صنايع شيميايي فارس ( شفارس )

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بابک 52
    ستاره‌دار (27)
    • Mar 2011
    • 17028

    #91
    در اصل توسط mobin پست شده است View Post
    جناب پرریسک

    محصولات این شرکت در کدوم صنایع کاربرد وخریدار داره؟

    با سلام و احترام و با اجازه از جناب آقای پر ریسک

    همانطور که از اسم شرکت پیداست کارش
    توليد مواد شيميايي هستش :

    محصولات:

    1)
    فرمالین ,کلیزر
    2)پودرهای قالبگیری ملامین
    3)اوره فرمالدئید ,چسب صنعتی
    4)روان کننده بتون و انواع رزین

    محصولات آینده : افزودنیهای بتن - مواد شیمی ساختمان

    مواد مصرفی :

    1)کریستال ملامین - خمیر کاغذ
    2)اوره - متانول

    صنایع شیمیایی اساساً با تغییر دادن ساختمان شیمیایی مواد طبیعی محصولاتی تولید می کند که با در زندگی روزمره کاربرد دارد و در صنایع دیگر مورد مصرف قرار می گیرد. مواد شیمیایی از مواد خام معدنی و فلزات و هیدروکربن ها پس از طی مراحل مختلف بدست می آیند و گاهی عملیات تکمیلی نظیر مخلوط کردن و به هم آمیختن و غیره نیز لازم می شود تا محصول نهایی به دست آید بنابراین صنایع شیمیایی میدان عمل وسیعتری از محدوده پهناور مواد شیمیایی خواهند داشت. قدس تغییر یافت و تولید فرمالین، پودر ملامین و چسب صنعتی با ظرفیت 60 ton، 10 ton، 60 ton در روز ادامه یافت.
    از سال 1366 شرکت صنایع شیمیایی فارس با مشارکت بانک صنعت و معدن و سازمان صنایع ملی ایران تأسیس و ادامه امور کارخانه به شرکت جدیدالتأسیس واگذار گردید. با صدور و اجرای هیئت محترم پنج نفره قانون حفاظت و توسعه صنایع ایران صاحبان سهام شرکت تغییر یافته و در حال حاضر کلیه سهام شرکت صنایع شیمیایی فارس به شرکت صنایع شیمیایی قدس تعلق دارد.
    هدایت و بهره برداری از این کارخانه را کارشناس و تکنسین و کارگر ماهر به عهده دارند و محصولات تولیدی جهت بیش از 800 کارخانه و کارگاه صنعت در سطح کشور مورد مصرف قرار می گیرد و بخشی از محصولات شرکت جهت بازارهای خارجی ارسال شده که امید است سهام بازارهای خارجی در سالهای آتی افزایش یابد.
    شرکت صنایع شیمیایی فارس:
    اولین کارخانه سازنده پودرهای قالبگیری ملامین و اوره فرمالدئید، چسب های صنعتی و فرمالین ایران است و تولیداتش از نظر کیفیت در سطح استانداردهای بین المللی به بازار عرضه می شود. تولیدات سالانه این مجتمع عبارت است از فرمالین 3300تن، چسب اوره فرمالدئید 3000تن، پودر قالب گیری فرمالدئید 3500تن و فرمالدئید 12000تن رزین ملامینه 500تن و گلیزر مایع 500تن، روان کنند بتون 500تن و هارد(سخت کننده چوب) 400تن.
    در حال حاضر پروژه تولید ufc85 جهت مصرف در کودهای شیمیایی برای جذب تأخیری در دست اقدام می باشد.
    مواد اولیه عمده این مجتمع عبارتند: متانول، اوره، کریستال ملامین و خمیره کاغذ در کل محصولات مختلف این شرکت عبارتند از:
    1. فرمالین 2. چسب صنعتی 3. هاردنر 4.ملامین فرمالدئید 5. اوره فرمالدئید 6. گلیزر مایع 7. رزین ملامین 8. روان کننده بتون

    The greater the risk ، The greater the reward

    هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

    نظر

    • بابک 52
      ستاره‌دار (27)
      • Mar 2011
      • 17028

      #92
      توضیحات جزء به جزء و ریز :

      [FONT=tahoma][SIZE=4]
      تعویض یونی:
      تعویض یونی پروسسی است که در هنگام عبور آب از ستون های مواد تعویض کننده انجام می شود و در آن یون های مناسب وارد آب می شود.
      برای مثال: در پروسس گرفتن سختی، یونهای کلسیم و منیزیم با یونهای سدیم تعویض می شود و در پروسس، یونهایی که قلیاییت را افزایش می دهد، مثل کربناتها و بی کربناتها و غیره از آب خارج شده و به جای آن یون های کلراید جایگزین می شوند. در پروسس گرفتن املاح معدنی به اسامی تمام کاتیونها با H+ و آنیون ها با OH- جابجا می شوند که نتیجه آن آب خالص خواهد بود. ضمن عملیات معمولی آب از بالا وارد مخزن می شود و در سطح ستون تعویض کننده پخش می شود و بعد از پایین خارج می شوند احیاء مواد تعویض کننده در سه مرحله است. شستشوی اولیه، تزریق مواد احیاء کننده – شستشوی مجدد.
      عمل شستشوی مواد اولیه برای خارج کردن مواد معلق و ناخالصی ها در ستون است.
      که در جهت عکس عملیات معمولی است. مواد احیاء کننده از بالای ستون تزریق می شود و از پایین خارج می شود.
      در شستشوی مجدد ذرات از همراه مواد شیمیایی و باقیمانده آن که وارد ستون شده است خارج می شود. معمولا ستون های تعویض کننده های یونی در دستگاه می باشد که می توان یکی در عملیات و دیگری را در حالت احیاء قرار داد.
      هزینه عملیات بیشتر مربوط به مواد شیمیایی احیاء کننده و تعویض آنها می باشد.
      هزینه مواد شیمیایی دقیقاً تابعی از مواد جامد است که باید خارج شود پس واحدهای تعویض یونی فقط برای آنهایی با صرفه است که Tds آن در حدود 500ppm است.
      شرح واحد تصفیه آب:
      در واحد تصفیه آب سه نوع آب تهیه می شود:
      1. آب پالیش
      2. آب دیانایزه شده
      3. آب دیگهای بخار
      آب دیانایزه شده:
      آب خام اولیه با TDS=100ppm از مخزن آب با ظرفیت 2500 M2 به کمک پمپ و با فشار 4.2 Kg/cm2 وارد مخزن محتوی دانه های ریز گوارتز و یا آنتراسیت شده و ضمن به جا گذاشتن مواد معلق خود(گذشتن از فیلتر شنی) و افت فشار 0.5 Kg/cm2 از بالا وارد مخزن تعویض کننده های کاتیونی می شود در این مخزن، مقدار قابل توجهی از یون های کلسیم و منیزیم و کاتیون های دیگر محلول در آب را گرفته و به جای آن ها H+ وارد آب می شود.
      در این حالت محیط اسیدی شده و PH پایین می آید آنیون های HCO'S و CO32 و تجزیه شده و به CO2 و H2O تبدیل می شود و CO2 در برج Degasser خارج می شود یک دبی متر مقدار آب عبور داده شده از تعویض کننده کاتیونی را نشان میدهد و آب خروجی از پایین برج، از بالا وارد مخزن بعدی می شود. این مخزن محتوی تعویض کننده های آنیونی است و مقداری از آنیون های NO3 cl و SO24 و آنیون های دیگر محلول در آب گرفته شده جای آن OH وارد می شود آب از پایین خارج شده در حالیکه PH آن زیاد شده و هنوز هم اسیدی است از بالا وارد برج سینی دار می شود و در برج Degeser از پایین هوا دمیده می شود و از بالا آب روی FINNED TUBES ریخته و پایین می آید و در تانک زیر برج جمع آوری می شود و به کمک شیر کنترل کننده سطح و بوسیله پمپ به مخزن ذخیره وارد می شود.
      مقدار تولیدی این آب 820 Kg/cm2 است که Tds آن در حدود 20ppm است. اگر مقدار هدایت الکتریکی آب دیانایز شده بیش از 25 میکرومتر باشد نشان می دهد که رزین های کاتیونی و آنیونی اشباع شده اند پس برای احیای رزین های کاتیونی از اسید سویفوریک 10% و برای رزین های آنیونی از سود سوز آور 4% استفاده می شود: ظرفیت تعویض کننده کاتیونی و آنیونی 100m3 است که بیش از این مقدار باید رزین ها را احیاء کرد. از این آب برای جذب، برج جذب کننده واحد فرمالین و برای رقیق کردن اسیدها و بازها و مواد شیمیایی دیگر و نیز برای تهیه آب پالایش استفاده می شود.
      آب این قسمت تقریباً بدون املاح می باشد.

