در اصل توسط کيانوش پست شده است
View Post
ديگه نميتونم خودم را کنترل کنم.گرچه نتونستن فولاي به تعداد مورد علاقه بخرم.
من مدعي هستم فولاي در 3سال اينده بيشترين سوداوري را خواهد داشت و بهترين و پر ثمرترين سهم بازار سرمايه ايران خواهد بود.
فولاي شبندر دوم است و حتي يک سر و گردن بالاتر.
من همون کسي هستم که وقتي شبندر 114تومان بود حرفهايي زدم که همه من را ديوانه پنداشتند.
فولاد 3ساله حداقل 12000تومان خواهد شد.يعني 30برابر سود اوري.
هيچ سهمي در بازار سرمايه توان رقابت با فولاي را نخواهد داشت.فولاي يک استثنا هست.اين استثنا بايد همواره با پي به اي حداقل 15معامله گردد.
.................................................. .................................................. .................................................. ................................................
فولاي
ايا سهمي را در بازار سرمايه مي شناسيد که 900درصد افزايش سرمايه داشته باشد؟
ايا در بازار سرمايه سهمي را مي شناسيد که قرار هست توليد خود را حداقل 20برابر و به همون نسبت يعني سودش را هم 20برابر کند.؟
اگر ميشناسيد ان را به من معرفي کنيد
.................................................. .................................................. ...
ولي من مي شناسم.
ان فولاي هست.شرکتي که قرار هست تا در مدت کمتر از 3سال سرمايه خود را پس از 900درصد افزايش سرمايه از4ميليارد تومان به 40ميليارد تومان برساند.
و توليدش را از 23هزار تن به بيش از 450هزار تن برساند.
و سودش را 20برابر کند.
.................................................. .................................................. ...
با 2طرح
1-پروژه گسترش فولاد سيلندر
که در اين خصوص يک سالن با 4هزار متر مربع اماده کرده اند.و يک ساختمان نگهباني 120متري
2-پروژه نورد گرم 400هزارتني کلاف و شاخه
عقد قرار داد با شرکت دانيلي بسته شده است و زمين 54هزارمتري خريداري شده است و فوندانسيون 20هزارمتري هم ريخته شده است و کليه کارهاي اوليه مثل اب و برق و ..... و مجوزهم صورت گرفته است
.................................................. ...............................................
با امدن دولت جديد و برطرف شدن تحريمها و تسهيل وام بانکي و حمايت از توليد و صنعت اين پروژه ها که 40درصد پيشرفت کار داشته است در کمتر از 3سال انجام خواهد شد.
بنظر مي رسد سود 120توماني سال 92 شرکت با 23هزار تن بعد از انجام کامل طرح و راه اندازي ان به حداقل 2500تومان برسد.
يک سهم مي شود 10 سهم و هر سهم با سود 250توماني 1250تومان با پي به اي 5
پس بعد از انجام کامل طرح و توسعه يک سهم امروز مي شود حداقل 12500تومان
.................................................. ...........................................
سال اول 150درصد افزايش سرمايه يک سهم مي شود 2.5سهم و سرمايه از 4ميليارد تومان مي شود 10ميليارد تومان
سال دوم 100درصد افزايش سرمايه و 2.5سهم مي شود 5سهم و سرمايه از 10ميليارد تومان مي شود 20ميليارد تومان
سال سوم 100درصد افزايش سرمايه و 5سهم مي شود 10سهم و سرمايه از 20ميليارد تومان مي شود 40ميليارد تومان
.................................................. ........................................
البته امسال فولاي
120تومان سود عملياتي مي سازد
25تومان از محل فروش اذر اب مي سازد با قيمت امروز
20تومان از محل فروش 16درصد کارگزاري ايستاتيس پويا
10تومان سهام متفرقه مثل کربن
60الي 70تومان از محل برگشت بخشودگي ماليلتي سالهاي قبل
حداقل 240تومان مي شود.
.................................................. ...................................
بحث من اين هست که بايد به سود عملياتي پي به اي 1بدهيم ولي بخاطر پتانسيل چنين شرکتي در سودسازي اتي ان پي به اي حداقل15
لذا روند سهم را تا رسيدن به پايان راه اندازي طرح و توسعه پي به اي 15 مي دانم.
در حال حاضر سهم بايد تا قيمتهاي بالاي 1500تومان رشد کند.
فولاي يک استثنا در بازار سرمايه هست.
يک چيزي تو مايه هاي شبندر 114توماني
هر سهم فولاي تا 3سال اتي به بيش از 12000تومان خواهد رسيد.
.................................................. .................................................. .................................................. .................................................. ....
