در اصل توسط django پست شده است
View Post
صنايع فولاد آلياژي يزد ( فولاي )
Collapse
X
-
-
-
-
-
روند فولای مشخصه، زیاد اصلاح میکنه و خیلی زیاد صعود، البته نسبت به خودش. مدیران شرکت دوس ندارن سهم منفی بشه و همیشه گزارش خوبی واسه انتشار دارن. من شخصا با دید بلند مدت تا جایی که بشه این سهمو جمع میکنم، کاریم بهش ندارم، منفی هم بشه ناراحت نمیشم، فرصتیه واسه اضافه کردن.سهامداری کنید تا رستگار شوید...
شدیدا به سرمایه گزاران عزیز انجام ورزش های استقامتی رو توصیه میکنم.
نظر
-
حافظه خوب داشتن توی بورس خیلی مهمه. یادمون نره سهامی که صف فروش بودن و حالا سر و دست میشکنن واسشون، یادمون نره شبندر و خیلی شرکت های کوچیک و یا زیانده رو که الان غول و یا بچه غول شدن و عالی معامله میشن. فولای تا سال دیگه بچه غول و تا یکی دو سال بعدش یه غوله.سهامداری کنید تا رستگار شوید...
نظر
-
در اصل توسط Alidadash پست شده است View Postروند فولای مشخصه، زیاد اصلاح میکنه و خیلی زیاد صعود، البته نسبت به خودش. مدیران شرکت دوس ندارن سهم منفی بشه و همیشه گزارش خوبی واسه انتشار دارن. من شخصا با دید بلند مدت تا جایی که بشه این سهمو جمع میکنم، کاریم بهش ندارم، منفی هم بشه ناراحت نمیشم، فرصتیه واسه اضافه کردن.
نظر
-
-
من انقد این سهمو دنبال کردم، انقد تو کارش بودم و بهش اطمینان دارم که مثل روز برام روشنه هرچی بشه نشه ضرر نمیزنه، این حداقل توانایی این سهمه، حداکثرش چیزیه که حالا حالاها واسه خیلیا قابل هضم نیست. من دارم میبینم که خودروسازها قراردادهای کلان با این شرکت میبندن. مطمئنم که صادرات محصولاتش شروع خواهد شد و این سهم شدیداً مورد توجه قرار میگیره. افزایش سرمایه کلانی انجام میشه و پی به ای خیلی بالا خواهد رفت.سهامداری کنید تا رستگار شوید...
نظر
نظر