صنايع فولاد آلياژي يزد ( فولاي )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • paiezan
    عضو فعال
    • May 2012
    • 317

با این قیمت خوب حالا چه جوری بخریم:(

نظر

• سپه
      كاربر فعال
      • Dec 2010
      • 790

در اصل توسط سپه پست شده است View Post
      حا

( 1600000 تا اگه عرضه بشه بعد تازه دوباره سهم به من می رسه ):((
      خوب به من نرسید

خدا رو شکر
      ولی سئوال برام پیش اومد تا چند می خواد بره که این جور توصف نشستن

نظر شخصی من

30-40 درصد بره بالا دیگه از صف خرید خبری نیس تا چند مدت چون ملت همیشه درصف هستند والسلام
      هرچه مطابق میل وارزوهای باطنی ماست ، به نظر ما حقیقت محض میرسد

نظر

• علیرضا1
        عضو فعال
        • Feb 2011
        • 853

در اصل توسط django پست شده است View Post
        متعادل ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
        فولای؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
        ایشاله 600 650 متعادل میشه.
        همونجا هم فرصت خريده،تولد كسرا و شيران ولي در فرابورس....
        فولاي تا ٥٠٠فرصت خريده
        "ايجادو ساخت ارتباطات با انسانهاي بيشتر،اوج بلوغ يك انسان است"

نظر

• کيانوش
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 6613

در اصل توسط BETA پست شده است View Post
          ۲۰۰۰۰ تا گیرحقیقی اومد...
          ۱۰۸ دونه گروهی
          از علیرضا/مرادی/کیانوش بسیار سپاسگذارم
          خواهش ميکنم.
          هر روز تو صف خريد ميرم تا به تعداد قبلي اضافه کنم.
          .................................................. ..........................
          ديروز تو کانال بازار زير نويس مي کردند.
          هر شرکتي که 40درصد از طرح و توسعه را انجام داده باشد و پيشرفت کاري داشته باشد با وام ان سريعا موافقت مي گردد.
          اين موضوع را تو ذهن داشته باشيد.
          با اينگونه مطالب خيلي کار داريم.
          دولت اقاي روحاني دولت حامي شرکتهايي هست که طرح و توسعه دارند.
          اقاي روحاني شديدا دنبال اشتغال زايي و افزايش توليد هست.
          .................................................. ........................
          زرنگها فهميدند من چي ميگم.
          بله درست هست منبعد در بورس هر شرکتي که طرح توسعه داشته باشد پي به اي بالايي خواهد گرفت.

نظر

• آریو
            عضو فعال
            • Mar 2011
            • 4834

فولاي با هر مثبت فاذر 3 تومان به سودش اضافه ميشه

حالا فاذر تا چند ميره ؟؟
            بايد بريم يه سري به تاپيک فاذر بزنيم تا نظر اساتيد رو بپرسيم !

يادمون نره فولاي عملياتي امسال ميتونه بين 75 تا 85 تومان سود بسازه !
            اگه 80رو 41 اضافه کنيم ميشه 120 تومان

اگه فاذر رو بدونيم تا کجا ميره رو خيلي خوب ميشد

..

فولاي با سود حداقل 130 توماني و برنامه افزايش سرمايه
            اهداف حداقلي 650 توماني رو دنبال ميکنه
            ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• کيانوش
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 6613

