کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
پاسخ : توريستي و رفاهي آبادگران ايران ( ثابــــاد )
پیش بینی درآمد هر سهم سال مالی منتهی به 1394/12/29 دوره 6 ماهه (حسابرسی نشده)
به اطلاع می رساند بر مبنای اطلاعات دریافتی از شرکت مجتمع هاي توريستي و رفاهي آبادگران ايران طی نامه شماره مورخ 1394/07/29 پیش بینی درآمد هر سهم برای سال مالی منتهی به 1394/12/29 با سرمایه 200,000 میلیون ریال مبلغ 414 ریال به طور خالص پس از کسر مالیات می باشد.
تعدیل منفی 18 درصدی پیش بینی سود سالیانه و پوشش 26 درصدی سود در 6 ماهه
سهمش شناورش بالا هست روند معاملاتش هم خوب نیست سهامداراش تو این چند ماهه ضرر زیادی کردند .
شناورش نسبت به بقیه همه گروهیهاش بهتره
همه سهمها امدند پایین -ما همه رقمه در همه گروهها ضزر کردیم
چاره ای جز نگهداری سهم نداریم تا حرکت را اغاز کنه.
شرایط انوقت بازار با الان بازار فرق داشت.مثل تابستان به زمستان
انشالله دوباره بهار خواهد امد.شاید اذر برای رهایی از تحریمها
.........................
فعلا سازمان بورس به عدد زیر 63هزار واحد حساسیت پیدا کرده و هرچی شاخص میخواهد منفی بسته بشه را جلوش را میگیره.
شاید به غیرتشون برخورده و قصد داشته باشند بهار را برای بازار سرمایه بیارند
بهاری که تو زمستان رخ خواهد داد.
انشالله با شاخص 86هزارواحدی برای انتخابات اسفند ماه بریم پای صندوقهای رای برای نامزدهای دولت رای بدهیم.
شاید انوقت دوباره ثاباد 500تومانی را ببینیم.
شناورش نسبت به بقیه همه گروهیهاش بهتره
همه سهمها امدند پایین -ما همه رقمه در همه گروهها ضزر کردیم
چاره ای جز نگهداری سهم نداریم تا حرکت را اغاز کنه.
شرایط انوقت بازار با الان بازار فرق داشت.مثل تابستان به زمستان
انشالله دوباره بهار خواهد امد.شاید اذر برای رهایی از تحریمها
.........................
فعلا سازمان بورس به عدد زیر 63هزار واحد حساسیت پیدا کرده و هرچی شاخص میخواهد منفی بسته بشه را جلوش را میگیره.
شاید به غیرتشون برخورده و قصد داشته باشند بهار را برای بازار سرمایه بیارند
بهاری که تو زمستان رخ خواهد داد.
انشالله با شاخص 86هزارواحدی برای انتخابات اسفند ماه بریم پای صندوقهای رای برای نامزدهای دولت رای بدهیم.
شاید انوقت دوباره ثاباد 500تومانی را ببینیم.
توی همین مدت خیلی از سهمها سودهای خوبی دادند سهم باید بالا بره وگرنه به در نمیخوره برای خرید و فروش باید حد ضرر داشت
البته شما تو همه سهمها فقط خریدار هستید و هیچ سهمی رو نمیفروشید برای افرادی که دنبال خریدو فروش هستند سهمی که رو به رشد باشه خوبه و باید حدضرر باشه
این سهم برای آقا کیانوش که فقط خریدار هست و هیچ حد ضرری نداره خوبه
دلیل اینکه میگم خریدار هستند اینه که تو همه سایتها فقط اعلام خرید سهم میکنند
پس این سهم برای آقا کیانوش خوب هست روندش نزولی هست مرتب میتونید پایینتر بخرند.
توی همین مدت خیلی از سهمها سودهای خوبی دادند سهم باید بالا بره وگرنه به در نمیخوره برای خرید و فروش باید حد ضرر داشت
البته شما تو همه سهمها فقط خریدار هستید و هیچ سهمی رو نمیفروشید برای افرادی که دنبال خریدو فروش هستند سهمی که رو به رشد باشه خوبه
این سهم برای آقا کیانوش که فقط خریدار هست و تو همه سایتها اعلام میکنه سهم رو خریده خوب هست روندش هم که نزولی هست مرتب میتونید پایینتر بخرند.
سهمی خوب هست که بالا بره-درسته
.................................................. .......
من هرگز فروش خودم را نمیزنم چون برای من که مثلا 2میلیون یک سهمی را دارم و اگر فقط 10هزارتاش را بفروشم و اعلام کنم انوقت تو همه جا سونامی ایجاد خواهد شد و فحش و لعن و نفرین.
لذا تا حالا کسی ندیده که جایی بزنم فلان سهم را فروختم.ولی خریدها را میزنم.
.................................................. ....
اگر علم غیب داشت که مثلا قرار هست یک سهمی بالا بره الان همه ثاباد را به اون تبدیل می کردم.
اگر علم غیب داشتم که قرار بود بازار بورس را بیارند پایین الان همه ثابادها را در قیمت حداقل 270تومان فروخته بودم.
.................................................. ..
من هم مثل همه شماها تو این بازار ضرر کردم منتهی من پوستم کلفت هست.
.................................................
من هم تو همین بازار سهمهایی خریده ام که سود داده ولی چه فایده پرتفوم تغییری نکرده چون بقیه سهمهای پرتفوم پایین امده.
............................................
فقط به اینده امیدوارم اگر بازار حرکت کنه در ظرف چند ماه کاملا جبران خواهد شد.
انشالله
سهمی خوب هست که بالا بره-درسته
.................................................. .......
من هرگز فروش خودم را نمیزنم چون برای من که مثلا 2میلیون یک سهمی را دارم و اگر فقط 10هزارتاش را بفروشم و اعلام کنم انوقت تو همه جا سونامی ایجاد خواهد شد و فحش و لعن و نفرین.
لذا تا حالا کسی ندیده که جایی بزنم فلان سهم را فروختم.ولی خریدها را میزنم.
.................................................. ....
اگر علم غیب داشت که مثلا قرار هست یک سهمی بالا بره الان همه ثاباد را به اون تبدیل می کردم.
اگر علم غیب داشتم که قرار بود بازار بورس را بیارند پایین الان همه ثابادها را در قیمت حداقل 270تومان فروخته بودم.
.................................................. ..
من هم مثل همه شماها تو این بازار ضرر کردم منتهی من پوستم کلفت هست.
.................................................
من هم تو همین بازار سهمهایی خریده ام که سود داده ولی چه فایده پرتفوم تغییری نکرده چون بقیه سهمهای پرتفوم پایین امده.
............................................
فقط به اینده امیدوارم اگر بازار حرکت کنه در ظرف چند ماه کاملا جبران خواهد شد.
انشالله
برای اینکه نگران اعلام فروش خود نباشید میگم
وقتی اعلام خرید شما سهم رو بالا نمیبره اعلام فروش هم بکنید تاثیری تو روند قیمت سهم نداره
با اعلام خرید یا فروش کسی سهمی پایین یا بالا نمیره حتی اون شخص سهامدار عمده باشه
نظر