غمارگ ( مارگارین )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سیگنال
    Banned
    • Nov 2012
    • 714

در اصل توسط حامد24 پست شده است View Post
    امیدوارم غمارگی ها فردا رو هم مثل امروز یک صدا بشند و به سود های 5_6 درصدی راضی نشن
    هنوز مارگارین به قیمت خرید خیلی از دوستان نرسیده.خیلی ها بالای 420 سوار شده اند پس فعلا فروشنده ای نخواهد داشت. بماند که اینکه دوستانی که سهم را خریده اند در نیز به سودهای کم راضی نخواهند بود.
    گروه غذایی استارت خود را زده و با صف شدن غبشهر و غپینو تداوم حرکت گروه بیشتر خواهد بود

نظر

• محمدرضا مرادی
      عضو فعال
      • Sep 2012
      • 2188

در اصل توسط سیگنال پست شده است View Post
      هنوز مارگارین به قیمت خرید خیلی از دوستان نرسیده.خیلی ها بالای 420 سوار شده اند پس فعلا فروشنده ای نخواهد داشت. بماند که اینکه دوستانی که سهم را خریده اند در نیز به سودهای کم راضی نخواهند بود.
      گروه غذایی استارت خود را زده و با صف شدن غبشهر و غپینو تداوم حرکت گروه بیشتر خواهد بود
      یعنی اگه غپینو رو مفت به من بدن نمیگیرم!!!!!

اصلا ربطی به غمارگ و غبشهر نداره این سهم!!

باز اگه میگفتی وبشهر یه چیزی!;)
      تمام سال من بی تو...

نظر

• هامد
        ستاره دار(7)
        • Aug 2012
        • 2611

بجه هاا اون دوستم که تو شرکت بود گف انگار دارن پیش بینی سال بعدو 20 تومن میفرستن:(( احتمالا عرضه امروزم واسه همینه درسته شاید با واقعیت مطابق نباشه ولی دارن این کارو میکنن من ترجیح دادم حداقل تا ااولین گزارش سه ماهه از سهم دور باشم :( ای خداااا :(( بچه ها امور مالی دو شرکت یکیه حواستون باشه اگه بره میان مدت یا بلند مدت خریدین نگه داشتنش شاید بد نباشه ولی اگه این 20تومنه درست باشه حداقل باید تا اولین گزارش سال بعد که سه ماهه باشه باید وایسیم :( تا پوشش 30-40تومنیه سه ماهه ارو بازار ببینه و سهم برگرده :(
        اِلهی عَظُمَ الْبَلاء

نظر

• بنان
          عضو فعال
          • Feb 2011
          • 840

دیروز عرض کردم به سهم نباید تعصب داشت من دیروز خالی کردم چون شنیدم گزارش 92 را حتی ممکنه زیان اعلام کنن درهر صورت باید بپذیریم این گزارشها هر چند نادرست اما توی بازار تاثیر میزاره

نظر

• meysam_sh_2020
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 20671

در اصل توسط ha_mi پست شده است View Post
            بجه هاا اون دوستم که تو شرکت بود گف انگار دارن پیش بینی سال بعدو 20 تومن میفرستن:(( احتمالا عرضه امروزم واسه همینه درسته شاید با واقعیت مطابق نباشه ولی دارن این کارو میکنن من ترجیح دادم حداقل تا ااولین گزارش سه ماهه از سهم دور باشم :( ای خداااا :(( بچه ها امور مالی دو شرکت یکیه حواستون باشه اگه بره میان مدت یا بلند مدت خریدین نگه داشتنش شاید بد نباشه ولی اگه این 20تومنه درست باشه حداقل باید تا اولین گزارش سال بعد که سه ماهه باشه باید وایسیم :( تا پوشش 30-40تومنیه سه ماهه ارو بازار ببینه و سهم برگرده :(
            زودتر میگفتی حامی جام ما نمیخریدیم...........
            ///

نظر

• هامد
              ستاره دار(7)
              • Aug 2012
              • 2611

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
              کی خریدی میثم مگه :( خب تازه فمیدم و بالاجبار فروختم :( انصافا هر جور حساب کردم سوده ساله بعد پایین نمیاد چون کاهش تولیدی درکار نیس ولی !!! ای خدا :(( به نظر من خروج تو این نقطه و برگشت به سهم بعده گزارش سه ماهه که به نظرم خیلی بیشت از این پیش بینی مضخرفی که میخوان بفرستنو پوشش میده بهتره :( البته ازین نامردا بعید اون موقم با سندسازی بخوان پوشش رو پایینتر نشون بدن واقعاا نمیفهمم قصدشون چیه مگه اینکه همونی که باربد گفت باشه که اینا دران سهمو پایین میکشن و پایین نگه میدارن که سهامدار عربه که برنامه هایی تو سرش داره شاخ نشه ضررشو ما بدبخت باس بدیم اونوخ:((
              اِلهی عَظُمَ الْبَلاء

نظر

• bahary
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 2510

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post

خیلی وسوسه شدم خرید کنم به نمودار نگاه کردم دیدم فردا مناسبتره ولی با این اخبار تنش زا فعلا منصرف شدم تا گزارش 92 بیاد. فعلا توی همون غبشهر گیر کردم کافیه.

