غمارگ ( مارگارین )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • taze vared
    عضو عادی
    • Feb 2012
    • 173

عطا جان کدومشون رو بیشتر میپسندی؟
    غبهشهر یا غمارگ ؟

نظر

• ata007
      عضو فعال
      • Nov 2011
      • 6291

در اصل توسط taze vared پست شده است View Post
      عطا جان کدومشون رو بیشتر میپسندی؟
      غبهشهر یا غمارگ ؟
      از لحاظ بنیادی غبشهر یه سر و گردن بالاتره
      ولی غمارگ هم قیمتش خیلی پاییه و بازیگر خوبی داره

نظر

• مات
        عضو فعال
        • Aug 2011
        • 5650

در اصل توسط صداقت2 پست شده است View Post
        50تای دیگر هم اضافه شد تا 350 تومان کوتاه مدت جا داردومیان مدت 500
        و بلند مدت بالای 1000 تومن با این عطشی که دارن میخرن مطمئن باشید خبرایی هست
        الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
        اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
        اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

• محمدرضا 87
          عضو فعال
          • May 2012
          • 1522

مبارک همه کسایی که امروز وارد این سهم شدن فروشنده زیر قیمت پایانی سهمو 2دستی تقدیمتون کرد حال کنید :d
          این سهم با این حجم معامله امروز احتمالا فردا 300 تومنو با صف خرید رد کنه شاید و بره برا اهدافش ایشالا!

نظر

• roohe-khashen
            عضو فعال
            • Apr 2011
            • 2270

البته غمارگ نکته هایی دارد که غبشهر ندارد!!!!و تو یه سری مسائل از غبشهر بهتر میباشد امروز 150000تا غمارگ خریدم این وقتا وقت رکب خوردن از بازار با یه منفی امرو خیلیها سهمهای غذایی خودشون رو مفت دادند رفت بعدا میفهمند که چه اشتباهی کردند!!!!!!!!!1
            دستم بگرفت و پا به پا برد...

نظر

• پرریسک
              عضو فعال
              • Feb 2012
              • 6797

در اصل توسط roohe-khashen پست شده است View Post
              البته غمارگ نکته هایی دارد که غبشهر ندارد!!!!و تو یه سری مسائل از غبشهر بهتر میباشد امروز 150000تا غمارگ خریدم این وقتا وقت رکب خوردن از بازار با یه منفی امرو خیلیها سهمهای غذایی خودشون رو مفت دادند رفت بعدا میفهمند که چه اشتباهی کردند!!!!!!!!!1
              فعلا دوستان منفی باف دلار مرجع واردات رو کردن بهانه ای برا منفی شدن این گروه ...

ایراد نداره ..صبر می کنیم اینها با دلار مرجع میخرن با دلار حدود 1700-1800 می فروش....محصول رو ..

وگنه اگر دلار مرجع تعلق نمی گرفت باز هم می گم قیمت روغن از قیمت طلا هم در بازار ایران زده بود بالا .....دوست من روغن هست با غذای این مردم شوخی نمیشه کرد ...

افزایش قیمت روغن 20 درصد 30 درصد 40 درصد رو میشه تحمل کرد ..ولی نرخ مرجع ندن اونوقت باید منتظر باشیم روغ 200 درصد بکشه بالا ..ایا مردم ما تحمل وکشش رو دارن ..صبر می کنیم ..

فعلا بزارید منفی باف ها منفی ببافن....

جالبه این منفی بافها در تمام گروهها فعال هستن ..تو گروه قند میگن شکر تو دینا مفته ...تو گروه پترو میگن تحریم ورشکست می کنه ..تو گروه فولاد میکن اب نداره فولاد خوابیده ..تو گروه مس میگن مدیرعامل عوض شده ورشکست میشه و...

اقا پی ما چی بخریم..اینها اگه بدن پس چرا هر روز دارن مثبت میخورن ...اونی که بده سهام خودرویی هست که باید ورشکست بشه سهام تجهیزاتی هست که خطر داره نه اینها...

نظر

• roohe-khashen
                عضو فعال
                • Apr 2011
                • 2270

جعفر جان باز هم همون داستان همیشگی سهمهایی مثل غمارگ و شفارس که زیر 300 تومن هستند البته شفارس که رفت بالای 300 امروز نزدیک به 100 تومن سود خواهند ساخت و با یه معادله ساده فقط باید این سهمها رو خرید
                دستم بگرفت و پا به پا برد...

نظر

• taze vared
                  عضو عادی
                  • Feb 2012
                  • 173

بابا شماها همش از خوبی غمارگ میگین
                  من امروز غبشهر خریدم
                  یکی من رو دلداری بده

نظر

• صداقت2
                    عضو فعال
                    • Sep 2012
                    • 704

شارپ تر

من امروز غبشهر خریدم
                    یکی من رو دلداری بده
                    غبشهر فاندش قوی تر و ریسکش پایین تر است ولی غمارگ برای بالا رفتن شارپ تر است . از هر دو امروز خریداری و به قبلی ها اضافه شد.البته جناب پر ریسک اگر تکنیکال و نقاط حمایتی و مقاومتی این 2 را بگویند - شپاس گذاریم.
                    آخرین ویرایش توسط صداقت2؛ 2012/09/10, 13:23. دلیل: املا
                    صداقت همیشه بهترین است.

