غمارگ ( مارگارین )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • zanbor55
    عضو جدید
    • Jan 2013
    • 3

سلام دوست گرامی
    اگر تمام مجامع به یک شیوه برگزار شوند شما روز مجمع با داشتن کارت ملی میتوانید شرکت کنید(بنده در مجمع شیران همینگونه شرکت کردم)
    اما برای اطمینان باید از امور سهام غمارگ سئوال فرمایید

- - - Updated - - -

در اصل توسط Javad Paye پست شده است View Post
    جناب مرادی: هل من ناصرا ینصرنی
    سلام دوست گرامی
    اگر تمام مجامع به یک شیوه برگزار شوند شما روز مجمع با داشتن کارت ملی میتوانید شرکت کنید(بنده در مجمع شیران همینگونه شرکت کردم)
    اما برای اطمینان باید از امور سهام غمارگ سئوال فرمایید

نظر

• شفاف سازی
      عضو فعال
      • Nov 2012
      • 2880

پیش بینی سود 3 ماهه اول سال مالی منتهی به 92/9/30

این پیش بینی براساس مفروضات واقعی سه ماهه پاییز تهیه و تنظیم شده است :

1- شرکت برای 3 ماهه پاییز مقدار فروش 59,000 تن فروش داشته که برای سه ماهه پاییز 45,000 تن در نظر می گیریم

2- نرخ فروش هر تن برای سه ماهه پاییز 30,000,000 ریال بوده است.

3- بهای تمام شده هر تن برای سه ماهه سوم با کمی اغماض 22,500,000 ریال بوده است.ما 23,000,000 در نظر می گیریم

4- هزینه های عمومی و همچنین هزینه مالی و سایر درآمد ها برای سال 92مبلغ 240میلیارد می باشد که برای سه ماهه 60میلیارد می شود

فروش روغن آزاد.............................................. . 1,350,000,000,000
      فروش روغن نباتی ........................................... 70,500,000,000

کسر می شود ب ت م .....................................1,035,000,000 ,000

کسر : هزینه های عمومی و مالی و سایر درآمدها 60,000,000,000

سود خالص.............................................. .... 325,500,000,000

کسر می شود مالیات.................................... 65,100,000,000

سود خالص.............................................. .. 260,400,000,000

سود هر سهم برای سه ماه زمستان 720تومان

نظر

• mokhlas
        عضو فعال
        • Mar 2012
        • 301

سلام
        دوستان به نظرتون بعد از مجمع قیمت سهم چقدر می باشد؟
        هيچ ثروتي چون عقل، و هيچ فقري چون ناداني نيست. هيچ ارثي چون ادب، و هيچ پشتيباني چون مشورت نيست. حضرت علی(ع)

نظر

• هامون
          عضو عادی
          • Apr 2012
          • 91

مارگارین رو با فرضیه های بدبینانه هم بسنجیم باز ارزندگی سهم روشن می شه.
          در سه ماهه آخر 59 تن فروش داشته. با توجه به گزارش هیات مدیره و توضیحات پیش بینی 92 که «به دلیل حساسیت تولید روغن امکان توقف کوتاه مدت تولید برای انتقال کارخانه» وجود نداشته فرض می گیریم در سه ماهه اول (زمستان) همان 59 تن رو تولید کرده. قیمت فروش برای هر تن حدود 26 میل بوده. اگر قیمت هر تن رو 33میل بگیریم (پیش بینd بهشهر 33 است) مبلغ فروش می شه 1947000. با فرض 92 درصد هزینه تولید، مالی و مالیات در بدبینانه ترین حالت برای سه ماهه اول برای هر سهم 43 تومن می سازه. تاکید می کنم در بدبینانه ترین حالت (توجه کنید در پیش بینی 92 هزینه تولید و مالی و مالیات رو 95 درصد دیده در حالیکه در حسابرسی 90-91 کل هزینه ها و بار مالی و مالیات 87 درصد بوده).
          حالا فرض بگیریم عدد 43 تومن درست باشه. برای کل سال می شه بیش از 160 تومن. اگر با همین قیمت چهارشنبه بره مجمع و حدود 100 تومن تئوریک کم بشه و با 560 باز بشه یعنی پی بر ای زیر 4. حالا بر اساس پی بر ای گروه حداقل قیمت باید چند باشه.