ديگه نميتونم خودم را کنترل کنم.گرچه نتونستن فولاي به تعداد مورد علاقه بخرم.
              من مدعي هستم فولاي در 3سال اينده بيشترين سوداوري را خواهد داشت و بهترين و پر ثمرترين سهم بازار سرمايه ايران خواهد بود.
              فولاي شبندر دوم است و حتي يک سر و گردن بالاتر.
              من همون کسي هستم که وقتي شبندر 114تومان بود حرفهايي زدم که همه من را ديوانه پنداشتند.
              فولاد 3ساله حداقل 12000تومان خواهد شد.يعني 30برابر سود اوري.
              هيچ سهمي در بازار سرمايه توان رقابت با فولاي را نخواهد داشت.فولاي يک استثنا هست.اين استثنا بايد همواره با پي به اي حداقل 15معامله گردد.
              .................................................. .................................................. .................................................. ................................................
              فولاي
              ايا سهمي را در بازار سرمايه مي شناسيد که 900درصد افزايش سرمايه داشته باشد؟
              ايا در بازار سرمايه سهمي را مي شناسيد که قرار هست توليد خود را حداقل 20برابر و به همون نسبت يعني سودش را هم 20برابر کند.؟
              اگر ميشناسيد ان را به من معرفي کنيد
              .................................................. .................................................. ...
              ولي من مي شناسم.
              ان فولاي هست.شرکتي که قرار هست تا در مدت کمتر از 3سال سرمايه خود را پس از 900درصد افزايش سرمايه از4ميليارد تومان به 40ميليارد تومان برساند.
              و توليدش را از 23هزار تن به بيش از 450هزار تن برساند.
              و سودش را 20برابر کند.
              .................................................. .................................................. ...
              با 2طرح
              1-پروژه گسترش فولاد سيلندر
              که در اين خصوص يک سالن با 4هزار متر مربع اماده کرده اند.و يک ساختمان نگهباني 120متري
              2-پروژه نورد گرم 400هزارتني کلاف و شاخه
              عقد قرار داد با شرکت دانيلي بسته شده است و زمين 54هزارمتري خريداري شده است و فوندانسيون 20هزارمتري هم ريخته شده است و کليه کارهاي اوليه مثل اب و برق و ..... و مجوزهم صورت گرفته است
              .................................................. ...............................................
              با امدن دولت جديد و برطرف شدن تحريمها و تسهيل وام بانکي و حمايت از توليد و صنعت اين پروژه ها که 40درصد پيشرفت کار داشته است در کمتر از 3سال انجام خواهد شد.
              بنظر مي رسد سود 120توماني سال 92 شرکت با 23هزار تن بعد از انجام کامل طرح و راه اندازي ان به حداقل 2500تومان برسد.
              يک سهم مي شود 10 سهم و هر سهم با سود 250توماني 1250تومان با پي به اي 5
              پس بعد از انجام کامل طرح و توسعه يک سهم امروز مي شود حداقل 12500تومان
              .................................................. ...........................................
              سال اول 150درصد افزايش سرمايه يک سهم مي شود 2.5سهم و سرمايه از 4ميليارد تومان مي شود 10ميليارد تومان
              سال دوم 100درصد افزايش سرمايه و 2.5سهم مي شود 5سهم و سرمايه از 10ميليارد تومان مي شود 20ميليارد تومان
              سال سوم 100درصد افزايش سرمايه و 5سهم مي شود 10سهم و سرمايه از 20ميليارد تومان مي شود 40ميليارد تومان
              .................................................. ........................................
              البته امسال فولاي
              120تومان سود عملياتي مي سازد
              25تومان از محل فروش اذر اب مي سازد با قيمت امروز
              20تومان از محل فروش 16درصد کارگزاري ايستاتيس پويا
              10تومان سهام متفرقه مثل کربن
              60الي 70تومان از محل برگشت بخشودگي ماليلتي سالهاي قبل
              حداقل 240تومان مي شود.
              .................................................. ...................................
              بحث من اين هست که بايد به سود عملياتي پي به اي 1بدهيم ولي بخاطر پتانسيل چنين شرکتي در سودسازي اتي ان پي به اي حداقل15
              لذا روند سهم را تا رسيدن به پايان راه اندازي طرح و توسعه پي به اي 15 مي دانم.
              در حال حاضر سهم بايد تا قيمتهاي بالاي 1500تومان رشد کند.
              فولاي يک استثنا در بازار سرمايه هست.
              يک چيزي تو مايه هاي شبندر 114توماني
              هر سهم فولاي تا 3سال اتي به بيش از 12000تومان خواهد رسيد.
              .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. ....
              اين اينجا يادگاري باشه بعدا باهاش کار دارم.

نظر

• paiezan
                عضو فعال
                • May 2012
                • 317