نظر

• مات
                      عضو فعال
                      • Aug 2011
                      • 5650

من مارگارینو بهتر میپسندم
                      غبشهر قیمتش بالاست ارزنده هم هستش اگر بشه 2000 تومن صد در صد نون داده
                      مارگارینه 260 تومنی بشه 1000 چها برابر شده پولت فرقشون تو اینه
                      الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
                      اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
                      اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

• پرریسک
                        عضو فعال
                        • Feb 2012
                        • 6797

در اصل توسط صداقت2 پست شده است View Post
                        غبشهر فاندش قوی تر و ریسکش پایین تر است ولی غمارگ برای بالا رفتن شارپ تر است . از هر دو امروز خریداری و به قبلی ها اضافه شد.البته جناب پر ریسک اگر تکنیکال و نقاط حمایتی و مقاومتی این 2 را بگویند - شپاس گذاریم.
                        حد ضرر هر دو سهم رو روز بازگشایی گفتم ..غمارگ 240 که تا زیر 260 هم فروشنده داشت وغبشهر 890 که تا زیر 980 هم فروشنده اومد ..

فعلا این دو تا هر قدر عقب بیفتن فنرشون فشرده تر خواهد شد ......با رشد بقیه گروهها وعقب افتادن اینها فشار تقاضا یکباره بالا خواهد رفت ..مثل کرمانشاه فاسمین که به یکباره تقضا براشون به شدت بالا رفت چون خیلی عقب موندن ..

نظر

• rajoo
                          عضو عادی
                          • Nov 2011
                          • 102

نظرتون در مورد فروشهای بهمن در غبشهر چیه؟

نظر

• داروساز
                            عضو فعال
                            • Mar 2012
                            • 603

تو ارزنده بودن سهم شکی نیست خودمم سهم دارم فقط یه سوال دارم از دوستان با توجه به اینکه اکثر اندیکاتور ها در مرحله اشباع قرار دارند برای اضافه کردن سهم زود نیست؟...
                            در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
                            فعلا دوستان منفی باف دلار مرجع واردات رو کردن بهانه ای برا منفی شدن این گروه ...

ایراد نداره ..صبر می کنیم اینها با دلار مرجع میخرن با دلار حدود 1700-1800 می فروش....محصول رو ..

وگنه اگر دلار مرجع تعلق نمی گرفت باز هم می گم قیمت روغن از قیمت طلا هم در بازار ایران زده بود بالا .....دوست من روغن هست با غذای این مردم شوخی نمیشه کرد ...

افزایش قیمت روغن 20 درصد 30 درصد 40 درصد رو میشه تحمل کرد ..ولی نرخ مرجع ندن اونوقت باید منتظر باشیم روغ 200 درصد بکشه بالا ..ایا مردم ما تحمل وکشش رو دارن ..صبر می کنیم ..

فعلا بزارید منفی باف ها منفی ببافن....

جالبه این منفی بافها در تمام گروهها فعال هستن ..تو گروه قند میگن شکر تو دینا مفته ...تو گروه پترو میگن تحریم ورشکست می کنه ..تو گروه فولاد میکن اب نداره فولاد خوابیده ..تو گروه مس میگن مدیرعامل عوض شده ورشکست میشه و...

اقا پی ما چی بخریم..اینها اگه بدن پس چرا هر روز دارن مثبت میخورن ...اونی که بده سهام خودرویی هست که باید ورشکست بشه سهام تجهیزاتی هست که خطر داره نه اینها...

نظر

• arash boursy
                              عضو عادی
                              • Aug 2012
                              • 96

من امروز غبشهر خریدم
                              یکی من رو دلداری بده
                              برو تو تاپیک غبهشهر ;)
                              [B][COLOR=#0000ff]
                              [/COLOR][B][COLOR=#0000ff]If you don’t build your dream, someone else will hire you to help them build theirs[/COLOR][B]
                              [COLOR=#0000ff]
                              [/COLOR][/B][/B][/B]

نظر

• پرریسک
                                عضو فعال
                                • Feb 2012
                                • 6797

در اصل توسط داروساز پست شده است View Post
                                تو ارزنده بودن سهم شکی نیست خودمم سهم دارم فقط یه سوال دارم از دوستان با توجه به اینکه اکثر اندیکاتور ها در مرحله اشباع قرار دارند برای اضافه کردن سهم زود نیست؟...
                                نظر شما در مورد اندیکاتورهای گروه قند چیه ؟؟؟؟
                                اگر با ندیکاتور میخواستیم جلو بریم حتی یک سهم قندی هم نباید خرید می کردیم ...ولی یهمین قندیها با همین اندیکاتورها راحت راحت 20 تا 30 درصد دیگه دارن ..بعضی ها 50 وحتی 100 درصد دیگه...

این دو سهم فقط به خاطر اینکه گفتن دلار مرجع دیگه داده نمیشه کمی شل کردن همین...وگرنه باید برا پر شدن حجم مبنا کاسه چه کنم چه کنم به دست می گرفتیم ..

دلار مرجع هم بعد مدتی مجدد برقرار میشه یا نرخ میاد بالا یا دوباره داده میشه ..ندن قیمت موادغذایی سربه فلک می گذاره ...همچنان صبر می کنیم..

نظر

در حال کار...
                                X