کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
در لینک ذیل محکم گفتم که فولای تا 6 ماه آینده تارگت بالای 1500 دارد و گفتم 2000 تومان را تاچ می کند هنوز 3 ماه نشده و قیمت 1700 را دیده کمی دیگر 2000 را هم تاچ خواهد کرد ... این پیش بینی در بدترین شرایط بورس و بدترین شرایط سهم بیان شد
در لینک ذیل محکم گفتم که فولای تا 6 ماه آینده تارگت بالای 1500 دارد و گفتم 2000 تومان را تاچ می کند هنوز 3 ماه نشده و قیمت 1700 را دیده کمی دیگر 2000 را هم تاچ خواهد کرد ... این پیش بینی در بدترین شرایط بورس و بدترین شرایط سهم بیان شد
بازی فولای تمام شده و دیگر تا مدتی رشد شارپ نخواهد داشت. رشد کمی در حد شاخص خواهد داشت.
بهتر است سهم های تازه نفس مانند فنوال و فروس را مدنظر قرار دهید.
2 پله دیگر فولای خرید شد 1950 ت
قبلا می گفتم 2000 را تاچ می کند
اما حالا میگم بزودی از 2000 ت خواهد گذشت
دوستانی که احتمالا خرید می کنند :
فرق است خرید قبلی که 580 تا 800 می خریدم ... ان موقع می گفتیم حد ضرر لازم نیست ...
اما در خرید های جدید یعنی 1800 به بالا نیاز است که حتما حد ضرر داشته باشید ...
حرفه ای ترید کنید ...
Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد
دوستانی که احتمالا خرید می کنند :
فرق است خرید قبلی که 580 تا 800 می خریدم ... ان موقع می گفتیم حد ضرر لازم نیست ...
اما در خرید های جدید یعنی 1800 به بالا نیاز است که حتما حد ضرر داشته باشید ...
حرفه ای ترید کنید ...
بازی فولای تمام شده و دیگر تا مدتی رشد شارپ نخواهد داشت. رشد کمی در حد شاخص خواهد داشت.
بهتر است سهم های تازه نفس مانند فنوال و فروس را مدنظر قرار دهید.
نظر