در اصل توسط کيانوش پست شده است View Post
                ديگه نميتونم خودم را کنترل کنم.گرچه نتونستن فولاي به تعداد مورد علاقه بخرم.
                من مدعي هستم فولاي در 3سال اينده بيشترين سوداوري را خواهد داشت و بهترين و پر ثمرترين سهم بازار سرمايه ايران خواهد بود.
                فولاي شبندر دوم است و حتي يک سر و گردن بالاتر.
                من همون کسي هستم که وقتي شبندر 114تومان بود حرفهايي زدم که همه من را ديوانه پنداشتند.
                فولاد 3ساله حداقل 12000تومان خواهد شد.يعني 30برابر سود اوري.
                هيچ سهمي در بازار سرمايه توان رقابت با فولاي را نخواهد داشت.فولاي يک استثنا هست.اين استثنا بايد همواره با پي به اي حداقل 15معامله گردد.
                .................................................. .................................................. .................................................. ................................................
                فولاي
                ايا سهمي را در بازار سرمايه مي شناسيد که 900درصد افزايش سرمايه داشته باشد؟
                ايا در بازار سرمايه سهمي را مي شناسيد که قرار هست توليد خود را حداقل 20برابر و به همون نسبت يعني سودش را هم 20برابر کند.؟
                اگر ميشناسيد ان را به من معرفي کنيد
                ولي من مي شناسم.
                ان فولاي هست.شرکتي که قرار هست تا در مدت کمتر از 3سال سرمايه خود را پس از 900درصد افزايش سرمايه از4ميليارد تومان به 40ميليارد تومان برساند.
                و توليدش را از 23هزار تن به بيش از 450هزار تن برساند.
                و سودش را 20برابر کند.
                با 2طرح
                1-پروژه گسترش فولاد سيلندر
                که در اين خصوص يک سالن با 4هزار متر مربع اماده کرده اند.و يک ساختمان نگهباني 120متري
                2-پروژه نورد گرم 400هزارتني کلاف و شاخه
                عقد قرار داد با شرکت دانيلي بسته شده است و زمين 54هزارمتري خريداري شده است و فوندانسيون 20هزارمتري هم ريخته شده است و کليه کارهاي اوليه مثل اب و برق و ..... و مجوزهم صورت گرفته است
                .................................................. ...............................................
                با امدن دولت جديد و برطرف شدن تحريمها و تسهيل وام بانکي و حمايت از توليد و صنعت اين پروژه ها که 40درصد پيشرفت کار داشته است در کمتر از 3سال انجام خواهد شد.
                بنظر مي رسد سود 120توماني سال 92 شرکت با 23هزار تن بعد از انجام کامل طرح و راه اندازي ان به حداقل 2500تومان برسد.
                يک سهم مي شود 10 سهم و هر سهم با سود 250توماني 1250تومان با پي به اي 5
                پس بعد از انجام کامل طرح و توسعه يک سهم امروز مي شود حداقل 12500تومان
                .................................................. ...........................................
                سال اول 150درصد افزايش سرمايه يک سهم مي شود 2.5سهم و سرمايه از 4ميليارد تومان مي شود 10ميليارد تومان
                سال دوم 100درصد افزايش سرمايه و 2.5سهم مي شود 5سهم و سرمايه از 10ميليارد تومان مي شود 20ميليارد تومان
                سال سوم 100درصد افزايش سرمايه و 5سهم مي شود 10سهم و سرمايه از 20ميليارد تومان مي شود 40ميليارد تومان
                .................................................. ........................................
                البته امسال فولاي
                120تومان سود عملياتي مي سازد
                25تومان از محل فروش اذر اب مي سازد با قيمت امروز
                20تومان از محل فروش 16درصد کارگزاري ايستاتيس پويا
                10تومان سهام متفرقه مثل کربن
                60الي 70تومان از محل برگشت بخشودگي ماليلتي سالهاي قبل
                حداقل 240تومان مي شود.
                .................................................. ...................................
                بحث من اين هست که بايد به سود عملياتي پي به اي 1بدهيم ولي بخاطر پتانسيل چنين شرکتي در سودسازي اتي ان پي به اي حداقل15
                لذا روند سهم را تا رسيدن به پايان راه اندازي طرح و توسعه پي به اي 15 مي دانم.
                در حال حاضر سهم بايد تا قيمتهاي بالاي 1500تومان رشد کند.
                فولاي يک استثنا در بازار سرمايه هست.
                يک چيزي تو مايه هاي شبندر 114توماني
                هر سهم فولاي تا 3سال اتي به بيش از 12000تومان خواهد رسيد.
                .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. ....
                اين اينجا يادگاري باشه بعدا باهاش کار دارم.
                من خودم الان فولای دارم و حسرت این رو میخورم که با این صف خرید دیگه نشه اضافه کنم ولی این قیمت 12500 تومن برای سهم کمی دور از ذهن میاد
                البته برای من .
                ممنون از گزارش خوبی که از وضعیت اتی سهم گذاشتین

نظر

• sourena
                  عضو فعال
                  • Aug 2011
                  • 1080

یادش بخیر حدود 10 ماه پیش وقتی شبندر حدود 150 تا 200 بود همین کیانوش میگفت شبندر 1000 تا آخر سال
                  چه حرفها که بهش زدند و نزدند! کیانوش را باید جدی گرفت حرفش هم منطقیه اگر این طرح توسعه و افزایش سرمایه عظیم اجرایی بشه
                  رویای شیرینی که کیانوش برامون به تصویر میکشه خیلی قشنگ تعبیر میشه
                  سال 1392 می تونه یک سال طلایی و فراموش نشدنی برای بورس وبازار سرمایه باشه.