      آب پالایش:
      خوراک آب پالایش، آب دیانایزه می باشد که Tds20ppm است که وارد مخزن محتوی رزین های آنیونی و کاتیونی می شود تا باقیمانده کاتیون ها و آنیون ها را جذب کرده و Tds را به حدود 1ppm برساند. این رزین ها به صورت محلول در مخزن هستند و مزیت این مخزن در آن است که کاتیون ها و آنیون های در یک مخزن هستند پس در موقع احیاء ابتدا به کمک آب رزین ها را در دو ستون قرار داده و به طور همزمان از بالا سوزآور و از پایین اسید سولفوریک 5% تزریق کرده و از وسط نیز آب را جریان دارد. آب ورودی به این مخزن از یک نشان دهنده جریان(دبی متر) و از یک کنتور جهت مطلع شدن از زمان احیاء عبور می کند. زمان احیاء وقتی است که هدایت الکتریکی آن بیشتر از 2microcldos/cm شود به همین جهت در مسیر آب خروجی یک هدایت سنج قرار می دهند مصرف این آب در واحد فرمالین می باشد.
      آب ورودی دیگ بخار:Boiler Fed Water
      آب پس از عبور از صافی های شنی یکی از شاخه های آن وارد دیگهای بخار می شود که در ابتدا سختی آب 250-280ppm می باشد که باید سختی بدان 80-90ppm برسد. چون آب ورودی به دیگ بخار بدون سختی باشد. پس قسمتی از آب فیلتر شده در فیلتر 4-1205 را یک مخزن محتوی رزین های کاتیونی بنام dealkeliser از نظر معنی جذب کننده و CO3HCO3 که کاتیون ها را جذب می کند.


      این آب قبل از ورود به مخزن از یک نشان دهنده مقدار جریان(دبی متر) و یک کنتور عبور می کند با توجه به تعویض کاتیون ها H+ آب خروجی اسیدی است و مقدار PH آن توسط DOBpHR نشان داده می شود. اگر PH آب به حدود 605 برسد، به عبارت دیگر قدرت تعویض کاتیون ها با H+ تمام شده باشد. باید جهت احیاء این مخزن و مخزن بعدی اقدام نمود. این مخزن فعلاً با 3%H2SO4 احیاء می شود.
      آب خروجی وارد مخزن بعدی یعنی SOFFINER می شود تا باقیمانده Mg+2 و Cu+ و کاتیون های دیگر را با Na+ تعویض گردیده و سختی آن صفر شود. این مخزن تشکیل شده از رزین های کاتیونی و آب خروجی از یک تعیین کننده مقدار سختی عبور کرده که اگر مقدار سختی از 3ppm بیشتر شود. به اطلاق فرمان اعلام خطر می کند.
      آب خروجی از SOFTENER وارد برج Negaser می شد تا گازهای محلول در آب از جمله CO2 خارج شود آب خروجی از Negaser وارد Tpo6 که عاری از هر نوع سختی می شود با «4500Kg/hr و به کمک پمپ»
      :کاتیونیR-N2+Ca+2R-Ca+2Na+
      :آنیونیR-ON+NCO3RCO3+ON
      رزین: پلیمرهای مصنوعی که عمل تبادل یونی را انجام می دهد. رزین های کاتیونی قهوه ای رنگ و رزین های آنیونی که کرم رنگ می باشند.

      سرویس های جانبی:
      1. برج های خنک کننده
      2. مولد بخار(بویلر)HEAT EXCHANGERS
      3. کمپرسورCompressor
      کمپرسور Type of Compressor
      1. Positise Displacment
      که معروفترین این کمپرسور Riciprocating
      2. Daynamic
      معروف ترین آن ها Centrifugal
      3. Jet air
      معروفترین آن ها Ejectors
      طرز عمل کمپرسورها:
      #Centrifugal Compressor
      Cent: forcevelocitypressure
      #reciprocating compressor:
      Cent: forcepressure
      از کمپرسورهای Centrifugal برای فشارهای متوسط استفاده می کنیم در صورتی که از کمپرسورهای Reciprocating برای فشارهای بالا استفاده می کنیم.


      کمپرسورها اغلب Multi stage هستند یعنی چند مرحله ای که قطره های مایع که در اثر فشار و تبدیل شدن گاز مایع به وجود آمده اند به پره های کمپرسور برخورد کنند ایجاد فرسایش سایشی EROSION می کند پس نباید اجازه دهیم مایع وارد کمپرسور شود و برای اینکار یک SUEQIONDRAM که یک لایه نازک پلیمری یا چیزی که رطوبت را می گیرد استفاده می کنیم. اگر بخواهیم از هوا استفاده کنیم دیگر به SUEQIONDRAM نیاز نداریم.

      کمپرسورهای CENTREFAY چند مرحله هستند زیرا در یک مرحله نمی توان به فشار مورد نیاز دست یافت.
      #Part of stage
      • Impeller پروانه
      • Diffuser تبدیل سرعت به فشار
      • Dis Charge line خروجی گاز
      بیشترین کاربرد کمپرسورها در صنعت معمولاً از کمپرسورهای centrifugal می باشد.
      منحنی عملکرد: Peaformunce Curre

      پدیده Surge line:
      پدیده ای که کمپرسور توانایی خود را از دست می دهد اگر فشار گاز خروجی کم شود نسبت به گاز ورودی آنگاه گاز خروجی، وارد کمپرسور شده و باعث خرابی کمپرسور می شود. اگر Feed ورودی ناگهان کم شود کمپرسور به حال Surge می رود و برای تحمل، یک سیستم برای کمپرسور تهویه می شود بنام Anti Surge control system که کار آن این است که مقداری از گاز خروجی از کمپرسور را گرفته و به Feed وارد می کند.
      Choke line:
      اگر سرعت کمپرسور به شدت افزایش یابد یک موج ایجاد می کند که باعث ضربه زدن به سیستم می شود. Choke line برای گازهای سبک به وجود نمی آید بلکه برای گازهای سنگین اتفاق می افتد بیشتر پدیده Surge اتفاق می افتد.
      برای تنظیم Feed ورودی به کمپرسور از Loud Control استفاده می کنند. همیشه سعی می کنیم که بین Surge line و Choke line کار کنیم.
      واحد کمپرسورCompressor unit:
      هوای مصرفی کارخانه شامل هوای خشک و مرطوب است با فشار 8 Kg/cm2 توسط دو دستگاه کمپرسور هوای Positive displacement و از نوع Reciprocating(رفت و برگشتی: سیلندری) تأمین می شود و موتور کمپرسورها electromotor برقی بوده و به کمک تسمه و نیم میل لنگ کمپرسورها را به حرکت در می آورد. هوا بعداز اینکه از فیلتر(Suctio Drum) عبور کرد و وارد ائلین مرحله کمپرسور(Stage(1)) شده و برای خنک شدن (iuter cooler) می رود در این موقع فشار و درجه حرارت هوا به ترتیب 2 Kg/cm2 و 45C است. بعد هوا فشرده شده، و وارد دومین مرحله کمپرسور(Stage(2)) شده و فشار آن به 8 Kg/cm2 می رسد مجدداً برای خنک شدن وارد After cooler می شود تا درجه حرارت آن به 28C برسد مبدل های Iuter cooler و After cooler از نوع twble یا Shell بود و توسط آب خنک، هوا خنک می شود و در مخزن هوا این هوا را در خود ذخیره می کند و برای خشک کردن به خشک کن می رود در زیر هر مخزن هوا یک شیر تخلیه آب وجود دارد. که آبی که در اثر کمپرسور شدن هوا وجود دارد به صورت دستی تخلیه شود، وقتی فشار مخزن به حداکثر خود برسند کمپرسورها از کار می افتند و در این حالت هوا فشرده نمی شود و فقط پیستون ها حرکت می کنند و واحد خشک کن از دو مخزن محتوی سیکیلیاژن (Three Ethylenglycole) تشکیل شده که به کمک tiuner و شیرهای خودکار به نوبت و فاصله 7 دقیقه یکی از مخزن ها در حال خشک کردن هوا و دیگری در حال خشک کردن خود می باشد.(1 دقیقه طول می کشد که مخزن اولی فشاردار و مخزن دومی تخلیه می شود) هوای کارخانه برای تمیز کردن اجسام و کارکنان قسمت های پودر و غیره به کار می رود. البته فشار آن توسط شیرهای مربوط به 2 Kg/cm2 می رسد.

