صنايع فولاد آلياژي يزد ( فولاي )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • omid_reza
    عضو عادی
    • Aug 2013
    • 104

در اصل توسط django پست شده است View Post
    دوستان یکی از شرکت بپرسه ببینه صحت داره
    من تقریبا قبل از اینکه شرکت بخاد تعدیل بده اینو پرسیدم که گفت تا اخر سال 150 درصد افزایش سرمایه داره و منتظر موافقت بورس هستش در مورد پوشش نه ماه هم سربسته امور سهامش گفت که خیلی خوب پوشش داده فکر کنم همین روزاست که یه کله تا 950 بره و بعد خبرای خوب خلاصه خودم باشم زیاد از این شاخه به اون شاخه نمی پرم توی همین سهم میمونم سودیم که بخام از سهم دیگه بگیرم همیجا بهم میده فقط ممکنه یکم صبر بخاد که منم عادت کردم سهام داری کنم تا نوسان گیری
    در مورد معافیت مالیاتی هم اشاراتی کردن که من زیاد سر در نیوردم دوستان اگه میدونم بگن

نظر

• farazbrs
      عضو جدید
      • Oct 2013
      • 18

در اصل توسط omid_reza پست شده است View Post
      من تقریبا قبل از اینکه شرکت بخاد تعدیل بده اینو پرسیدم که گفت تا اخر سال 150 درصد افزایش سرمایه داره و منتظر موافقت بورس هستش در مورد پوشش نه ماه هم سربسته امور سهامش گفت که خیلی خوب پوشش داده فکر کنم همین روزاست که یه کله تا 950 بره و بعد خبرای خوب خلاصه خودم باشم زیاد از این شاخه به اون شاخه نمی پرم توی همین سهم میمونم سودیم که بخام از سهم دیگه بگیرم همیجا بهم میده فقط ممکنه یکم صبر بخاد که منم عادت کردم سهام داری کنم تا نوسان گیری
      در مورد معافیت مالیاتی هم اشاراتی کردن که من زیاد سر در نیوردم دوستان اگه میدونم بگن
      معافیت مالیاتی سال 88 مبلغ 146428840 تومان در مرحله تشخیص با پرداخت 2721717 قطعی شده ولی به سود انباشته طبق گزارش شرکت اضافه نشده ، مضاف براین مالیات سال
      89 (208617198تومان) و سال90 (367443944 ت) و سال91 (625929688 ت) ، جمعا به مبلغ 830’990’201’1 تومان به عنوان ذخیره مالیات این سالها درنظر گرقته شده که بر اساس شنیده ها شرکت به دنبال اخذ معافیت از پرداخت مالیات این سه سال میباشد بنابراین از محل معافیت پرداخت مالیات سال های 88_89_90_91 حدودا به ازای هر سهم 336 ریال به سود شرکت اضافه خواهد شد .
      تحلیل های اینجانب [B][SIZE=2]صرفا تکنیکالی[/SIZE][/B] است و میتواند[B][SIZE=3] اشتباه [/SIZE][/B]باشد.

نظر

• farazbrs
        عضو جدید
        • Oct 2013
        • 18

در اصل توسط omid_reza پست شده است View Post
        معافیت مالیاتی سال 88 مبلغ 146428840 تومان در مرحله تشخیص با پرداخت 2721717 قطعی شده ولی به سود انباشته طبق گزارش شرکت اضافه نشده ، مضاف براین مالیات سال89 (208617198تومان) و سال90 (367443944 ت) و سال91 (625929688 ت) ، جمعا به مبلغ 830’990’201’1 تومان در حساب ذخیره مالیات است که بر اساس شنیده ها شرکت به دنبال اخذ معافیت از پرداخت مالیات این سه سال میباشد بنابراین از محل معافیت مالیات سالهای 88_89_90_91 حدودا به ازای هر سهم 336 ریال به سود شرکت اضافه میشود.
        تحلیل های اینجانب [B][SIZE=2]صرفا تکنیکالی[/SIZE][/B] است و میتواند[B][SIZE=3] اشتباه [/SIZE][/B]باشد.

نظر

• تنها
          عضو فعال
          • Dec 2012
          • 1109

دوستان من امروز حسابی پیگیر بودم شرکت مدارک افزایش سرمایه رو مدتها قبل فرستاده بورس فقط مونده مجوز افزایش سرمایه 150 درصد و از محل سود انباشته و بخشی هم شاید اورده باشه
          تو بورس داره کارش انجام میشه من اخر وقت کسی که کار کارشناسی افزایش سمایه فولای رو انجام میده رو پیدا کردم کیه که تماس گرفتم ساعت 4 بعد بود جواب نداد فردا تماس میگیرم
          کارشناس فولای تو بورس
          اقای لطفی هست به شماره 84083118

نظر

• ata007
            عضو فعال
            • Nov 2011
            • 6291

جا داره از جناب تنها تشکر جانانه ای بکنیم به خاطر اطلاعات مفید و خوبی که در اختیار ما سهامداران فولای قرار می دهد

فولای بزودی حرکت شارپی تا 1200 خواهد داشت فعلا" صبر کنید سهم خشک بشه تا بعد....

