صنايع فولاد آلياژي يزد ( فولاي )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • DJANGO
    عضو فعال
    • May 2013
    • 1701

بفروشید بقروشید.میگم بهتون.همونطور که به فروشنده های 350 تومانی فولای گفتم.
    امیدوارم سهم تا مدتی تو همین قیمتها بمونه تا هم من نقدینگیم جور بشه.هم اینکه واسه سهم خوبه.
    عشقی که زندگی میبخشد../www.mahak-charity.org/main//:.Heart.:/

نظر

• orumbourse
      ستاره دار (1)
      • Nov 2011
      • 10190

در اصل توسط django پست شده است View Post
      بفروشید بقروشید.میگم بهتون.همونطور که به فروشنده های 350 تومانی فولای گفتم.
      امیدوارم سهم تا مدتی تو همین قیمتها بمونه تا هم من نقدینگیم جور بشه.هم اینکه واسه سهم خوبه.
      دیروز که من دیتا رو گرفتم میدونستم امروز معاملاتش این شکلی میشه.یه چند روزی درجا زدن یا اندکی اصلاح
      البته این نظرمن ممکنه اینطور هم نباشه
      "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• eslami
        عضو فعال
        • Apr 2012
        • 789

حواسها جمع باشه.............طرف از روي قصد و غرض قيمتو اونجوري ميچينه و خودش به خودش ميفروشه تا فروشنده جو گيرو بترسونه!!!

اسير نشيد!!

پايانيش عالي رفته بالا!!!

نظر

• eslami
          عضو فعال
          • Apr 2012
          • 789

کاخ سفید: آمریکا تصمیمی برای اقدام نظامی علیه سوریه نگرفته است . خبرگذاري فارس

ترسوها ميفروشن......صف كه بشه باز ميان.............تا بوده همين بوده!!!

نظر

• محمدرضا 87
            عضو فعال
            • May 2012
            • 1522

رنجای منفی که میکشن مثل جوک می مونه
            تابلو دارن خودشون کد به کد می کنن. افزایش خرید حقوقی.
            وگرنه کی میاد سهمو رو قیمت منفی دو روز پیش می فروشه وقتی میتونست رو +5 بفروشه.
            حجم معاملات عالیه.
            یکمی رو این قیمتا بازی میکنه به هر حال مقاومت روانی 600 به 700 می خواد بشکونه.
            جای نگرانی نیست.
            پرسود باشید.

نظر

• eslami
              عضو فعال
              • Apr 2012
              • 789

بز خزي به اين ميگن ها

نظر

• Alidadash
                عضو فعال
                • Jun 2013
                • 959

خیلی از سهما اینطوری شدن امروز
                سهامداری کنید تا رستگار شوید...

شدیدا به سرمایه گزاران عزیز انجام ورزش های استقامتی رو توصیه میکنم.

نظر

• Aiming
                  ستاره دار(18)
                  • Jul 2012
                  • 2641

اضافه کردن فولای در منفی کامل لذتی توصیف نشدنی داره...:x >:)
                  وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.

نظر

• کیوان
                    ستاره دار (1)
                    • Jun 2011
                    • 5094

در اصل توسط Aiming پست شده است View Post
                    اضافه کردن فولای در منفی کامل لذتی توصیف نشدنی داره...:x >:)
                    خوشبحالت...دلم خواست ، صبحی پول هم داشتم ولی خرید کردم ..
                    ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• Aiming
                      ستاره دار(18)
                      • Jul 2012
                      • 2641

ترس بازار نسبت به وقایع پیرامونی طبیعیه و نوسان ذات بازاره ولی نظره من اینه که اوباما و دموکرات ها کشورشون را وارد جنگ نمیکنند... هزینه های جنگ از فوایدش براشون بیشتره....و البته اوباما عاقل تر از این حرفهاست..

از فرصت ها برای خرید سهام بنیادی (تاکید میکنم بنیادی و نه سهامی که با پول بالا میرن) استفاده کنید و لذت ببرید...
                      وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.