نکته مهمی که در صورتهای دو سال اخیر و پیش بینی 92 هست در جدول زیر در جای دیگه بحث کردم. بدون توجه به فروش زمین، چشم انداز سودآوری مارگارین انقدر روشنه که شک نکنید مارگارین سه رقمی به زودی فراموش می شه. ظرفیت اسمی شرکت 270 تنه و به همین دلیله که هیات مدیره درصدد کسب رتبه اول در تولید روغن نباتیه. با این حال در سال 90 فقط 109هزار تن و در سال 91 بیش از 172 هزار تن تلوید داشته. اما جالبه شرکت قصد داره رتبه اول رو کسب کنه،وضعیت روغن آنقدر حساسه که نمی تونه برای کوتاه مدت تولید متوقف کنه تا جابجایی انجام بشه اما تولید 92 رو 139 هزار تن پیش بینی کرده!!!

در پیش بینی 92 1- تولید و فروش رو کم دیده 2- هزینه تولید رو خیلی بالا دیده 3- هزینه مالی رو بالا دیده و 4- قیمت های فروش رو واقعی ندیده. همه اینها رو اضافه کنید به پروژه ادغام که هزینه ها رو کاهش می ده و نوسازی کارخانه و ... و در آخر فروش زمین.

بازهم تاکید می کنم من بدبینانه ترین حالت رو دیدم و ابعاد واقعی تر رو در پست های قبلی دیگر دوستان بخوبی بررسی کردند.

یک نکته دیگه اینکه شایعاتی مبنی بر اضافه کردن هزینه های دیگر شرکت ها به مارگارین مطرح شده (تالار بورس) توجه کنید که هزینه سربار مارگارین کلا عددی نیست و بخش اصلی هزینه های تولید هزینه خرید مواد اولیه است و این تعیین کننده میزان سودآوی مارگارینه (درباره مواد اولیه هم کوچکترین گشایشی در واردات می تونه کاملا به نفع شرکت باشه چون مواد اولیه خارجی ارزان تر خواهد بود)

علاوه بر همه اینها شرکت قیمت خرید روغن خام رو برای هر تن رقمی دیده که وقتی این رقم رو با قیمت جهانی روغن پالم مقایسه می کنیم (حدود 850 دلار با هزینه حمل و نقل و ...) می بینیم شرکت هزینه خرید مواد اولیه رو با قیمت ارز مبادله ای دیده. قیمت خرید روغن خام رو برای هر تن 2055000 تومان دیده. قیمت خرید روغن در سال قبل (91) تقریبا 1500000 تومان بوده که امسال رو 40 درصد بالاتر دیدند.

نظر

• شفاف سازی
            عضو فعال
            • Nov 2012
            • 2880

در اصل توسط هامون پست شده است View Post
            مارگارین رو با فرضیه های بدبینانه هم بسنجیم باز ارزندگی سهم روشن می شه.
            در سه ماهه آخر 59 تن فروش داشته. با توجه به گزارش هیات مدیره و توضیحات پیش بینی 92 که «به دلیل حساسیت تولید روغن امکان توقف کوتاه مدت تولید برای انتقال کارخانه» وجود نداشته فرض می گیریم در سه ماهه اول (زمستان) همان 59 تن رو تولید کرده. قیمت فروش برای هر تن حدود 26 میل بوده. اگر قیمت هر تن رو 33میل بگیریم (پیش بینd بهشهر 33 است) مبلغ فروش می شه 1947000. با فرض 92 درصد هزینه تولید، مالی و مالیات در بدبینانه ترین حالت برای سه ماهه اول برای هر سهم 43 تومن می سازه. تاکید می کنم در بدبینانه ترین حالت (توجه کنید در پیش بینی 92 هزینه تولید و مالی و مالیات رو 95 درصد دیده در حالیکه در حسابرسی 90-91 کل هزینه ها و بار مالی و مالیات 87 درصد بوده).
            حالا فرض بگیریم عدد 43 تومن درست باشه. برای کل سال می شه بیش از 160 تومن. اگر با همین قیمت چهارشنبه بره مجمع و حدود 100 تومن تئوریک کم بشه و با 560 باز بشه یعنی پی بر ای زیر 4. حالا بر اساس پی بر ای گروه حداقل قیمت باید چند باشه.