صاحب مرده هر لحظه صفش بیشتر می شه.

نظر

• سیروس
                  عضو عادی
                  • Mar 2012
                  • 46

به صف فروش دقت کنین 1111111

نظر

• مات
                    عضو فعال
                    • Aug 2011
                    • 5650

تا زمانی که مسولین خودشون هم تو این بازار خرید فروش میکنند فساد و دستکاری قیمتی انجام میشه
                    نه تنها تو این سهم تو همه سهامها همینه
                    به عرب و مرب هم کاری نداره
                    در حال حاضر با هر ترفندی شده نمیخوان غذاییها رشد کنند تا به وقتش
                    الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
                    اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
                    اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

• heaven_smile77
                      عضو عادی
                      • Jul 2012
                      • 257

در اصل توسط ha_mi پست شده است View Post

حامی جان خب زودتر می گفتی ..... همون صبح که سهم روان معامله می شد می فروختیم میرفت. البته شانس آوردم غبشهر رو اول صبح دادم رفت. توی غمارگ هم به خاطر معاملات دیروزش وایستادم. فکر می کردم امروز هم جمع میشه و صف خرید که برعکس دراومد.
                      اما سوال اینه که اگه این گزارش که شما می گی درست باشه یعنی سهم تا کجا پایین می آید؟؟؟ و آیا اصولا کسی که دیروز سهم رو اونجوری حمایت کرد اجازه کاهش زیاد رو بهش می ده؟؟؟

نظر

• خوشبخت
                        عضو فعال
                        • Jul 2012
                        • 5464

اعداد روند باحاله!!
                        1222222
                        333
                        222
                        =))
                        زندگی بدون تحریم سلام....

نظر

• خوشبخت
                          عضو فعال
                          • Jul 2012
                          • 5464

اقا خدایی جریان این اعداد چیه؟
                          عین سرخ پوستا بهم علامت میدن!
                          1
                          1
                          2
                          3
                          :d
                          زندگی بدون تحریم سلام....

نظر

• هامد
                            ستاره دار(7)
                            • Aug 2012
                            • 2611

در اصل توسط heaven_smile77 پست شده است View Post
                            حامی جان خب زودتر می گفتی ..... همون صبح که سهم روان معامله می شد می فروختیم میرفت. البته شانس آوردم غبشهر رو اول صبح دادم رفت. توی غمارگ هم به خاطر معاملات دیروزش وایستادم. فکر می کردم امروز هم جمع میشه و صف خرید که برعکس دراومد.
                            اما سوال اینه که اگه این گزارش که شما می گی درست باشه یعنی سهم تا کجا پایین می آید؟؟؟ و آیا اصولا کسی که دیروز سهم رو اونجوری حمایت کرد اجازه کاهش زیاد رو بهش می ده؟؟؟
                            اره خبر دیر رسید دیروز صف خرید بود راحت میتونسیم بدیم بره، منم امرو با بدختی فروختم :(
                            خدا کنه 20تومن درست نباشه انصافا خیلی نامردیه :( بدبختیش اینجاس بدونی سودش پایین نمیادو این وضعیتو ببینی ..
                            تا کجا پایین اومدنشو نمیدونم:( دیروز 2.5 میلم اوله وخت هرچی گشتیم نفمدیدیم کی بوده خریدارش تا ببینیم چی میشه، اگه چیزی که گفت باشه که امیدوارم همون باشه ونقشه دیگه ایـ تو سرشون نباشه نباید افت زیادی داشته باشه ..
                            اِلهی عَظُمَ الْبَلاء

نظر

• برزیل
                              Banned
                              • Jul 2025
                              • 415

من که یه هفته پیش گفتم سودسال بعدش پایینه این بنده خداشفاف سازی هم گقت ها ولی متاسفانه بعضی ازدوستان یه فکرایی میکنن عجیب غریب

نظر

• حامد24
                                عضو فعال
                                • Mar 2011
                                • 2532

در اصل توسط برزیل پست شده است View Post
                                من که یه هفته پیش گفتم سودسال بعدش پایینه این بنده خداشفاف سازی هم گقت ها ولی متاسفانه بعضی ازدوستان یه فکرایی میکنن عجیب غریب

این ها همه بازیه سود پایین یا زیان و یا .... برای سال بعد دیگه چه صیغه ایه !! غمارگ با این ارز تک نرخی (که امروز خبرش تو اکثر خبرگزاری ها منتشر شده بود و احتمالا همون 1600 _1700 تصویب بشه ) به راحتی میتونه سود همین امسالشو به بالای 250 تومان برسونه شرکتی که تو 9 ماهه میاد و بیش از 75 درصد از سودش رو پوشش میده شما باور میکنی که بیاد و زیان اعلام کنه اونم تو شرایطی که روغن هم کمیاب شده
                                عجبا
                                یل یاتار ، طوفان یاتار
                                یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .

نظر

در حال کار...
                                X