صنايع فولاد آلياژي يزد ( فولاي )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ata007
    عضو فعال
    • Nov 2011
    • 6291

این سهم سهامدار می خواد نه سهام باز
    حجم خوبی تا اینجای کار زده
    خرید گروهی خوبی هم زده شده

نظر

• Alidadash
      عضو فعال
      • Jun 2013
      • 959

فولای همیشه ماندگار
      سهامداری کنید تا رستگار شوید...

شدیدا به سرمایه گزاران عزیز انجام ورزش های استقامتی رو توصیه میکنم.

نظر

• Aiming
        ستاره دار(18)
        • Jul 2012
        • 2641

هر جای گزارش این سهمو نگاه میکنی بوی تعدیل میده ....کاملا بنیادی
        وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.

نظر

• paiezan
          عضو فعال
          • May 2012
          • 317

سلام خدمت تمامی دوستان
          مدیر صادرات فولاد الیاژی صحبتهایی کردن در زمینه مشکلات زیاد در مورد صادرات محصولات فولاد الیاژی با این مظمون که کشورهای
          مصر، ترکيه، چين، روسيه و اوکراين از رقباي عمده ما در توليد و صادرات فولاد آلياژي هستند و هزينه اي کمتر در توليد و صادرات نسبت به ما پرداخت مي کنند.
          وي ادامه داد: بيشتر مشتريان ما در اروپا قرار دارند و متاسفانه به علت اوضاع بد اقتصادي کشورهاي حوزه يورو و وضع نامناسب توليد در اين کشورها که بر روي مشتريان ما نيز اثر گذار بوده است، صادرات فولاد آلياژي مشکل شده است.

وی همچنین
          در مورد ساير مشکلات اين بخش از صنعت فولاد کشور گفت: يکي ديگر از مشکلات ما، وجود رقباي جدي و قدرتمند در منطقه و جهان است که به علت نداشتن مشکلاتي همچون تحريم و حمل و نقل ارزان، رقابت را براي ما سخت کرده است.

وي ادامه داد: فولادي که ما توليد مي کنيم به درد صنايع خاص مثل خودروسازي مي خورد اما با توجه به شرايط فعلي، چشم انداز روشني نمي توانيم براي فولاد آلياژي تصور کنيم. بنابراين بايد راهکارهاي جديدي براي صادرات پيدا و مشکل حمل و نقل بين المللي نيز حل کرد تا به اهداف تعريف شده دست پيدا کنيم.

کوچکي توجه به ورود مواد اوليه و محصولات خاص براي مصرف در صنعت فولاد آلياژي را از اولويت هاي متولي بعدي بخش صنعت و معدن دانست.
          نقل قول از سایت همسایه.

جناب کیانوش لطفا نظرتون رو در باره این گزارش بفرمایین
          سپاس

نظر

• Aiming
            ستاره دار(18)
            • Jul 2012
            • 2641

متاسفانه برخی یه سری اخبار رو بدون تحلیل در سایت همسایه اوردن..

جهت اطلاع این دوست عزیزمون که نقل قول کردن و دوستان دیگه عرض کنم که شرکت در گزارشاتش اصلا مبلغ صادرات رو صفر در نظر گرفته یعنی در واقع اگه این گفته که صادرات میخوان داشته باشن درست باشه و حتی یه دلار هم صادرات داشته باشن این سود صادرات اضافه میشه به سود تحلیلی که تا الان داشتیم....

در مجموع وضعیت فروش شرکت هم به دلیل تقاضای بالای بازار داخلی محصولاتش رو زمین نمیمونه که هیچ ..فروش بالایی هم خواهد داشت..دلیلش هم مستند میتونید در گزارش 3 ماهه ملاحظه بفرمایید که میزان فروش در 3 ماهه اول حتی 27% بالاتر نسبت به دوره مشابه سال گذشته بوده...
            وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.

نظر

• s400
              عضو عادی
              • Oct 2012
              • 78

نقل قول ازسایت همسایه :

اولين مرحله افزايش سرمايه 150 درصد هست ...
              فولاي 5 هتکارزمين خريده به ازاي هر متر 5000 تومان که با پي ريزي و سوله سازي مقدمات خط نورد گرم رو آماده ميکنه ...
              قيمت اين زمين متري 30.000 تومان به قيمت روز مي باشد !
              افزايش سرمايه 150 درصدي شرکت در الويت هست فعلا

شرکت به ازاي هر سهم حدود 35 تا 40 تومان معافيت مالياتي داره که به شدت دنبال باز پس گيري اضافه ماليات خود هست..

