بعضیا واقعاً قاطی دارن، ۶۶۱۲ میفروشی که سهمو بکشی پایین؟/:.hmmsmiley.:/ خیلی چیزا پایین کشیده شد در اون صحنه، ولی سهم داره میره بالا
صنايع فولاد آلياژي يزد ( فولاي )
جمع کردن
X
-
علی جان شما سعی کن از این فرصت حداکثر استفاده رو بکنی! مثل من :دیدر اصل توسط Alidadash پست شده است مشاهده پستبعضیا واقعاً قاطی دارن، ۶۶۱۲ میفروشی که سهمو بکشی پایین؟/:.hmmsmiley.:/ خیلی چیزا پایین کشیده شد در اون صحنه، ولی سهم داره میره بالا
نظر
-
-
من فعلاً نقدینگی ندارم و فولای هم تو سبد زیاد دارم ولی در اصلاح بعدی اگه فرصت خوب باشه حتماً اضافه می کنم.در اصل توسط sadeghmousavi پست شده است مشاهده پستعلی جان شما سعی کن از این فرصت حداکثر استفاده رو بکنی! مثل من :دیسهامداری کنید تا رستگار شوید...
شدیدا به سرمایه گزاران عزیز انجام ورزش های استقامتی رو توصیه میکنم.
نظر
-
-
دوستان تبریک.
تنیکالش کامل شد.هدف ۱۰۰۰ تومن.
من عاشق اون ۶۶۱ تومن بودم.
اگه گفتین قضیش چی بود؟!!
اون ۶۶۱ تومن بوسه خداحافظی با مقاومت شکسته شده بود.
نظر
-
اول بسته شدن سهمدر اصل توسط شاه بورس پست شده است مشاهده پستقیمت ۶۰۰ تومان فولای به خاطره ها پیوست;;)
با این حجم هایی که تو این روزا داره معامله میشه خون جدیدی به رگ فولای داره تزریق میشه:*>:D<
فقط یدونه اطلاعیه کم داره;)
بعد یه اطلاعیه خوب
بعد یه بازگشایی خوب
که یه دفعه خیال همه راحت بشه و بره بالای ۱۰۰۰اللهم عجل لولیک الفرج.
نظر
-
روند فولای تا الان طوری بوده که همیشه به محدوده قبلی برگشته، من فکر میکنم بازم به زیر ۷۰۰۰ برگرده و فرصت خرید بده، به زودی گزارشی ارائه خواهد شد و اصلاح آینده تا زیر ۷۰۰۰ فرصت خریدی خواهد بود برای ورود به ۸۰۰۰ و ....سهامداری کنید تا رستگار شوید...
شدیدا به سرمایه گزاران عزیز انجام ورزش های استقامتی رو توصیه میکنم.
نظر
-
چه پست های شاعرانه ای:D"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
آره به نظر فولای سهامداراشو عاشق کرده!در اصل توسط orumbourse پست شده است مشاهده پستچه پست های شاعرانه ای:D
نظر
-
دوست عزیز میشه این پستتون رو واسه من تفسیر کنید ؟!در اصل توسط Alidadash پست شده است مشاهده پستروند فولای تا الان طوری بوده که همیشه به محدوده قبلی برگشته، من فکر میکنم بازم به زیر ۷۰۰۰ برگرده و فرصت خرید بده، به زودی گزارشی ارائه خواهد شد و اصلاح آینده تا زیر ۷۰۰۰ فرصت خریدی خواهد بود برای ورود به ۸۰۰۰ و ....
شما دقیقا انتظار چه رفتاری از سهم و در چه بازه زمانی دارید ؟!!!ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر

نظر