اين اينجا يادگاري باشه بعدا باهاش کار دارم.
من مدعي هستم فولاي در 3سال اينده بيشترين سوداوري را خواهد داشت و بهترين و پر ثمرترين سهم بازار سرمايه ايران خواهد بود.
فولاي شبندر دوم است و حتي يک سر و گردن بالاتر.
من همون کسي هستم که وقتي شبندر 114تومان بود حرفهايي زدم که همه من را ديوانه پنداشتند.
فولاد 3ساله حداقل 12000تومان خواهد شد.يعني 30برابر سود اوري.
هيچ سهمي در بازار سرمايه توان رقابت با فولاي را نخواهد داشت.فولاي يک استثنا هست.اين استثنا بايد همواره با پي به اي حداقل 15معامله گردد.
.................................................. .................................................. .................................................. ................................................
فولاي
ايا سهمي را در بازار سرمايه مي شناسيد که 900درصد افزايش سرمايه داشته باشد؟
ايا در بازار سرمايه سهمي را مي شناسيد که قرار هست توليد خود را حداقل 20برابر و به همون نسبت يعني سودش را هم 20برابر کند.؟
اگر ميشناسيد ان را به من معرفي کنيد
ولي من مي شناسم.
ان فولاي هست.شرکتي که قرار هست تا در مدت کمتر از 3سال سرمايه خود را پس از 900درصد افزايش سرمايه از4ميليارد تومان به 40ميليارد تومان برساند.
و توليدش را از 23هزار تن به بيش از 450هزار تن برساند.
و سودش را 20برابر کند.
با 2طرح
1-پروژه گسترش فولاد سيلندر
که در اين خصوص يک سالن با 4هزار متر مربع اماده کرده اند.و يک ساختمان نگهباني 120متري
2-پروژه نورد گرم 400هزارتني کلاف و شاخه
عقد قرار داد با شرکت دانيلي بسته شده است و زمين 54هزارمتري خريداري شده است و فوندانسيون 20هزارمتري هم ريخته شده است و کليه کارهاي اوليه مثل اب و برق و ..... و مجوزهم صورت گرفته است
.................................................. ...............................................
با امدن دولت جديد و برطرف شدن تحريمها و تسهيل وام بانکي و حمايت از توليد و صنعت اين پروژه ها که 40درصد پيشرفت کار داشته است در کمتر از 3سال انجام خواهد شد.
بنظر مي رسد سود 120توماني سال 92 شرکت با 23هزار تن بعد از انجام کامل طرح و راه اندازي ان به حداقل 2500تومان برسد.
يک سهم مي شود 10 سهم و هر سهم با سود 250توماني 1250تومان با پي به اي 5
پس بعد از انجام کامل طرح و توسعه يک سهم امروز مي شود حداقل 12500تومان
.................................................. ...........................................
سال اول 150درصد افزايش سرمايه يک سهم مي شود 2.5سهم و سرمايه از 4ميليارد تومان مي شود 10ميليارد تومان
سال دوم 100درصد افزايش سرمايه و 2.5سهم مي شود 5سهم و سرمايه از 10ميليارد تومان مي شود 20ميليارد تومان
سال سوم 100درصد افزايش سرمايه و 5سهم مي شود 10سهم و سرمايه از 20ميليارد تومان مي شود 40ميليارد تومان
.................................................. ........................................
البته امسال فولاي
120تومان سود عملياتي مي سازد
25تومان از محل فروش اذر اب مي سازد با قيمت امروز
20تومان از محل فروش 16درصد کارگزاري ايستاتيس پويا
10تومان سهام متفرقه مثل کربن
60الي 70تومان از محل برگشت بخشودگي ماليلتي سالهاي قبل
حداقل 240تومان مي شود.
.................................................. ...................................
بحث من اين هست که بايد به سود عملياتي پي به اي 1بدهيم ولي بخاطر پتانسيل چنين شرکتي در سودسازي اتي ان پي به اي حداقل15
لذا روند سهم را تا رسيدن به پايان راه اندازي طرح و توسعه پي به اي 15 مي دانم.
در حال حاضر سهم بايد تا قيمتهاي بالاي 1500تومان رشد کند.
فولاي يک استثنا در بازار سرمايه هست.
يک چيزي تو مايه هاي شبندر 114توماني
هر سهم فولاي تا 3سال اتي به بيش از 12000تومان خواهد رسيد.
.................................................. .................................................. .................................................. .................................................. ....
اين اينجا يادگاري باشه بعدا باهاش کار دارم.
اينها را زدم تا رفقاي سايت به فکر فروش نيفتند جهت نوسان گيري.
لااقل بالاتر بفروشيد.
نظر