نکته مهمی که در صورتهای دو سال اخیر و پیش بینی 92 هست در جدول زیر در جای دیگه بحث کردم. بدون توجه به فروش زمین، چشم انداز سودآوری مارگارین انقدر روشنه که شک نکنید مارگارین سه رقمی به زودی فراموش می شه. ظرفیت اسمی شرکت 270 تنه و به همین دلیله که هیات مدیره درصدد کسب رتبه اول در تولید روغن نباتیه. با این حال در سال 90 فقط 109هزار تن و در سال 91 بیش از 172 هزار تن تلوید داشته. اما جالبه شرکت قصد داره رتبه اول رو کسب کنه،وضعیت روغن آنقدر حساسه که نمی تونه برای کوتاه مدت تولید متوقف کنه تا جابجایی انجام بشه اما تولید 92 رو 139 هزار تن پیش بینی کرده!!!

در پیش بینی 92 1- تولید و فروش رو کم دیده 2- هزینه تولید رو خیلی بالا دیده 3- هزینه مالی رو بالا دیده و 4- قیمت های فروش رو واقعی ندیده. همه اینها رو اضافه کنید به پروژه ادغام که هزینه ها رو کاهش می ده و نوسازی کارخانه و ... و در آخر فروش زمین.

بازهم تاکید می کنم من بدبینانه ترین حالت رو دیدم و ابعاد واقعی تر رو در پست های قبلی دیگر دوستان بخوبی بررسی کردند.

یک نکته دیگه اینکه شایعاتی مبنی بر اضافه کردن هزینه های دیگر شرکت ها به مارگارین مطرح شده (تالار بورس) توجه کنید که هزینه سربار مارگارین کلا عددی نیست و بخش اصلی هزینه های تولید هزینه خرید مواد اولیه است و این تعیین کننده میزان سودآوی مارگارینه (درباره مواد اولیه هم کوچکترین گشایشی در واردات می تونه کاملا به نفع شرکت باشه چون مواد اولیه خارجی ارزان تر خواهد بود)

علاوه بر همه اینها شرکت قیمت خرید روغن خام رو برای هر تن رقمی دیده که وقتی این رقم رو با قیمت جهانی روغن پالم مقایسه می کنیم (حدود 850 دلار با هزینه حمل و نقل و ...) می بینیم شرکت هزینه خرید مواد اولیه رو با قیمت ارز مبادله ای دیده. قیمت خرید روغن خام رو برای هر تن 2055000 تومان دیده. قیمت خرید روغن در سال قبل (91) تقریبا 1500000 تومان بوده که امسال رو 40 درصد بالاتر دیدند.

جناب هامون

1-خود شرکت با فروش 59,000 تن در پاییز به ازای هر سهم 85 تومان سودساخته است حالا شما چطور با همین قدر فروش در زمستان به 43 تومانی رسیدید؟؟؟؟؟

2- نرخ فروش شرکت در پاییز به ازای هرتن مبلغ 30,238,000 ریال بوده است نه 26 میلیون ریال

3- نرخ فروش غبشهر با غمارگ فرق می کند غمارگ روغن های حلب 17 کیلوئی تولید می کنه قطعا" یک 10% تفاوت قیمت با روغن های یک لیتری خواهد داشت
            اگر یک حلب روغن 17 کیلوئی بخرید تا 17 تا روغن یک لیتیری این تفاوت قیمت وجود خواهد داشت

4- نسبت گرفتن هزینه ها سال 91 به فروش ( 87% ) و تعمیم آن به سال 92 نمی تواند درست باشد
            چون این نسبت برای سال 91 به شدت برای هر سه ماه متغییر بوده بطوریکه در سه ماهه پاییز با توجه به افزایش نرخ فروش حاشیه سود افزایش یافته و نسبت هزینه ها کاهش یافته است.
            5- اگر شرکت همان 59,000 تن در زمستان تولید و فروش داشته باشد ما به سود بعد از کسر مالیات 94 تومان می رسیم

نظر

• امیرارسلان
              عضو جدید
              • Dec 2011
              • 13

با سلام خدمت استاد شفاف سازی
              سود هر سهم 720 تومان یا ریال ؟

نظر

• هامون
                عضو عادی
                • Apr 2012
                • 91

در اصل توسط شفاف سازی پست شده است View Post
                جناب هامون

1-خود شرکت با فروش 59,000 تن در پاییز به ازای هر سهم 85 تومان سودساخته است حالا شما چطور با همین قدر فروش در زمستان به 43 تومانی رسیدید؟؟؟؟؟

