صنايع فولاد آلياژي يزد ( فولاي )
Collapse
X
-
-
پاسخ : صنايع فولاد آلياژي يزد ( فولاي )
در اصل توسط roya123 پست شده است View Postجناب ابیمن از گروه خودرو هم چیزی دارید؟؟؟
من ختراک را داشتم تا همین چند روز پیش که مقدار بیشترش را فروختم . البته سهم خوبیه به خصوص حق تقدمش توی این قیمتها ارزنده است . باز هم در آینده نزدیک وارد این سهم خواهم شد. ولی از سهام دیگه خودرو خیر چیزی ندارم و خیلی هم به این گروه علاقه ندارم البته نه اینکه این گروه بد باشه این گروه هم پتانسیل های خودش را داره ولی خب من فعلا چیزی نخریده ام از این گروهسلام
نظر
-
فولای امروز شورش و در آورده. هر چی سفارش خرید میزارم انجام نمیشه. هی میره بالاتر. هی من رقم و میبرم بالاتر اونم میره بالاتر. مسخرهههههههههاگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"
نظر
-
در اصل توسط matin پست شده است View Postفولای باز هم اضافه شد در حدود 600
کمرجان نیم پله ورود کردم
رنیک هم نیم پله خریدم
یه پله شدوص و نیم پله کمرجان هم اضافه کردم امروز.آخرین ویرایش توسط matin؛ 2019/11/12, 13:42.إنَّمَا تَنْتَقِلُونَ مِنْ دَارٍ إلَی دَارٍ
"ما ابد در پیش داریم؛ هستیم که هستیم"
نظر
-
در اصل توسط matin پست شده است View Postشکر خدا فولای خوب معامله شد امروز. جناب آباد ممنون از راهنمایی تان.
یه پله شدوص و نیم پله کمرجان هم اضافه کردم امروز.
رنیک هم فرصت خوبی داد و صف خرید خوبی هم بست.
کمی کمرجان هم اضافه کردمإنَّمَا تَنْتَقِلُونَ مِنْ دَارٍ إلَی دَارٍ
"ما ابد در پیش داریم؛ هستیم که هستیم"
نظر
-
با عنایت به ماده 3 دستورالعمل مراحل زمانی افزایش سرمایه شرکت های ثبت شده نزد سازمان بورس و اوراق بهادار (مصوب 1395/07/17 هیئت مدیرة سازمان بورس و اوراق بهادار) بهپیوست اظهارنظر حسابرس و بازرس قانونی (مؤسسه حسابرسی موسسه حسابرسي و خدمات مالي آگاه نگر ) نسبت به گزارش توجیهی افزایش سرمایة مورخ 1398/06/06 هیئت مدیرة شرکت مبنی بر لزوم افزایش سرمایه از مبلغ 134,000,000,000 ریال به مبلغ 200,000,000,000 ریال از محل مطالبات حال شده سهامداران و آورده نقدی به منظور اصلاح ساختار مالي و تامين سرمايه در گردش ارائه می گردد.
فروش سهام شرکت گسترش فولادسیلندر یزد (سهامی خاص)
تاریخ برگزاري مزایده 23/08/1398
شرکت صنایع فولاد آلیاژي یزد در نظر دارد تعداد 10986390 سهم معادل99 درصدسـهام شرکت گسترش فولادسیلندر یزد (در حال احداث) را بر اساس شرایط مندرج در اسناد از طریق مزایده عمومی به فروش رساندسلام
نظر
نظر