غمارگ ( مارگارین )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • m.r_moradi
    عضو فعال
    • Sep 2012
    • 2188

با اینکه تو ارزنده بودن و ادامه دار بودن رشد مارگارین باهاتون موافقم،اما اگه فیبوی موج نزولی قبلی سهم رو رسم کنید،دقیقا 700 تومن منطبق بر فیبوی 261 سهم میشه،و از اونجایی که عدد رند هست مقاومت روانی هم به حساب میاد،پس میشه اینطور توجیهش کر این استراحت دو روزه رو...ضمن اینکه منفی شدن مارگارین به نظر من حتی میتونست جلوی رشد بهشهر رو هم بگیره،پس این تئوری از نظر من اشتباهه...;)

در اصل توسط هامون پست شده است View Post
    آیا عرضه های دو روز اخیر مارگارین به مقاومت بسیار مهم و قله تاریخی دیگر سهم روغنی مربوط بود؟ مارگارین از بهمن سال گذشته معاملات روانتری داشته و بخش زیادی از صعود شاخص گروه مدیون رشد 100 درصدی مارگارین بود. دیگر سهم اصلی روغنی دو سه روز اخیر با قله تاریخی خود روبرو بود ولی صف های کم عمقی داشت و به همین دلیل احتمال ناتوانی در غلبه بر مقاومت می رفت. با منفی شدن مارگارین علاقمندان به سهام روغنی ناخودآگاه توجهشون به دیگر سهم گروه جلب می شد و کمک می کرد از قله عبور کنه. شاخص گروه هم همینطور. حالا شنبه و دوشنبه که آخرین روز معاملاتی هر در قبل از مجمعه نشون می ده که این تئوری توطئه درسته یا غلط.
    بنیادی و چارتی هیچ دلیلی برای عرضه های دیروز و سه شنبه وجود نداشت مگر اینکه یکی از موشک های کره شمالی بجای امریکا به مارگارین خورده باشه!
    شک ندارم مارگارین بسرعت فاصله خودشو جبران می کنه.
    تمام سال من بی تو...

نظر

• Controller
      عضو عادی
      • Jul 2025
      • 127

در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Post
      سلام دوست من
      من در مقابل اساتید این سایت هیچ هم به حساب نمیام،خصوصا تو زمینه ی بنیادی;)
      اما احتمال منفی باز شدن مارگارین از نظر بنده تقریبا صفره!شاید مثلا بهشهر 50 درصد مثبت باز بشه و مارگارین 10 درصد اما هردو مثبت باز میشن(انشالله)

گفتم که تو بدترین شرایط هم مارگارین نمیتونه و نباید منفی باز بشه...

اما در مورد تبدیل سهم هاتون به بهشهر،از اونجایی که من خودمم هنوز نتونستم تصمیم بگیرم،صلاحیت اینکه نظر بدم رو ندارم...

امیدوارم جناب شفاف سازی یه تحلیل هم از مارگارین در اختیارمون قرار بدن تا ببینیم اوضاع از چه قراره...

به هر حال با تحلیل ایشون فعلا بنده از فروش بهشهر هام منصرف شدم;)
      فقط یه موضوع برام حل نشده مونده،مارگارین بخرم یا نه؟!
      نترسونیدم تورو خدا...من این هفته زیاد مارگارین اضافه کردم
      تا نگردی آشنا زین پرده رمزی نشنوی

نظر

• m.r_moradi
        عضو فعال
        • Sep 2012
        • 2188

در اصل توسط Controller پست شده است View Post
        نترسونیدم تورو خدا...من این هفته زیاد مارگارین اضافه کردم
        بابا من که میگم هردو مثبت(انشالله)این کجاش ترس داره؟!:D

-------

پ.ن:اگه بخوایم به صورت مشابه تحلیل جناب شفاف سازی،مارگارین رو بررسی کنیم،به سود حدودا 70 تومنی برای سه ماهه اول 92 میرسیم...;)
        آخرین ویرایش توسط m.r_moradi؛ 2013/04/11, 17:31.
        تمام سال من بی تو...

