بتاز ای اسب روغنی من بعدا خودم میبرم حسابی میشورمت:d
غمارگ ( مارگارین )
Collapse
X
-
-
با کوچکترین اشاره صفه خریده
سهمی که تا حدودی ارزشه ریال رو در برابر دلار حفظ میکنهالماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
-
در اصل توسط پرستو پست شده است View Postبا کوچکترین اشاره صفه خریده
سهمی که تا حدودی ارزشه ریال رو در برابر دلار حفظ میکنهالماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
-
پارسال قندیها لیدر بودن و سودهای رویایی دادن
امسال غذاییها لیدرن و سودهای رویایی میدنالماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
نظر
-
ما هی این دست اون دست میکنیم .......اصلاح نمیکنه ......این سهم ......گویا میخواد دو برابر بشه از این قیمت ها !!!!!!!!!
به نظر میاد ارزش تک سهمی رو داره .........با این شرایط !!!
عجب اشتباهی کردیم نخریدیم امروز ...............آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/10/02, 22:44.///
نظر
-
یادش بخیر . مردادماه که کمتر کسی غذاییها رو میدید ، از غالبرو غمارگ شروع کریدم . چقدر گلومونو پاره کردیم . خدا رو شکر
دوستان فقط بگم که از غذاییها جا نمونید
به سودهای اندک هم بسنده نکنید
چند تا تارگت بدیم ببینیم تا یه ماه دیگه چطوری میشه:
غمارگ 420 اول ، بعد 480 + تعدیل مثبت =600
غاذر : 600
غالبر : بعد تعدیل 500
غبشهر : 1500
غپینو : 300
( چند تا سهم دیگه از سایر گروههای پترو- فلزی و معدنی هستند که تو این تاپیک نمیگنجن .
فقط بگم در بازار صعودی فعلی ، فقط سهامداری کنید. شاخص که به حوالی 33000 رسید ، میام راجع به 35000 بحث میکنم )آخرین ویرایش توسط Mohsen Mehrvarz؛ 2012/10/03, 01:06.
نظر
-
گروه غذایی تازه حرکت خود را شروع کرده اند و توجه بازار را بخود جلب کرده اند .
ازین گروه با ارزش جا نمونید......
نظر
نظر