غمارگ ( مارگارین )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مات
    عضو فعال
    • Aug 2011
    • 5650

باز شدن رو بی خیال شید
    بالاخره باز خواهد شد این هفته نه هفته دیگه
    فقط دعا کنید اون سود واقعی رو اعلام کنند
    اگر 120 به بالا اعلام کنه رو مرزه 700 باز میشه
    بعد میریم برای پی به ای 10
    الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
    اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
    اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

• هامد
      ستاره دار(7)
      • Aug 2012
      • 2611

در اصل توسط پرستو پست شده است View Post
      باز شدن رو بی خیال شید
      بالاخره باز خواهد شد این هفته نه هفته دیگه
      فقط دعا کنید اون سود واقعی رو اعلام کنند
      اگر 120 به بالا اعلام کنه رو مرزه 700 باز میشه
      بعد میریم برای پی به ای 10
      این هفته یا هفته دیگه باشه که مشکلی نی:دی بضی دوسان میترسن بیشتر از یه ماه بشه فقد هروخ وا شد خدا کنه غذاییا تو اصلاح نباشن، البته با اون خبرایی که گرفتم خیلی بعیده مگه اینکه همشون دروغ گفته باشن، 99 تومن هم که خوده بخشه سهام شرکت داره میگه به حدی هس که سهمو تا بالا 600 بیاره ولی واقعا جاداره بیشتر اعلام بشه خدا کنه ابهامای سازمانم تو همین راستا باشه :) اونایی که من امروز بشون زنگ زدم چه تو شرکت چه تو کدال هیشکدوم از جزئیات تعدل چیزی نگفتن شرکتیه که گف نمیدونم کدالیه ام که تابلو بود نمیخواد حرفی بزنه ...
      آخرین ویرایش توسط هامد؛ 2012/10/16, 17:26.
      اِلهی عَظُمَ الْبَلاء

نظر

• هامد
        ستاره دار(7)
        • Aug 2012
        • 2611

هرچی تاپیک مارگارین اینور ساکته اونورر ثانیه ثانیه پُس میاد :دی
        گویا این ابهامه اخره مهر رفع میشه، خدا کنه سازمان دوباره گیر نده بیشتر بخواد طول بکشه تو این مدت هی به سازمان زنگ میزنیم چه خبره :))
        با این جو و بدترین حالت تعدیل 99 تومنی بخواد وا شه مطمئنن بالای 600 وا میشه :)
        تو بورکس یه اقایی میگف دوسه پونزده ساله ی مسئول امور مالیه بهش گفته شرکت امسال بالای صدتومن میسازه :) اقا سعیدم میگف کلا روند سوددهیش متحول شده غمارگ و سالهای بعدم مشکلی نخواهد داشت ....
        اِلهی عَظُمَ الْبَلاء

نظر

• Mohsen Mehrvarz
          عضو فعال
          • Mar 2012
          • 1683

در اصل توسط Mohsen Mehrvarz پست شده است View Post
          بنده غبشهر رو قبول دارم. ولی در اولویتهای بنده نیست
          نکته بعدی اینکه با غمارگ نه ، دنبال غمارگه
          غبشهر دمش به دم غمارگ گره خورده . عرضه های امروز رو در سهم در غیاب غمارگ شاهد بودید. هر وقت غمارگ صف میشد، این هم صف میشد و هر وقت غمارگ تا صف فروش میرفت، این هم به دنبالش صف فروش میشد و ...
          سهمی مناسبه که خودش جور خودشو بکشه . مثلا وقتی لیدر گروه که قطعا غمارگه ، معاملاتش تغییر میکنه، اون مسیر خودشو تا حدودی حفظ کنه.

یه نکته ای که خیلی بهش معتقدم اینه که برای اینکه ببینید بهترینهای گروه چه سهم هایی هستند ، باید فقط و فقط و فقط معاملات بازیگران را در سهم ببینید و بس . مسائل بنیادی و تکنیکی سهم ، در اولویتهای پایینتری قرار دارند .
          چنانچه ممکنه سهمی با p/e =20 معاملاتی محکم ، و سهمی با p/e =9 معاملاتی ضعیف داشته باشه .
          چیزی که مشخصه اینه که استارت گروه رو غالبر و بعدش غمارگ زدن . ازون پس غاذر- غپینو روندی مستحکم داشتن و دارن . کافیه فقط تو واچینگ لیستتون معاملات رو رصد کنید تا منظور منو متوجه بشید .
          در مجموع هر کسی علایق و تفکرات خودشو داره و ممکنه به زعم دوستان ، مطالب بنده خلاف باشه . ولی با سری به میزان رشد و معاملات سهم ، همه چیز دستگیر دوستان میشه

