صنايع فولاد آلياژي يزد ( فولاي )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Abad
    عضو فعال
    • Nov 2015
    • 7515

پاسخ : صنايع فولاد آلياژي يزد ( فولاي )

در اصل توسط Abad پست شده است View Post
    گفته بودم چو بیایی غم دل با تو بگویم ...

فولای صف خرید در 950 تومان ...
    از هر گونه منفی شدن احتمالی نمی ترسیم ...
    و تصمیم مقتضی اتخاذ خواهیم کرد ...
    چه بگویم که غم از دل برود چون تو بیایی ...

فولای 6 میلیون حجم خورد و 4 میلیون صف خرید ...950 تومان
    Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
    تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• roya123
      ستاره‌دار(3)
      • Apr 2014
      • 5587

چه بگویم که غم از دل برود چون تو بیایی ...

فولای 6 میلیون حجم خورد و 4 میلیون صف خرید ...950 تومان
      جناب آباد از خوشحالی شاعر می شود :p:p:p
      ایشالا همیشه شاد باشید
      ایشالا دست به خاکستر بزنید طلا بشه. دعام شبیه دعای ننه بزرگا بود :))
      :)):))
      ما هم پشت سرتون بیاییم دست به همون خاکستره بزنیم :))
      به قول دکتر حلت ایشالا از آسمان براتون طلا ببارد
      اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
      شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• Abad
        عضو فعال
        • Nov 2015
        • 7515

در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
        جناب آباد از خوشحالی شاعر می شود :p:p:p
        ایشالا همیشه شاد باشید
        ایشالا دست به خاکستر بزنید طلا بشه. ما هم پشت سرتون بیاییم دست به همون خاکستره بزنیم :))
        روز صحرا و سماعست و لب جوی و تماشا ...

تماشا ( سهامداری ) کنید و شادمان باشید ...
        آخرین ویرایش توسط Abad؛ 2019/12/04, 10:54.
        تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• مرشد
          عضو فعال
          • Mar 2012
          • 682

چه فرصت خریدی داد امروز فولای!
          چه می کنه این فولای هر مقاومتی رو پودر می کنه..........
          آباد جان باغت آباد@};-@};-@};-@};-@};-

نظر

• rezasatari
            عضو فعال
            • Mar 2011
            • 550

سلام جناب اباد ايا به نظر شما فولاژ هم راه فولاي رو ميره از بنيادي سهم اطلاع دارين ممنون از راهنماييتون

نظر

• Abad
              عضو فعال
              • Nov 2015
              • 7515

در اصل توسط rezasatari پست شده است View Post
              سلام جناب اباد ايا به نظر شما فولاژ هم راه فولاي رو ميره از بنيادي سهم اطلاع دارين ممنون از راهنماييتون
              با سلام ...
              بررسی دقیق بنیادی و تکنیکال یک سهم کمی زمان می خواهد که امکان بررسی ان را ندارم ...

بررسی اجمالی داشتم ... فولاژ از نظر بنیاد خوب و مناسب است و میان مدت می تواند قیمت بالاتر از 1000 تومان را ببیند ...قیمت فعلی 607 ت
              مقاومت مهم 673 تومان را شکسته ولی نتوانسته در بالای ان تثبیت شود ...
              سهامداری با نگاه 6 ماه تا یک سال مشکلی ندارد ...
              روند کوتاه مدت هم نیاز به بررسی بیشتر است که با پوزش امکان بررسی ندارم ... درود

نظر

• Abad
                عضو فعال
                • Nov 2015
                • 7515

۱۳۹۸/۰۷/۲۸ فولای یک پله دیگر خرید شد از صف فروش 603 ت
                با دید 6 ماه آینده ...
                کوتاه مدتی خرید نکنید بازار خرسی قوی است ...

داریم به 4 میلیون حجم نزدیک می شویم ...
                ما برنده خواهیم شد...
                در قیمت های پایین تر هم خرید خواهیم کرد به همراه گروهی دیگر ...

و بعد صبر می کنیم حتی اگر گزارش اتی فولای خوب هم نباشد ...
                هر کس می خواهد بداند تاپیک ثعتما را بخواند و خرید های ابشاری ان موقع را تا 270 تومان ... در انجا هم فروشنده ها درسی خوب گرفتن ...و بعد حرکت سهم به سمت 1300 تومان ...
                و البته هنوز با بخشی از ثعتما که برای ما مجانی افتاده سهامداریم ...

