توریستی و رفاهی آبادگران ايران (ثاباد)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • درویش
    عضو عادی
    • Dec 2012
    • 103

نقل قول از استاد محسن مختاری در برج 5/92

.. نمیدونم چه اتفاق بنیادی ای در شرکت داره رخ میده (یا قراره رخ بده) که نمودارش

.نوید قیمت های چند برابری رو میده!!!

به نظرم سهم یه روند خنثای 7 ساله رو تموم کرده و وارد روند پر قدرت صعودی ای شده

که انتظار دارم اقلا 4-5 سال طول بکشه

برای توضیح عرض میکنم که منظورم از شروع روند پر قدرت صعودی، مشابه همون اتفاقیه که

سال گذشته در دوده ای ها، لاستیکی ها و تک سهمی مثل لپارس رخ داده یا سال 88 در رویی ها

در میان مدت : به نظرم طی 7 ماه آتی قیمت به 300 خواهد رسید

در کوتاه مدت: ادامه ی روند صعودی با رسیدن قیمت به 160 تومن(سقف (D)) میتونه رخ بده،

اما در صورتی که قیمت به خط قرمز رنگ (145 تومن) برسه هم برا خودش بهتره و هم برا ما
    [COLOR="#A52A2A"]عشق در لحظه پدید می آید و دوست داشتن در امتداد زمان[/COLOR]

نظر

• javad.ghaderi
      عضو فعال
      • Dec 2013
      • 165

پاسخ : توريستي و رفاهي آبادگران ايران ( ثابــــاد )

سهم پر قدرتی هست و تمام مقاومت ها رو رد کرده
      شناور کم سهم باعث رشد بدون توقف سهم هست همچنان سهامدار این سهم خوب هستیم
      یادم باشد حرفی نزنم که به کسی برخورد ،نگاهی نکنم که دل کسی بلرزد،خطی ننویسم که آزار دهد کسی را

نظر

• greed
        عضو عادی
        • Nov 2013
        • 61

ثاباد،باتارگت 510
        [FONT=arial narrow][SIZE=4][B]شما همان هستید که هستید نه آنچه که دارید.[/B][/SIZE][/FONT]

نظر

• greed
          عضو عادی
          • Nov 2013
          • 61

سهم ارزشمندی است.حقوقی خوبی هم داره/:.grlim:./پرسود باشید.
          [FONT=arial narrow][SIZE=4][B]شما همان هستید که هستید نه آنچه که دارید.[/B][/SIZE][/FONT]

نظر

• greed
            عضو عادی
            • Nov 2013
            • 61

AMIN_MOHAMMADI نوشته است:
            بازار هنوز به ارزشهاي اين گنج پي نبورده که اگه ببره براش بالاي 20 ميليون صف ميزارنند
            موفق و سلامت باشيد
            :.thumbsupsmileyanim

نظر

• javad.ghaderi
              عضو فعال
              • Dec 2013
              • 165

به قیمت خوبی رسیده
              فرصت خرید خوبی در منفی فردا
              یادم باشد حرفی نزنم که به کسی برخورد ،نگاهی نکنم که دل کسی بلرزد،خطی ننویسم که آزار دهد کسی را

نظر

• aravil
                عضو عادی
                • Sep 2012
                • 234

با سلام خدمت دوستان ساختمانی

ثاباد به قیمت بسیار جذابی رسیده است

سهم در 6 ماه از 500 تومان به 180 تومان رسیده

یکی از حقیقیها در حال خروج هست یا نمیدونم در حال نوسانگیری

همین جا بهش اخطار میدم که هر چی عرضه کنه خواهم بلعید

امروز نزدیک 700 هزار سهم ثاباد ازش تو صف خرید خریدم این تازه پله اول هستش

قیمت ارزندگی ثاباد برا من بین 170 تا 250 تومان هستش

در این بازه خواهم خرید و تعداد بالایی رو علاوه بر خرید یک درصدی خودم برا سبد خوام خرید

اگر خدا بخواد بین3 تا 5 درصد خریداری خداهد شد

هر چه دارند بگذارید عرضه کنند که در برگشت ثاباد تا 500 تومان فرصت خرید نخواهد داد

در ساختمانیها دنبال سهام شلاقی هستم که بازدهی نجومی داشته باشند

و بدین منظور ثشرق ثاباد و ثتران وساخت و ثباغ رو برترین سهام شلاقی میدانم. البته ثفارس هم پتانسیل رشد نجدمی دارد