      مبدل های حرارتی HEAT EXCHANGER
      مقدمه:
      می دانید که یکی از راهای تفکیک (SEPRATION) مواد یک محلول از یکدیگر براساس اختلاف در نقاط جوش مواد محلول است. و بر این اساس لازم است مواد گرم یا سرد شوند، از طرفی گرما یا سرمای موجود در کارخانه ها از نظر اقتصادی لازم است که بازیابی شوند تا از مصرف کار و هزینه بیشتر جلوگیری شود.
      با توجه به اشاراتی که در بالا آمده است و توضیحاتی که بعداً داده خواهد شد، وظیفه مبدل های حرارتی دو چیز است که عبارتند از:
      1. سرد یا گرم کردن یک سیال بوسیله سیال دیگر بدون استفاده مستقیم از دستگاه های مولد سرما یا مولد گرما.
      2. بازیابی(RECOVERY) گرما یا سرما از سیالات (FLUIDS) که قبلاً به طریقی به آن ها داده شده(طبیعی یا مصنوعی).
      مثالی که می توان در مورد سرما یا گرمای طبیعی آورد همان سرما یا گرمای هوا و آب رودخانه ها می باشد سرما یا گرمای مصنوعی همانگونه که از نامش پیداست بطور مصنوعی توسط منابع سرمائی یا گرمائی به سیالات مورد نظر داده می شوند.
      مبدل های حرارتی موجود در صنایع و کارخانه ها و بخصوص صنعت نفت و گاز معمولاً از نوع لوله و پوسته و یا (SHELL AND TUBE) می باشند.

      با توجه به شکل می توان گفت که ساختمان ایم مبدل های فلزی شامل تعدادی لوله است که در داخل یک استوانه قرار می گیرند، و دو سیال مورد نظر که یکی سرد و دیگری گرم است، بدون اینکه بطور مستقیم با یکدیگر برخورد کنند از طریق دیواره فلزی لوله ها با یکدیگر تبادل حرارت خواهند کرد. بعبارت دیگر یکی از این دو سیال در لوله ها و دیگری در اطراف لوله ها یا درون پوسته استوانه جریان خواهد داشت.
      مبدل های حرارتی به انواع و اندازه های مختلف ساخته و در صنایع نفت و گاز مورد استفاده قرار می گیرند. هر یک از انواع مبدل ها دارای نام خاصی است ولی اساس کار همگی آن ها یکی است. در زیر ساختمان یک مبدل حرارتی ساده که از نوع سرثابت (FIXED TUBESHEET) می باشد نشان داده شده است.

      مبدل حرارتی که صنایع نفت و گاز مورد استفاده قرار می گیرد معمولاً از نوع لوله یا پوسته(SHELL & TUBE) می باشد.
      واحد تولید بخار(STEEM BOILER):
      واحد تولید بخار تشکیل شده از دو دستگاه دیگ بخار از نوع (SHELL AND TUBE) به ظرفیت تولیدی هر کدام 10860 KG/hr و با فشار 17.5 Kg/cm2 و درجه حرارت 205C که در بعضی از واحدها به کمک شیر کنترل کننده فشار، بخار با فشار 2.8Kg/hr تهیه می شود. هر بویلر به تنهایی می تواند نیاز کارخانه را برآورده کند و دیگری در حال آماده باش است. بخار تولید شده به واحدهای فرمالین و واحدهای چسب و پودر فرستاده می شود و بخارات کندانس شده به برج هوازدایی که اخیراً طراحی شده و نصب گردیده فرستاده می شود.
      در این برج سینی دار که بخارات از پایین وارد و از بالا خارج می شود و باعث گرم شدن آب ورودی تا 90C و خارج کردن گازهای همراه آن مانند CO2 و O2 و Nr و غیره می شود. در زیر این برج مخزنی است که با آب گرم مورد نیاز بویلر را در خود ذخیره می کند و کمبودی آب خود را به کمک کنترل کننده سطح و شیر مربوطه و از طریق تانک 1026 تأمین می شود. آب از مخزن برج به کمک پمپ های موجود و با فشار حدود 20 Kg/cm2 وارد بویلر می شود. در اثر حرارت(TDS) آب زیاد می شود که از طریق Blow Down قسمتی از آب بویلر وارد سیستم می شود تا (TDS) آب کم شود.


      مشخصات آب ورودی بویلر:
      با توجه به درجه حرارت و فشاری که در بویلرها دارند و حلالیت کربنات سدیم و منیزیم و سیلیس در آب خیلی کم شده و به صورت رسوب، جداره های داخلی بویلرها را می پوشاند که در نتیجه انتقال حرارت به شدت کاهش می یابد و باعث خوردگی بویلر، لوله ها و مبدل های حرارتی مربوطه می شود از این رو آب باید حتماً تصفیه شود قبل از ورود آب آن را تصفیه می کنند.
      به آب Boiler یک مقدار از مواد افزودنی نیز افزوده می شوند مانند مواد اکسیژن زدا تا خوردگی ایجاد نشود مانند سولفید سدیم
      Na2do3+1/2 O2Na2SO4
      و همچنین از آمونیاک(NH4) برای تنظیم PH استفاده می کند.
      سوخت بویلرها:
      سوخت بویلرها می تواند گاز طبیعی، گازوئیل و مازوت باشد. گاز مصرفی با فشار 24 Kg/cm2 از لوله کشی شهر تأمین می شود که بعد فشار آن 2.4 psi کاهش می یابد در مسیر گاز سوخت به burner، دو کنترل کننده فشار بسته شده و بویلر خاموش می شود.
      گاز پیلوت ها از لوله کشی اصلی و با فشار 2.4 psi تأمین می شد و دو عدد شیر سولنوئیدی که بین آن ها شیر تخلیه وجود دارد عبور می کند. فشار گاز سوخت در لوله پیلوت روی 0.18-0.36 کنترل می شود و خارج از این مقدار، شیرهای سولنوئیدی مربوطه بسته شده و پیلوت ها خاموش می شوند.