زمانی در ثعتما نوشتم که قیمت 300 تومانی خاطره خواهد شد ...
                و حالا می گم قیمت 580 تومانی فولای هم خاطره خواهد شد و قیمت ان در این قیمت ها مفت است با توجه به بنیاد فولای ...صبر می کنیم تا 6 ماه دیگر ...

یادش بخیر در اوج خرابی بازار فولای 600 تومانی خرید کردیم ...
                حالا در 950 تومان در صف خرید قفل است ...یعنی طی یک ماه و نیم 58 درصد بالا امد
                آیا کسی آن موقع جرات کرد بخرد ؟؟؟
                قیمت 580 فولای دارد خاطره می شود ...
                مقاومت روانی سهم 1000 تومان است که به نظر مشکلی در عبور از این مقاومت نداشته باشد ...
                سهامداری ...
                آخرین ویرایش توسط Abad؛ 2019/12/06, 22:40.

نظر

• iligal
                  مدیر(ستاره دار 11)
                  • Sep 2012
                  • 4103

یادش بخیر در اوج خرابی بازار فولای 600 تومانی خرید کردیم ...
                  حالا در 950 تومان در صف خرید قفل است ...یعنی طی یک ماه و نیم 58 درصد بالا امد
                  آیا کسی آن موقع جرات کرد بخرد ؟؟؟
                  مقاومت روانی سهم 1000 تومان است که به نظر مشکلی در عبور از این مقاومت نداشته باشد ...
                  سهامداری ...
                  سلام خدمت آباد عزیز
                  دیدم تشکر خالی برای جنابعالی کمه و گفتم مطلبی هم در وصفت بنویسم
                  خیلی افراد ماهر و قهاری در این سایت و کلا در دنیای بورس حضور دارند و با بررسیهاشون و وقت گذارندنشون هم برای خودشون هم برای همراهانشون باعث کسب سود میشن اونم به طور رایگان و برای دل خودشون !!!
                  به عنوان یکی ار مدیران این سایت اومدم حضوری از فعالیتهاتون تشکر کنم و بگم شما هم در اخلاق هم در زمینه معرفی سهام یه فرد متشخص و نمونه هستین و امیدوارم به تمام اهداف بورسیتون برسید
                  بخشنده باش و افتاده و با داشته های خودت فخر نفروش!

نظر

• Abad
                    عضو فعال
                    • Nov 2015
                    • 7515

در اصل توسط iligal پست شده است View Post
                    سلام خدمت آباد عزیز
                    دیدم تشکر خالی برای جنابعالی کمه و گفتم مطلبی هم در وصفت بنویسم
                    خیلی افراد ماهر و قهاری در این سایت و کلا در دنیای بورس حضور دارند و با بررسیهاشون و وقت گذارندنشون هم برای خودشون هم برای همراهانشون باعث کسب سود میشن اونم به طور رایگان و برای دل خودشون !!!
                    به عنوان یکی ار مدیران این سایت اومدم حضوری از فعالیتهاتون تشکر کنم و بگم شما هم در اخلاق هم در زمینه معرفی سهام یه فرد متشخص و نمونه هستین و امیدوارم به تمام اهداف بورسیتون برسید
                    با سلام
                    از لطف شما سپاسگزارم جناب
                    iligal عزیز @};-@};-@};-

نظر

• iligal
                      مدیر(ستاره دار 11)
                      • Sep 2012
                      • 4103

با سلام
                      از لطف شما سپاسگزارم جناب
                      iligal عزیز @};-@};-@};-

یه سوالی هم که ذهنم رو درگیر کرده عکس آواتار شما هست؟!!!
                      مربوط به کجا هست این عکس و آیا محل زندگی خودتون هست ؟!!!اگه هست دعوت بفرمایید مزاخم بشیم یه کلاس حضوری هم اونجا در خدمتتون باشیم/:.yead.:/

نظر

• Abad
                        عضو فعال
                        • Nov 2015
                        • 7515

یه سوالی هم که ذهنم رو درگیر کرده عکس آواتار شما هست؟!!!
                        مربوط به کجا هست این عکس و آیا محل زندگی خودتون هست ؟!!!اگه هست دعوت بفرمایید مزاخم بشیم یه کلاس حضوری هم اونجا در خدمتتون باشیم/:.yead.:/
                        جای بسیار خوبی را برای هم اندیشی بورسی انتخاب کرده اید جناب الیگال...
                        شما خودتان استادید و خونگرم مانند اکثر مردمان خوب جنوب ...