منتها ثاباد با حجم مبنای 120 هزار سهمی واقعا هلو هستش

چه شود ثاباو

فقط اینو بگم ارزش دارایی هر سهم ثاباد در املاک بین 1500 تا3000 تومان هستش

شفافیت کامل نیست برا همین نمیشه دقیق تخمین زد

فقط خود حساب کنید 500 هزار متری کوهسنگی مشهد و یک میلیون متری گلوگاه

یک میلیون متر با سند قطعی و تفکیک شده فقط در ساحل مازندران دارد

شمالی ها میدونند یک میلیون متر لب دریا اونهم با این کمبود زمین در ساحل چی هست

900 واحد اپارتمان و ویلای ساخته شده در کوهسنگی مشهد با 22 ویلای کیش و نزدیک1500 ویلا و واحد در دست ساخت در مازندران فقط قسمتی از پتانسیل ثاباد هستش

جالبه بدونید ارزش بازارش فقط 25 میلیارد تومان!!!!!!!!!!

نظر

• alireza51
                  عضو فعال
                  • Feb 2013
                  • 1205

در اصل توسط aravil پست شده است View Post
                  معمولا سهامهای کوچک در بدنه اشان فساد بیشتری دارند.
                  بقول معروف بخور بخور بیشتری دارند.
                  بسیاری از سهامها در ماههای گذشته سقوط زیادی داشتند.
                  عمر خیلی کوتاه است.

نظر

• ابشار
                    عضو فعال
                    • Apr 2013
                    • 1426

سهم ارزنده ولی وقتش نیست انشالله تیرماه

نظر

• aravil
                      عضو عادی
                      • Sep 2012
                      • 234

دوست عزیز دیگه تو تیر ماه که نمیشه تعداد خرید

بله برا کسی که نهایت میخواد 50 هزار سهم بخره شاید بشه خرید ولی با گذشت زمان دیگه تو ثاباد نمیشه تعداد خرید

در ضمن تو ثاباد اخباری هست که هر کدوم اعلام بشه سهم یکضرب تا 600 رشد میکنه

چون شناورش و سهامش و ارزش بازارش کمه خیلی راحت حرکت میکنه

یکی از مهم ترین نکاتی که بازار ازش غافل هستش مجتمع ویلاهای کیش ثاباد هستش
                      .این مجتمع چند هزار متری در مکان مرغوب جزیره کیش هستش

برنانه ثاباد خرید زمین های اطراف و ساخت هتل و مرکز تجاری هستش و یا فروش سهم و متراژ خود

میدونین اگه یک لحظه خبر فروش بیاد ثاباد چی میشه

ساخت هتل 7 ستاره در سایت کوهسنگی هم اغاز شده و طبق شنیره های من در مزحله فونداسیون هستش

سرمایه گذار و شریک ثاباد در این پروژه اقای بخشی هست

که طبق توافقات اقدان به تاسیس شرکت رویال پارس برای ساخت هتل 7 ستازه کرده اند
                      .ارزش این هتل بیش از 500 میلیارد تومان تخمین زده میشود

در حالیکه ارزش بازار ثاباد فقط 27 میلیارد تومان هست

ثاباد الان بیش از 600 واحد ساختمان تقریبا اماده در کوهسنگی مشهد داره که خودش نمیخواد بفروشه

منتظر افزایش قیمت هست

ققط قدری میفروشه که سود بین 25 تا 30 تومانی برای هر سهم بسازه

الان سود پروژه های اماده کوهسنگی حداقل 500 تومان به ازای هر سهم ثاباد هست با حاشیه سود 75 درصدی

حدود 80 میلیارد تومان فقط واحد اماده به فروش و ساخته شده در مزاحل مایانی در کوهسنگی مشهد دازه

یعنی ثاباد هیچکار نکنه تا 20 سال بعد فقط همین کوهسنگی رو بفروشه هر سال 25 الی 30 تومان سود محقق میکنه انهم بدون لحاظ افزایش قیمت در سالهای اینده
                      .حال شروع به ساخت پروژه یک میلیون متری گلوگاه در ساحل دریای مازندزان اغاز شده و فاز یک با 24 ویلا در حال اتمام ساختو پیشرفت 90 درصدی هستش

فقط ارزش این زمین 200 میلیارد تومان هست که حتی سند تفکیک شده قطعات به نام ثاباد زده شده و امتیازات هم اخذ شده

مالکیت 22 ویلا در کیش و جند هزار متر زمین و زمین 300 هزار متری گلستان که هنوز ساخت ان شروع نشده از دیگر داراییهای ثاباد هست

خرید شرکت هواپیمایی و شرکتهای توریستی جهانگردی هم در مراحل مایانی خود هستش

با اتمام هتل 7 ستاره در زمین نیم میلیون متری ثاباد در کوهسنگی دیگر بر املاک ثاباد در کوهسنگی نمیتوان قیمت گذاشت و چند برابر قیمت فعلی ارزش خواهند خورد