      سوخت گازوئیل بویلرها:
      مواقعی که به عللی نتوان از گاز شهری استفاده کرد سیستم گازوئیل به کار می افتد برای هر مخزن گازوئیل برای بویلرها یک دستگاه افشانک وجود دارد که مخلوط گازوئیل و هوا بصورت مخلوط وارد محفظه احتراق می کند. تانک T-1251 به ظرفیت 50cm2 گازوئیل مصرفی مخازن تولید بخار ژنراتورهای برقی را ذخیره می کند.
      کولر یا خنک کننده هوایی(AERIAL COOLER)
      نوع دیگری از مبدل های حرارتی که در صنایع نفت مورد استفاده فراوان دارد کولر هوایی یا (Fin-Fin Cooler) می باشد.
      لوله های هوایی برای خنک کردن سیالات چون گاز، مایعات نفتی، روغنی، آب و نیز مایع کردن بخاراتی چون پروپان در صنایع بکار می روند. کولرهای هوایی با اشکال مختلف ساخته می شود.
      1. کولر هوایی با پنکه مکنده(INDUCT DRAFT)
      2. کولر هوایی با پنکه مکنده(FORCED DRAFT)
      3. کولر هوایی با جریان طبیعی هوا(NATURAL DRAFT)
      4. کولر هوایی با استفاده از هوای مرطوب(HUMIDITY AIR COOLER)


      برج خنک کننده آب(Cooling Tower)
      استفاده از آب رودخانه به عنوان خنک کننده در مبدل های حرارتی کولر آبی(WATER COOLER) و مصارف صنعتی دیگر تابع شرایطی است که از جمله این شرایط می توان نکات زیر را بر شمرد.
      1. آب باید تصفیه و گل و لای و رسوبات عاری باشد.
      2. املاح در آب تا حد امکان جدا گردند.
      3. درجه حرارت آب در حد معینی کنترل شود.
      4. مواد لازم جلوگیری از تشکیل رسوبات احتمالی به آب اضافه شود.
      5. آب مصرفی مجدداً قابل مصرف شود و ... .
      با توجه به 5 مطلب فوق آنچه وظیفه برج خنک کننده است همان سرد کردن آب مصرفی در مبدل ها جهت استفده مجدد از آن می باشد.
      برج خنک کننده تشکیل می شود از طبقات چوبی مشبک که به طور افقی بر روی هم نصب می شوند و این صفحات چوبی مشبک چنان ساخته می شوند که امکان جریان آب از بالا به پایین و بالعکس جریان هوا از پایین به بالا ممکن شود.
      نتیجه این عمل در برج خنک شدن آب و آماده شدن آن برای استفاده مجدد در سیستم های مختلف و مصارف صنعتی مبدل های حرارتی است.




      برج خنک کننده:
      آب خنک کننده برای جذب حرارت از مبدل های حرارتی کارخانه و دفع آن در برج خنک کننده در حال گردش می باشد. جذب و حرارت در مبدل های حرارتی در واحدهای مختلف کارخانه از جمله واحد چسب، پودرهای قالب گیری و فرمالین از طریق هدایت انجام می شود دفع حرارت دربرج خنک کننده از طریق تبخیر قسمتی از آب در هوا صورت می گیرد.
      شرح پروسس:
      برج خنک کننده با ظرفیت 150 M3 تشکیل شده از یک برج با چندین طبقه از تخته ای چوب برای تبخیر آب و حوضچه برای جمع آوری آب و دو پمپ برای گردش آب در سیستم دو دستگاه مکنده هوا در حالت کارکرد سیستم آب سرد (23C) به مقدار 800m3/hr از حوضچه پایین برج توسط دو پمپ با فشار 4.2 Kg/cm2 به مبدل های حرارتی مختلف فرستاده شود.
      در اثر تبخیر قسمتی از آب (TDS) آب زیاد می شود و در نتیجه concretive آب زیاد می شود.
      کنترل جلبک ها:
      مواد بیولوژیکی می آنند سبب خوردگی موضعی مثل مسدود نمودن سیستم یا کاهش انتقال حرارت در قسمتی از سیستم می شود. رشو میکروارگانیزم ها را می توان با افزودن کلر- ترکیبات مثل نمک فلزات سنگین و ترکیبات آمینی کنترل کرد در حال حاضر برای جلوگیری از رشد جلبک ها و اندازه 200 Kg/hr کلر به آب تزریق می کنند تا مقدار کلر آب حدود 0.5ppm شود و بطور کلی روشهای زیر برای کنترل جلبک وجود دارد.
      1. روش های حذف مواد غذایی.
      2. کنترل نور خورشید.
      3. استفاده از سولفات مس(0.3 mgr/lit) کشته شدن جلبک.
      4. کنترل فسفات موجود در آب بوسیله افزودن نمک های آهن.
      5. Mixing آب ساکن.
      روش های تصفیه جلبک:
      1. Filtration
      2. Strainers
      3. Wash Water
      4. Head Loss
      5. Ozonation
      کنترل خوردگی و رسوب:
      عواملی که باعث خورندگی آب های خنک کننده می شود عبارتند از: غلظت اکسیژن حل شده، درجه حرارت و جنس لوله ها و مبدل هاسی حرارتی سیستم خنک کننده ممانعت کننده های غیر آلی که معمولاً کرومات روی، کرومات سدیم و پتاسیم و هم اکنون موادی که به عنوان ممانعت کننده به کار می رود مخلوطی از کرومات متفاوت و مواد آلی هستند.

      فرمالین: FORMALIN
      فرمالین مایعی است شفاف با 37 تا 42% وزنی فرمالدیید که در سطح جهان کاربرد فراوان دارد بهترین و قوی ترین ضد عفونی کننده محسوب می شود و به عنوان ماده اولیه برای تولید طیف وسیعی از رزین های صنعتی آلدییدیی به کار می روند از نظر کیفیت و طول عمر در بالاترین سطح استاندارد جهانی قرار دارد به همین جهت مفتخر به دریافت گواهینامه ISO9002 از شرکت NDV(DET NORSKE VERITS) هلند شده.
      نگاه کلی:
      فرمالدیید گازی با بوی تند است. این ترکیب ساده ترین عضو گروه آلدئیدها بوده و فرمول شیمیایی آن HCOH است. فرمالدئید اولین بار توسط دانشمند روسی به نام الکساندر باتلر در 1859 کشف شد.
      این گاز به آسانی از احتراق ناقص ترکیبات حاوی کربن ایجاد می شود. در دود حاصل از آتش سوزی جنگل ها حجم زیادی از فرمالدیید وارد جو می شود به غیر از این، دود حاصل از اگزوز اتومبیل ها و دود سیگار هم دارای مقادیر فرمالدئید هستند.
      فرمالدئید به طور طبیعی در اتمسفر از واکنش اکسیژن با متان و سایر هیدروکربن ها در اثر نور خورشید حاصل می شود همچنین از فرآیند متابولیسم برخی از هیدروکربن ها هم مقدار اندکی فرمالدئید تولید می شود.


      خواص فرمالدئید:
      فرمالدئید با اینکه در دمای اتاق به صورت گاز است اما در آن به خوبی حل می شود. فرمالدئید در آب پلیمریزه شده و شامل مونومرهای کوچک HEHO متصل به هم است. معمولاً فرمالین دارای درصد اندکی متانول برای محدود کردن پلیمریزاسیون است. فرمالدئید خواصی مانند سایر آلدئیدها دارد با این تفاوت که معمولاً واکنش پذیرتر از سایر آلدئیدها است.
      فرمالدئید یک الکتروفیل قوی است. بنابراین در واکنش های جانشین الکتروفیلی آروماتیک با ترکیبات آروماتیک شرکت می کند همچنین می توان با آلکون ها وارد واکنش افزایشی الکتروفیلی شود. در حضور کاتالیزورهای بازی یک واکنش خود اکسایشی کاهشی(واکنش کانیزاور) انجام داده و متانول و نمک اسید فرمیک تولید می کند.
      فرمالدئید به طور برگشت پذیر پلیمریزه شده و تولید تری مر حلقه ای 1,2,5 تری اکسان یا پلیمر خطی پلی اکسان کتیلن می کند.
      تشکیل این پلیمرها باعث می شود که رفتار فرمالدئید به طور اساسی از قانون گازهای ایده آل انحراف داشته باشد. به خصوص در فشار بالا یا دمای پایین فرمالدئید به آسانی اکسیژن جو اکسید شده و تشکیل اسید فرمیک می دهد برای جلوگیری از این واکنش، محلول فرمالدئید باید در بطری هایی با درب های مهر و موم شده نگهداری شود.