نظر

• eslami
                        عضو فعال
                        • Apr 2012
                        • 789

در اصل توسط Aiming پست شده است View Post
                        ترس بازار نسبت به وقایع پیرامونی طبیعیه و نوسان ذات بازاره ولی نظره من اینه که اوباما و دموکرات ها کشورشون را وارد جنگ نمیکنند... هزینه های جنگ از فوایدش براشون بیشتره....و البته اوباما عاقل تر از این حرفهاست..
                        از فرصت ها برای خرید سهام بنیادی (تاکید میکنم بنیادی و نه سهامی که با پول بالا میرن) استفاده کنید و لذت ببرید...
                        اميدوارم همينطور باشه......
                        ولي سوريه با عراق و افغانستان فرق ميكنه!!!
                        سوريه رو بتركونه.....يك چهارم هلال شيعي رو تركونده!!!
                        هر حكومتي بغير از بشار بالابياد... ميتونه باعث تضعيف حزب اللله بشه........
                        عراقم كه ولش كن.........همينجوري داغونه... بعد ميمونيم ما!!!
                        حالا بيا درستش كن..............دست از اعتقادات بردارن.....از درون ميتركيم..........برندارن اونا مارو ميزنن.

خيلي رويا پردازي شد .....

نظر

• Domrol
                          عضو عادی
                          • Jul 2013
                          • 37

ميشه چند تا از اين سهام رو اسم ببريد با ذكر مدت انتظار. ممنون

نظر

• hamed_samandi
                            عضو عادی
                            • Aug 2013
                            • 25

" البته نباید از تاثیر تحولات داخلی (عرضه شجم) و تحولات خارجی (احتمال حمله آمریکا به سوریه) غافل شد : این عوامل میتونن روند کوتاه مدت سهم رو تحت تاثیر قرار بدن "

دیروز گفتم ، 5 درصد سهم پتروشیمی جم با قیمت 1700 تومان ، 408 میلیارد تومان ارزش می خواد که به احتمال زیاد فردا هم باز فولای و دیگر سهم ها رو منفی میکنه ... عرضه شبندر در قیمتهای رویایی کنونی ، احتمال حمله به سوریه ، افزایش بهای جهانی طلا و رشد 16-17 درصدی سهم فولای ، باعث میشه سهامدارهای بزن در رو ، سهم رو به حراج بگذارن ...

فردا هم منتظر سقوط ارزش سهم هستیم ولی یا ورود خریدارهای جدید با توجه به سیگنال های خرید صادر شده در سایت های مختلف ، پیش بینی می شود آخرهای بازار قیمت رشد کنه

نظر

• MOSTAFAVI
                              Banned
                              • Jun 2012
                              • 5636

در اصل توسط eslami پست شده است View Post
                              اميدوارم همينطور باشه......
                              ولي سوريه با عراق و افغانستان فرق ميكنه!!!
                              سوريه رو بتركونه.....يك چهارم هلال شيعي رو تركونده!!!
                              هر حكومتي بغير از بشار بالابياد... ميتونه باعث تضعيف حزب اللله بشه........
                              عراقم كه ولش كن.........همينجوري داغونه... بعد ميمونيم ما!!!
                              حالا بيا درستش كن..............دست از اعتقادات بردارن.....از درون ميتركيم..........برندارن اونا مارو ميزنن.

خيلي رويا پردازي شد .....
                              اینجا دیگه بحث هلال شیعی نیست سقوط سوریه یعنی سقوط ایران و روسیه و مرحله بعد چین.واسه همینم هست که ارتش روسیه و ناوهای این کشور در مدیترانه و دریای سرخ به حالت آماده باش کامل درومدن.ما هم که همیشه آماده باشیم/:.nono.:/البته به نظرم هیچ جنگی درنخواهد گرفت.ضمنا امروز یه مقدار شپاس خریدم اگه فردا هم بیاد پایین شاید یه مقدار دیگه اضافه کنم

نظر

• کيانوش
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 6613

بازار احساسي برخورد کرد و معامله گران جو گير شدند.
                                فردا اين جو بر بازار حاکم نخواهد بود.
                                ..................................
                                در جنگ امريکا با عراق
                                در جنگ امريکا با افغانستان بغل گوشمان
                                بازار اينجور نشد.
                                حالا اون که انور دنيا هست و به گفته جناب اقاي روحاني مشکل سوريه را خود مردمشان حل خواهند کرد.

نظر

در حال کار...
                                X