توریستی و رفاهی آبادگران ايران (ثاباد)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • aravil
    عضو عادی
    • Sep 2012
    • 234

پاسخ : توريستي و رفاهي آبادگران ايران ( ثابــــاد )

امروز هم ثاباد تقریبا صف خرید رو تجربه کرد و در قیمت خوبی بسته شد

همانطور که گفته بودم دیگه فروشنده خاصی وجود نداره

یکی دو نفر بود که سهامدار عمده بودند و تعمدی عرضه میکردند که کل سهامشان از دست رفت و خریده شد

البته کاش بیشتر داشت تا با رنج های منفی بیشتر سبد های ما رو پر میکرد

از شنبه و هفته بعد خرید ثاباد برا سبد دوستان با دید میان مدت اغاز میشه

البته حرکت گروه هر زودتر شروع بشه به نفع ثاباد هم هست و قفل میشه و لیکن نمیشه خرید

به قول اریو جان زمانی میتوان از رشد پایدار سهام ساختمانی و اشنایی کامل بازار با انها سخنگفت گه ثمسکن 50 میلیون صف خرید داشته باشد

انشااللهان روزها به زودی از تابستان تا اخر سال فرا خواهد رسید و ادامه خواهد یافت

نظر

• بهزاد پیکانشهری
      عضو عادی
      • May 2014
      • 65

سلام دوست عزیز ثمسکن خیلی مفته ولی نظر من اینه که برج 7 رشد اصلی گروه ساختمانی شروع میشه برج 6 بازار به دلیل فروش و تصفیه صندوق ها منفی میکنه و وقت جمع کردن ساختمانی ها هست

نظر

• aravil
        عضو عادی
        • Sep 2012
        • 234

در اصل توسط بهزاد پیکانشهری پست شده است View Post
        سلام دوست عزیز ثمسکن خیلی مفته ولی نظر من اینه که برج 7 رشد اصلی گروه ساختمانی شروع میشه برج 6 بازار به دلیل فروش و تصفیه صندوق ها منفی میکنه و وقت جمع کردن ساختمانی ها هست
        دوست عزیز تا ان موقع یک موج صعودی قشنگ در ساختمانیها خواهیم داشت

منتظر این موج در روزهای اتی و در تابستان هستم

البته سهمهایی چون ثاباد به علت اصلاح زیاد شاید در عدم صعود گروه هم صعود کنند و مقداری از نزولشان را جبران کنند

این اصلاح غیر منطقی در ثاباد از 500 تومان در 6 ماه گذشته به180 تومان یک فرصت رویایی برا بازماندگان هستش

با یک خبر کوچیک ثاباد تا 500 فرصت خرید نخواهد داد

رشد ثاباد بسیار فراتر از تصور بازار خواهد بود

شرکتی با سرمایه بسیار پایین و قیمت بسیار کم اما با دازاییهای بسیار و فوق تصور بازار

ثاباد همین الان منحل بشه به ازای هر سهمش بالاتر اط 2000 تومان و خیلی بیشتر میرسد

نظر

• علی نظامی
          عضو فعال
          • Jul 2013
          • 1033

در اصل توسط aravil پست شده است View Post
          دوست عزیز تا ان موقع یک موج صعودی قشنگ در ساختمانیها خواهیم داشت

منتظر این موج در روزهای اتی و در تابستان هستم

البته سهمهایی چون ثاباد به علت اصلاح زیاد شاید در عدم صعود گروه هم صعود کنند و مقداری از نزولشان را جبران کنند

این اصلاح غیر منطقی در ثاباد از 500 تومان در 6 ماه گذشته به180 تومان یک فرصت رویایی برا بازماندگان هستش

با یک خبر کوچیک ثاباد تا 500 فرصت خرید نخواهد داد

رشد ثاباد بسیار فراتر از تصور بازار خواهد بود

شرکتی با سرمایه بسیار پایین و قیمت بسیار کم اما با دازاییهای بسیار و فوق تصور بازار

ثاباد همین الان منحل بشه به ازای هر سهمش بالاتر اط 2000 تومان و خیلی بیشتر میرسد
          سلام. آیا رشد ثاباد تا 500 تومن منطقی بوده که حالا این ریزش غیرمنطقی باشه؟