      تولید فرمالدئید:
      فرمالدئید در صنعت از اکسیداسیون کاتالیزوری متانول تهیه می شود. معمولاً از نقره فلزی با مخلوط اکسید آهن و مولیبدن به عنوان کاتالیزور استفاده می شود. در صورت استفاده از اکسید آهن و مولیبدن به عنوان، متانول با اکسیژن در دمای 400C واکنش داده و طبق واکنش زیر فرمالدئید تولید می کند.
      CH3OH+1/2 O2+H2O
      کاتالیزور نقره معمولاً در دمای حدود 650C استفاده شده و دراین فرآیند دو واکنش همزمان انجام می شود. واکنش اول که در بالا به آن اشاره شد و واکنش دوم هیدروژن زدایی از متانول است.
      CH3OH HCOHTH2
      تهیه فرمالین در کارخانه:
      برای تولید این محصول از مخلوط آب و هوا ومتانول، متانول پس از گرم شدن به حالت گازی شکل درآمده ودر مجاورت کاتالیزور نقره و در دمای 630-650C واکنش های گرمازا انجام و گاز فرمالین تولید می شود که سپس جذب آب شده و محلول 37% تا 42% با نام فرمالین تولید می شود.
      ظرفیت تولید این محصول 3300 تن در سال می باشد که مقدار اعظم آن به عنوان ماده اولیه محصولات دیگر این شرکت مورد استفاده قرار می گیرد و مابقی جهت دیگر کارخانجات به صورت تانکرهای 20 TON و در بسته بندی 30LITRI و 4LITRI عرضه می شود. این محصول در ساخت بخش وسیعی از ترموپلاست ها به کار می رود و از ترکیب فرمالین با اوره و فنل و ملامین رزین های مختلفی تولید می شود.
      کیفیت تولید فرمالین این واحد با استانداردهای جهانی مطابقت دارد و مورد توجه خاص مشتریان می باشد.
      روش تولید:
      آب پالیش 32-35% را با الکل 65-68% در MSXED TEED TANK مخلوط می کند سپس به وسیله PUMP به واحد تبخیر کننده یا EVAPORATION می رود و تبخیر یا VOLATILIZATION می شود و بعد وارد SUPERHEATOR می شود و آب متانول خشک می شود.
      الکل و آب در مجاورت کاتالیزور نقره به گاز فرمالدئید تبدیل می شود که این کاتالیزور به صورت پودرهای ریز و درشت که قطر آن 1.2 cm و وزن آن 150 KG می باشد و این کاتالیزور هر 6 ماه یکبار عوض می شود.
      سپس وارد REACTOR می شود که سه عدد HEATER دارد که بعد از تنظیم آب متانول HEATOR را روشن می کند بعد از قرمز شدن زیر HEATOR واکنش انجام شده است و جریان HEATOR را قطع می کند و به دلیل بالا بودن دما 600-650 مقدار واکنش نامرغوب در CONVERTOR انجام می شود.



      گاز فرمالدئید تولید شده در VAPOUER COOLER خنک می شود که این عمل خنک کردن توسط آب صورت می گیرد و در اثر خنک شدن مقداری بخار آب تولید می شود که 75% بخار لازم برای قسمتهای دیگر از این قسمت به دست می آید. سپس وارد قسمت CONDENSOR و فرمالین مایع شده و به ستون جذب یا ABSORPTICN می رود که مقداری از فرمالین مایع شده و به کندانسور وارد می شود(گازهای فرمالدئید سریعتر مایع می شوند).
      برج جذب یا TOWER ABSORPTION شامل سه قسمت است. یک قسمت پایین که محفظه بزرگی دارد و با PAKINGS بزرگتر شده و در سطح بالاتر یا قسمت سوم سینی های جذب یا TRAY ABSORPTION قرار دارد.
      مواد نامرغوب CO, CO2, N2 همراه با گاز فرمالین و محصول وارد برج جذب می شود که گازهای مازاد از برج خارج می شود و فرمالین مایع (محصول) به وسیله پمپ به واحدهای روزانه جهت مصرف فرستاده می شود و اضافه آن برای مصرف بازار آزاد در تانکرها ذخیره می شود.
      کاربرد فرمالدئید:
      از فرمالدئید به علت از بین بردن بیشتر باکتری ها به عنوان محلول ضد عفونی کننده استفاده می شود همچنین برای نگهداری از نمونه های بیولوژیکی هم مورد استفاده قرار می گیرد. عمده ترین استفاده فرمالدئید در تولید پلیمر و سایر ترکیبات شیمیایی است. رزین های فرمالدئید از واکنش فرمالدئید از فنول، اوره و ملامین ایجاد می شوند.
      این مواد معمولاً به عنوان رزین های چسبناک در تولید تخته های سه لایه در ساخت اسفنجهای قالب گیری شده و تولید اسفنجهای عایق کاربرد دارد.
      بیشتر از نصف فرمالدئید تولید شده صرف تولید رزین های فرمالدئید می شود. فرمالدئید در تولید مواد شیمیایی دیگر مانند بسیاری از الکل های چند عاملی مثل پنتاتری اول که در رنگ سازی و تولید مواد منفجره کاربرد دارد استفاده می شود از دیگر مشتقات فرمالدئید می توان دی فنیل متان را نام برد که در تهیه ترکیبات مهمی مثل پلی اوره تان که در ساخت رنگ و فوم (اسفنج) کاربرد دارد و هگزا متیلن تترا آمین که در رزین فنل فرمالدئید و ساخت مواد منفجره استفاده می شود.
      نکات ایمنی:
      به دلیل اینکه رزین های فرمالدئید در ساخت بسیاری از مواد مانند تخته سه لایه، اسفنج های افشانه ای و فوم استفاده می شود. این مواد در طول زمان به آرامی فرمالدئید نشر می کنند، به این علت فرمالدئید یکی از مهمترین آلاینده های هوای درون خانه است غلظت های بالای PPM و آن در هوای خانه باعث سوزش چشم، آسیب غشای مخاطی، سر درد و احساس سوزش در نای و مشکل شدن تنفس می شود. نوشیدن محلول فرمالدئید موجب مرگ گردد. فرمالدئید در بدن به اسید فورمیک تبدیل شده و با نفوذ به خون باعث بالا رفتن اسیدیته آن می شود.
      نفس های تند و بریده، بیهوشی و امکان مرگ از علائم نوشیدن مقدار زیادی محلول فرمالدئید است. فرمالدئید در بدن می تواند موجب ایجاد تغییر در پروتیین های DNA شود. حیوانات آزمایشگاهی که در معرض دوزهای بالای فرمالدئید قرار گرفته اند در طول زندگی خود به سرطان های پیشرفته در نای و گلو مبتلا شده اند.
      با این همه برخی از مطالعات نشان می دهند که غلظت های پایین فرمالدئید که کارگران کارخانه های تختخ سه لایه با آن مواجه اند عامل سرطان زا نیست. اما فرمالدئید را در رده سرطانزاهای احتمالی در انسان طبقه بندی می کنند.


      مشــخصات فیـــزیکی فرمـــالین مایــــع
      درصد فرمالدیید 37-42
      PH 2.8-3.4
      چگالی 1.09-1.12
      درصد وزنی متانول 2-7
      اسیدیته حداکثر 200 میلی گرم در لیتر
      رنگ شفاف