نظر

• تنها
              عضو فعال
              • Dec 2012
              • 1109

شما بزرگ وار هستید جناب اتا عزیز وظیفس
              فقط متاسفانه من نمیدونم چرا هیت مدیره تو گزارش ها از افزایش سرمایه اطلاع رسانی نمیکنه
              البته یه دوستی تو بورس نیوز دارم که ازش خواستم با مدیر عامل مصاحبه ای ترتیب بده و تو سایت بورس نیوز اخرین تحولات فولای رو بازگو کنن
              فولای با این هیت مدیره باهوش حیف که در جا بزنه با پی بی ای 4/5

نظر

• تنها
                عضو فعال
                • Dec 2012
                • 1109

رو 750 خریدارم مثل شیر فروشنده مشتاق دیداریم
                یادش بخیر یه زمان رو 500 تومن هیچکی پارس سرام نگاه نمیکرد الان از دیدنش کیف میکنم
                فولای هم منتظر فروشندهام

نظر

• هامد
                  ستاره دار(7)
                  • Aug 2012
                  • 2611

خب فولای داره کم کم ظرف زمانیش پر میشه، همونجوری که میبینید از طرفی به کف کانال داریم میرسیم و مهمتر ازون Rsi داره به دو خط حمایتی معتبر میرسه :x
                  3 از (5) احتمالا طی هفته اینده و شاید 10 روزه کاریه دیگه شرو بشه، هدف نهایی (5) که بعیده بش برسه 1400 هست ولی پیش بینی میشه چیزی بین 1200-1400 باشه، در مورد این 3 هم خیلی نمیشه مطمئن گفت ولی سقفه کانال میتونه تارگت خوبی باشه و حدود 1100 رو نشون میده ...

اِلهی عَظُمَ الْبَلاء

نظر

• تنها
                    عضو فعال
                    • Dec 2012
                    • 1109

دوستان اجازه بدن قیمت بیاد پایین از نوسانگیرا و خسته شدگان خالی شه من میتونم فولای رو صف خرید کنم ولی میخوام رو 750 جمع کنم
                    یک نوسان تپلم از تکشا گرفتم 4 درصد منفی رو جمع کردم رو 4 مثبت فروختم

نظر

• تنها
                      عضو فعال
                      • Dec 2012
                      • 1109

حقوقی باز پیداش شد نذاشت خریدامو تکمیل کنم

نظر

• mehdipour2000
                        عضو فعال
                        • Oct 2011
                        • 406

دیروز خریدم امروزم آخر وقت خریدم... مهرداد خان
                        تحلیل رایگان
                        اینستاگرام: mehdipour.mohamad
                        توییتر: m_mehdipour

نظر

• تنها
                          عضو فعال
                          • Dec 2012
                          • 1109

امروز سرمایه گذاری ایرانیان 50 هزار تای دیگه خرید 220 تام از هفته قبل خریده بود میشه 270 هزار
                          دوستان
                          کسی شناختی از این شرکت داره فکر کنم از اول اذر فولای رشد خودشو شروع کنه و تا 1100 بره هفته بعد تصفیه اعتباری هاست فرصت خرید تو این قیمتها باز هست

نظر

• تنها
                            عضو فعال
                            • Dec 2012
                            • 1109

در اصل توسط mehdipour2000 پست شده است View Post
                            دیروز خریدم امروزم آخر وقت خریدم... مهرداد خان
                            مبارکت باشه
                            شرکت پیگیر افزایش سرمایه 150 درصدی هست به جد پیگیر گرفتن مجوزه ولی نمیدوم چرا هنوز مجوز نگرفته مگه چقدر طول میکشه
                            دقیقا فولای رشدش موقعی شروع میشه یه مرد پیدا شه رنج بکشه صف خرید کنه بعد صف نشین ها میام پشت سهم

نظر

• abtinsalari
                              عضو فعال
                              • Nov 2012
                              • 306

سلام دوستان این سود سهامو که رفتیم مجمع کی میدن؟من یادم نبود باید کجا برم؟
                              ذرت ها نیاز به باران بیشتری دارند ولی کنگر ها نه ذرت ها در شرق هستند و کنگرها در غرب شما از هر دو بخرید و به باران کاری نداشته باشید

نظر

• ناظم
                                عضو فعال
                                • May 2011
                                • 508

سود بانک صادرات می دهد اما برای 92 را نمیدانم کی می دهد

نظر

در حال کار...
                                X