سهمی که پارسال 120 تومن میدادن با سود این چند ساله که در حد 20 تومن کنترل میشه تا کجا باید بالا بره؟

نظر

• aravil
            عضو عادی
            • Sep 2012
            • 234

در اصل توسط aliagha پست شده است View Post
            سلام. آیا رشد ثاباد تا 500 تومن منطقی بوده که حالا این ریزش غیرمنطقی باشه؟

سهمی که پارسال 120 تومن میدادن با سود این چند ساله که در حد 20 تومن کنترل میشه تا کجا باید بالا بره؟

دوست عزیز اگر بخوای با تحلیل کتابی و تیوری و منطق غیر تجربی به قضیه نگاه کنیم انوقت باید الان بگیم که ایران خوردو سودش 7 تومان هست و چدن متوسط پی بر ای بورس 6 هست پس طبق تیوری ایران خودرو باید الان 30 تومان قیمت هر سهمش باشه

به نظرتان این تحلیل درست است

به نظرتان چرا شرکتهای سرمایه گذاری اجباری به گزارش دوره ای و پیش بینی ای پی اس مثل دیگر شرکتها ندارند

ایا چون سود وساخت 30 تومان هست ایاباید پس 100 تومان باشد

متاسفانه به دلیل وجود تحلیل در بازار و فقدان نهاد های واسط برای عدم ورود سرمایه گذاران جدید به طور مستقیم به بورس منجر به این امر گردیده است

البته بحث مدرک نیست

چون دانشجویان فوق لیسانس هم سوالاتی گاها از من میپرسند که واقعا تعجب میکنم

واقعا فاصله خیلی زیادی بین تیوری و عمل در بورس ایران وجود داره

شما دکتری مدیریت مالی هم باشی بدون تجربه و بدون اشنایی با فرایند های بازار دچار مشکلات عدیده ای میشوی

در تمامی بورس های حرفه ای نسبت پی بر ای نهایت 10 الی 20 درصد در قیمت دهی به سهم نقش دارد

یعنی فاکتورهای بسیاری در قیمت دادن به سهمی دخیل هستند که در ایران اکثرا از پی بر ای استفاده میکنند که استفاده از این نسبت به تنهایی گمراه کننده هست

سود هر سهم خالص ارزش دارایی ها برند شرکت انحصاری بودن یا نبودن محصولات کیفیت خروجی شرکت مدیریت داراییها بدهی ها مقایسه با شرکتهای داخلی نسبت های مالی وضعیت فعلی و تحولات اتی شرکت طرح توسعه بازده سرمایه و خیلی از عوامل دیگر در قیمت گذاری سهم در بورس های کشورهای توسعه یافته نقش دارند

نگاه ای پی اس محوری به همه شرکتهای بورس درست نیست

بایدبا توجه به ماهیت فعالیت شرکت از متغیر های مجزایی برای تحلیل استفاده شود

در مورد شرکتهای ساختمانی دید ای پی اس محوری منجر به گمراهی میشود

طبق دید ای پی اس محوری الان باید ثاباد و وساخت 100 تومان باشند

در شرکتهای ساختمانی باید به جای نگاه ای پی اسمحوری نگاه پروژه محوری و دارایی محور داشته باشیم

به نظرتان ایا در چند سال گذشته ثاباد مشکل فروش داشته که فقط 20 تومان تقسیم میکرد یا اینکه خودش تمایلی به فروش ارزان پروژه هاش نداشت

نظر

• aravil
              عضو عادی
              • Sep 2012
              • 234

ایا سهام پالایشگاهی مثل شبریز که 140 تومان عرضه اولیه شد چند سال پیش و حتی عرضه اولیه اش نصف عرضه رو میز ماند و خریدار نداشت الان باید چند هزار تومان نخرند و بگند چون سه سال پیش 140 بود پس غیر منطقی بالا رفته

چون شبندر دو سال پیش 110 تومان بود پس غیر منطقی بالا رفته است

با این منطق به مشکل برمیخوریم

ببینید بورس هر کشوری متاثر از فرهنگ همان جامعه هستش

همچنانکه در خارج از بورس در جامعه سفید و سیاه میبینیم در بورس هم همینگونه رفتار میکنیم

