صنايع فولاد آلياژي يزد ( فولاي )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • کيانوش
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 6613

در اصل توسط ali30 پست شده است View Post
    دوستان چرا اینقدر به فولای چسپیدن فباهنر فولاژ فسرب اینها هم سهمن ها توی کف هم هستن.
    ديروز شتران با قيمت 74هزارتومانيش تو اون بازار وحشتناک که صفهاي فروش بالاي 10ميليوني داشت و پالايشگاهيها وشبندر قويترين سهم بازار سرمايه با پي به اي مفت صف فروش ميشد هرگز قيمتش منفي نشد و حتي مثبت 5هم معامله مي شد.
    شتران ديروز همواره با قيمت 74هزار تومان در حال سبز بودن بود.چرا؟
    چرا؟چرا؟چرا؟
    چون شتران به سازمان بورس نامه زده ميخواهد 1000درصد افزايش سرمايه بده.
    1000درصد افزايش سرمايه.
    .................................................. .....
    سوال.
    فولاي چند درصد افزايش سرمايه دارد؟
    قبلا مدير عامل گفت 900درصد.ولي گويا افزايش سرمايه فولاي رفته رو 1200درصد.
    فباهنر-فولاژ-فسرب چند درصد افزايش سرمايه دارند.
    0درصد
    ..................................
    ....................................
    به نظر من فولاي بايد همواره با پي به اي 15معامله بشه.
    بزودي بازار متوجه اين موضوع خواهد شد و اين پيش بيني من به واقعييت خواهد پيوست.
    صبر صبر صبر کليد حل مشکلات .
    فولاي سير ترشي 3ساله با هدف 12000تومان هست.
    ................................فوری/ اوباما: هنوز تصمیمی برای حمله به سوریه گرفته نشده است
    بین الملل > آمریکا - باراک اوباما روز چهارشنبه در مصاحبه ای گفت که هنوز تصمیمی نگرفته است که چگونه به حملات شیمیایی در سوریه پاسخ بدهد.

به گزارش خبرآنلاین به نقل از خبرگزاری فرانسه، رئیس جمهوری آمریکا با این همه در مصاحبه با شبکه تلویزیون پی.بی. اس. آمریکا افزود: من تصمیمی نگرفته ام اما به این نتیجه رسیده ام که دخالت مستقیم آمریکا در جنگ داخلی سوریه کمکی به بحران نخواهد کرد.
    ............................
    ..........................
    من تصميمي نگرفته ام اما به اين نتيجه رسيده ام که دخالت مستقيم امريکا در جنگ داخلي سوريه کمکي به بحران نخواهد کرد.
    چه جمله قشنگي گفته اوباما
    اين جمله را بايد با اب طلا نوشت و رو سر در سازمان بورس زد.تا براي هميشه سهامداران ترسو اويزه گوش خود قرار بدهند.
    شنبه فولا ي واکثر نمادهاي صف فروش با صف خريد باز ميشند.
    چهار شنبه هر کي خريد برد هر کي فروخت کارش سخت شد.
    .................................................. .................................................. ........................................

نظر

• under line
      عضو عادی
      • Jul 2013
      • 137

من فولای میخوام!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11کی میبنده؟؟؟؟؟؟افزایش سرمایه قراره بده چقد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
      [SIZE=4][FONT=comic sans ms][COLOR=#cc99ff]من1 [/COLOR][COLOR=#800080]پرندم [/COLOR][COLOR=#cc6699]ارزو داررررررررررررررررم'@-@L-)[/COLOR][/FONT][/SIZE]

نظر

• علیرضا1
        عضو فعال
        • Feb 2011
        • 853

افق پيش روي فولاي بسيار روشنه
        داشتن سهم توي سبد از نون شب واجبتره......
        اين سهم امسال ميتونه ٢٠٠ تومان سود بسازه با تناسب ٥ به عدد ١٠٠٠ تومان ميرسيم........
        بازي فولاي از روزهاي اينده ديدني ميشه.......
        "ايجادو ساخت ارتباطات با انسانهاي بيشتر،اوج بلوغ يك انسان است"

نظر

• hamed_samandi
          عضو عادی
          • Aug 2013
          • 25

نمی دونم این سهم چه شکلیه که از وقتی که سهامدارش شدم ، دیگه نمیتونم به بقیه سهم ها نگاه کنم !!!
          هر روز هم منفی بخوره ، باز هم نمی فروشم .... من که روی فولای تک سهمم ....