به هر حال همه دوستان در حال سود کردن هستند. به علاوه 4% غمارگ ، با 4% غبشهر با 4% غاذر با ... تفاوتی نداره . مهم میزان سوده
          حالا هر کسی ، هر سهمی رو دوست داره ، رو همون کار کنه تا از چشم کسی چیزی نبینه
          همگی موفق باشید:x
          تو بازار امروز تفاوت در جنس معاملات ، نشانه تفاوت بنیادی نیست . بلکه نشانه تفاوت نگرش بازار به سهم است

نظر

• وحید 20
            ستاره‌دار(98)
            • Mar 2011
            • 29911

سود جدید 99تومان خواهد بود
            غبشهر هم 326تومان
            درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• هامد
              ستاره دار(7)
              • Aug 2012
              • 2611

در اصل توسط Mohsen Mehrvarz پست شده است View Post
              تو بازار امروز تفاوت در جنس معاملات ، نشانه تفاوت بنیادی نیست . بلکه نشانه تفاوت نگرش بازار به سهم است
              اره محسن جان منم فقط گفتم چرا در اولویتتون نیس، خب از غپینو خیلی بهتر بود از هر نظر ولی تو این مدت غپینو نمودار خیلی شارپی داشت، شما ام احتمالا واسه همین با غپینو بودین....
              اره خیلی عجیب بود معاملات امروزش، به خاطر عرضه های غپینو بود تا حدی به زودی خودشو جدا میکنه، اگه غمارگ باز بود عمرا اینجوری نمیشد .........
              تازه بچه ها انگار تموم چیزاایی که کارشناس کدال میگف دروغ بوده و گزارشی ارسال نشده، تازه امروز قرار بوده ارسال کنن، خدا کنه سازمان گیری بهش نده اگه اکی باشه احتمالش هس تا شب بیاد رو کدال ....
              اِلهی عَظُمَ الْبَلاء

نظر

• هامد
                ستاره دار(7)
                • Aug 2012
                • 2611

خب اینم از پوشش 110% نه ماهه ...
                منتظر میشیم تعدیل پیش بینی بیااد :)
                البته فعلا جو مناسب نی هفته بعد بیاد بهتره ...
                اِلهی عَظُمَ الْبَلاء

نظر

• مات
                  عضو فعال
                  • Aug 2011
                  • 5650

1009ریال سوده جدید رو اعلام کرده به بورس
                  الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
                  اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
                  اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

• هامد
                    ستاره دار(7)
                    • Aug 2012
                    • 2611

در اصل توسط پرستو پست شده است View Post
                    1009ریال سوده جدید رو اعلام کرده به بورس
                    مطمئنی ؟ همین امرو یکی اونور میگف از شرکت امار گرفته که سازمان به تعدیلی که فرستادن گیر داده گفته همه چیزو لخاظ کنین و بعد اعلام کنید، این تغییر ینی فقط یه تومن بوده !!!
                    اِلهی عَظُمَ الْبَلاء

نظر

• سلطان بورس
                      كاربر فعال
                      • Aug 2011
                      • 3373

در اصل توسط ha_mi پست شده است View Post
                      مطمئنی ؟ همین امرو یکی اونور میگف از شرکت امار گرفته که سازمان به تعدیلی که فرستادن گیر داده گفته همه چیزو لخاظ کنین و بعد اعلام کنید، این تغییر ینی فقط یه تومن بوده !!!
                      سلام
                      وقتی گزارش 9 ماهه تایید شده پس پیش بینی مشکلی نداره و فردا احتمالا بر روی سایت کدال قرار بگیرد
                      سود جدید هم 1009 ریال

نظر

• هامد
                        ستاره دار(7)
                        • Aug 2012
                        • 2611

در اصل توسط شکارچی پست شده است View Post
                        سلام
                        وقتی گزارش 9 ماهه تایید شده پس پیش بینی مشکلی نداره و فردا احتمالا بر روی سایت کدال قرار بگیرد
                        سود جدید هم 1009 ریال
                        اخه سری قبلم همین شد گزارش نه ماهه اومد منتظر بودیم فردا پیش بینی بیاد ولی دو هفته بعد پیش بینی اومد، این سریم اون دوستمون میگف همون قضیه پیش اومده اون سری با گزارش پیش بینی 45 فرستاده بودن که یسازمان گیر داد که پایینه و اینا بعده دو هفته پیش بینی 70 تومن اومد، میگف فرستادن 997 گفتن کمهبرید همه چیزو لحاظ کنید میگف احتمالا بالای 120 اعلام بشه، حالا فارغ از ایناا به نظرم پیش بینی هفته بعد بیاد بهتر باشه شاید تا اون موقع جو گروه بهتر شد و یه بازگشایی عالیو شاهد باشیم ...
                        اِلهی عَظُمَ الْبَلاء

نظر

• اشکبوس کهنه سوار
                          ستاره دار (2)
                          • Jul 2012
                          • 1281

در اصل توسط شکارچی پست شده است View Post
                          سلام
                          سود جدید هم 1009 ریال
                          این 1009 ریال که دیگه شکی توش نیس
                          می تونین از تلفن گویای شرکت پیش بینی جدید رو بشنوین. 63965030-021
                          در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.