یعنی یا به یک سهم قیمت بیشتر از ارزش ذاتی میدهیم و وارد حباب میشیم و یا بر سر یک سهم میزنیم و چندین برابر زیر ارزش ذاتیش قیمت میدهیم و معامله میکنیم

کمتر سهمی منطبق بر ارزش ذاتیش معامله میشه

ولی معتقدم در بلند مدت و میان مدت قیمت سهام منطبق با ارزش ذاتی شان خواهد بود
              .یعنی سهام حباب دار باید پایین تر بیان و سهامی که زیر ارزش ذاتی معامله میشوند باید به ارزش واقعی معامله شوند

این یک فرصت برای سرمایه گذار حرفه ای هستش تا در عدم توجه بازار و غفلت بازار بره سراغ سهمی چون ثاباد که کمتر از 10 درصد ارزش ذاتیش معامله میشه

پیشنهاد میکنم به جای قیمت سهام به ارزش بازار شرکتها نگاه بیندازین

ارزش بازار ثاباد 26 میلیارد تومام

به نظرتان الان چقدر سرمایه لازم است تا شرکتی مثل ثاباد با این دازاییهای ملکی و ساختمانی تاسیس شود

میدانید الان شاندیز در چه وضعیتی است

اگر بدانید در شاندیز تا الان چه قدر سرمایه گذاری شده است و جقدر دیگر لازم است و ارزش بازار نقریبی ان را بدست اوریم و با داراییها و ارزش بازار ثاباد مقایسه کنیم انوقت به ارزش واقعی ثاباد پی میبریم

شرکت ثاباد رو با توسعه شمال و شرکتهای تازه تاسی که یک صدم ثاباد پروژه و دازایی ندارند مقایسه کنید و به ارزش بازارش نگاه کنید

چند تا شرکت تو بورس ارزش بازار زیر 30 میلیارد تومان مثل ثاباد دارند اما ارزش واقعیشان چند صد میلیارد تومان به بالا هست

پیشنهاد میکنم به سهام گروه پتروشیمی یک نگاهی بیندازین و شیمیایی ها و نسوزها و لاستیکی ها و ارزش بازارشان رو با داراییهایشان مقایسه کنید تا پی به ارزش ثاباد ببرید

نظر

• aravil
                عضو عادی
                • Sep 2012
                • 234

ایا سهام پالایشگاهی مثل شبریز که 140 تومان عرضه اولیه شد چند سال پیش و حتی عرضه اولیه اش نصف عرضه رو میز ماند و خریدار نداشت الان باید چند هزار تومان نخرند و بگند چون سه سال پیش 140 بود پس غیر منطقی بالا رفته

چون شبندر دو سال پیش 110 تومان بود پس غیر منطقی بالا رفته است

با این منطق به مشکل برمیخوریم

ببینید بورس هر کشوری متاثر از فرهنگ همان جامعه هستش

همچنانکه در خارج از بورس در جامعه سفید و سیاه میبینیم در بورس هم همینگونه رفتار میکنیم

یعنی یا به یک سهم قیمت بیشتر از ارزش ذاتی میدهیم و وارد حباب میشیم و یا بر سر یک سهم میزنیم و چندین برابر زیر ارزش ذاتیش قیمت میدهیم و معامله میکنیم

کمتر سهمی منطبق بر ارزش ذاتیش معامله میشه

ولی معتقدم در بلند مدت و میان مدت قیمت سهام منطبق با ارزش ذاتی شان خواهد بود
                .یعنی سهام حباب دار باید پایین تر بیان و سهامی که زیر ارزش ذاتی معامله میشوند باید به ارزش واقعی معامله شوند

این یک فرصت برای سرمایه گذار حرفه ای هستش تا در عدم توجه بازار و غفلت بازار بره سراغ سهمی چون ثاباد که کمتر از 10 درصد ارزش ذاتیش معامله میشه

