کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
پاسخ : توريستي و رفاهي آبادگران ايران ( ثابــــاد )
من این سهم را ندارم
ولی محدوده 200 خرید داره
حجم معاملات گروه قند هم در کف خیلی پایین بود . ولی الان شدن چند برابر تازه ملت دنبال سهم قندی افتادن و حجم بالا رفته
گروه ساختمان بنظرم هفته دیگه یه تکونی بخوره
من این سهم را ندارم
ولی محدوده 200 خرید داره
حجم معاملات گروه قند هم در کف خیلی پایین بود . ولی الان شدن چند برابر تازه ملت دنبال سهم قندی افتادن و حجم بالا رفته
گروه ساختمان بنظرم هفته دیگه یه تکونی بخوره
هر وقت حجم معاملاتشون بالا رفت باید خرید و فروش کرد نه الان که کم معامله هستند سهم نه کف داره نه سقف و وقتی روند نزولی باشه مرتب پایینتر میره
ممکنه فردا حجمشون خوب بشه ممکنه یک سال دیگه از این فرداها و هفته بعدها برای خیلی از سهمها وگروهها گفته میشه
هر وقت حجم معاملاتشون بالا رفت باید خرید و فروش کرد نه الان که کم معامله هستند سهم نه کف داره نه سقف و وقتی روند نزولی باشه مرتب پایینتر میره
ممکنه فردا حجمشون خوب بشه ممکنه یک سال دیگه از این فرداها و هفته بعدها برای خیلی از سهمها وگروهها گفته میشه
سهم داره روزی 700 تا معامله میشه
سهمی که کلا 70 میل سهم دست بازار هست
در شرایط فعلی که حجم بازار پایینه ، حجم معاملات سهم خوبه
قیمت سهم نزولی هست 500 یا 600 تا معامله در قیمت رو به پایین برای سهم خوب نیست .
زمان مشخص میشه حرف کی درسته
شما گویا یه شرکتی مثل بانک ملت رو با ثاباد اشتباه گرفتین
نگاهی به سرمایه شرکت و شناور سهم بندازین بد نیست
روزی یک درصد شناور سهم معامله میشه و از نظر شما کم هست !!!!!
پاسخ : توريستي و رفاهي آبادگران ايران ( ثابــــاد )
یکی از بچه های سایت که خیلی وقته ثاباد خریده و فکر کنم تک سهم هست تو تلگرام کانال زده همش درباره ثاباد گفته
اگه اسم کانال رو ثاباد میذاشت بهتر بود فکر میکنم مطالب اینجا رو میخونه پیشنهاد میکنم اسم کانال رو ثاباد بکنه.
41.3 شده 33.3 میشه 19.37 درصد دمشون گرم با این عدد سازی
کلا بازار امسال خیلی داره دستکاری میشه
ما در سال های قبل بازار مثبت و منفی زیاد دیدیم . ولی اینکه تا این حد قیمت سهم ها و گزارش ها را دستکاری کنن ندیده بودیم
در بورس روی خرید و فروش حقوقی اصلا نمیشه حسابی باز کرد
حقوقی یه شخص فضایی نیست !!! مثلا شما را مسئول پرتفوگردان و معامله یه شرکت حقوقی میکنن و شما برای این حقوقی معامله میکنید . مغز این حقوقی شما هستین . پس ممکنه اشتباه کنید و یا درست کار کنید
براتون چند تا مثال میزنم
پاکسان سال 92 رو محدوده 400 تقریبا 2 یا 3 حقوقی از سهامداران بالای یک درصد داشتن میفروختن . چند ماه بعد سهم 6 برابر شد
شپلی در چند هفته اخیر بانک پارسیان 8 درصد شرکت را زیر 200 فروخت . الان شپلی 50 درصد بالاتر
و خیلی سهم دیگه میتونم مثال بزنم
نظر