نظر

• paiezan
                    عضو فعال
                    • May 2012
                    • 317

در اصل توسط سورنــا پست شده است View Post
                    یادش بخیر حدود 10 ماه پیش وقتی شبندر حدود 150 تا 200 بود همین کیانوش میگفت شبندر 1000 تا آخر سال
                    چه حرفها که بهش زدند و نزدند! کیانوش را باید جدی گرفت حرفش هم منطقیه اگر این طرح توسعه و افزایش سرمایه عظیم اجرایی بشه
                    رویای شیرینی که کیانوش برامون به تصویر میکشه خیلی قشنگ تعبیر میشه
                    انشاا... همینطور بشه فقط خدا کنه قبلش بتونیم به مقدار کافی اضافه کنیم

نظر

• صداقت2
                      عضو فعال
                      • Sep 2012
                      • 704

در اصل توسط صداقت2 پست شده است View Post
                      با سلام

بنظرم - بستگی به قیمت بازگشایی فولای هم داره

اگه تو محدوده 370 و 50 در صد بالای قیمت تئوریک قیمت بخورد - تعویض با وآتی مازاد در صد موجود در پرتفوی مستحب - در محدوده 400 تومان مباح - تا 450 تومان مکروه و بالای 450 تومان حرام است.:))

البته چگونگی معاملات فردای وآتی می تواند- پاسخگوی این تصمیم باشد.

برای من هیچ سهمی - وآتی نمیشه!!!

موفق باشید.

با وجودی که قیمت بازگشایی فولای بسیار جذاب بود و منتظر خرید در این قیمت ها هستم .....تا 450 تومان - ولی معاملات امروز واتی هم نشان داد که قابلیت های زیادی داشته و شایسته 5 رقمی شدن قیمت می باشد.

البته امروز اندکی موفق به خرید واتی شدم ولی برای خرید فولای باید صبح زودتر بیدار شده و زنبیل بزارم
                      صداقت همیشه بهترین است.

نظر

• DJANGO
                        عضو فعال
                        • May 2013
                        • 1701

در اصل توسط صداقت2 پست شده است View Post

با وجودی که قیمت بازگشایی فولای بسیار جذاب بود و منتظر خرید در این قیمت ها هستم .....تا 450 تومان - ولی معاملات امروز واتی هم نشان داد که قابلیت های زیادی داشته و شایسته 5 رقمی شدن قیمت می باشد.

البته امروز اندکی موفق به خرید واتی شدم ولی برای خرید فولای باید صبح زودتر بیدار شده و زنبیل بزارم
                        اقا یکی جریان صف نشینی رو توضیح بده چرا هرقدر میخوای به موقع اینترو بزنی باز خیلی عقب میمونی؟
                        کسی راه کاری داره؟
                        در ضمن ار کجا معلومه کجایه صفی؟
                        عشقی که زندگی میبخشد../www.mahak-charity.org/main//:.Heart.:/

نظر

• sourena
                          عضو فعال
                          • Aug 2011
                          • 1080

شباهت زیادی میان شراز و فولای در بازگشایی بود
                          شراز را هم با قانون 50 درصد بهمن 91 روی 520 تومن باز کردند و عملا تا 1000 تومن کمتر از 200 هزار سهم هم معامله نشد
                          در نظر داشته باشید شراز بیش از یک میلیارد سهم و فولای فقط 40 میلیون سهم داراست نسبت 26 به 1!
                          اصلا انتظار نداشته باشید عرضه خاصی تا 500 تومن در این سهم صورت بگیره
                          سال 1392 می تونه یک سال طلایی و فراموش نشدنی برای بورس وبازار سرمایه باشه.

نظر

• علیرضا1
                            عضو فعال
                            • Feb 2011
                            • 853

با اوجگيري قيمت در روزهاي اتي بازار بيشتر با پديده٩٢اشنا ميشه....
                            "ايجادو ساخت ارتباطات با انسانهاي بيشتر،اوج بلوغ يك انسان است"

نظر

• داش مهدی
                              عضو فعال
                              • Jan 2011
                              • 595

در اصل توسط سورنــا پست شده است View Post
                              شباهت زیادی میان شراز و فولای در بازگشایی بود
                              شراز را هم با قانون 50 درصد بهمن 91 روی 520 تومن باز کردند و عملا تا 1000 تومن کمتر از 200 هزار سهم هم معامله نشد
                              در نظر داشته باشید شراز بیش از یک میلیارد سهم و فولای فقط 40 میلیون سهم داراست نسبت 26 به 1!
                              اصلا انتظار نداشته باشید عرضه خاصی تا 500 تومن در این سهم صورت بگیره
                              شراز با دامنه 5% باز شد
                              مَن عَشَقَنی عَشَقتُهُ وَ مَن عَشَقتُهُ قَتَلتُهُ

نظر

• کاران
                                عضو عادی
                                • May 2013
                                • 94

افزایش سرمایه

سلام و عرض ادب
                                صحبتی که زیاد راجع به فولای میشه بحث افزایش سرمایه است که میگن در حدود 900% است و اینکه در مرحله اول 150% است
                                آیا کسی از دوستان اطلاع دارد که این امر کی انجام میشود و آیا شرکت انقدر سود انباشته دارد که از آن محل انجام شود
                                و اینکه گزارش سه ماهه سهم حدودا و معولا کی اعلام میشود
                                با سپاس

نظر

در حال کار...
                                X