من روستا زاده ام و به طبیعت خیلی علاقه مند هستم ... تا پنج ابتدایی در روستا درس خواندم و از اول راهنمایی در شهر ادامه تحصیل دادم من درسم خوب بود و همیشه افرادی در کنار صندلی من می نشستند تا کمک شان کنم ولی با این کار مخالف بودم و زود می نوشتم و بیرون می امدم برخی از ان دوستان بعد امتحان با ناراحتی به من می گفتن دهاتی !!! ( البته در کار های دیگر خیلی دوست دارم کمک دیگران بکنم البته در حد توانایی )

در دوره کارشناسی در دانشگاه علامه طباطبایی تهران ، در درس ادبیات ( که درس عمومی بود ) مطلبی به سبک شعر نو در وصف روستایم در کلاس خواندم و البته استاد در همان کلاس گفت نمره پایان ترم شما 20 است و البته به قولش هم عمل کرد ...

البته الان در تهران زندگی نمی کنم اما چهره ام جنوبی است یعنی در برخی وقت ها که سوال می کنند کجایی هستی می گم شما بگید کجایی هستم در حدود 80 درصد می گن اهوازی یا می گن بوشهری ( شهر شما )

آن عکس نمی دانم از کجاست چون شاید آن را 10 سال پیش انتخاب کرده ام و دلیل علاقه من طبیعت است بویژه دریا و کوه و آسمان که در ان عکس وجود دارد یعنی مانند دریا منعطف باش مانند کوه محکم و استوار باش و مانند اسمان وسیع ...

اما پیشنهاد خوبی دادید میشه یه جلسه هم اندیشی ( نه کلاس چون شخصا از همه دوستان این سایت مطلب یاد گرفته ام و همگی استادن ) گذاشت و برخی دوستان علاقه مند بیایند در یک روز و تبادل تجربه کنند اگه کنار ساحل نیلگون خلیج فارس باشه خیلی خوبه بویژه بوشهر ... هزینه ناهار آن با من ... :)
                        آخرین ویرایش توسط Abad؛ 2019/12/06, 23:47.

نظر

• iligal
                          مدیر(ستاره دار 11)
                          • Sep 2012
                          • 4103

جای بسیار خوبی را برای هم اندیشی بورسی انتخاب کرده اید جناب الیگال...شما خودتان استادید و خونگرم مانند اکثر مردمان خوب جنوب ...
                          من روستا زاده ام و به طبیعت خیلی علاقه مند هستم ... تا پنج ابتدایی در روستا درس خواندم و از اول راهنمایی در شهر ادامه تحصیل دادم من درسم خوب بود و همیشه افرادی در کنار صندلی من می نشستند تا کمک شان کنم ولی با این کار مخالف بودم و زود می نوشتم و بیرون می امدم برخی از ان دوستان بعد امتحان با ناراحتی به من می گفتن دهاتی !!! ( البته در کار های دیگر خیلی دوست دارم کمک دیگران بکنم البته در حد توانایی )

در دوره کارشناسی در دانشگاه علامه طباطبایی تهران ، در درس ادبیات ( که درس عمومی بود ) مطلبی به سبک شعر نو در وصف روستایم در کلاس خواندم و البته استاد در همان کلاس گفت نمره پایان ترم شما 20 است و البته به قولش هم عمل کرد ...

البته الان در تهران زندگی نمی کنم اما چهره ام جنوبی است یعنی در برخی وقت ها که سوال می کنند کجایی هستی می گم شما بگید کجایی هستم در حدود 80 درصد می گن اهوازی یا می گن بوشهری ( شهر شما )

آن عکس نمی دانم از کجاست چون شاید آن را 10 سال پیش انتخاب کرده ام و دلیل علاقه من طبیعت است بویژه دریا و کوه و آسمان که در ان عکس وجود دارد یعنی مانند دریا منعطف باش مانند کوه محکم و استوار باش و مانند اسمان وسیع ...