نظر

• Mohsen 1348
          عضو عادی
          • Feb 2013
          • 83

سلام دوستان
          چارت غمارگ رو نگاه میکردم و این برگشت قیمت , پول بک روی خط مقاومت بنظر میرسد
          با این فرض احتمال این وجود دارد که در معاملات شنبه غمارگ باز روند صعودی را در پیش بگیره
          و این نکته رو هم در نظر داشته باشیم که غبشهر هم دیروز سقف قبلی رو رد کرده و احتمال یه اصلاح کوچک وجود داره
          سلامت و پرسود باشید

نظر

• alizare1982
            عضو فعال
            • Sep 2012
            • 590

در اصل توسط AMIR2000 پست شده است View Post
            سلام باتشکر از دوست عزیزی که این اطلاعات رو در اختیار سایر اعضاء قرار داد البته من نمیدونم تا چه حد میتونه واقعیت داشته باشه که مارگارین بعد از مجمع در محدوده 550 تومان باز بشه و غبهشهر در محدوده 3200 الی 3500 آیا واقعا به همین شکل خواهد بود ؟ و دوم اینکه دوستانی که مطلعند بفرمایند طبق روال چند روز طول میکشه تا نماد این دو شرکت باز بشه و سوم اینکه شنبه نماد باز خواهد بود یا نه چون توی پیام ناظر بورس توجه نکردم . ممنونم
            دوست من، طبق قانون يك روز قبل از برگزاري مجمع نماد بسته خواهد شد. يعني شنبه باز هست و بعد از پايان معاملات شنبه بسته ميشه و يكشنبه بسته هست!
            پرفسور حسابي : جهان سوم جایی است كه هر كس بخواهد مملكتش را آباد كند،خانه اش خراب می شود و هر كس كه بخواهد خانه اش آباد گردد به ناچار باید در تخریب مملكتش بكوشد.

نظر

• eiman
              عضو عادی
              • Jan 2011
              • 144

کد خبر : 226045
              زمان مخابره : ۱۳۹۲/۱/۲۲ ساعت ۱۲ : ۳۳

قائممقام وزیر صنعت، معدن و تجارت خبر داد:
              گشایش اعتبار 450 میلیون یورویی برای واردات روغن خام
              محمد صادق مفتح: در سال 91 روغن خام جزو کالاهایی است که به جز گندم بیشترازسال گذشته وارد شده است و در فراز و نشیب های یازده ماهه سال گذشته به ندرت کالایی پیدا می شود که در واردات افزایش داشته باشد

قائممقام وزیر صنعت، معدن و تجارت در پاسخ به هشدار تولیدکنندگان روغن نباتی مبنی بر رو به اتمام بودن ذخایر، از گشایش اعتبار 450 میلیون یورویی برای واردات روغن خام در سال جاری خبرداد.
              به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت به نقل از مهر، محمد صادق مفتح در دیدار با فعالان صنعت روغن نباتی با اشاره به این که روغن از جمله کالاهایی است که تامین آن جزو اولویت یک دولت محسوب می شود، گفت:در سال 91 روغن خام جزو کالاهایی است که به جز گندم بیشترازسال گذشته وارد شده است و در فراز و نشیب های یازده ماهه سال گذشته به ندرت کالایی پیدا می شود که در واردات افزایش داشته باشد.
              قائممقام وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه روند واردات روغن خام در سال جاری نیز به همین منوال افزایش خواهد داشت، افزود: 450 میلیون یورو برای گشایش اعتبار یکصد هزار تن روغن خام وارداتی اختصاص خواهد یافت.
              همچنین در این دیدار، سیدجواد تقوی؛ معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت نیز با بیان این که سال 91 سال سختی بود، گفت: روغن به عنوان یک کالای استراتژیک و اساسی در سبد هزینه خانوار مورد توجه و تامین آن از دغدغه های دولت است.
              وی در خصوص قیمت روغن نیز تصریح کرد: بحث های کارشناسی دراین مورد آغاز شده که با کمک انجمن به سرانجام خواهد رسید.
              همچنین عباس قبادی؛ مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران با تاکید بر عدم وجود نگرانی برای تامین روغن خام صنایع ،اظهارداشت: خرید روغن خام از طریق بخش دولتی ادامه دارد و توزیع روغن خام مورد نیاز صنایع در دست اجرا است که هیچ مشکلی در این زمینه وجود ندارد.
              اینم لینکش http://dolat.ir/NSite/FullStory/News/?Serv=0&Id=226045

نظر

• m.r_moradi
                عضو فعال
                • Sep 2012
                • 2188

در اصل توسط alizare1982 پست شده است View Post
                دوست من، طبق قانون يك روز قبل از برگزاري مجمع نماد بسته خواهد شد. يعني شنبه باز هست و بعد از پايان معاملات شنبه بسته ميشه و يكشنبه بسته هست!
                تا اونجایی که میدونم سهم دو شنبه هم باید معامله بشه...

28 فروردین سعنی چهارشنبه مجمعشه پس نهایتا تا 48 ساعت قبلش میتونه معامله بشه که میشه 26 فروردین یعنی دو شنبه...یعنی دو روز کاری دیگه رو هم در پیش داریم...;)
                تمام سال من بی تو...

