خوب امروز خوب جمش کردن حرکت برای مثبت کامل چهارشنبه
غمارگ ( مارگارین )
Collapse
X
-
در اصل توسط AMIR2000 پست شده است View Postخیلی عجیبه تا یه سهمی دو روز منفی میشه همه سکوت میکنند هیچ کسی هیچی نمیگه . بابا یکی که از مسایل مطلع هست بیاد و صحبت کنه . البته ما که تا آخر سال فروشنده نیستیم ولی خوبه که هر چی بیشتر بدونیم . همگی سلامت و پرسود باشید و توی این شبهای عزیز همدیگر رو دعا کنیم . التماس دعا .
نظر
-
در اصل توسط 6500400 پست شده است View Postپله اول تا محدوده 1000 اصلاح میشوددر اصل توسط AMIR2000 پست شده است View Postخیلی عجیبه تا یه سهمی دو روز منفی میشه همه سکوت میکنند هیچ کسی هیچی نمیگه . بابا یکی که از مسایل مطلع هست بیاد و صحبت کنه . البته ما که تا آخر سال فروشنده نیستیم ولی خوبه که هر چی بیشتر بدونیم . همگی سلامت و پرسود باشید و توی این شبهای عزیز همدیگر رو دعا کنیم . التماس دعا .در اصل توسط sin پست شده است View Postخوب امروز خوب جمش کردن حرکت برای مثبت کامل چهارشنبه
نظر
-
در اصل توسط AMIR2000 پست شده است View Postخیلی عجیبه تا یه سهمی دو روز منفی میشه همه سکوت میکنند هیچ کسی هیچی نمیگه . بابا یکی که از مسایل مطلع هست بیاد و صحبت کنه . البته ما که تا آخر سال فروشنده نیستیم ولی خوبه که هر چی بیشتر بدونیم . همگی سلامت و پرسود باشید و توی این شبهای عزیز همدیگر رو دعا کنیم . التماس دعا .
نظر
-
یه عادت بدی شده خرید از صف فروش...
هر دو روز صف فروشش رو خریدیم....
با دوستم قرار گذاشتیم تا 800 با این سهم بریم پایین :p ولی از صف فروش بخریم.....A man should get to bleed in peace
نظر
-
نظر
-
خب میبینم که دوستان ستاره دار فعال شدن ....
من هم دوشنبه و یکشنبه خرید داشتم ... امیدوارم قدمم بد نباشه....
اینم یه خبر:
درخواست روغنی ها برای یک افزایش نرخ دیگر....منبع بورس 24 ;)فرقی نمیکند که بخواهم سهام (Stocks) بخرم یا جوراب (Socks)، من دوست دارم کالای باکیفیت را وقتی تخفیف خورده خریداری کنم...../:.coolsmiley02:./
نظر
-
در اصل توسط Alidadash پست شده است View Postسهم برگشته، برادر بزرگترش امروز وضعیت عالی نداشت ولی این سهم خیلی خوب معامله شد، شهریور ماه خبرای خوبی در مورد روغنی ها در راهه
پس باید خبرهای توپی توغمارگ باید باشه با غمارگ فقط باید سهامداری کرد وبس :Dشاید زندگی آن جشنی نباشدکه آرزویش راداشتی ،اما حال که به آن دعوت شده ای ،تامیتوانی زیبا برقص
نظر
-
در غذایی ها در حالی غمارگ در پایان معاملات به قیمت های درصد مثبت نیز رسید که غبشهر روند متعادل و مثبتی داشت.گفته می شود صافولا در نظر دارد غمارگ را به صورت بلوکی واگذار نماید.باید دید خبر مربوط به درخواست افزایش نرخی دیگر برای روغن نیز تا چه حد صحت دارد و آیا با آن موافقت می شود یا خیر! بحث ادغام غمارگ و غبشهر نیز وجود دارد که خبر خوبی برای آنها خصوصا غبشهر می باشدكسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.
نظر
-
سلام
غمارگ امسال با این رویه تولید و فروشی که داشته می تونه فروشی بالای 8 میلیون ریال داشته باشه که EPS اون میشه 4120 ریال.
شایعه افزایش نرخ 15 درصدی هستش ولی هنوز تایید نشده. اگه تایید هم بشه باید دید از کی بر شرکت این افزایش اعمال میشه چون 7 ماه و نیم از سال مالی شرکت گذشته. اگر افزایش تصویب شد باید دید آیا بر همه اقلامش هست یا روی یک سری از محصولات تا بشه به عدد صحیح سود هر سهم رسید.
در مجموع گزارش مالی خوبی غمارگ در 6 ماهه داشته من که ندارمش ایشالا دوستان حالشو ببرن.تحلیل بنیادی و تکنیکال بورس
https://t.me/BourseTahlil63
نظر
-
شركتي كه ميتونه 60% غبشهر توليد داشته باشه ...... وخبر فروش زمين بابت هرسهم 300 تومن .......
قيمتش 25% غبشهر اين يه جوكه.....بي آزاري بهترين دين است.((مثل سانسكريتي))
نظر
-
اصلا نمی زارن صف فروش بمونه....
دل دل اینکه سهم جا بزاره اونایی که از سهم اومدن بیرون رو بیشتر آزار میده....
دو بار اومدیم تا همین نقطه برگشتیم...اینبار ببینیم چیکار میکنه این سهم.....
سهامدارای این سهم اصلا گزارش رو خوندن ؟A man should get to bleed in peace
نظر
نظر