متاسفانه پست بنده رفت برای تایید مدیریت،جناب محمد این بحث نزول!!!رو تو همون تاپیک غبشهر اگه مایل بودید ادامه میدیم....
غمارگ ( مارگارین )
Collapse
X
-
-
در اصل توسط فرید پست شده است View Postسلام
آقا حالی که این پاکت آس آواتارتون به آدم میده فقط پوکربازا(از نوع تکزاس هولدم ) میدونن>:D<
میز جدی سراغ داشتید در خدمتیم...
با عرض شرمندگی من آقا نیستم
متوجهم
داخل ایران میز Real نمیشه رفت مگر اینکه سایت باشه یا ایران نباشه یا آقا باشی
در هر صورت خوشحالم که...تا نگردی آشنا زین پرده رمزی نشنوی
نظر
-
حالا که غبشهر صف خریده .اینم باید بیاد بالا و حتی صف خزید.البته اگه بازیگردانش بذارهطوری زندگی کنیم که وقتی فرزندان مان به [COLOR="#008000"]انصاف[/COLOR] ، [COLOR="#008000"]عدالت[/COLOR] ، [COLOR="#008000"]مسئولیت[/COLOR] و [COLOR="#008000"]شرافت[/COLOR] فکر می کنند ما را به خاطر بیاورند
نظر
-
-
حمایت بسیار خوبی تو 660 بوضوح دیده میشه...
فردا اگه تو منفی 3-4 بدن،نصف غبشهر هام رو تبدیل به غمارگ میکنم...;)
با توجه به مثبت خوردن امروز غبشهر ،فاصله ی قیمت تعادلیش با غبشهر داره زیاد میشه...;)
با توجه به گزارش پایان سال 91،روند سود سازی سه ماهه اخرش شگفت انگیز بوده،ممکنه گزارش سه ماهه اول 92 هم بهتر از بهشهر باشه،همونطور که پایان سالش بهتر بود...:D
پ.ن:هر دو ارزنده ان ولی خب مارگارین داره جذاب تر از بهشهر میشه تا حدودی...تمام سال من بی تو...
نظر
-
-
در اصل توسط فرید پست شده است View Postسلام
آقا حالی که این پاکت آس آواتارتون به آدم میده فقط پوکربازا(از نوع تکزاس هولدم ) میدونن>:D<
میز جدی سراغ داشتید در خدمتیم...در اصل توسط Controller پست شده است View Postسلام
با عرض شرمندگی من آقا نیستم
متوجهم
داخل ایران میز Real نمیشه رفت مگر اینکه سایت باشه یا ایران نباشه یا آقا باشی
در هر صورت خوشحالم که...در اصل توسط داروساز پست شده است View Postچرا نیست بابا از 1-2 تا 10-20 هر قدر خواستی میز هست....انقدر زیاد که باورتون نمیشه ....در اصل توسط Controller پست شده است View Postنه كه نباشه...
من جايي كه مطمئن باشه
آشنا داشته باشم كه خانم هم بتونه بره سراغ ندارم كه بتونم برمدر اصل توسط داروساز پست شده است View Postپس همون خونه بشین از poker star انلاین بازی کن:D
دوستان در صورت امکان این بحث های جنبی رو به اینجا نکشونید
خواهشا در صورت نیاز خصوصی پی ام بدین
تا پستای تایپک پر بار تر بشه ...
