1342/10/10
تاریخ تولد بچه های بورسی ؟
Collapse
X
-
-
اینم جریان صندلی داغدر اصل توسط artmis پست شده است View Postجریان این صندلی داغ چیه؟!!!!
http://forums.boursy.com/showthread....835#post161835چو قسمت ازلی بی حضور ما کردند
گر اندکی نه به وفق رضاست خرده مگیر...
نظر
-
با سلام و احترام
جدول فراوانی تا به اینجا به شرح ذیل است:
جالبه تا به حال متولد آبان ماه نداریم و بیشترین تولدها در ماه اردیبهشت ماه بوده و ضمنا" تنها 37 نفر تاریخ تولد خود را عنوان نمودند
از همه دوستان تقاضا می شود مشارکت فرمایند
با تشکر >:D<

The greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
نظر
-
ي خسته نباشيد جانانه به بابك گل بگيم بابت اين همه پشت كار بابك كارت درسته قبولت داريم دربستالماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
-
The greater the risk ، The greater the reward
نظر
-
در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Postبا سلام و احترام
یه پیشنهاد هم به سرکار خانم آمن خادمی دارم
و اونم اینه که صندلی داغ محسن خان رو بیندازید همون شب تولدشون یعنی 16 خرداد ;) :D
فکر خوبیه اما معمولا آدم ها تو روز تولدشون دنبال جشن و مهمونی و ...هستن...
تاپیک صندلی داغ که رفته صفحه دوم
نه سوالی ،نه حرفی،نه حدیثی ...........
to continue, please follow me on my page
نظر
-
با سلامدر اصل توسط Mahshid20 پست شده است View Postي خسته نباشيد جانانه به بابك گل بگيم بابت اين همه پشت كار بابك كارت درسته قبولت داريم دربست
خداییش ما مخلص همه دوستان و همکاران در سایت بورسی هستم
خدا شاهده این رو ار ته قلبم میگم
انشاء الله که همه شما همکاران محترم همیشه سلامت و تندرست باشید
بیایید دعا کنیم تا نتیجه مذاکرات مثبت باشد تا با روحیه و آرامشی دو چندان به این کار ادامه دهیم
انشاء اللهThe greater the risk ، The greater the reward
نظر
-
-
-
می بینیم که تعداد نفرات اردیبهشتی همچنان بیشتر از الباقی هستن;)در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Postبا سلام و احترام
جدول فراوانی تا به اینجا به شرح ذیل است:
جالبه تا به حال متولد آبان ماه نداریم و بیشترین تولدها در ماه اردیبهشت ماه بوده و ضمنا" تنها 37 نفر تاریخ تولد خود را عنوان نمودند
از همه دوستان تقاضا می شود مشارکت فرمایند
با تشکر >:D<

http://adc.netai.net/photos/95c7a7a5ec6b.pngپیامبر اسلام فرمودند: آنکه بدون علم به عمل برخیزد، پیش از آنکه اصلاح کند باعث تباهی می شود.
نظر
-
در اصل توسط سعید درخشانی پست شده است View Postتاریخ تولد منم 1348/4/24
در اصل توسط *شاهین* پست شده است View Postماشالا خوب موندی سعید جان .....:d
در اصل توسط طيب پست شده است View Postسلام
...............................
عجبدر اصل توسط bourse پست شده است View Postمعذرت میخوام جناب درخشانی عزیز تاریخ تولد را اشتباه ننوشتید؟
درود بر شما عزیزان .. سنم رو اشتباه نوشتم . عمدا هم اشتباه نوشتم .چون در زندگی هیچ و هیچ گاه سن برای من مهم نبوده . مهم انسانیت و مفید بودن بوده . انسان با سنش ظاهرا بزرگ میشه ولی با بالا رفتن سن لزوما از نظر شعور و عقل بزرگ نمیشه . ادمهای زیادی دیدم در سنین پایین انچنان درک و شعوری نسبت به زندگی دارند که شاید یه ادم 90 ساله هرگز تو نزدیک به یک صده عمرش حتی فکرشونم نکرده ...
من به همین دلیل دوستایی دارم که شاید 40 سال از من بزرگ تر هستند و یا چند سال کوچیکتر از خودم ..چون ملاک رو سن قرار نمیدم .. سنشون رو میپرسم ولی با سن تصمیم نمیگیرم .. قضاوت نمیکنم ..
مطمئنم عده زیادی هستند که وقتی 1348 رو میبینند ، دیدشون عوض میشه نسبت به زمانی که 1366 رو جلوی اسم من میبینند ولی من همون ادمم .
تاریخ تولد من 1366/8/24 ..
نظر
-
من هم دی 1348 ولی روزشو نمیدونم :d روزشو شاید علیرضا خان جمالی بدونن ... ;;)
علیرضا جان من چنده دی بودم؟؟؟ :))
نظر
-

نظر