غمارگ ( مارگارین )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • اشکبوس کهنه سوار
    ستاره دار (2)
    • Jul 2012
    • 1281

درخصوص پروژه ادغام عملياتي با شرکت صنعتي بهشهر و فروش زمين مارگارين موارد ذيل به استحضار مي رساند:
    اين پروژه به دو بخش زير سازي و انتقال ماشين الات تقسيم مي شود:
    در خصوص بخش زير سازي نزديک به نيمي از کار به اتمام رسيده است و کار با سرعت مطلوبي در حال پيشرفت است. با توجه به اينکه زيرسازي ماشين آلات در شرکت بهشهر شامل موارد تاسيسات، ماشين الات و مخازن مي شود، اين کار تا اواخر اتمام پروژه به طول خواهد انجاميد.
    در بخش انتقال ماشين الات، کار از ابتداي شهريور ماه سال جاري شروع و تا تيرماه 1392 ادامه خواهديافت.
    درخصوص فروش زمين مارگارين لازم به ذکر است که تا اين تاريخ با چند مشتري مذاکراتي بعمل آمده است که تا کنون مذاکرات نتيجه اي در بر نداشته است و در صورت رسيدن به توافق مراتب سريعا به سازمان اعلام خواهد گرديد.

دوستان این نوشته ها بخش هایی از گزارش 6 ماهه بود که خودش بسیار گویاست و فکر می کنم جای تامل داره.

سود حاصل از فروش زمین برای هر سهم 400 تومانه. نگین نگفتینا. من که حاضرم تا 4 سال با این سهم بمونم و پول زمین گیرم بیاد.

ضمناً خرید بخش زیادی از سهام غمارگ توسط کارمندای غبشهر داره انجام می شه. 400 تومن بازای هر سهم پول کمیه؟ براش سر می برن این کارا که چیزی نیس. خود کارمندای غبشهر چن وقت پیش تبلیغ این سهم رو انجام دادن و از پایین باز شدن نماد در منفی خبر داشتن. این موضوع رو یه ماه پیش به دوست گلم "مصطفی مصری پور" هم گفتم. خوش باشین
    آخرین ویرایش توسط اشکبوس کهنه سوار؛ 2012/11/07, 09:38.
    در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.

نظر

• heaven_smile77
      عضو عادی
      • Jul 2012
      • 257

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
      نگران نباش .بعید میدونم اینجا اخر بازی باشه .......منتها یه عده باید سوار شن ......اتفاقا سهم خیلی خوب هم معامله میشد و حالا حالا ها کار دارن با این سهم ........این سهم روی 130-140-150 هم خوب معامله میشد اون موقع از این سود 100 تومنی هم خبری نبود .نصف این سود رو هم پیش بینی نمیکرد ...و به خاطر فروش زمینش پرحجم معامله میشد .....امسال که شرایط فرق کرده ...........فقط کافیه راه بیوفته و جمع و جور بشه ...

تا ببینیم چی میشه .......
      با سلام خدمت همه دوستان
      در این چند روزه خیلی پست های مثبت می بینم در این تاپیک و همچنین غبشهر که خبر از برگشت روند و صعودی شدن اون داره. اما برام جای سواله با توجه به اینکه سازمان 2 بار برای این 2 شرکت شفاف سازی کرده و مسلماً هدفش پایین آوردن سهم بوده، همچنین روند کنونی غذایی ها که اگه دقت کنید به جز چند تا سهم کوچک در این گروه بقیه همه در منفی 4 معامله می شوند، آیا امکان برگشت این شرکتها در کوتاه مدت وجود داره؟؟؟
      یادمه در مورد کاما هم این اتفاق جدیداًَ افتاد یعنی با اینکه سهم تعدیل مثبت خیلی خوبی داد ولی خوب بازگشایی نشد (که قضیه در مورد غمارگ البته خیلی بدتر بود و در بازگشایی 10% منفی خورد)
      اگر دوستان نظر خودشون رو در این مورد بگن ممنون می شم.که آیا این گروه در روند صعودی داره اصلاح انجام می ده و یا کلاً وارد روند نزولی شده؟

نظر

• تمام
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 14648

غمارگ رو به نامردی کشیدن پایین امروز انشالله جمع میشه ومثبت
        خدا خواست و ما توانستیم
        تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• axy
          ستاره دار(21)
          • Jul 2012
          • 692

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
          غمارگ رو به نامردی کشیدن پایین امروز انشالله جمع میشه ومثبت
          مطمئن باش جمع میشه .

جو بازار منفی نذاشت بره برای صف خرید .

وقتی 2.6 میل معامله شده 600 تا که چیزی نیست .

نظر

• تمام
            عضو فعال
            • Jun 2011
            • 14648

در اصل توسط axy پست شده است View Post
            مطمئن باش جمع میشه .