      مقدمه:
      چسب از نظر کمیت و کیفیت انواع مختلفی دارد که با مکانیزم های مختلف تهیه شده و مصارف زیاد دارد. از جمله چسب های فنله(فرمالدئید و فنل) و ملامینه (فرمالدئید و ملامین) اوره(فرمالدئید و اوره) که در این کارخانه از انواع اوره که به روش BIP تهیه می شود.
      چسب اوره فرمالدئید از ترکیب فرمالین و اوره در شرایط فرآیندی مخصوص چسب اوره فرمالدئید یا چسب صنعتی به دست می آید.
      رآکتور و ماشین آلات مربوط از نوع مبدل صفحه ای تحت خلاء می باشد که در صنایع چسب سازی ایران نظیر ندارد و به همین جهت از نظر کیفیت در ایران مشهور است.
      این چسب که به صورت مایع غلیظ و رنگ شیری می باشد برای اولین بار در ایران در سال 1360 تولید گردید. که در تانکرهای 20ton و گالن های کوچک به سراسر کشور عرضه می گردد. طول عمر آن با توجه به کیفیت خاص خود حدود یک ماه می باشد.(که می بایستی در شرایط مناسب درجه حرارت 30 درجه نگهداری شود) تولید سالیانه آن 20000ton می باشد.
      و کاربرد آن در صنایع نئوپان سازی و تخته سه لایه و نجاری است که در مورد نئوپان ابتدا چوبهای درخت را بریده و پوشال تهیه می نمایند.
      با مخلوط شدن پوشال و چسب پخته این مخلوط در درجه حرارت و فشار مناسب و ورقه های نئوپان تولید می شود که برای در و پنجره به کار می رود.
      مزایای این چسب نسبت به چسب های دیگر ارزانی قیمت و تمیزی و بی رنگی آن هاست و عیب مهم آن مقاوت ضعیف در برابر آب در مقایسه با چسب های دیگر می باشد. این چسب از قدیم بالاترین مصرف را در تولید نئوپان و تخته های چند لایه که قابل مصرف در قسمت های داخلی هستند دارد که تا حدودی در برابر آب مقاوم هستند.
      چسب اوره فرمالدئید:
      چسب اوره فرمالدئید از واکنش پلیمریزاسیون اوره فرمالدئید تولید می گردد که بر روی آن عمل آبگیری صورت می گیرد. محصول حاصل به صورت محلول در آب است که دارای 63% جامدات می باشد.
      واکنش های تهیه چسب اوره فرمالدئید از اثر اوره فرمالدئید به شرح زیر است:


      چسب صنعتی یا چسب اوره فرمالدئید ماده است شیری رنگ و تقریباً غلیظ که از ترکیب اوره فرمالین طی فرآیندی که در قسمت های زیر با تجهیزات مورد استفاده زیر که عبارتند از: دو رآکتور(REACTOR) به حجم 10m3 و مجهز به همزن یا (MIXER) و کندانسور(Condenser)، یک تانک بافر به حجم 22m3، تانک بالانس به حجم تقریبی 200liter، صافی های چسب، تبخیر کننده صفحه ای(Disk evaporator venerator)، خنک کننده (Cooling)، 5 مخزن مچورینگ (Machoring) با ظرفیت 20ton و تانک روزانه به ظرفیت 70ton تهیه می شود.
      کلیه عملیات تولید چسب در 3 مرحله انجام می شود که به شرح زیر می باشد:
      1. تهیه سیروپ(ماده چسب) شارچ
      2. مرحله تغلیظ چسب آبگیری
      3. مرحله تکمیل چسب نهایی
      اساس کار پلیمریزاسیون:
      از لحاظ تئوری اولیه اوره و فرمالین را به نسبت، 2 به 1 با هم مخلوط می کنند(نسبت فرمالین به اوره) اما از لحاظ عملی نسبت اوره به فرمالین 1 به 1.77 می باشد به عمین دلیل در سه مرحله مختلف اوره اضافه کرده تا به طور کامل با هم واکنش دهند.
      هدف نهایی این است که آنقدر مقدار فرمالین آزاد در چسب کاهش داده شود تا محصول نهایی (چسب چوب) به دست آید. چون فرمالین آزاد موجود در چسب یک ماده اضافی است که هرچه مقدار آن کمتر باشد کیفیت چسب بهتر می شود.
      CH2O+CO(NH2)2
      در مرحله اول تولید (سیروپ) محیط واکنش باید خنثی باشد، PH بین 7 تا 7.5 الی 7.8 باشد در ضمن محیط هرچه اسیدی تر باشد واکنش به سمت پلیمر شدن پیش می رود و در محیط خنثی و بازی متوقف می شود.
      مقدار 6500litr فرمالین توسط پالس متیر- واقع بر روی پنل به درون رآکتور (REACTOR) مخزن دو جداره، مجهز به همزن پمپ کرده و با توجه به رابطه زیر تعداد کیسه اوره که باید اضافه شود محاسبه و به درون رآکتور می ریزد.
      A=(6500litr(S.P.G)+O%Fo)/4336.5
      که بر اساس این رابطه به میزان اوره که باید به این مقدار فرمالین اضافه می کنند برابر با 3200 kg تا 3800 kg می باشد نسبت اوره به فرمالین در مرحله اول U/F=1/1.77 می باشد. لازم به ذکر است که مشخصات فرمالین مصرفی از طریق آزمایشگاه مرکزی به طور روزانه اعلام می شود.
      ابتدا باید PH فرمالین را تنظیم کرد و بسته به PH فرمالین به مخلوط سود(NaOH) اضافه می کنند که در اینجا معمولاً بین 700-800cc سود اضافه می شود. هرچه به سمت اسیدیته پیش می رویم باید به آن مخلوط سود اضافه کرد می شود. هرچه به سمت اسیدیته پیش می رویم باید به آن مخلوط سود اضافه کرد تا PH تنظیم شود و بین 7 تا 7.5 قرار گیرد. همچنین با توجه به اسیدیته و فرمالین و نوع اوره مصرفی پس از مخلوط شدن جهت تعیین PH محلول اقدام می شود.
      سپس این مخلوط را به Heating(گرما دادنی) می آورند. و احتیاج به گرمایی بین 90 تا 95 درجه سانتی گراد داریم و به مدت 1 ساعت به واکنش گرما می دهند(این عمل تجربی است) در بالای رآکتور یک کندانسور وجود دارد.
      زمانی که آب های داخل کندانسور شروع به مایع شدن کرد آن را نقطه جوشش می نمائیم لوله برگشت آب کندانس شده توسط کندانسور به رآکتور دارای دریچه شیشه ای دید است. که در صورت مشاهده برگشت آب به درون رآکتور مشخص می شود که مخلوط در حال جوشش است و مدت زمان جوشش این مواد در حدود 5 ساعت می باشد و در طول مدت جوشش مواد در رآکتور، هر 10 دقیقه یکبار از آن نمونه ای گرفته و PH و گرانروی مخلوط را مشخص نموده است و در فرم گزارش تولید ثبت می کنند. اندازه گیری PH از مهمترین آزمایشات برای تولید چسب است.
      در مرحله جوشش واکنش زیر صورت می گیرد:

      به منظور ادامه واکنش و تولید مولکول های طولانی تر و سنگین تر باید محیط اسیدی باشد که از اسید فرمیک استفاده می شود- باید توجه داشت که قبل از افزودن اسید به رآکتور دمای آن را باید تا 80C پایین آورد و برای این کار باید مخلوط را از حالت Heating خارج کرده و آن را سرد و وارد مرحله COOLING می کنند(رآکتورهای موجود دو جداره اند).
      [COLOR=#000000]با اضافه کردن اسید به محیط مقدار H+ زیاد شده و PH پایین می آید و چون وجود H+ باعث پلیمریزه شدن مواد می شود، در نتیجه مولکول های سنگین تر و گرانروی زیاد می شود ا
      آخرین ویرایش توسط بابک 52؛ 2012/08/23, 13:46.
      The greater the risk ، The greater the reward

      هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

      نظر

      • meysam_sh_2020
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 20669

        #93
        بابک جان این اطلاعات فک کنم فروشی بود تو یه سایت ورایگان در اختیار کسی قرار نمیدادن .............راستی این اطلاعات به روز شدست؟ و تاریخ تهیش کی هست؟
        چون محصولات جدید هم توش اومده که بعدا قراره تولید بشه .ب

        شما از کجا اوردید این اطلاعات رو؟؟;)

        ممنون از اطلاع رسانیتون اون هم در این حد .......
        ///

        نظر

        • نیکا
          ستاره‌دار (۲)
          • Nov 2011
          • 2114

          #94
          بابک 52 سلام عمده هزنیه شرکت که باعث تعدیل سود میشود هزنیه عملیاتی 11000میباشد که درگزارشات مشخص نشده واین باعث تفاوت سود سال قبل و جاری شده است برزسی میفرمایید ؟ شاید پنهان کاری دارد ؟ چون درسال قبل دریک حرکت سود از 345 به 1050 افزایش یافت درحالی که تولید جهشی نداشت !!