و همه به دیگر سلایق احترام بذاریم که شاید این بحث ها رو در اینجا نپسندنددنیا دو روز است ... روزی برای تو ، روزی علیه تو
نظر
-
با سلام خدمت دوستان محترم
جناب آقای مرادی مرقوم فرمودند فردا اگه تو منفی 3-4 بدن،نصف غبشهر هام رو تبدیل به غمارگ میکنم در حالیکه یکی از دوستان نوشته بود غبشهر به احتمال قوی بعد از مجمع و تقسیم سود با قیمت بالاتر باز میشه و امروز 21/1/92 هم که دیدیم غمارگ منفی شد در حالیکه غبشهر مثبت بود و قراره 28 همین ماه بره مجمع . میشه آقای مرادی بفرمایند چه تحلیلی دارند که با تمامی این مسائل دوست دارند سهم غبشهر رو به غمارگ تبدیل کنند. ممنونم
نظر
-
در اصل توسط AMIR2000 پست شده است View Postبا سلام خدمت دوستان محترم
جناب آقای مرادی مرقوم فرمودند فردا اگه تو منفی 3-4 بدن،نصف غبشهر هام رو تبدیل به غمارگ میکنم در حالیکه یکی از دوستان نوشته بود غبشهر به احتمال قوی بعد از مجمع و تقسیم سود با قیمت بالاتر باز میشه و امروز 21/1/92 هم که دیدیم غمارگ منفی شد در حالیکه غبشهر مثبت بود و قراره 28 همین ماه بره مجمع . میشه آقای مرادی بفرمایند چه تحلیلی دارند که با تمامی این مسائل دوست دارند سهم غبشهر رو به غمارگ تبدیل کنند. ممنونم
بزار یه دلیل اماتورانه بگم فقط دوست من:
سود 91:
مارگارین:1601
بهشهر:3638
پی بر ای فعلی (با فرض مثبت بودن شنبه غبشهر و منفی بودن مارگارین)
مارگارین:6600/1601=4.12
بهشهر:18380/3638=5.05
سودسازی سه ماهه اخر :
مارگارین=84 تومن
بهشهر=114 تومن
تقریبا همه مون میدونیم این دوتا بیشتر از پارسال سود نسازن کمتر نمیسازن پس با فرض ادامه روند سود سازی مشابه سه ماهه اخر امسال در طول سال اینده(دقت کنید از مسایلی مثل فروش زمین یا افزایش سرمایه یا افزایش نرخ فروش یا تلفیق عملیاتی که منجر به افزایش حاشیه سود میشه صرف نظر کردیم...)
حدود کف سود عملیاتی سال بعد:
مارگارین=84*4=336 تومن------پی بر ای 5=1680
بهشهر=114*4=456 تومن------پی بر ای5=2280
حالا سود تقسیمی 91 رو هم به این قیمتها اضافه میکنیم:
کف بهشهر در پایان سال مالی 92 با در نظر گرفتن سود مجمع 91=2460
کف مارگارین در پایان سال مالی 92 با در نظر گرفتن سود مجمع 91=1760
خب با توجه به قیمتهای امروز کدوم ارزنده تر هستن؟!
نکته ی بعدی:با توجه به پی بر ای فعلی بهشهر قیمت مارگارین باید 1601*5.05=8085 ریال باشه و نه زیر 700...
فکر میکنم قابل قبول باشه که با توجه به شرایط یکسان دو شرکت و حتی مدیریت یکسان توقع داشته باشیم پی بر ای یکسانی بگیرن...;)
فقط یه مساله هست و اون اینه که ممکنه همونطور که ماگارین تو گزارش 12 ماهه با تعدیل 60 درصدی همه رو خیره کرد و بهشهر تعدیلش فقط 10 درصد بود،این بار بازی برعکس بشه و بهشهر تعدیل بهتری بده،موضوعی که با توجه به صورت های مالی 12 ماهه احتمال کمی داره،فقط کسی میتونه مدعی این موضوع بشه که رانت داشته باشه...
نتیجه:
بنده برای کاهش ریسک خودم ترجیه میدم با توجه به ارزندگی بیشتر مارگارین تو این قیمتها نسبت به بهشهر نیمی از سهام بهشهرم رو تبدیل به ماگارین کنم(البته با اون فرضی که اول کردم):D
پ.ن:اینا صرفا نظرات یه اماتوره;)تمام سال من بی تو...
نظر
-
پستم در جواب جناب امیر 2000 رفت برای تایید،امیدوارم زودتر بیاد روی سایت...;)تمام سال من بی تو...
نظر
-
-
در اصل توسط mani_slash پست شده است View Postمرادی جان میذاشتی ماهم میدیدیم خب.
حقیقتش طولانی بود یه مقدار،حال ندارم دوباره تایپ کنم!:D
انشالله که همون پست قبلی میاد...
پ.ن:پست مذکور اومد تو تاپیک،با تشکر از مدیریت سایتآخرین ویرایش توسط m.r_moradi؛ 2013/04/10, 20:21.تمام سال من بی تو...