جو بازار منفی نذاشت بره برای صف خرید .

وقتی 2.6 میل معامله شده 600 تا که چیزی نیست .
            انشالله که جمعش کنن ظاهرا یه گروه جدید میخواد وارد بازی بشه
            خدا خواست و ما توانستیم
            تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• مصطفی مصری پور
              عضو فعال
              • Mar 2012
              • 6951

در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Post
              362
              فردا وارد محدوده مذکور میشه و انتظار دارم صف فروش کاملا برچیده بشه.

ناحیه پر تراکمی در پیش رو داره

وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• مصطفی مصری پور
                عضو فعال
                • Mar 2012
                • 6951

گویا رقابت زیاده و نمیذارن اصلاح کاملا انجام بشه.
                چیزیکه مشخصه حجم بالای نقدینگی برای خرید سهمه.
                این 10 تومن اختلافم نادیده میگیریم . اصلاح تموم شد
                وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• تمام
                  عضو فعال
                  • Jun 2011
                  • 14648

سهم از فردا صف خریده
                  واقعا شایستگی صف خرید شدن رو داره
                  خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• meysam_sh_2020
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 20673

خریدار امروز بد رکبی زد ........یعنی کاری کرد که بیشتر سهم بیوفته دست خودش ..................;) یه سری دفعه اول خریدن ولی مطمئن نبودن جمع میشه دوباره گذاشتن برای فروش .......اوه دوباره که جمع کرد ماهم پریدم وسط خریدیم .........=)) حالا فروشنده ها بدون دنبال سهمشون ............................یوهوووووووووووووووو بخرید که هنوز دیر نشده .............
                    ///

نظر

• mobina
                      عضو فعال
                      • Aug 2012
                      • 333

این هم از صف خرید فردا مبارک همه دوستان
                      وقتی روز بدی دارید همیشه یادتان باشد که کس دیگری روز بدتری داشته است، شکرگزار داشته هایتان باشید ...

نظر

• axy
                        ستاره دار(21)
                        • Jul 2012
                        • 692

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
                        خریدار امروز بد رکبی زد ........یعنی کاری کرد که بیشتر سهم بیوفته دست خودش ..................;) یه سری دفعه اول خریدن ولی مطمئن نبودن جمع میشه دوباره گذاشتن برای فروش .......اوه دوباره که جمع کرد ماهم پریدم وسط خریدیم .........=)) حالا فروشنده ها بدون دنبال سهمشون ............................یوهوووووووووووووووو بخرید که هنوز دیر نشده .............
                        جمع کردن صف امروز توسط دکتر ولیخانی و دوستاش انجام شد .

من یه پنج دقیقه مشغول سهمای دیگه بودم که دیدم حجم معاملات شده 4 میل .

اتحاد و همدلی سهامدارا و همچنین ارزندگی سهم باعث شد تا مارگارین جمع بشه و روندش صعودی بشه .

نظر

• meysam_sh_2020
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 20673

اتحاد و همدلی سهامدارا و همچنین ارزندگی سهم باعث شد تا مارگارین جمع بشه و روندش صعودی بشه .
                          هر کی که جمع کرد .......کسی دلش برای کسی نمییسوزه در بورس ......;) اقای دکتر هم اول سود خودش رو در نظر میگیره بعد سود بقیه رو ..........

جمع نمیکرد هم ما هم نگاش میکردیم بعد از گره میخریدیم ..........هیچ اتحادی هم در کار نیست .........تو غبشهر هم میگفتن اتحاده ....کو؟؟
                          ///

نظر

• سیروس
                            عضو عادی
                            • Mar 2012
                            • 46

شیر مادرش حلالش باشه

نظر

• ata007
                              عضو فعال
                              • Nov 2011
                              • 6291

غمارگ بزودی همه نوسانگیران را جا خواهد گذاشت
                              بهترین کار سهامداری هست

نظر

• هامد
                                ستاره دار(7)
                                • Aug 2012
                                • 2611

در اصل توسط ata007 پست شده است View Post
                                غمارگ بزودی همه نوسانگیران را جا خواهد گذاشت
                                بهترین کار سهامداری هست
                                آخ شدیدا موافقم عطا منم ...
                                فردا اخرین فرصته خفه کردنه تا یتونیم باید خفه کنیم خودمونو که از پسفردا مشکل مبنا جدیه :( گویا فروش 25% زمینش داره قطعی میشه که حدودا 150تومن میشه و سازمانم از شرکت خواسته اعلام کنه!! با این وض کی اخه میخواد عرضه کنه سهمشو :((
                                اِلهی عَظُمَ الْبَلاء

نظر

در حال کار...
                                X