دوستان اگه فردا غبشهر با صف خرید شروع کرد غمارگو از دست ندید چون غبشهر ببنده غمارگ لیدر گروه روغنی میشه تحرک حقوقی و گروهی تو هفته گذشته نوید خبرهای خوبی را تو غمارگ میده شایعات مبنی بر فروش 3 قطعه از زمینهای غمارگ را میده که به نظر میاد بعد از بسته شدن غبشهر به بازار منعكس بشه پس تا زمانی که غمارگ فرصت خرید میده از این فرصت استفاده کنید چون بزودی خبرهای خوب از این سهم منتشر میشه
غمارگ ( مارگارین )
Collapse
X
-
-
در اصل توسط arak_bourse پست شده است View Postبه نظرم اين سهم فعلا جوني نداره بعد از اينكه از 330 تا اينجا اومده رشد خيلي زيادي داشته كه بايد مدتي بخوابه. كلا خاصيت همه سهم ها بعد از يك رشد زياد همينه
هیچ دلیلی نداره یه سهم غذایی با این پتانسیل و افزایش سود پی در پی با پی به ئی 5.3 معامله بشه .
رشد کردن منطقی که غمارگ داشته اصلا دلیل خوبی برای اصلاح یا به قول شما خوابیدن سهم نیست .
نظر
-
در اصل توسط pishva پست شده است View Postسلام جناب هامون پس چرا غمارگ اينقدر منفي ميشه از اول مرداد ماه هيچ حركتي نداشته بنظرتون رشد قيمت ديگه خواهيم ديد
فکر نمی کنم زیر 940 بره. احتمالا بزودی موج 3 از 5 باید شروع بشه
گزارشات شرکت انقدر غیر شفافه که فعلا بازار منتظر یک محرک مثبت مثل فروش زمین - افزایش نرخ - پیش بینی سال بعد و ... هست. مثلا در سه ماهه سوم قیمت خرید روغن خام رو 5 میلیون 800 دیده در حالی که قیمت واقعی خیلی کمتره. تولید رو هر سه ماه کمتر گزارش کرده و ...
خودم از بابت غمارگ نگرانی ندارم!
نظر
-
در اصل توسط pishva پست شده است View Postllممنون جناب هامون از راهنماییتون بازم باهاش سهامداری میکنم هر چند اگه 1150فروخته بودم و ی سهم دیگه خریده بودم خیلی بهتر بود به امید غمارگ 2000تومنی
این یک مورد از بازی های این سهم در صورت مالی
در اصل توسط هامون پست شده استاین جدول خرید مواد اولیه، تولید و فروش مارگارینه. دقت روی این جدول نشون می ده که چطور صورت های مالی منتشره (که هنوز حسابرسی شده 9 ماهه نیومده) پر از راز و ابهامه.
مثلا یک مورد ببنید در سه ماهه سوم 19 هزار تن مواد اولیه خریده (بیش از 90 درصد مواد اولیه روغن خامه) به قیمت هر تن 58 میلیون ریال! 36 میلیون دلار بابت خرید داده که قیمت دلار رو 1130 دیده. قیمت روغن خام با هزینه حمل و ... حدود 900 دلاره. با 36 میلیون دلار می شه 40 هزار تن خرید داشت. حالا فقط خرید دلاری برای 19 هزار تن 36 م ر داده بعلاوه می بینیم که حدود 2 برابر هم مبلغ ریالی داده.
همینطور ببنید از ابتدای سال مالی جدید هر چه خرید افزایش داشته تولید کاهش داشته! در صورت مالی 9 ماهه پیش پرداخت ها 170 درصد رشد داشته. با این حساب یا در سه ماهه آخر نباید هزینه تولید داشته باشیم و همه فروش به عنوان سود باشه و یا اینکه تولید و فروش بطور چشمگیری (مثلا به اندازه ابتدا تا 9 ماهه) افزایش داشته باشه.
قسمت بالایی جدول بطور انباشتی هست یعنی در 9 ماهه موارد 3 و 6 ماهه هم هست ولی در جدول پایین برای هر دوره تفکیک شده. تفسیر با شما.
نظر
-
-
در اصل توسط pishva پست شده است View Postسلام جناب محمدی همشهری عزیز یعنی غمارگ حرکتشو از کی شروع میکنه هدف قیمتیشو چند شما میبینین
وضعیت تکنیکال سهم حاکی از اتمام اصلاح سهم میباشد هدف الگوی تشکیل شده در سهم 1460 تومان ( در میان مدت ) میباشد ولی مقاومت 1170 تومان برای سهم مهم میباشد و همچنین 3 روز کاری آینده از نظر زمانی برای سهم دارای اهمیت است.در سرزمین من هر چه را نمی فهمند مسخره میکنند.
نظر
-
در اصل توسط pishva پست شده است View Postسلام وعرض ادب خدمت جناب هامون از گزارش غمارگ خبری ندارین بنطرتون سودشو چقدر اعلام میکنه اگه از غبشهر هم اطلاعی دارین ممنون میشم
نه متاسفانه خبری ندارم.
ولی خیلی روی اعلام سود پایین نگران نباشید. معمولا بین سود اعلامی ابتدای دوره این دو شرکت و گزارشات دوره ای انحراف زیادی وجود داره و بازار از این موضوع باخبره. پارسال 54 تومن اعلام کرد ولی روز بازگشایی 70 درصد مثبت خورد. (در حالی که 90-91 160 تومن سود نهایی ساخته بود یعنی بیش از 60 درصد تعدیل منفی)
کف تولید شرکت هم همینی هست که امسال اعلام کرده و کمتر از این نمی تونه اعلام کنه.
می مونه هزینه مواد اولیه. امسال در سه دوره سه و شش و نه ماهه اینطور اعلام کرده (21 - 24 و 30 میلیون ریال برای هر تن). برای سال بعد بعید می دونم بالاتر از 35 م ر اعلام کنه. این احتمالا سقف قیمته برای روغن سویا که گران ترین روغنه (شرکت معمولا از پالم اولئین استفاده می کنه که ارزونتره). پس می تونیم انتظار افزایش 16 درصدی مواد رو داشته باشیم. بعلاوه یک افزایش هزینه سنواتی هم به دلیل افزایش حقوق و هزینه های سالیانه داریم که رقمی نیست.
فقط 10 درصد هزینه انتقال پول به خارجه که اگر مذاکرات مثبت باشه این 10 درصد تا حدود زیادی کاهش داره پس از همین یک قلم می تونیم افزایش هزینه تولید رو تا حدودی جبران شده بدونیم.
در مقابل، حتما یک افزایش نرخ روغن تولیدی خواهیم داشت (که کمترین افزایشی سود رو بطور تصاعدی بالا می بره)، بحث فروش زمین رو خواهیم داشت، همینطور بحث پایان انتقال به بهشهر رو داریم که دوباره می تونه تولید افزایش بده و ...
فعلا امیدوار باشیم که زودتر پیش بینی رو اعلام کنند که امسال واقعا با این بستن طولانی سهم گندشو درآوردن
نظر
نظر