پیشنهاد میکنم به جای قیمت سهام به ارزش بازار شرکتها نگاه بیندازین

ارزش بازار ثاباد 26 میلیارد تومام

به نظرتان الان چقدر سرمایه لازم است تا شرکتی مثل ثاباد با این دازاییهای ملکی و ساختمانی تاسیس شود

میدانید الان شاندیز در چه وضعیتی است

اگر بدانید در شاندیز تا الان چه قدر سرمایه گذاری شده است و جقدر دیگر لازم است و ارزش بازار نقریبی ان را بدست اوریم و با داراییها و ارزش بازار ثاباد مقایسه کنیم انوقت به ارزش واقعی ثاباد پی میبریم

شرکت ثاباد رو با توسعه شمال و شرکتهای تازه تاسی که یک صدم ثاباد پروژه و دازایی ندارند مقایسه کنید و به ارزش بازارش نگاه کنید

چند تا شرکت تو بورس ارزش بازار زیر 30 میلیارد تومان مثل ثاباد دارند اما ارزش واقعیشان چند صد میلیارد تومان به بالا هست

پیشنهاد میکنم به سهام گروه پتروشیمی یک نگاهی بیندازین و شیمیایی ها و نسوزها و لاستیکی ها و ارزش بازارشان رو با داراییهایشان مقایسه کنید تا پی به ارزش ثاباد ببرید

نظر

• علی نظامی
                  عضو فعال
                  • Jul 2013
                  • 1033

مرسی جناب اراویل. ایشالا اگه یه روزی اونقدر سرمایم زیاد شد که تونستم درصد خوبی از یه شرکت رو بخر حتما به نکاتی که گفتید دقت میکنم. ولی فعلا برای من که در حد سهامدار جزء هستم سود هر سهم مهمتره.

ضمنا فکر می کنم دلیل نفروختن پروژه ها علاوه بر رکود بازار مسکن، ترس از این هست که شاید مجبور بشن همون ملک رو بعدا بالاتر بخرن. پس نبودن ثبات اقتصادی هم خیلی مهمه.

دلیل این افتشون هم این بود که اون قیمتها عملکرد فعلیشون رو توجیه نمیکرد و بازار اشتباه فاحشی کرد و فکر می کنم تنها گروهی هستن که دسته جمعی از پیک قیمتی بیشتر از 50% افت کردن.

بازم ممنون

نظر

• diesel29
                    عضو عادی
                    • Jul 2025
                    • 126

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
                    aravil عزیز
                    نگاهی به صورت های مالی ثاباد داشتم
                    انتخاب بسیار جالبی بود تبریک میگویم
                    هر چند چندین ماه پیش سیگنال تکنیکی سهم را جناب مختاری عزیز در 160 تومان دادند و سهم رشد جالبی کرد

اما من فکر میکنم این افت مستحق ثاباد نیست ..

در گروه ساختمان ثمسکن دارم و ثتران ... دیگر پولی نمانده تا ثاباد نیز با شما برداریم
                    سلام

جناب آراويل ثاباد سهم جالب و پر پتانسيلي هست ولي همين كه تو اين قيمتها گير كرده يكم مشكوكش ميكنه
                    جناب آريو خبر داريد آقاي مختاري كجا تحلل ميزنه ؟‌

واقعا يكي از بهترين تحليل كننده هاي امواج اليوت بودن
                    [B][COLOR="red"]به موفقیت خود ایمان داشته باشید [/COLOR][/B]

نظر

• آریو
                      عضو فعال
                      • Mar 2011
                      • 4834

در اصل توسط diesel29 پست شده است View Post
                      سلام

جناب آراويل ثاباد سهم جالب و پر پتانسيلي هست ولي همين كه تو اين قيمتها گير كرده يكم مشكوكش ميكنه
                      جناب آريو خبر داريد آقاي مختاري كجا تحلل ميزنه ؟‌

واقعا يكي از بهترين تحليل كننده هاي امواج اليوت بودن
                      راستش را بخواهید نمیدانم ... خیلی دوست دارم جناب مختاری همچنان تحلیل بزنند ...

تکنیکالیستی که در حاشیه و ماه ها زودتر برگشت قیمتی سهم ها را پیش بینی میکردند ....

