فردا میاد زیر 840 ...
صنايع فولاد آلياژي يزد ( فولاي )
Collapse
X
-
بيش از ٣١ درصد از مجموع سهام شركت طي ٥٥ روز گذشته در قيمت هاي بالاي ٨٠٠٠ ريال معامله شده...
لذا با توجه به حدود ٤٠ درصد سهام شناور موجود، دليل محكم براي كاهش قيمت چندان متصور نمي باشد...
مطالب صرفا جهت اطلاع بوده و توصيه به خريد يا فروش نمي باشد.[FONT=tahoma][B][SIZE=2][COLOR=#008000]مطالب ارائه شده صرفا جهت اطلاع بوده و توصيه به خريد يا فروش سهم نمي باشد...[/COLOR][/SIZE][/B][/FONT]
نظر
-
تا گزارش نه ماهه باید سهامداری کرد ممکنه چند روز بالا وپایین بشه ولی بعد از این گزارش قیمت سهم به بیشتر از 1100تومان خواهد رسید دوستان در صورت لزوم می توانند با امور سهام شرکت تماس گرفته و اطلاعات جدیدتری بگیرند ما که چند روز پیش از این خبر مطمئن شدیمانسان در کنار دیگران عاقل تر است تا در کنار خویش
نظر
-
در اصل توسط robochem پست شده است View Postفردا میاد زیر 840 ...در اصل توسط ROSEMAN پست شده است View Postبيش از ٣١ درصد از مجموع سهام شركت طي ٥٥ روز گذشته در قيمت هاي بالاي ٨٠٠٠ ريال معامله شده...
لذا با توجه به حدود ٤٠ درصد سهام شناور موجود، دليل محكم براي كاهش قيمت چندان متصور نمي باشد...
مطالب صرفا جهت اطلاع بوده و توصيه به خريد يا فروش نمي باشد.در اصل توسط مصطفی 64 پست شده است View Postتا گزارش نه ماهه باید سهامداری کرد ممکنه چند روز بالا وپایین بشه ولی بعد از این گزارش قیمت سهم به بیشتر از 1100تومان خواهد رسید دوستان در صورت لزوم می توانند با امور سهام شرکت تماس گرفته و اطلاعات جدیدتری بگیرند ما که چند روز پیش از این خبر مطمئن شدیم
حالا من یه چیزی گفتم فردا که دور نیست... وامیستیم میبینیم... بازار حدود 40% نوسانگیر داره... همه فهمیدن که سهام طلاسازی بانک مزکزی آمریکا هم اگه نوسان نده نباید خرید... متاسفانه!!!
نظر
-
همچین سهمی با این پی بر ای پایین واقعاً یه گنجه . بعضی از دوستان واقعاً کم لطفی می کنن .
ما هممون یه جزئی هستیم از کل سهامدارا لطفاً یه کم صبر داشته باشیم . بعضی از دوستان
فقط برای تخریب سهم این حرفها رو می زنن لطفاً به صحبتهای آنها توجه نداشته باشیم . قرار نیست
همه سهم ها همینجور یه کله بالا برن بالاخره باید یه دوران تنفس هم داشته باشن . بعضی از دوستان
هم لطفاً سم پاشی نکنن ما با این سهم می مونیم .
نظر
-
من هم با نظر آقا مهدی موافقم سهم ما هم رشد خواهد کرد تا اخر دی صبر کنید همگی سود سرشار میبریم اصلا از طرز معاملات مشخصه جمع میکنن از ما گفتن
نظر
-
سهم داشت خیلی خوب حرکت به سمت جلوشو انجام میداد و وارد روند میشد.
حقوقی در عین حماقت به جای حمایت از سهم شد مقاومت براش و باز نزاشتن سهم حرکتشو شروع کنه.
نظر
-
نمی دونم چرا دوستان این حقوقی رو زیاد دارن بزگش می کنن
دیدید که با این حماقتش نتونست زیاد منفیش کنه این سهم رو
اون هم تو روزی که شاص فلزات داره از مقاومتش رد میشه شروع به فروش می کنه
شرش کم شه ببینید سهم به جایگاه اصلی خودش میرسه یا نه
دوستانی هم که یه سهم اعتقاد ندارن هم دارن کم کم زحمت رو کم می کنن
پس اونایی که به سهمشون اعتقاد دارن با سهم بمانند که سود اصلی با سهامداری هستبه سلامت خانواده می اندیشم
نظر
-
حرفم تموم نشده داره صف خرید میشه
در ضمن یه عده این بازی ها برای فیلد کردن چارت ها و تحلیل تکنیکال هست که یه عده رو بیرون کننبه سلامت خانواده می اندیشم
نظر
-
در اصل توسط هامد پست شده است View Postخیلی عجیب داره معامله میشه، بعده اینکه تو روز استارت رو 900 اون حجم رو خورد اصن نمیشد حدس زد باز یه عده بیان رو قیمتا اونم با این حجم بشینن واسه فروش! هر دفه که حس میکنم زیره 900 خالی شده از فروشنده باز یه عده میان شرو میکنن در افشانی!;))
ازونطرفم حقیقی که خوب خرید میکرد باز امروز نیومد روزه اول که با حقوقی هرچی رنج بود زدن دیروز باز بد نبود 100هزارتا رنج خوبی زد تا 920 ولی امروز هیچی نخرید، امیدوارم باز برگرده، وگسترم به غیر همون روزه اول این دوروز در حده 20-30هزارتا فقط خریده! اینم نمیدونه با خودش چ چنده چون دو سه هفته پیش رو 850 فک کنم حدود 200هزارتا خالی کرده بود!
نمودار اصن دلیلی بره اصلاح نشون نمیده اون سری گفتم سقف Rsi بود چون واقعا دلیلش همون بود ولی این سری تکنیکال واقعا توجیهی برای این منفی خوردن بعد از اون حجم دیده نمیشه!! اون محدوده از rsi که سه چار روز پیش گفتم اثرشو گذاشت به همراه کف کانال و کف سه قلو زد! همچنان منتظرم هدف اول این 5 که 1040 هست رو بزنه اگه ردش کنه مقاومت بعدی سقف کانال محدوده 1200-1300 هست...
در اصل توسط bidemajnon پست شده است View Postحرفم تموم نشده داره صف خرید میشه
در ضمن یه عده این بازی ها برای فیلد کردن چارت ها و تحلیل تکنیکال هست که یه عده رو بیرون کنناِلهی عَظُمَ الْبَلاء
نظر
نظر