کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
بازار پس از شکست رکورد 60000 واحد باید یکمی استراحت کنه . ذات بورسه دیگه از عرضه ها ناراحت نشین .....
مساله اینجاست زمانیکه شاخص ( نه بازار!) در حال رکورد زدن بود این سهمها درجا می زدند و رکوردی در کار نبود که حالا با اصلاح واقعی هم بخواهند درجا بزنند. آدم باید داده ها را با واقعیات مطابقت دهد نه با مهندسی که در این مملکت در همه ساز و کارهای سیاسی و اقتصادی استفاده های نامطلوب از آن میشود.
ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
دوستانی که هدف از خرید سهم بلند مدتی است نباید نگران پایین آمدن قیمت سهم فولای باشن. بنیاد سهم گویای همه چیز هست.وبرنامه طرح توسعه مدیریت قوی شرکت گزارش سه ماهه همه اینها را مد نظر داشته باشید اگه می خواهید سود کله گنجشگی بدست بیارید از فولای بیخیال شود. برای فولای بزرگ بیاندیشید.
تســـــــــلیم این صحنه سازی های خطرناک نخواهیم شد
کاملا" معلومه سهم رو فریز کردن
عطا جان جملت ما رو یاد این ترانه انداخت :
هنوزم ميشه قرباني اين وحشت منحوس نشد
هنوزم ميشه تسليم شب و اسير كابوس نشد
ميشه باز سنگر از ترانه ساخت و به غراب سر نسپرد
هنوزم ميشه عاشق شد و از ستاره مايوس نشد
امروز رو 600 تومن وارد شدم. با حد ضرر همین 600 تومن. حمایتشو بشکنه تا 580 تومن پایین میاد.
مدت زیادیه سهم داره درجا میزنه.
فردا پس دیگه باید برگرده و برگشتش با یه رشد شارپ خواهد بود.
نمودارا می گن باید برگرده.
امروز رفت زیر 600 تومن می خواستم خارج شم ولی روند معاملاتش نشون میده یکی خیلی راحت داره سهمو جمع میکنه و حقیقی هام راحت هر قیمتی می خواد بهش میدن از ترس.
این جمع کردن یعنی خبرایی هست.
بنابراین اضافه کردم امروز پله دوم. اگه فردا هم 4 درصد منفی باشه که فک نمیکنم پله سوم هم بر می دارم.
با دید 1 2 ماهه.
پرسود باشین.
با سلام
دوستان 5میلیون فاذری که داره بسیار ارزشمنده
هر مثبت فاذر 2-3تومان به سود هر سهم می افزاید
فاذر 3-2روز مثبت بخوره سود نقدی سهم 10%افزایش خواهد یافت
احتمالا بنده تمام فلزی هایی که دارم را در روزهای آینده به فولای تبدیل کنم
نظر