بعد از چند روز حجم معاملات مناسب و جمع اوری و کف سازی انتطار میرفت هر لحظه حرکت کنه از بیشترین قیمت تاریخش که اینگونه هم شد:)
صنايع فولاد آلياژي يزد ( فولاي )
جمع کردن
X
-
بله ؛ ۱۰۰۰ هدف کوتاه مدتی هست وگرنه در بلندمدت اهدافش بازهم بالاتر هست کیانوش گرامیدر اصل توسط کيانوش پست شده است مشاهده پستامروز در بورکس يکي از تکنيکاليستها هدف فولاي را ۱۰۰۰تومان اعلام کرد.که کمي با چشم اندازهاي ما همخواني دارد.
ما اعتقاد داريم فولاي بايد همواره با پي به اي ۱۵معامله گردد.
يعني بايد قيمت بره بطرف ۱۵۰۰تومانما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
کیانوش جان اینجا هم اعلام میکنیم مجددا :در اصل توسط کيانوش پست شده است مشاهده پستامروز در بورکس يکي از تکنيکاليستها هدف فولاي را ۱۰۰۰تومان اعلام کرد.که کمي با چشم اندازهاي ما همخواني دارد.
ما اعتقاد داريم فولاي بايد همواره با پي به اي ۱۵معامله گردد.
يعني بايد قيمت بره بطرف ۱۵۰۰تومان
فولای :
اگر سهم بالای ۵۵۰ تثبیت بشه با یه الگوی پرچم و موج ۵ که میفته ، هدف ۱۰۰۰ داره

نظر
-
درود بر شمادر اصل توسط Mohsen Mehrvarz پست شده است مشاهده پست
رفقا همين اقا بود صاحب تحليل تکنيکال بورکس.
اگر فنورد با پي به اي ۱۰ و فجر با پي به اي ۱۴معامله مي شوند چرا فولاي اينطور نشود.فولاي که قرار هست توليدش ۴برابر فنورد و فجر گردد.
نظر
-
من که باشم که بر ان خاطر عاطر نگرم...................در اصل توسط آریو پست شده است مشاهده پستصف فروش خاور بسیار دراماتیک هست :D
الان دکتر علیرضا۱ میاد مارو دعوا میکنه :-w
اقا جواد دعوا کجا بود ؟ما اهل گفتگو هستیم .................
راستش منم از صف فروش خاور برداشتم..........."ايجادو ساخت ارتباطات با انسانهاي بيشتر،اوج بلوغ يك انسان است"
نظر
-
من امروز گرفتم اصل کارت ملی وکپی شناسنامه یا کپی کارت ملی را می خواهد هر سهم ۶۰ توماندر اصل توسط paiezan پست شده است مشاهده پستسلام
از دوستا ن کسی تونست امروز سود فولای رو از بانک صادارت بگیره؟
نظر
-
گنج کویر دیگه فرصت خرید نمیده...............
تا ۷۰۰ سهم عرضه چندانی نداره............معاملات پرحجم در قیمت ۷۰۰ نوید روزهای طوفانی جدیدی رو برای سهم میده .......
دوستان به خوبی مشخصه که مجموعه مدیریتی فولای علاقه ای به افت سهم نداره .هر جا سهم به مقاومت برخورد میکنه تعدیل مثبت یا خبری در مورد بخشودگی مالیاتی میاد.............
شرکت چند تا خبر تاپ داره که بزودی اعلام میکنه.................."ايجادو ساخت ارتباطات با انسانهاي بيشتر،اوج بلوغ يك انسان است"
نظر
-
سهامداری با سهم لذت بخشهدر اصل توسط Alidadash پست شده است مشاهده پستداش عطا شما که با اون خرید صدهزاری خوب دستو زدی، امیدوارم فردا بتونم اضافه کنم
نوسانگیری روح و روان آدم رو فرسوده میکنه علی جان
هنوز فولای سقف رو شکسته و وارد دنیای جدیدی شده
نظر
-
چهارشنبه هفته قبل روی ۵۳۰ با دید نوسان گرفتیم ولی فعلا نمک گیر سهم شدیم.
گروه فولادی یه گین حسابی به بازار بدهکارهوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
مصطفی جان منم خیلی وقته که نمک گیرش شدم ... لامصب نمک گیرش ملسه :Dدر اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است مشاهده پستچهارشنبه هفته قبل روی ۵۳۰ با دید نوسان گرفتیم ولی فعلا نمک گیر سهم شدیم.
گروه فولادی یه گین حسابی به بازار بدهکاره
۳۰۰-۳۱۵ خریدم ، ۴۴۸.۶ ، ۵۱۱.۲ ، ۵۰۹.۹ هم خریدم...
خسته شدم از بس خریدم!!
شب قدر با خدا صحبت مینمودم، گفتم خدایا جان هرکی دوست داری دیگه الان وقتشه، من خریدامو کردم، اگه فولای بیشتر اینجاها بمونه غرق میشم و سبد مبد میره زیر سوال و همش میشه فولای ها؛ خواهشن بنده ات رو از غرق شدن نجات بده...
خلاصه گویا صحبتهام داره جواب میده L-)
سهمی که توی بازار دیروز و امروز اینجوری معامله میشه، تکلیفش معلومه
ضمن عرض تشکر از فروشندگان محترم فعلا بای بای تا قیمتهای بالاتر =;
نظر

نظر