2- نرخ فروش شرکت در پاییز به ازای هرتن مبلغ 30,238,000 ریال بوده است نه 26 میلیون ریال

3- نرخ فروش غبشهر با غمارگ فرق می کند غمارگ روغن های حلب 17 کیلوئی تولید می کنه قطعا" یک 10% تفاوت قیمت با روغن های یک لیتری خواهد داشت
                اگر یک حلب روغن 17 کیلوئی بخرید تا 17 تا روغن یک لیتیری این تفاوت قیمت وجود خواهد داشت

4- نسبت گرفتن هزینه ها سال 91 به فروش ( 87% ) و تعمیم آن به سال 92 نمی تواند درست باشد
                چون این نسبت برای سال 91 به شدت برای هر سه ماه متغییر بوده بطوریکه در سه ماهه پاییز با توجه به افزایش نرخ فروش حاشیه سود افزایش یافته و نسبت هزینه ها کاهش یافته است.
                5- اگر شرکت همان 59,000 تن در زمستان تولید و فروش داشته باشد ما به سود بعد از کسر مالیات 94 تومان می رسیم
                سلام
                بار مالی در پیشبینی 92 افزایش داده شده + هزینه تولید افزایش داده شده و بخشی از سودسازی کل سال معمولا در ابتدای سال صرف هزینه های کل سال می شه. نرخ پاییز رو درست می فرمایید من میانگین نرخ 91 رو گفتم. درباره حلب های 17 هم سیاست شرکت رو آرودن به محصولات بازاره و کاهش احجام بزرگ که در سال 91 حدود 47 درصد احجام بزگ بوده و 53 درصد احجام متوسط و کوچک.

من تاکید کردم که فرض بدبینانه و کف سودسازی شرکت با شرایط جدید این است. والا همین نکته که قیمت خرید مواد اولیه را با ارز مبادله ای مجاسبه کرده برای رشد روند سودسازی شرکت کافیه.

نظر

• golden
                  عضو عادی
                  • Jan 2013
                  • 116

در اصل توسط شفاف سازی پست شده است View Post
                  2- نرخ فروش هر تن برای سه ماهه پاییز 30,000,000 ریال بوده است.
                  سلام جناب شفاف سازی. من مبلغ 25,661,911 ریال نرخ فروش سه ماهه پاییز رو از طریق زیر محاسبه کردم.
                  (مقدار فروش 9 ماهه - مقدار فروش 12 ماهه) / (مبلغ فروش 9 ماهه - مبلغ فروش 12 ماهه)
                  اگه میشه بفرمایید چه جوری به نرخ 30000000 رسیدید؟
                  با تشکر

نظر

• ژنرال
                    عضو عادی
                    • Mar 2013
                    • 22

سلام جناب شفاف سازی. من مبلغ 25,661,911 ریال نرخ فروش سه ماهه پاییز رو از طریق زیر محاسبه کردم.
                    (مقدار فروش 9 ماهه - مقدار فروش 12 ماهه) / (مبلغ فروش 9 ماهه - مبلغ فروش 12 ماهه)
                    با تشکر
                    با اجازه شفاف سازی عزیز
                    میزان فروش : تن 59000 = 117095-176095
                    مبلغ فروش : میلیون ریال 1784070 = 2879005- 4663075
                    هر کیلو روغن : تومان 3023 = 59000000 / 178407000000
                    دوستان راستی گزارش فعالیت هیئت مدیره را نسبت به انتقال خطوط تولید روغن 16 کیلوئی ( حلب ) که به اتمام رسیده است ( به صنعتی بهشهر ) را در محاسبات خود لحاظ کنند ( صفحه 27 )

نظر

• golden
                      عضو عادی
                      • Jan 2013
                      • 116

در اصل توسط ژنرال پست شده است View Post
                      با تشکر
                      با اجازه شفاف سازی عزیز
                      میزان فروش : تن 59000 = 117095-176095
                      مبلغ فروش : میلیون ریال 1784070 = 2879005- 4663075
                      هر کیلو روغن : تومان 3023 = 59000000 / 178407000000
                      دوستان راستی گزارش فعالیت هیئت مدیره را نسبت به انتقال خطوط تولید روغن 16 کیلوئی ( حلب ) که به اتمام رسیده است ( به صنعتی بهشهر ) را در محاسبات خود لحاظ کنند ( صفحه 27 )