          نظر

          • roohe-khashen
            عضو فعال
            • Apr 2011
            • 2270

            #95
            در اصل توسط مهران5 پست شده است View Post
            چند روز پیش یه آقایی در این تایپیک چنان از شفارس تعریف و تمجید میکرد که نگو ....دو سه روزی از اون برادر محترم خبری نیست کافیست یه بار مثبت بخوره بیاد باز.....
            کدوم اقا بوده عزیزم وقتی اینجوری حرف میزنی قبلش کمی مز مزه کن حرفتو چون خیلیها میان اینجا مینویسن و بنا به دلایل مختلفی نمیتونن زیاد ان بشن از جمله خود من اگر منظورت من بودم یا هر کس دیگه که عزضه داشتیم نوسان گرفتیم باز رو منفی خریدیم میتونی تو هم انجام بده نوسان یکی از تکنیکهای اصلی بورس هست اما برای روشن شدن این موضوع من تا حالا 30000 تا خریدم ذره ذره و هر روز هم میخرم این جور سهما هم که کسی قدرشو نمیدونه رو باید از دیده ها پنهان گذاشت تا افرادی مثل شما نیان توش شروع کنن به تفریح ما گفتنی ها رو میگیم هر کی دوست داشته باشه میخره هر کی هم دوست نداشته باشه نمیخره بعد که افرادی مثل شما رو میبینیم ترجیح میدیم خودمون بخریم به دور از نگاه ها اره قربونت شفارس سهمی هستش که تو ان قیمتها مضحک میباشد
            دستم بگرفت و پا به پا برد...

            نظر

            • مهران5
              عضو جدید
              • Aug 2012
              • 12

              #96
              آقای پرریسک من به علم وتحلیل های دقیق شما ازقبل آشنا هستم و بهش ایمان دارم. و براتون هم احترام خاصی قایلم.و در سایت همسایه قبلا از نوشته هاتون بهره ها برده ام.
              در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
              مگه ما گفتیم سهم بدی هست ...
              بارها گفته شده هنوز وارد روند صعود نشده ..هر کی میرخه در روند نزول میخره ..برا جا نماندن گفتیم دوستان پله ای وارد بشن ..
              این سهم بنده رو یاد قزوین میندازه وفراتر از قزوین هست ..در قزوین هم رو 340گفتیم بخرید سهم تا 270 هم افت کرد دوستی مثل شما اومدن گفتن یه عده رو بدبخت کردی واز این حرفا ..سهم نزدیک دو ماه در جا زد والان رو 640 تومن هست بازدهی 100 درصد ..

              در مورد شفارس هم صبور باشید ..انگاری بازار 200 درصد رشد کرده این بدخت جا مونده ..تو بازار هیچ خبری نیست ..الان این سهم در این قیمتها خریدش برا تمام سهام بازار ارجحیت داره ولی برا اونی که صبر داره نه برا اونی که دنبال سودهیا 10-15 درصد هست ..

              فعلا 220 حمایت اول ...بالای 400 انتظار دارم برای این سهم صف خرید بشینن ...

              قیمت شفارس یادتون باشه زیر 250 هست ..یادگاری باشه ..کمتر از 6 ماه دیگه مجدد قیمت رو بررسی می کنیم...بقیه بازار قیمت سهام رو هم یادداشت کنید از بهترین ها تا بدترینها ..بازدهی رو مقایسه می کنیم ...

              سهام خوب از لیستم خراج نشده وهمچنان در لیست هست ....

              سهمی با سود حداقل 100 و170 انباشته رو 240 ....کل گروه قند باید پیش این سهم لنگ بندازه ...فقط صبر..

              نظر

              • meysam_sh_2020
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 20669

                #97
                من الان حدود 8 درصد سبدم شفارسه ...........تا قبل از 12 ماهه شاید به 40 درصد برسه ....فعلا وقت زیاده ......و کم کم ....اضافه میکنیم .....فعلا میشه از سهم های دیگه خرید و نوسان گرفت و سود کرد و از شفارس هم به موقعش .......تا اومدن گزارش 6 ماه صبر میکنیم تا ببینیم چی میشه .فعلا نمیتونه در بره .....مگه اینکه ببنده .....ما هم با سودی که از سهام های دیگه میکنیم:d بعدا میتونبم بیشتر از این بر داریم ........;) من ول کن این سهم نیستم امسال .حالا میخواد سهامدارش امید قدس باشه یا ریش قرمز یا ریش سفید ......هر کی میخواد باشه .....فوقش اینه که ضرر میکنیم !!!!!!!!;)

                هیچ پیشنهاد خریدی هم نمیدیم چون ممکنه خسته بشید و اخرش هم هیچی به هیچی بشه:d و پیش بینی ما اشتباه باشه و سود بالای 100 نسازه !! من که به بالای 150 فک میکنم !!!!!!!ا به پیش بینی هم خیلی اعتمادی نیست ......
                فعلا جاهایی سرمایه گذاری کنید که پول اونجاست و حمایت اونجاست ........

                فروش شرکت :بالای 40 میلیارد تومن ...........سرمایه شرکت :2.3622 میلیارد تومن .........این برای من بسه .........;)
                آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/08/23, 20:38.
                ///

                نظر

                • مهران5
                  عضو جدید
                  • Aug 2012
                  • 12

                  #98
                  امروز تنها خریدار مثبت کامل شفارس من بودم به تعداد 2450 عدد.میخواستم با روند مقابله کنم ولی نشد. اگه دوستان همراهی میکردند میشد یه کاری کرد فروشنده آنچنانی هم نداشت.ولی دیگه فکر میکنم فردا برگرده

                  نظر

                  • meysam_sh_2020
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 20669

                    #99
                    امروز دوباره سه ماهه و 12 ماه ی شسینا و شفارس رو در فروش انواع رزین مقایسه کردم :

                    شسینا : میانگین فروش رزین هر کیلو در 3 ماهه حدود 7100 تومن ..............در 12 ماه ی سال قبل 6650 تومن
                    شفارس : میانگین فروش در 3ماهه هر کیلو حدود 3110 تومن .....................در 12 ماه ی سال قبل 5490 تومن

                    اصلا کاهش قیمت محصول انواع رزین در سه ماهه تو کله من نمیره ........یا این وسط مبلغ فروش اشتباه شده یا بخور بخوره ...فردا زنگ میزنم شرکت ببینم چی به چیه چون خیلی رو اعصابمه .........رزینی که پارسال با میانگین 5490 تومن فروختن امسال با توجه به گرانی های اخیر بیان 3110 تومن بفروشن یه دلیلی داره .................چطور رزین شسینا با افزایش قیمت مواجه بوده ولی رزین شفارس با کاهش قیمت اون هم در این حد !!!!!!!

                    یا بخور بخوره یا اشتباه شده یا سود پنهان کردن یا واقعا قیمتش افت کرده........چرا پس برای شسینا افت نکرده و رشد هم کرده در سه ماهه ی 91 !!!!!!!!! تنها دلیل قانع کندش شاید این باشه که این رو پارسال صادر میکردن و امسال در سه ماهه صادرات نکردن ......به هر حال من باید دلیلشو پیدا کنم ......:d

                    راستی قبلا گفتم شسینا هم تعدیل داره ......البته چون طرفدار نداره معلوم نیست تعدیل بده قیمتش بالا بره یا نه ...ولی شسینا هم 100 درصد تعدیل مثبت داره به نظرم ........
                    آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/08/25, 19:17.
                    ///

                    نظر

                    • capital
                      عضو عادی
                      • Mar 2012
                      • 27

                      #100
                      همین الان اردر فروش شفارس را نگاه کنید ... خیلی خنده دار ومضحکه...
                      طرف دو روز قبل 15303 عدد شفاس خریده دیروز هم 2000 تا برداشته یا از قبل داشته!
                      17303 عدد برای فروش گذاشته!
                      تو این سهم نوسانگیر زیاده با یه مثبت و سود خیلی خیلی کوچک سهمو میفروشن!
                      بنظرم باید فعلا صبر کرد سهم دو سه تا منفی خوب بخوره تا اینا از سهم برن بیرون وسهامدار وارد سهم بشه!