نظر

• Javad Paye
                  ستاره‌دار(1)
                  • Sep 2012
                  • 174

با سلام به دوستان عزیز
                  درمورد برگه ورود به جلسه مجمع آیا حتما باید روز قبل از مجمع از امور سهام بگیریم یا تو محل مجمع یکی دو ساعت قبل از شروع هم توزیع میشه؟

نظر

• Mohsen 1348
                    عضو عادی
                    • Feb 2013
                    • 83

در اصل توسط alizare1982 پست شده است View Post
                    سلام دوستان
                    روز قبل مجمع 92-1-27 سه شنبه اس
                    پس احتمالا دوشنبه هم معامله میشه
                    سلامت و پرسود باشید

نظر

• سلطان بورس
                      كاربر فعال
                      • Aug 2011
                      • 3373

در اصل توسط Mohsen 1348 پست شده است View Post
                      سلام دوستان
                      روز قبل مجمع 92-1-27 سه شنبه اس
                      پس احتمالا دوشنبه هم معامله میشه
                      سلامت و پرسود باشید
                      نماد پایان معاملات دوشنبه بسته میشه . دیگه نباید سر این چیزای پایه قوانین بورس که شک داشت .

نظر

• Brother
                        عضو عادی
                        • Dec 2010
                        • 193

همراه شما:

خبر بسیار مهم
                        بسیار فوری
                        خبر بسیار عالی
                        به خدا قسم
                        به ... قسم
                        و... اینها همه مال یک آیدی است و همه مال کسانی است که وقتی سهم شروع کرد از 120به 160 هی اومدن گفتند تو را خدا نخرید ایمیل زدند با آی دی های مختلف الان هم با آیدی حسین -لیورن-کاپاچینو و... میان میگویند غبشهر اینجوری مارگارین اونجوری آخ پدر بیامرز اگر پدرت صاحب یک ملک دو طبفه باشه با یک سند کدام طبقه قیمتش بیشتر میشه؟ این دو مثل هم هستند و در آینده نزدیک خبرها ی جدیذی از سهم خواهید شنید این سهمو من کمتر از 1500نخواهم فروخت و مطمئن هستم به این زودی ها به این قیمت خواهد رسید سهامدازی کنید به چرت و پرت های این آدم ها گوش ندید وگرنه ضرر میکنید بدرود
                        طوری زندگی کنیم که وقتی فرزندان مان به [COLOR="#008000"]انصاف[/COLOR] ، [COLOR="#008000"]عدالت[/COLOR] ، [COLOR="#008000"]مسئولیت[/COLOR] و [COLOR="#008000"]شرافت[/COLOR] فکر می کنند ما را به خاطر بیاورند

نظر

• Brother
                          عضو عادی
                          • Dec 2010
                          • 193

محمود 25:

با سلام
                          جالبه که بعضی از دوستان با توجه به صحبت های آقای liverno ! (کلا 20 پست در تالار بورس زده و چندان شناخته شده هم نیستند)میخوان غمارگ رو با غبشهر تعویض کنند.! دوستان آیا به این موضوع فکر کردید که ممکنه همان طور که ایشون تا قبل از 4 شنبه به صورت موثق! و با اطمینان کامل اطلاعاتی رو با رانتی که داشتند!!! در اختیار عموم قرار میدادن و یهو ظاهرا منبع رانتشون تغییر کرد. دوباره منبع رانتشون تغییر کنه و مطالب جدیدی رو بیان کنند!
                          ایشون در صحبت هاشون بنا بر منبع رانت! جدیدشون فرمودند که
                          1- بعد از بازگشایی قیمت غمارگ حدود520 تا 580 و غبشهر حدود 3200 خواهد بود.
                          2- شرکت گفته در نیمه دوم سال فروش زمین تحقق پیدا میکنه
                          3- مدت زمان برای بازگشایی دو سهم طولانی خواهد بود.در خرداد ماه