فولاي با همين شرايط فعلي 150 تومان ميتواند بسازد که رشد قيمتي سهم را تا 750 تومان توجيه ميکند

نظر

• ata007
                عضو فعال
                • Nov 2011
                • 6291

شرکت خبرگان تجارت البرز هم امروز 114000 سهم به پرتفوی خود افزوده است

نظر

• ata007
                  عضو فعال
                  • Nov 2011
                  • 6291

از دوستان کسی خبری نداره که شرکت خبرگان تجارت وابسته به کدوم شرکته؟!
                  من فک کنم اشخاص حقیقی و ایساتیس دارن تمام سهامشون رو تو یه کد تجمیع میکنن

نظر

• کيانوش
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 6613

در اصل توسط paiezan پست شده است View Post
                    سلام خدمت تمامی دوستان
                    مدیر صادرات فولاد الیاژی صحبتهایی کردن در زمینه مشکلات زیاد در مورد صادرات محصولات فولاد الیاژی با این مظمون که کشورهای
                    مصر، ترکيه، چين، روسيه و اوکراين از رقباي عمده ما در توليد و صادرات فولاد آلياژي هستند و هزينه اي کمتر در توليد و صادرات نسبت به ما پرداخت مي کنند.
                    وي ادامه داد: بيشتر مشتريان ما در اروپا قرار دارند و متاسفانه به علت اوضاع بد اقتصادي کشورهاي حوزه يورو و وضع نامناسب توليد در اين کشورها که بر روي مشتريان ما نيز اثر گذار بوده است، صادرات فولاد آلياژي مشکل شده است.

وی همچنین
                    در مورد ساير مشکلات اين بخش از صنعت فولاد کشور گفت: يکي ديگر از مشکلات ما، وجود رقباي جدي و قدرتمند در منطقه و جهان است که به علت نداشتن مشکلاتي همچون تحريم و حمل و نقل ارزان، رقابت را براي ما سخت کرده است.

وي ادامه داد: فولادي که ما توليد مي کنيم به درد صنايع خاص مثل خودروسازي مي خورد اما با توجه به شرايط فعلي، چشم انداز روشني نمي توانيم براي فولاد آلياژي تصور کنيم. بنابراين بايد راهکارهاي جديدي براي صادرات پيدا و مشکل حمل و نقل بين المللي نيز حل کرد تا به اهداف تعريف شده دست پيدا کنيم.

کوچکي توجه به ورود مواد اوليه و محصولات خاص براي مصرف در صنعت فولاد آلياژي را از اولويت هاي متولي بعدي بخش صنعت و معدن دانست.
                    نقل قول از سایت همسایه.

جناب کیانوش لطفا نظرتون رو در باره این گزارش بفرمایین
                    سپاس
                    .................................................. ...........................
                    من قبلا همه چيز را درباره فولاي گفته ام.
                    من هميشه سعي مي کنم حرف اخر را از اول بزنم.بخاطر همين هم هست هر کسي مطالب من را مي خواند پيش خودش ميگه
                    چه توهماتي.
                    چقدر دروغ.
                    چقدر غاو.
                    و.....
                    .................................................. ........................................
                    همانطور که قبلا عرض کردم.شرکت فولاي نه فولاژ -فولاژ با فولاي فرق ميکنه.فولاي حتي 1دلار هم جنس صادر نمي کند.لذا يک شرکت غير دلاري هست.من قبلا به اين موضوع هم تاکيد کردم.حالا هم ميگم اگر ديديد از جند وقت ديگر قيمت دلار کشيد پايين و سهامهاي دلاري کمي خواستند درجا بزنند اصلا ارتباطي به فولاي ندارد چون فولاي کاملا توليد خود را به داخل و مصرف کنند هاي خاص خودش ميفروشد.
                    لذا اين مصاحبه بالا اصلا ارتباطي به فولاي پيدا نمي کند.و در مورد فولاژ هست.
                    البته با امدن جناب روحاني مشکل فولاژ و تحريمها هم حل خواهد شد.
                    فقط بايد با فولاي سهامداري کنيم.
                    به اون حقوقي که با قدرت امد بالا نگاه کن اون امده بره تو هييت مديره تا طرحهاي توسعه شرکت را با قدرت بيشتري جلو ببره.اون امده تا سهامداري کنه و به چشم اندازهاي ما جامه عمل بپوشاند.
                    احتما اينکه حقوقيهاي ديگري هم بيايند رو سهم هم ياد هست.

نظر

• کيانوش
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 6613

در اصل توسط ata007 پست شده است View Post
                      با تشکر از جنابعالي
                      براي من هم بسيار مهم هست که شرکت خبرگان تجارت وابسته به کيست.ولي ظاهرا هدفش اين هست که وارد هيات مديره شرکت بشود.و با برنامه امده است جلو.خود امدن اين حقوقي رو فولاي نشانه بسيار خوبي از ارزنده بودن فولاي هست.احتمالا حقوقي جديد چشم به طرح و توسعه هاي فولاي دوخته است و قطعا اين شرکت تاثير بسيار خوبي در پيگيري اجراي طرح و توسعه شرکت خواهد داشت.که خودش رو پي به اي شرکت تاثير گذار خواهد شد.
                      .................................................. .........................
                      احتمالا با امدن اين حقوقي تو هيات مديره س ايستاتيس يا بايد به سهام خود اضافه کند و رقابت کند تا از هيات مديره خارج نشود و يا بايد از هيات مديره خارج شود و به همين شکل سهامداري کند.يا هم بايد از سهامداران فولاي خارج شود.
                      س ايستاتيس از سهامداران قديمي فولاي هست و خودشان هم اهل يزد هستند لذا بنظر نمياد به همين راحتي با اين گنج ارزنده يزد خداحافظي کنند.گرچه يک حقوقي جديد هم بياد رو سهم که قدر فولاي را بداند شايد بهتر از اونها باشد که قبلا دست به کاهش سهام خود زده اند.
                      بايد ببينيم چه پيش مي ايد.
                      اگر بازار فولاي را بشناسد اتفاقات بسيار خوبي رو سهم خواهد افتاد .شايد سهم تا پي به اي بالاي 15هم رشد کند.
                      .................................................. ............