                      جالبه این فرد 2-3 تومن بیشتر تو هرسهم عایدش نمیشه...

                      نظر

                      • meysam_sh_2020
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 20669

                        #101
                        زنگ زدم امروز شرکت جواب ندادن البته تهران شماره شیراز رو داد ..........شیرازی ها جواب ندادن که بپرسیم وضع شرکت چه جوریه خوبه. بده. صادرات چطوره.....:d
                        ///

                        نظر

                        • بابک 52
                          ستاره‌دار (27)
                          • Mar 2011
                          • 17028

                          #102
                          در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
                          زنگ زدم امروز شرکت جواب ندادن البته تهران شماره شیراز رو داد ..........شیرازی ها جواب ندادن که بپرسیم وضع شرکت چه جوریه خوبه. بده. صادرات چطوره.....:d
                          با سلام و احترام

                          طبق صحبت انجام شده با قسمت امور بازرگانی ( جناب آقای گودرزی) در شیراز ، موارد ذیل عنوان شد که جهت استحضار کلیه دوستان تقدیم می گردد:

                          1)گفته شد فبلا" که دلار در حدود 1200 تومان بود با شرکتهای چینی نمی توانستند رقابت کنند ، ولی الان که دلار بالای 2000 تومانه خیلی به نفع شرکت شده است .

                          2) بیشتر فروششان داخلی هست تا خارجی

                          3)نمونه های 300 کیلویی به کشورهای بنگلادش ، ترکیه ، ویتنام و آفریقا صادر شده و منتظر پاسخ از سوی کشورها هستند.

                          4)فرمالین چون مایع هست صادر کردنی نیست ، چون اصلا" صادرات مایعات دردسر خودش را دارد و در داخل به فروش می رسد.

                          5)تمام مواد اولیه پتروشیمی ها گران شده و هزینه ها بالا رفته و گفته شد که سهامدار عمده ( آقای هندی زاده ) هم در جریان هستند.پول آب و برق و گاز تا پارسال 20 میلیون تومان امسال شده 150 میلیون تومان . و ضمنا" سازمان حمایت از مصرف کننده اجازه افزایش حتی یک ریال به نرخ محصولات فروشی را نمی دهد

                          6)شرکت سالهای قبل 4 الی 5 میلیون دلار فروش داشته ، پارسال در سال 90 تنها 529 هزار دلار فروش داشته و امسال در همین 5 ماهه گفته شد که 500 هزار دلار فروش داشته که این از مزایایی است که در گزارش 6 ماهه مشخص خواهد شد، ولی دوستان از الان و با انتشار این گزارش من این مطلب را مطلع شدند.

                          7)در خصوص رزین هم یه سری شرکتها که در کار لمینیت بودند ، امسال رزین نخریدند که فروش رزین به این دلیل در گزارشها کاهش یافته است ولی فروش فرمالین عالی است و آماده به فروش نیز خیلی بیشتر از سال قبل دارند.

                          کلا" از گران بودن هزینه ها و مواد اولیه و عدم امکان افزایش قیمت ناراضی بودند ولی از فروش بیشتر نسبت به سال گذشته راضی بودند.
                          The greater the risk ، The greater the reward

                          هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                          نظر

                          • meysam_sh_2020
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 20669

                            #103
                            ممنون بابک جان خدا خیرت بده

                            من فقط با بند 7 مشکل دارم : رزین نخریدن یه بحثه نصف قیمت پارسال تو گزارش اوردن یه بحث دیگه قیمت مواد اولیه بالا رفته درسته ولی چرا قیمت رزین فروخته شده کاهش حدود 40 درصدی در مبلغ فروش داشته .این رزینش اگه به قیمت های سال گذشته فروخته میشد یا بشه تعدیل خفنی داره چون پودر های قالبگیریش سود خوبی نصیب این شرکت میکنه امسال و من دنبال اینم که ببینیم قیمت رزینش میتونه بالاتر باشه و در حد فروش سال قبل باشه که در این صورت با خیال راحت درصد بیشتری بخرم از این سهم .......گیر من الان اینه که چرا رزینش رو به قیمت های سال قبل نفروخته و پایین تر فروخته در صورتی که هزینه ها هم بالا رفته .............ایا سود پنهان کردن یا نه ......سودی که امسال از افزایش قیمت پودرقالبگیری میسازه اونقدر زیاده که پول اب و گاز و برق 500 میلیون هم بیاد سود خوبی بسازه فقط اگه رزین رو به قیمت هایی که در اولین پیش بینیش در نظر گرفته هم بفروشه!!!!!!!!

                            حالا تا گزارش 6 ماهه صبر میکنیم ببینیم میانگین قیمت فروش میاد بالا ...یا نه ......
                            آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/08/26, 12:48.
                            ///

                            نظر

                            • بابک 52
                              ستاره‌دار (27)
                              • Mar 2011
                              • 17028

                              #104
                              در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
                              ممنون بابک جان بند من فقط با بند 7 مشکل دارم : رزین نخریدن یه بحثه نصف قیمت پارسال تو گزارش اوردن یه بحث دیگه قیمت مواد اولیه بالا رفته درسته ولی چرا قیمت رزین فروخته شده کاهش حدود 40 درصدی در مبلغ فروش داشته .این رزینش اگه به قیمت های سال گذشته فروخته میشد یا بشه تعدیل خفنی داره چون پودر های قالبگیریش سود خوبی نصیب این شرکت میکنه امسال و من دنبال اینم که ببینیم قیمت رزینش میتونه بالاتر باشه و در حد فروش سال قبل باشه که در این صورت با خیال راحت درصد بیشتری بخرم از این سهم .......
                              حالا تا گزارش 6 ماهه صبر میکنیم ببینیم میانگین قیمت فروش میاد بالا ...یا نه ......
                              با سلام

                              البته من در خصوص رزین که سوال کردم ایشان گفتند در قسمت بازرگانی در قسمت صادرات هستند و گفتند باید در خصوص رزین با همکار دیگرشان در بخش فروش داخلی صحبت کنم که نبودند . ولی در هر صورت صحبت شما کاملا" متین است.

                              ضمنا" امور سهام هم در شیراز هست که همان شماره تلفنخانه را باید بگیرید که وصل کنند امور سهام .

                              ممنون از تمام زحماتتون میثم خان عزیز و دوست داشتنی

                              بیشک شما همیشه راهنمای همه دوستان و همکاران بوده اید و خواهید بود که با هیچ منتی اطلاعات خود را در اختیار دیگران می گذارید و به راحتی سهمهای خریداری شده تان را عنوان می نمایید که البته همه افراد چنین نیستند .

                              بهترینها را برایتان آرزومندم.

                              یا حق
                              The greater the risk ، The greater the reward

                              هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                              نظر

                              • meysam_sh_2020
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 20669

                                #105
                                در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Post
                                با سلام

                                البته من در خصوص رزین که سوال کردم ایشان گفتند در قسمت بازرگانی در قسمت صادرات هستند و گفتند باید در خصوص رزین با همکار دیگرشان در بخش فروش داخلی صحبت کنم که نبودند . ولی در هر صورت صحبت شما کاملا" متین است.

                                ضمنا" امور سهام هم در شیراز هست که همان شماره تلفنخانه را باید بگیرید که وصل کنند امور سهام .

                                ممنون از تمام زحماتتون میثم خان عزیز و دوست داشتنی

                                بیشک شما همیشه راهنمای همه دوستان و همکاران بوده اید و خواهید بود که با هیچ منتی اطلاعات خود را در اختیار دیگران می گذارید و به راحتی سهمهای خریداری شده تان را عنوان می نمایید که البته همه افراد چنین نیستند .

                                بهترینها را برایتان آرزومندم.

                                یا حق
                                لطف داری بابک جان .
                                دم شما گرم که اطلاعات خوبی از این سهم در اختیار ما قرار دادی و همچنین بابت وقت و هزینه ای که گذاشتی و با شرکت تماس گرفتی .
                                همیشه شاد و پر انرژی و سلامت باشی .
                                ///

                                نظر

                                در حال کار...
                                X