نظر

• علیرضا1
            عضو فعال
            • Feb 2011
            • 853

در اصل توسط hamed_samandi پست شده است View Post
            نمی دونم این سهم چه شکلیه که از وقتی که سهامدارش شدم ، دیگه نمیتونم به بقیه سهم ها نگاه کنم !!!
            هر روز هم منفی بخوره ، باز هم نمی فروشم .... من که روی فولای تک سهمم ....
            دوست عزیز جسارت نباشه .من کارخونه و طرح توسعه اش رو از نزدیک دیدم .با چند تا از سهامداران عمده سهم مشورت کردم .ولی رعایت درصد سبد سهام خیلی مهمه .....
            فولای با تمام پتانسیلها و ارزشش 20 درصد از سبد بنده رو گرفته و من جرات نمیکنم روی هیچ نمادی تک سهم بشم .

نظر

• hamed_samandi
              عضو عادی
              • Aug 2013
              • 25

در اصل توسط علیرضا1 پست شده است View Post
              دوست عزیز جسارت نباشه .من کارخونه و طرح توسعه اش رو از نزدیک دیدم .با چند تا از سهامداران عمده سهم مشورت کردم .ولی رعایت درصد سبد سهام خیلی مهمه .....
              فولای با تمام پتانسیلها و ارزشش 20 درصد از سبد بنده رو گرفته و من جرات نمیکنم روی هیچ نمادی تک سهم بشم .
              بزرگوار ، فرمایش شما کاملاً درسته ولی توی زمانی که فولای شارپ شده و آماده پروازه ، چرا که نه ؟؟؟ شما دعا کن یه 40 تایی گین بگیریم ، سبد که چیزی نیست یه زنبیل درست میکنم

نظر

• علیرضا1
                عضو فعال
                • Feb 2011
                • 853

در اصل توسط hamed_samandi پست شده است View Post
                بزرگوار ، فرمایش شما کاملاً درسته ولی توی زمانی که فولای شارپ شده و آماده پروازه ، چرا که نه ؟؟؟ شما دعا کن یه 40 تایی گین بگیریم ، سبد که چیزی نیست یه زنبیل درست میکنم
                فولاي نياز به دعا نداره فقط صبر ميخواد تا به تارگت برسه,,,,,,

نظر

• ebrahim48
                  عضو جدید
                  • Nov 2012
                  • 18

[QUOTE=کيانوش;370838]ديروز شتران با قيمت 74هزارتومانيش تو اون بازار وحشتناک که صفهاي فروش بالاي 10ميليوني داشت و پالايشگاهيها وشبندر قويترين سهم بازار سرمايه با پي به اي مفت صف فروش ميشد هرگز قيمتش منفي نشد و حتي مثبت 5هم معامله مي شد.
                  چرا؟چرا؟چرا؟
                  1000درصد افزايش سرمايه.
                  سوال.
                  0درصد
                  ................................فوری/ اوباما: هنوز تصمیمی برای حمله به سوریه گرفته نشده است
                  بین الملل > آمریکا - باراک اوباما روز چهارشنبه در مصاحبه ای گفت که هنوز تصمیمی نگرفته است که چگونه به حملات شیمیایی در سوریه پاسخ بدهد.

به گزارش خبرآنلاین به نقل از خبرگزاری فرانسه، رئیس جمهوری آمریکا با این همه در مصاحبه با شبکه تلویزیون پی.بی. اس. آمریکا افزود: من تصمیمی نگرفته ام اما به این نتیجه رسیده ام که دخالت مستقیم آمریکا در جنگ داخلی سوریه کمکی به بحران نخواهد کرد.
                  من تصميمي نگرفته ام اما به اين نتيجه رسيده ام که دخالت مستقيم امريکا در جنگ داخلي سوريه کمکي به بحران نخواهد کرد.
                  اين جمله را بايد با اب طلا نوشت و رو سر در سازمان بورس زد.تا براي هميشه سهامداران ترسو اويزه گوش خود قرار بدهند.
                  .................................................. .................................................. ........................................[/QUOT
                  باسلام خدمت دوست بزرگوار جناب استاد کیانوش عزیز
                  از زحمات وتحلیل های منطقی شما سپاسگزارم. امیدوارم مزد زحمات خودتونو از خداوند منان بگیرید. اما سئو الی که ازشمای عزیز انتظار دار م اینکه بر اساس کدام اطلاعات از افزایش 1200درصدی فولای صحنت می کنید.البته افزابش 900 درصدی در مصاحبه مدیرعامل شرکت رو قبلا در دنیای اقتصاد شنیدم وهنوز هم نتیجه معلوم نیست البته میگن که در حال پیگیری است.اگر لطف کنید این اطلاعات در مورد افزایش 1200درصدی رو ارائه بدهید بنده در خرید مجدد مصمم میشوم.چون بنده هم ازسهامدار های فولای هستم ومیدانم ازنظر بنیادی هیچ شکی توش نیست .باسپاس