اما پیشنهاد خوبی دادید میشه یه جلسه هم اندیشی ( نه کلاس چون شخصا از همه دوستان این سایت مطلب یاد گرفته ام ) گذاشت و برخی دوستان علاقه مند بیایند در یک روز و تبادل تجربه کنند اگه کنار ساحل نیلگون خلیج فارس باشه خیلی خوبه بویژه بوشهر ...:)
                          ممنون بابت لطفتون نسبت به شهر من @};-@};- و هزینه ای نیست شما مهمون ما هستین!!!
                          بالاخره خلق و خوی جنوبی ها رو که میشناسی در خونشون به روی همه بازه و هر وقت ندا بدین یه نشست میذاریم و بنده تمام وقت در خدمتتون هستم برای این نشست صمیمی و گشت و گذاری در شهر خودم!!!البته سورپرایزی هم براتون دارم و دوستی ویژه رو به این نشست خواهم آورد به وقتش، اگه قبول دعوت کنن!!!
                          مرام و معرفت و افتاده بودن و خاکی بودن ربطی به محل تولد نداره دوست عزیز و فرقی نداره محل تولدت پایتخت باشه یا جنوب و یا شمال و یا شهر و روستا
                          اتفاقا آدم هر چی از شهر ها دور میشه و سر میذاره به روستاها انسانیت دوستی همنوعی رو بیشتر درک میکنه تا زندگی شهری که حتی فامیل همسایت رو نمیدونی
                          و یاد اون حرف میفتم که اهل کجا بودن مهم نیست و به جا بودن مهم است!!!
                          خلاصه اینکه بیشتر تاپیک فولای رو به حرفای غیر مرتبطمون پر نکنیم
                          در آخر براتون آرزوی موفقیت روز افزون چه در عرصه زندگی شخصی و کاری و چه در عرصه بورسی دارم
                          شبتون به خیر و صمیمانه منتظر اعلام حضورتون هستم به شخصه!!!!

نظر

• Abad
                            عضو فعال
                            • Nov 2015
                            • 7515

ممنون بابت لطفتون نسبت به شهر من @};-@};- و هزینه ای نیست شما مهمون ما هستین!!!
                            بالاخره خلق و خوی جنوبی ها رو که میشناسی در خونشون به روی همه بازه و هر وقت ندا بدین یه نشست میذاریم و بنده تمام وقت در خدمتتون هستم برای این نشست صمیمی و گشت و گذاری در شهر خودم!!!البته سورپرایزی هم براتون دارم و دوستی ویژه رو به این نشست خواهم آورد به وقتش، اگه قبول دعوت کنن!!!
                            مرام و معرفت و افتاده بودن و خاکی بودن ربطی به محل تولد نداره دوست عزیز و فرقی نداره محل تولدت پایتخت باشه یا جنوب و یا شمال و یا شهر و روستا
                            اتفاقا آدم هر چی از شهر ها دور میشه و سر میذاره به روستاها انسانیت دوستی همنوعی رو بیشتر درک میکنه تا زندگی شهری که حتی فامیل همسایت رو نمیدونی
                            و یاد اون حرف میفتم که اهل کجا بودن مهم نیست و به جا بودن مهم است!!!
                            خلاصه اینکه بیشتر تاپیک فولای رو به حرفای غیر مرتبطمون پر نکنیم
                            در آخر براتون آرزوی موفقیت روز افزون چه در عرصه زندگی شخصی و کاری و چه در عرصه بورسی دارم
                            شبتون به خیر و صمیمانه منتظر اعلام حضورتون هستم به شخصه!!!!
                            تشکر ... آقایی ...
                            منم فقط گفتم هزینه ناهار آن با من... ما اگر بیاییم یکی دو روز هستیم باقی با شما ... بی زحمت نمی گذاریم ...
                            همیشه شکر گزارم ولی وقتی کوه می روم دستم را به آسمان بلند می کنم و می گویم خدایا شکرت ...
                            باز هم خدا را شکر ... که حتی دوستان خوبی داریم که انها را ندیده ایم ...

درود و شب تان بخیر ...
                            ما هم دیگر ننویسیم که محمد حسین عزیز ما را دعوا نکند ...دوستش داریم /:.Heart.:/

نظر

• roya123
                              ستاره‌دار(3)
                              • Apr 2014
                              • 5587

از همه چیز بگذریم جناب آباد خوب بحث رو عوض کردن ها...
                              اخرش ما متوجه نشدیم کجایی هستند. :p
                              شخصیت جناب آباد و البته بعضی از خصوصیات شخصیتی شون من رو یاد یکی از دوستانم می ندازه.
                              ایشون هم فوق العاده باهوش هستند و فوق العاده محافظه کار :)
                              و اما.... ما هم دعوتیم جناب آباد و جناب ایلیگال؟؟؟ به ناهار لب ساحل نیلگون خلیج فارس ؟؟؟ /:.tonguesmiley:./
                              و به شهر جناب ایلیگال ؟؟؟ :)
                              آخرین ویرایش توسط roya123؛ 2019/12/07, 00:44.
                              اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
                              شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• کریس گاردنر
                                ستاره‌دار (۱۰)
                                • Jan 2013
                                • 2905

من فکر می کنم جناب آباد مشهدی باشند
                                از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!
                                وَ شما در آخر می‌شوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!

نظر

در حال کار...
                                X