با این فرض که صحبت های ایشون درست باشه با توجه به موارد 2 و 3، بنابراین زمان بازگشایی غمارگ به تاریخ فروش زمین نزدیک تر خواهد شد.
                          اگر از قیمت باز گشایی سهم غمارگ، سود غیر عملیاتی فروش زمین که مدت کمی پس از بازگشایی سهم (با توجه به مدت زمان طولانی بسته شدن سهم ) اتفاق میوفته کم کنیم. قیمت سهم زیر 200 تومن خواهد بود.
                          اگر این حالت اتفاق بیوفته و غبشهر در قیمت های خیلی بالا باز بشود مسلما غبشهر داران فروشنده می شوند تا سهم با قیمت مناسب تر را خریداری کنند. بنابراین اگر قرار باشه غمارگ پایین باز بشه، فرضیه قیمت خیلی بالا باز شدن در غبشهر هم رد میشه. پس ممکنه غبشهر را هم در قیمت های پایین تر باز کنند تا بازار فروشنده نباشه و خود بازار هم به رشد سهم کمک کنه!
                          غمارگ در این چند روز اخیر حدود 20 درصد از قیمت غبشهر عقب افتاده. اگر کسی هم میخواست این ذو سهم رو با هم عوض کنه به نظرتون کمی دیر نشده؟!
                          مملکت بی قانونی داریم ولی به نظر شما در این حد بی قانونی افتضاح و دل بخواهیه که هر کاری دلشون خواست بکنند؟!
                          از نظر بنیادی غمارگ بسیار عالیست. ولی تنها موضوع نگران کننده برای من فروشنده های حجم بالا و خلاف انتظار این دو روز معاملاتی اخیر بوده که ممکنه برای کوتاه مدت سهم مشکل ایجاد کنند و روی سهم بازی در بیارند اما مسلما در میان مدت رشد بسیار زیادی خواهد داشت.

1- افزایش تولید
                          2- افزایش حاشیه سود با توجه به روندهای سالانه و گزارش های سه ماهه اخیر
                          3-افزایش قیمت زمین!
                          4- خبر خوش برداشته شدن دلار مرجع و جایگزینی دلار مبادلاتی
                          با فرض افزایش قیمت 100 درصدی در قیمت روغن خام و افزایش 80 درصدی در قیمت فروش محصولات، 50 درصد به مقدار سود عملیاتی این سهم های روغنی افزایش پیدا میکنه.
                          ==============
                          حالا به نظر شما باید به بنیاد سهم و گزارش های موجود ی که تا حالا ارائه شده برای خرید و فروش سهم توجه کرد و یا به شایعات و اخبار و حواشی سهم توجه کرد و یا به این توجه کرد و حدث زد! که سهامداران پرحجم سهم اراده کردند قیمت سهم رو افزایش بدهند یا کاهش؟!
                          طوری زندگی کنیم که وقتی فرزندان مان به [COLOR="#008000"]انصاف[/COLOR] ، [COLOR="#008000"]عدالت[/COLOR] ، [COLOR="#008000"]مسئولیت[/COLOR] و [COLOR="#008000"]شرافت[/COLOR] فکر می کنند ما را به خاطر بیاورند

نظر

• Javad Paye
                            ستاره‌دار(1)
                            • Sep 2012
                            • 174

در اصل توسط Javad Paye پست شده است View Post
                            با سلام به دوستان عزیز
                            درمورد برگه ورود به جلسه مجمع آیا حتما باید روز قبل از مجمع از امور سهام بگیریم یا تو محل مجمع یکی دو ساعت قبل از شروع هم توزیع میشه؟
                            جناب مرادی: هل من ناصرا ینصرنی

نظر

• alizare1982
                              عضو فعال
                              • Sep 2012
                              • 590

شرمنده، آره تا دوشنبه باز هست! من اشتباه كردم. به تقويم دقت نكردم. چون مجمع 28 ام و چهارشنبه ميشه. پس تا دوشنبه معامله ميشه! در كل طبق قانون يك روز قبل مجمع معامله ميشه و بعدش در پايان معاملات اونروز بسته ميشه.
                              پرفسور حسابي : جهان سوم جایی است كه هر كس بخواهد مملكتش را آباد كند،خانه اش خراب می شود و هر كس كه بخواهد خانه اش آباد گردد به ناچار باید در تخریب مملكتش بكوشد.

نظر

• golden
                                عضو عادی
                                • Jan 2013
                                • 116

نرخ فروش به ازای هر تن:
                                سه ماهه اول------سه ماهه دوم-----سه ماهه سوم------سه ماهه چهارم-------کل سال
                                12,105,856------- 17,235,620------ 20,740,268------- 25,661,911-------- 19,127,036

مفروضات پیش بینی:
                                1) با توجه به اینکه نرخ فروش به ازای هر تن صعودی است از نرخ سه ماهه چهارم استفاده شده
                                2) بهای تمام شده نیز بر اساس بهای هر تن تولید در سه ماهه چهارم استفاده شده
                                3) سایر درآمد ها و هزینه ها بر اساس یک چهارم اولین پیش بینی می باشد

صورت سود و زیان پیش بینی شده سه ماهه اول

فروش 1,553,540
                                ب ت ک ف 1,084,211
                                هزینه عمومی اداری 31,916
                                سایر هزینه های عملیاتی 5,428
                                هزینه مالی 26,116
                                سود قبل از کسر مالیات 416,725
                                هزینه مالیات 93,763
                                سود خالص 322,962
                                سود هر سهم 897
                                آخرین ویرایش توسط golden؛ 2013/04/12, 09:51.

نظر

در حال کار...
                                X