یادمان نرود با قیمت امروز علاوه بر زمین ثاباد فقط 80 میلیارد تومان پروژه تکمیل شده اماده فروش در کوهسنگی دارد جدای از هتل

که هر ساله فقط با فروش 4 میلیارد تومانی حدود 25 تومان سود محقق میکند

حال اگر ثاباد فقط 20 میلیارد تومان بفروشد سود هر سهم میشود 120 تومان

گفتم که اگر خبر خرید زمین اضافی در کیش یا فروش زمین ویلاهای کیش متعلق به ثاباد بیرون درز کنه دیگه ثاباد قفل میشه و اا 600 نمیشه خرید

با این پتانسیلهای بنیادی و ارزش بسیار نازل ثاباد در بورس و دازاییهای حداقل 3000 تومانی ثاباد در املاک کشور و افت قینت سهم به یک سوم قیمتش در 6 ماهه گذشته کاهش قیمت از 500 تومان به 180 تونان دیگر نمیتوان بیخیال ثاباد شد

به جزات میتوانم بگم اگر دو سهم زیر خاکی در بورس وجود داشته باشد یکیش ثاباد هستش

اارزان ترین سهم بورس در عین با ارزش ترین شرکت بورس که به یک بیستم ناو خود معامله میشود

این جذابیت ها نمیگذارد منتظر اما اگر باشی و خرید ثاباد در این قیمت رو از دست بدی
                      در ضمن کمتر سهمی به اندازه ثاباد اصلاح قیمتی داشته و به قینت چند سال قبلش برگشته است

نظر

• aravil
                        عضو عادی
                        • Sep 2012
                        • 234

به طور قاطع همینجا اعلام میکنم که خرداد ماه اخرین فرصت خرید سهام تاپ ساختمانی هستش

ثاباد شاید کمی زودتر حرکتش رو شروع کند انهم به خاطر جمع و جور بودن و چابکی و شناور کم و تعداد سهامداران پایینش

خرداد به بعد ساختمانیها تا اخر پاییز دیدن خواهند داشت و بیشترین بازدهی سال 93 رو از ان خود خواهند کرد

گذشت زمان خود بهترین قاضی هستش

نظر

• آریو
                          عضو فعال
                          • Mar 2011
                          • 4834

به طور قاطع همینجا اعلام میکنم که خرداد ماه اخرین فرصت خرید سهام تاپ ساختمانی هستش

ثاباد شاید کمی زودتر حرکتش رو شروع کند انهم به خاطر جمع و جور بودن و چابکی و شناور کم و تعداد سهامداران پایینش

خرداد به بعد ساختمانیها تا اخر پاییز دیدن خواهند داشت و بیشترین بازدهی سال 93 رو از ان خود خواهند کرد

گذشت زمان خود بهترین قاضی هستش
                          aravil عزیز
                          نگاهی به صورت های مالی ثاباد داشتم
                          انتخاب بسیار جالبی بود تبریک میگویم
                          هر چند چندین ماه پیش سیگنال تکنیکی سهم را جناب مختاری عزیز در 160 تومان دادند و سهم رشد جالبی کرد

اما من فکر میکنم این افت مستحق ثاباد نیست ..

در گروه ساختمان ثمسکن دارم و ثتران ... دیگر پولی نمانده تا ثاباد نیز با شما برداریم
                          ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• aravil
                            عضو عادی
                            • Sep 2012
                            • 234

یکی از حقیقیها در حال خروج هست یا نمیدونم در حال نوسانگیری

همین جا بهش اخطار میدم که هر چی عرضه کنه خواهم بلعید

امروز نزدیک 700 هزار سهم ثاباد ازش تو صف خرید خریدم این تازه پله اول هستش

قیمت ارزندگی ثاباد برا من بین 170 تا 250 تومان هستش

در این بازه خواهم خرید و تعداد بالایی رو علاوه بر خرید یک درصدی خودم برا سبد خوام خرید

اگر خدا بخواد بین3 تا 5 درصد خریداری خداهد شد

هر چه دارند بگذارید عرضه کنند که در برگشت ثاباد تا 500 تومان فرصت خرید نخواهد داد

در ساختمانیها دنبال سهام شلاقی هستم که بازدهی نجومی داشته باشند

و بدین منظور ثشرق ثاباد و ثتران وساخت و ثباغ رو برترین سهام شلاقی میدانم. البته ثفارس هم پتانسیل رشد نجدمی دارد

