دو تا حقیقی بالای ۱ درصدی فقط اومدند بالا یا بعبارتی فعلا فقط ۵۵ میلیون از اون تعداد!!!
                                در بازه ۳۵ روزه کف و سقف قیمتی : ۴۵۰-۵۵۰ بوده!!!!!
                                چه قصدی دارند کنترلر های شرکت! اکر بیایند تو لیست سایپا با ۳۹ درصد عملا شرکتش را از دست میدهد!!!!

من جای سایپا بودم از شنبه هر روز سر خطی میزدم لااقل ریسک از دست دادن شرکت رو کم میکردم! من خودم حجم خوب دارم دوستان سایپایی خواستید میتونید تماس بگیرید!/:.yead.:/
                                شما از سهمتون حمایت نمی کنید دهنتون سرویسه سرویس اساسی
                                یادم میاد یه بار جنگ قدرت تو بترانس بود هر روز ۳۰۰ میلیون صف می چیدند!!!

چه توهمی میده با خکاوه موندن، از رو نوشته های من خرید و فروش نکنید! متوهم میشید مثل من!!!
                                سایپا مرداد ۹۵ برای خروح از زیان ۵۷ درصد سهام سایپا دیزل رو که قیمت تمام شده اش بدلیل سود نقدی بسیار بالا فقط ۱ ریال بوده!!! به کنسرسیومی از زیر مجموعه ه رنا میفروشد!
                                این کنسرسیوم در طی چهار سال ۲۰ درصد سهام سایپا دیزل را بمرور به فروش میرساند! مدیران جهادی!!!!
                                و حرکت آخر هم حالب بود انتقال دو بار و هر سری ۱ درصد به بازارگردان!!! حال سایپا در آستانه از از دست دادن کامل سیت های مدیریتی است!!!
                                ان شاالله بزودی با واگذاری درصد پایین خکاوه توسط سایپا شاهد اولین خصوصی سازی در صنعت خودرو شویم!!! در اینصورت قیمت هر سهم خکاوه ۱ دلار حداقل می ارزد! نمی ارزد؟؟؟

ادامه توهمات قبلی است! بر این اساس خرید و فروش نکنید!

خنک آن قماربازی که بباخت هر چه بودش
                                ننماید هیچش الا هوس قمار دیگر

نظر

در حال کار...
                                X