نظر

• heaven_smile77
                            عضو عادی
                            • Jul 2012
                            • 257

در اصل توسط ha_mi پست شده است View Post
                            اخه سری قبلم همین شد گزارش نه ماهه اومد منتظر بودیم فردا پیش بینی بیاد ولی دو هفته بعد پیش بینی اومد، این سریم اون دوستمون میگف همون قضیه پیش اومده اون سری با گزارش پیش بینی 45 فرستاده بودن که یسازمان گیر داد که پایینه و اینا بعده دو هفته پیش بینی 70 تومن اومد، میگف فرستادن 997 گفتن کمهبرید همه چیزو لحاظ کنید میگف احتمالا بالای 120 اعلام بشه، حالا فارغ از ایناا به نظرم پیش بینی هفته بعد بیاد بهتر باشه شاید تا اون موقع جو گروه بهتر شد و یه بازگشایی عالیو شاهد باشیم ...
                            آقا من موندم اگه در شرایط فعلی غمارگ باز بشه برای گروه غذاییی مخصوصاً غبشهر خوب میشه یا بد میشه؟؟ (البته من خودم هر دو رو دارم)
                            از یه طرف فکر می کنم غمارگ با این گزارش و تعدیل خوبی که داده روند کل گروه و غبشهر رو دوباره مثبت می کنه و خودش هم مثبت می مونه. از یه طرف ممکنه نه تنها به گروه کمکی نکنه بلکه جو موجود غذایی روش اثر بزاره و این رو هم پایین باز کنه.
                            اما در جمع بندی فکر میکنم اگر یه کم دیرتر باز شه که حداقل غبشهر تو شرایط متعادلی قرار گرفته باشه خیلی به نفع سهامدارا باشه. چه سهامدارای غمارگ و چه غبشهر

نظر

• بنان
                              عضو فعال
                              • Feb 2011
                              • 840

در اصل توسط heaven_smile77 پست شده است View Post
                              آقا من موندم اگه در شرایط فعلی غمارگ باز بشه برای گروه غذاییی مخصوصاً غبشهر خوب میشه یا بد میشه؟؟ (البته من خودم هر دو رو دارم)
                              از یه طرف فکر می کنم غمارگ با این گزارش و تعدیل خوبی که داده روند کل گروه و غبشهر رو دوباره مثبت می کنه و خودش هم مثبت می مونه. از یه طرف ممکنه نه تنها به گروه کمکی نکنه بلکه جو موجود غذایی روش اثر بزاره و این رو هم پایین باز کنه.
                              اما در جمع بندی فکر میکنم اگر یه کم دیرتر باز شه که حداقل غبشهر تو شرایط متعادلی قرار گرفته باشه خیلی به نفع سهامدارا باشه. چه سهامدارای غمارگ و چه غبشهر
                              کاملا درست بنظر منم الان غمارک باز کنه ممکنه تعدیلش بسوزه چون تا قبل از اینکه ببنده بنوعی لیدر غذاییها شده بود الانم با توجه به اینکه فعلا غذاییها زورکی منفیشون کردن اگه غمارک باز بشه بنظرم مشکله بخواد جو گروهو برگردونه اما اگه نو بازار مثبت غذاییها باز بشه هم برای خودش خوبه هم برای همگروهیهاش.

نظر

• اشکبوس کهنه سوار
                                ستاره دار (2)
                                • Jul 2012
                                • 1281

امروز با یکی از مسئولین شرکت غمارگ(نام نمی برم) صحبت کردم. همون طور که می دونین غمارگ یه زمین توی سه راه ورامین به سمت شهر ری داشته و داره که اگه 3 سال پیش می فروخت به هر سهم معادل 130 تومان سود غیر عملیاتی داده می شد. خود دوستان نظرشون اینه که فروش این زمین 3 برابر مبلغ 3 سال پیش (400 تومان) سود از این طریق به هر سهم اضافه می کنه و اونوقت چه شود...
                                در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.

نظر

در حال کار...
                                X