درست میفرمایید
                      شما نرخ فقط روغن آزاد رو محاسبه کردید و من میانگین فروش کل محصولات رو

نظر

• شفاف سازی
                        عضو فعال
                        • Nov 2012
                        • 2880

در اصل توسط امیرارسلان پست شده است View Post
                        با سلام خدمت استاد شفاف سازی
                        سود هر سهم 720 تومان یا ریال ؟

با سلام
                        با توجه به اینکه من مطالب رو تند می نویسم و مجدد چک نمی کنم ممکنه در نوشتار دچار اشتباه شوم
                        لذا:
                        سود تحلیلی سه ماهه زمستان 720 ریال به ازای هر سهم می باشد
                        برای زمستان مقدار تولید و فروش رو 45,000 تن در نظر گرفته ام که به اشتباه پاییز نوشته ام

دوستان تمام مطالب فوق تجزیه وتحلیل می باشد و ممکنه با واقعیت فرق زیادی داشته باشد همانگونه شرکت سود 12 ماهه رو بدون در نظر گرفتن واقعیات به سود واهی 56 تومان رسیده است و ما فقط 3 ماهه 72 تومان

پس این فقط یک تحلیل است خرید و فروش بعهده خودتان

نظر

• Brother
                          عضو عادی
                          • Dec 2010
                          • 193

در اصل توسط alionline پست شده است
                          حالت خوبه؟
                          این هم سهامداران مارگارین
                          لیورنو جان
                          شما کاش به جای اینهمه تایپ و قسم و آیه خوردن با آن تیم کارشناسی عریض و طویل ، به سوالات مطروحه از جمله سوال فوق جواب می دادید که باعث اینهمه حق خوری به زعم حضرتعالی شده.آخه این استدلال شماست :
                          چون صافولا 80% سهام خود صنعتی بهشهر را داره ولی این درصد برای مارگارین ناچیزه که سود انباشته شرکت را بالا ببرند
                          آخرین ویرایش توسط Brother؛ 2013/04/12, 22:05.
                          طوری زندگی کنیم که وقتی فرزندان مان به [COLOR="#008000"]انصاف[/COLOR] ، [COLOR="#008000"]عدالت[/COLOR] ، [COLOR="#008000"]مسئولیت[/COLOR] و [COLOR="#008000"]شرافت[/COLOR] فکر می کنند ما را به خاطر بیاورند

نظر

• bahary
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 2510

در اصل توسط Brother پست شده است View Post
                            لیورنو جان
                            شما کاش به جای اینهمه تایپ و قسم و آیه خوردن با آن تیم کارشناسی عریض و طویل ، به سوالات مطروحه از جمله سوال فوق جواب می دادید که باعث اینهمه حق خوری به زعم حضرتعالی شده.آخه این استدلال شماست :
                            چون صافولا 80% سهام خود صنعتی بهشهر را داره ولی این درصد برای مارگارین ناچیزه که سود انباشته شرکت را بالا ببرند

اطلاعات موجود در سایت tse.ir در روز چهار شنبه 21 فروردین نشان می دهد که :

شرکت صافولا مالک 79.9 درصد صنعتی بهشهر یعنی 263.668.000 سهم است.

شرکت صافولا مالک 27.4 درصد مارگارین یعنی 98.650.950 سهم است.

نظر

• Brother
                              عضو عادی
                              • Dec 2010
                              • 193

در اصل توسط ahmad پست شده است View Post

آحمد آقا
                              بنظر شما کدام صحیح است؟
                              طوری زندگی کنیم که وقتی فرزندان مان به [COLOR="#008000"]انصاف[/COLOR] ، [COLOR="#008000"]عدالت[/COLOR] ، [COLOR="#008000"]مسئولیت[/COLOR] و [COLOR="#008000"]شرافت[/COLOR] فکر می کنند ما را به خاطر بیاورند

نظر

• mobin
                                عضو فعال
                                • Jan 2011
                                • 590

در اصل توسط ahmad پست شده است View Post

شرکت صافولا مالک 79.89 درصد از سهام مارگارین میباشد که بخشی از آن بصورت وثیقه میباشد و در همان سایت کاملاً مشخص گردیده است.

نظر

در حال کار...
                                X