منتها ثاباد با حجم مبنای 120 هزار سهمی واقعا هلو هستش

چه شود ثاباو

فقط اینو بگم ارزش دارایی هر سهم ثاباد در املاک بین 1500 تا3000 تومان هستش

شفافیت کامل نیست برا همین نمیشه دقیق تخمین زد

فقط خود حساب کنید 500 هزار متری کوهسنگی مشهد و یک میلیون متری گلوگاه

یک میلیون متر با سند قطعی و تفکیک شده فقط در ساحل مازندران دارد

شمالی ها میدونند یک میلیون متر لب دریا اونهم با این کمبود زمین در ساحل چی هست

900 واحد اپارتمان و ویلای ساخته شده در کوهسنگی مشهد با 22 ویلای کیش و نزدیک1500 ویلا و واحد در دست ساخت در مازندران فقط قسمتی از پتانسیل ثاباد هستش

در پست چند روز قبل به اون شخص حقیقی با کد های وابسته اش که دو درصد ثاباد رو داشت اخطار داده بودم که دست از عرضه های تخریبی برداره و بی جهت سهم رو صف فروش تعمدی نکنه

من هر چی از صف فروش برمیداشتم از اون طرف صف فروش رو سنگینتر میکرد و هیدن هم نمیذاشت

حالا من خریدم تکمیل نشده

نتیجش این شد که نهایت 10 درصد تونست ثاباد رو پایین بیاره از اون طرف کل سهامش رو از دست داد
                            .امروز هم باقی مانده سهامش رو از دست داد و تموم شد و حتی ثاباد صف خرید شد

قبلا اخطار داده بودم بازی رو به هم خواهم زد

فقط زمانی نمیتوانیم کاری کنیم که سرمایه گذارین تامین سهامدار 60 درصدی اقدام به فروش کند

که غیر ممکن است

ثاباد باید به قیمت قبلی 500 تومانی اش برسد و حتی بالاتر از سقف قبلی معامله شود

ثاباد خدد یک شاندیز دیگر است اما به ارزش ناچیز ارزش بازار 25 میلیارد تومان

یعنی مفت اندر مفت

نظر

• aravil
                              عضو عادی
                              • Sep 2012
                              • 234

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
                              aravil عزیز
                              نگاهی به صورت های مالی ثاباد داشتم
                              انتخاب بسیار جالبی بود تبریک میگویم
                              هر چند چندین ماه پیش سیگنال تکنیکی سهم را جناب مختاری عزیز در 160 تومان دادند و سهم رشد جالبی کرد

اما من فکر میکنم این افت مستحق ثاباد نیست ..

در گروه ساختمان ثمسکن دارم و ثتران ... دیگر پولی نمانده تا ثاباد نیز با شما برداریم
                              سلام اریو جان

ثمسکن که پدر ساختمانیهاست و ثتران هم که شارپ ترین سهم گروه تو برگشت بازار هستش

بهترین گزارش 9 ماهه از ان ثتران خواهد بود به احتمال زیاد

کاشکی در ثاباد همسنگر بودیم ولیکن بازم بر همین عقیده هستم که امسال و سلل بعد بیشترین بازدهی رو ساختمانیها خواهند داشت

نظر

• aravil
                                عضو عادی
                                • Sep 2012
                                • 234

بازم همینجا میگم هر عرضه و فروشی در ثاباد در مقطع فعلی اشتباهی بیش نیست و جز ضرر حاصلی ندارد

دومین سهامدار ثاباد با عرضه کل سهمش انهم در صف فروش مرتکب اشتباهی بزرگ شد و کل سهمش رو ازش خریدیم مقداری هم بازار برداشت و جز زیان چیزی عایدش نشد

فروش ثاباد 500 تومانی5 ماه پیش در این قیمتها بزرگترین افسوس رو برا فروشنده اش در پی خواهد داشت

ثاباد 25 میلیارد تومانی 500 میلیارد تومان به بالا پروژه ساختمانی دارد و خیلی جالب شده

انوقت مردم میرند شاندیز بخرند

ثاباد با مالکیت بیش از 600 واحد تکمیل شده در مشهد کوهسنگی و مالکیت 500 هزار متر در کوهسنگی مشهد و اختصاص 200 هزار نتر به شریک سازنده در کوهسنگی مشهد برا ساخت هتل 7 ستاره از نوع هتل دبی
                                و ساخت و در حال ساخت پروژه اقامتی تجاری توریستی دریای مازندران در زمین یک میلیون متری در لب دریا که کل مالکیت زمین با سند ششداتگ متعلق به خودش هستش

مالکیت 22 ویلا در کیش در چند هزار متر و زمین 30 هکتاری گلستان

اینها رو دوباره گفتم که بدونیم ثاباد با ارزش بازار 25 میلیارد تومان و اینهمه ملک و پروژه بسیار ارزنده تر از شاندیز هستش و خود شاندیز ارزان دیگر نقد شونده به قیمت یک بیستم ارزش واقعیش هستش

نظر

در حال کار...
                                X