زمانی که به اندازه کافی فرصت تحلیل به ادم دست میداد

کپشیر 150 تومانی
                      سفارس 120 تومانی
                      ثاباد 160 تومانی
                      زامیاد و خودروی 90 تومانی
                      و.... سهم های خوش فاند دیگر..

در مورد ثاباد جای نگرانی نداریم
                      یه پروژه 70 میلایردی آماده داریم ..کوه سنگی
                      تا 20 سال دیگر سود 30 تومانی برای شرکت میسازه :D
                      ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• aravil
                        عضو عادی
                        • Sep 2012
                        • 234

با سلام خدمت دوستان

بنده هم از جناب مختاری بی خبر هستم ولیکن هر جا باشند برایشان ارزوی موفقیت و بهروزی و سلامتی رو دارم

در مورد ثاباد هم اریو جان به خوبی اشاره نمودند

ثاباد از این لحظه به بعد هیچ چیزی نسازد باز هم تا 20 سال بعد هر سال حداقل 25 الی 30 تومان سودش تضمین شده هست

انهم به علت ارزش 80 میلیازد تومانی پروژه های ساخته شده سایت کوهسنگی که شرکت نفروخته و در اختیار خودشه که حداقل 60 میلیارد تومان از این 80 میلیارد تومان سود خالص هستش

زمین و ویلاهای ساخته شده پروژه گلوگاه هم که به کنار که میتواند تا 50 سال بعد از ان ثایاد رو تضمین کند و

نظر

• aravil
                          عضو عادی
                          • Sep 2012
                          • 234

با سلام خدمت دوستان

نیمه شعبان عید انتظار رو خدمت همه دوستان تبریک میگم

نظر

• aravil
                            عضو عادی
                            • Sep 2012
                            • 234

در اصل توسط aravil پست شده است View Post
                            با سلام خدمت دوستان

بنده هم از جناب مختاری بی خبر هستم ولیکن هر جا باشند برایشان ارزوی موفقیت و بهروزی و سلامتی رو دارم

در مورد ثاباد هم اریو جان به خوبی اشاره نمودند

ثاباد از این لحظه به بعد هیچ چیزی نسازد باز هم تا 20 سال بعد هر سال حداقل 25 الی 30 تومان سودش تضمین شده هست

انهم به علت ارزش 80 میلیازد تومانی پروژه های ساخته شده سایت کوهسنگی که شرکت نفروخته و در اختیار خودشه که حداقل 60 میلیارد تومان از این 80 میلیارد تومان سود خالص هستش

زمین و ویلاهای ساخته شده پروژه گلوگاه هم که به کنار که میتواند تا 50 سال بعد از ان ثایاد رو تضمین کند و
                            ثاباد به قیمتی رسیده که بیشتر شبیه جک هستش

البته خوشحال میشم تو این قیمتها مدتی درجا بزنه تا بتونم برا سبد تمام دوستان خرید کنم و گرنه بالا بردن ثاباد کاری نداره و با حجم مبنای 120 هزار سهم با 500 میلیون تومان پول میتوان ثاباد رو حداقل 50 درصد بالا برد

اما فعلا فقط خرید چراغ خاموش و تکمیل سبد. دوستان به راحتی خرید هاشونو بکنند که بزودی باید کمر بندها رو برای عبور از سقف 500 تومانی چند ماه پیش ببندیم

نظر

• فروتن
                              عضو عادی
                              • Mar 2014
                              • 55

جناب آریو میانگین ثترانم 175 تا 180 هست به نظر شما رو چه قیمتی میانگین کم کنم و هدف قیمتی سهم تا آخر شهریور رو چند ارزیابی میکنید؟ با تشکر

نظر

• آریو
                                عضو فعال
                                • Mar 2011
                                • 4834

در اصل توسط فروتن پست شده است View Post
                                جناب آریو میانگین ثترانم 175 تا 180 هست به نظر شما رو چه قیمتی میانگین کم کنم و هدف قیمتی سهم تا آخر شهریور رو چند ارزیابی میکنید؟ با تشکر
                                جناب فروتن عزیز منظور شما ثاباد هست یا ثتران ؟؟
                                ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

در حال کار...
                                X