نظر
-
سلام در سایت تالار بورس یکی از کاربران این مطلب را زده نظر دوستان چیه؟
خبری فوری فوری فوری بسیارمهم مهم قابل توجه تمام سهامداران مدیران بورس حسابرسان خبره مدیران تالار مدیران بورس اوراق بهادار وتمامی کسانی که این تاپیک را مطالعه میکنند خواهشا دقت بفرمایید :
یک ایمیل ارسال کردم با محتوای خبری تاسف برانگیز که عین واقعیت است و در این روزهای عزیز که ایام فاطمیه است به بانوی دو عالم (فاطمه زهرا س) چیزی از خودم نگفتم اما ماجرا ی ایمیل: شاید دوستان مدیران همکاران گرامی کمتر کسی باشد که اطلاعاتی بس پیچیده و مهم را در این تالار بخواهد بازگو کند وواقعیت را بیان دارد اما بنده برحسب وظیفه و برای رضای خداوند متعال قسم میخورم چیزی به اشتباه نگفتم اما داستان از این قراره که هر روز سهامداران دو قلوی روغنی به تابلو بورس نگاه میکنند و به خودشان میگویند چرا بهشهر هرروز 60 بالا میره مارگارین به زور 10 بالا میره که این اواخر مارگارین منفی و بهشهر مثبته آخه دوستان مدیران تالار رییسان محترم چطور شده سهام بهشهر از 940 به بالا که 1772 است در عرض 2 ماه رسیده ؟؟؟؟؟؟؟؟ اما کل ماجرا شرکت مارگارین در طول یکسال گذشته در سود مالی سال 91 بسیار تعدیل مثبت داشته این سهم تعدیل مثبت بسیار بالای 92 هم داشته جایی که مدیران شرکت گفتند مارگارین باید رتبه اول روغن بشه که همین هم هست اما چه بلایی بر سر این شرکت داره آورده میشه که کسی خبر نداره ؟دستکاری در صورت حساب های مالی بله درست فهمیدید شرکت بهشهر تمام صورت حساب های مالی که مربوط به مارگارین بوده با خریدن ببخشید میگم حسابرس های کشورمون برنامه ترتیب دادند که تمام سودهای مارگارین سرریز در بهشهر بشه یعنی به بیان روشن دارند تمام صورت حسابهای مثبت مارگارین را از این شرکت با دستکاری وارد بهشهر میکنند مثلا چطور الان نمونه اش را میگم : مثلا شرکت بهشهر در یکی از صورت حساب های مالیاتی خود هزینه انتقال دستگاه ها را به محل جدید نوعی بدهکاری مارگارین به بهشهر ذکر کرده فکر کردند کسی متوجه نمیشه اما حسابرسان تحت امر مدیران از این کارها بلدندکه خدا بگم چیکارشون نکنه حالا چرا این کارو میکنند چون صافولا 80% سهام خود صنعتی بهشهر را داره ولی این درصد برای مارگارین ناچیزه که سود انباشته شرکت را بالا ببرند حتی تا اینجا قاطعانه و محکم به شما میگویم مجمع بهشهر و مارگارین در تاریخ 28 فروردین است اول 9 صبح بهشهر است که به سهام دارها حال بده و دقیقا دقیقا 11 صبح مجمع مارگارین فرمالیته است تااینجا بنده به شما بگویم که طوری قشنگ بازیمون دادند که قراره سهام مارگارین بعد مجمع با محدوده 550 باز بشه و بهشهر را بطور بسیار بسیار بی شرمانه و کثیف 3200 تا 3500 باز کنند خدا میدونه که من از روی تمام شما عزیزان که به این حقیر اعتماد کردید شرمنده ام من واقعا به الله چیزی به دروغ به هیچ عنوان به شما نگفتم از روی همه شما شرمنده ام گفتم شاید کسی باشه که دلش برای آدم هایی که با هزار امید و آرزو برای رونق به زندگیشون سهامی را میخرندمرحمی باشه و کمکی کرده باشم گفتم ما مشاوریم اما این مدلش واقعا تاسف برانگیزه ... من هم به تمام شما سهام دار های مارگارین که میدونم دستتون به جایی شاید بند نباشه عاجزانه خواهش دارم از حیثیت سهمتون دفاع کنید که نابودش کردند تمام ایمیل های قبلی بنده را از روز اول بخوانید عین واقعیت اطلاعات تمیز دادم .... شاید تا الان هر چه گفتم براتون خنده دار به نظر برسه ولی به این ایام فاطمیه کسب تکلیف کردم یا حق
نظر
-
در اصل توسط personable پست شده است View Postسلام در سایت تالار بورس یکی از کاربران این مطلب را زده نظر دوستان چیه؟
اصلا منم میگم طبق شنیده هایی از منابع موثق داخل شرکت مارگارین قراره تو گزارش سه ماهه تعدیل بالای 100 درصدی بده وپیش بینی رو هم قراره حدود200 اعلام کنه...;):D:D:D
والا به خدا!اعصاب نمیذارن واسه ادم...:))تمام سال من بی تو...
نظر
نظر