نظر

• آریو
                        عضو فعال
                        • Mar 2011
                        • 4834

در اصل توسط ata007 پست شده است View Post
                        این شرکت سهامدار فاذر هم هست 1.2 فاذر رو داره
                        ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• علیرضا1
                          عضو فعال
                          • Feb 2011
                          • 853

در اصل توسط کيانوش پست شده است View Post
                          .................................................. ...........................
                          من قبلا همه چيز را درباره فولاي گفته ام.
                          من هميشه سعي مي کنم حرف اخر را از اول بزنم.بخاطر همين هم هست هر کسي مطالب من را مي خواند پيش خودش ميگه
                          چه توهماتي.
                          چقدر دروغ.
                          چقدر غاو.
                          و.....
                          .................................................. ........................................
                          همانطور که قبلا عرض کردم.شرکت فولاي نه فولاژ -فولاژ با فولاي فرق ميکنه.فولاي حتي 1دلار هم جنس صادر نمي کند.لذا يک شرکت غير دلاري هست.من قبلا به اين موضوع هم تاکيد کردم.حالا هم ميگم اگر ديديد از جند وقت ديگر قيمت دلار کشيد پايين و سهامهاي دلاري کمي خواستند درجا بزنند اصلا ارتباطي به فولاي ندارد چون فولاي کاملا توليد خود را به داخل و مصرف کنند هاي خاص خودش ميفروشد.
                          لذا اين مصاحبه بالا اصلا ارتباطي به فولاي پيدا نمي کند.و در مورد فولاژ هست.
                          البته با امدن جناب روحاني مشکل فولاژ و تحريمها هم حل خواهد شد.
                          فقط بايد با فولاي سهامداري کنيم.
                          به اون حقوقي که با قدرت امد بالا نگاه کن اون امده بره تو هييت مديره تا طرحهاي توسعه شرکت را با قدرت بيشتري جلو ببره.اون امده تا سهامداري کنه و به چشم اندازهاي ما جامه عمل بپوشاند.
                          احتما اينکه حقوقيهاي ديگري هم بيايند رو سهم هم ياد هست.
                          سلام بر اقا کیانوش و دیگر دوستان فولای نشان
                          تا اونجایی که من میدونم فولای فروش صادراتی نداره منتهای مراتب محصولات فولاژ رو با تخفیف خوبی میخره و میتونه بعنوان فروشنده محصولات فولاژ سود کسب کنه .پس عملا عدم فروش صادراتی تاثیر منفی روی فولای نداره.یک نکته جالب لینه که شرکت فولای تصمیم گرفته فروش صادراتی محصولاتش رو شروع کنه .در صورت تحقق این هدفگذاری شرکت از مزیت فروش صادراتی و کسب دلار هم برخوردار میشه.
                          یک نکته جالب دیگه اینه که شرکت در صدد فروش کارگزاری ایساتیس پویاس که در صورت فروش میتونه به ازای هر سهم 25 تومان سود غیر عملیاتی بسازه .
                          جالبه بدونین پروژه نورد گرم فولای ظرفیتش دوبرابر فولاژه و 20 سال معافیت مالیاتی داره .توصیه به خرید نمیکنم ولی اکیدا به دوستان توصیه میکنم گنج کویرشون رو دو دستی بچسبن......................................
                          "ايجادو ساخت ارتباطات با انسانهاي بيشتر،اوج بلوغ يك انسان است"

نظر

• علیرضا1
                            عضو فعال
                            • Feb 2011
                            • 853

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
                            این شرکت سهامدار فاذر هم هست 1.2 فاذر رو داره
                            جواد جان دو سه ماه پیش بنده عرض کردم تیمی که روی فاذر فعاله روی فولای هم فعاله .
                            همین جابجایی ها توی قیمت 200 تومان فاذر هم انجان شد وبعد انفجار قیمتی در فاذر ....
                            حس من بهم میگه فولای بزودی چهار رقمی میشه.............
                            "ايجادو ساخت ارتباطات با انسانهاي بيشتر،اوج بلوغ يك انسان است"

نظر

• mehan1168
                              عضو عادی
                              • Aug 2012
                              • 36

خبرگان تجارت البرزسهامدار عمده آذر آب هم هست+عضو هیئت مدیره آذرآب

نظر

• mehan1168
                                عضو عادی
                                • Aug 2012
                                • 36

دوستان از برگشت 2میلیارد تومانی مالیات اگه کسی خبر داره اطلاع بده که به ازای هر سهم میشه 500 ریال

نظر

در حال کار...
                                X