نظر

• omidvar777
                    عضو عادی
                    • Jan 2013
                    • 68

شركت به دنبال دو نوع افزايش سرمايه هست١)١٥٠ درصد افزايش سرمايه به دليل اصلاح ساختار مالي كه عملاً براي خريد و فروش سهام استفاده ميشه و با توجه به خريدهاي مجموعه ميشه اميدوار بود اين نوع افزايش سرمايه ميتونه افق خوبيدر سود اوري شركت داشته باشه،طرح توجيهي اين افزايش سرمايه به بورس ارسال شده و بزودي عملياتي ميشه.٢)افزايش سرمايه بميزان ٧٥٠ درصد كه به خاطر پروژه نورد گرم قراره انجام بشه و ظرفيت ٤٠٠/٠٠٠ تن توليد سالانه داره.
                    میشه لطفا بفرمایید این افزایشها از محل آورده است یا انباشته؟ و هرکدام حدودا چه زمانی ممکنه انجام بشه؟
                    ممنون از راهنمایی های شما دوستان

نظر

• کيانوش
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 6613

[QUOTE=ebrahim48;371126]
                      در اصل توسط کيانوش پست شده است View Post
                      ديروز شتران با قيمت 74هزارتومانيش تو اون بازار وحشتناک که صفهاي فروش بالاي 10ميليوني داشت و پالايشگاهيها وشبندر قويترين سهم بازار سرمايه با پي به اي مفت صف فروش ميشد هرگز قيمتش منفي نشد و حتي مثبت 5هم معامله مي شد.
                      چرا؟چرا؟چرا؟
                      1000درصد افزايش سرمايه.
                      سوال.
                      0درصد

.................................................. .................................................. ........................................[/QUOT
                      باسلام خدمت دوست بزرگوار جناب استاد کیانوش عزیز
                      از زحمات وتحلیل های منطقی شما سپاسگزارم. امیدوارم مزد زحمات خودتونو از خداوند منان بگیرید. اما سئو الی که ازشمای عزیز انتظار دار م اینکه بر اساس کدام اطلاعات از افزایش 1200درصدی فولای صحنت می کنید.البته افزابش 900 درصدی در مصاحبه مدیرعامل شرکت رو قبلا در دنیای اقتصاد شنیدم وهنوز هم نتیجه معلوم نیست البته میگن که در حال پیگیری است.اگر لطف کنید این اطلاعات در مورد افزایش 1200درصدی رو ارائه بدهید بنده در خرید مجدد مصمم میشوم.چون بنده هم ازسهامدار های فولای هستم ومیدانم ازنظر بنیادی هیچ شکی توش نیست .باسپاس
                      چون همه چيز گران شده است جالا شرکت براي راه اندازي طرح و توسعه اش به پول بيشتري نياز دارد.
                      لذا بايد افزايش سرمايه بيشتري بدهد.

نظر

• محمدرضا 87
                        عضو فعال
                        • May 2012
                        • 1522

رنجای منفی 20 تایی از 645 تا 635 نشون دهنده اینه به نظرم می خوان حقیقیو بترسونن این وسط سهمشو مفت از دستش درارن.
                        فولای فرصت خریده.
                        این حجم خرید حقیقی این مدت احتمال کدای شخصی حقوقی باشه.
                        سهم 1000 تومنیو مفت ندین.
                        پر سود باشید

نظر

• orumbourse
                          ستاره دار (1)
                          • Nov 2011
                          • 10181

خریداران اون قدرت لازم برای بالا بردن قیمت رو ندارند
                          "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• Dr.boursi
                            عضو فعال
                            • Oct 2012
                            • 1348

اضافه کردن فوولای در محدوده فعلی.....
                            این حرکت کاملا قابل پیش بینی بود که به سطح مذکور پول بک نماید.....

بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!

لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/

نظر

• sadeghmousavi
                              عضو فعال
                              • Aug 2013
                              • 484

ما هم اگه خگسترهامون نقد بشن!!! فولای اضافه خواهیم نمود!

نظر

• hamed_samandi
                                عضو عادی
                                • Aug 2013
                                • 25

در اصل توسط Dr.boursi پست شده است View Post
                                اضافه کردن فوولای در محدوده فعلی.....
                                این حرکت کاملا قابل پیش بینی بود که به سطح مذکور پول بک نماید.....

اتفاقات اخیر هم بدجوری مزید بر علت شد ، پولبک هم داشت ولی نه اینقدر !!!

نظر

در حال کار...
                                X